jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Συμφωνώ μαζί σου ότι οι Ελληνίδες έχουν γίνει οι περισσότερες ανιποφορες χωρίς μπέσα και ότι παλαιότερα δλδ εποχές 2000 έως 2010 ήταν καλύτερα τα πράγματα θα διαφωνήσω μαζί σου στο ότι ενώ ειχες σχέση πήγαινες σε μπουρδέλο το θεωρώ γελοίο άμα θες ποικιλία απλα δε κάνεις σχέση γιατί είναι άδικο να κερατωνεις τη τύπισσα και τέλος επίσης θα συμφωνήσω ότι στα καλά τους δεν είναι μερικές τι ήθελε να βγαίνετε αφού δε σε ήθελε το έπαθα και γω ειχα βγει με μια έκανα μια γκάφα από αμηχανία ήμουν και πιο μικρός και εκείνη έπαιζε μαζί μου μετά με δούλευε και τη επόμενη μέρα με μπλόκαρε χωρίς καμία μπέσα και εξηγήσεις άστα, αλλα όσο σκατα και να έχουν γίνει μερικές είμαι κατά ο άλλος αν έχει σχέση και να μπουρδελιαζει,τα μπουρδέλα πρέπει να είναι για τα μπακουρια που δε μπορούν να γαμησουν αλλιώς ή για τους παντρεμένους που δε τους σηκώνεται για τη σύζυγο και πάλι πρώτα διαζυγιο και μετά πας και τέλος για κάτι γεροντακια που είναι στα τελευταία τους και θέλουν λίγο σάρκα τα τελευταία χρόνια που τους μένουν,άμα έχεις σχέση ποιος ο λόγος να πας ? είναι γελοίο.Η φάση με τις ελεεινιδες έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Σαν φοιτητής και μέχρι τα 24-25 γαμουσα πολύ καλά κομμάτια. Βοηθούσε και ότι είμαι εμφανίσιμος και γυμνασμένος σχετικά.Το έχω και το μπλα μπλα. Έκανα και μια σχεση που τελείωσε πριν κάνα χρόνο αλλά παράλληλα γαμουσα και σε ντελα γιατί το χούι δεν κόβεται εύκολα. Έχοντας τριανταρισει πλέον και βγαίνοντας στην αγορά εκ νέου εδώ και κάποιο καιρό τα χω δει όλα. Δεν μπορώ να ρίξω κανένα σοβαρό νιμου εκεί έξω. Ντελα προσπαθώ να τα αποφεύγω. Μου έτυχε φάση περίεργη πρόσφατα όπου έμπλεξα με ένα πολύ δυνατό νιμου απ τη δουλειά μου. Και πολύ ηπιων τόνων. Βγήκαμε κάποιες φορές έγιναν φάσεις αλλά στο τέλος με ακύρωσε. Άρχισε και μου λέγε ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ότι και καλά δεν είναι δεδομένο ότι μια κοπέλα που είναι μόνη και βγαίνει με κάποιον να θέλει κατι παραπάνω και ότι είμαι ανώριμος και βιαζόμουν για το σεξουαλικο. Ενώ ειπε κιόλας ότι ελεύθερη σχεση δεν έψαχνε. Όχι κοπέλα μου 30 εγώ 26 εσυ θα περιμένουμε ποτέ θα έρθει επιφυτηση για να πηδηχτούμε. Πιθανόν δεν γούσταρε αλλά και που εξαφανίστηκα άρχισε να με βρίζει σε ενα κοινό γνωστό μας φιλο μου λες και της έκανα και τίποτα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους κάποιες πραγματικα. Οικονομικά είμαι σχετικά καλά, αυτή ήταν καλύτερα. Και ακόμα ότι στα τελευταία ραντεβού δεν είχαμε αυτοκίνητο που μάλλον τηξενέρωσε. Αλλά τι να κάνω που τράκαρα και πήγα να δω ραδίκια αναποδα
Τελευταία τροποποίηση: