Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Η φάση με τις ελεεινιδες έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Σαν φοιτητής και μέχρι τα 24-25 γαμουσα πολύ καλά κομμάτια. Βοηθούσε και ότι είμαι εμφανίσιμος και γυμνασμένος σχετικά.Το έχω και το μπλα μπλα. Έκανα και μια σχεση που τελείωσε πριν κάνα χρόνο αλλά παράλληλα γαμουσα και σε ντελα γιατί το χούι δεν κόβεται εύκολα. Έχοντας τριανταρισει πλέον και βγαίνοντας στην αγορά εκ νέου εδώ και κάποιο καιρό τα χω δει όλα. Δεν μπορώ να ρίξω κανένα σοβαρό νιμου εκεί έξω. Ντελα προσπαθώ να τα αποφεύγω. Μου έτυχε φάση περίεργη πρόσφατα όπου έμπλεξα με ένα πολύ δυνατό νιμου απ τη δουλειά μου. Και πολύ ηπιων τόνων. Βγήκαμε κάποιες φορές έγιναν φάσεις αλλά στο τέλος με ακύρωσε. Άρχισε και μου λέγε ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ότι και καλά δεν είναι δεδομένο ότι μια κοπέλα που είναι μόνη και βγαίνει με κάποιον να θέλει κατι παραπάνω και ότι είμαι ανώριμος και βιαζόμουν για το σεξουαλικο. Ενώ ειπε κιόλας ότι ελεύθερη σχεση δεν έψαχνε. Όχι κοπέλα μου 30 εγώ 26 εσυ θα περιμένουμε ποτέ θα έρθει επιφυτηση για να πηδηχτούμε. Πιθανόν δεν γούσταρε αλλά και που εξαφανίστηκα άρχισε να με βρίζει σε ενα κοινό γνωστό μας φιλο μου λες και της έκανα και τίποτα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους κάποιες πραγματικα. Οικονομικά είμαι σχετικά καλά, αυτή ήταν καλύτερα. Και ακόμα ότι στα τελευταία ραντεβού δεν είχαμε αυτοκίνητο που μάλλον τηξενέρωσε. Αλλά τι να κάνω που τράκαρα και πήγα να δω ραδίκια αναποδα
Συμφωνώ μαζί σου ότι οι Ελληνίδες έχουν γίνει οι περισσότερες ανιποφορες χωρίς μπέσα και ότι παλαιότερα δλδ εποχές 2000 έως 2010 ήταν καλύτερα τα πράγματα θα διαφωνήσω μαζί σου στο ότι ενώ ειχες σχέση πήγαινες σε μπουρδέλο το θεωρώ γελοίο άμα θες ποικιλία απλα δε κάνεις σχέση γιατί είναι άδικο να κερατωνεις τη τύπισσα και τέλος επίσης θα συμφωνήσω ότι στα καλά τους δεν είναι μερικές τι ήθελε να βγαίνετε αφού δε σε ήθελε το έπαθα και γω ειχα βγει με μια έκανα μια γκάφα από αμηχανία ήμουν και πιο μικρός και εκείνη έπαιζε μαζί μου μετά με δούλευε και τη επόμενη μέρα με μπλόκαρε χωρίς καμία μπέσα και εξηγήσεις άστα, αλλα όσο σκατα και να έχουν γίνει μερικές είμαι κατά ο άλλος αν έχει σχέση και να μπουρδελιαζει,τα μπουρδέλα πρέπει να είναι για τα μπακουρια που δε μπορούν να γαμησουν αλλιώς ή για τους παντρεμένους που δε τους σηκώνεται για τη σύζυγο και πάλι πρώτα διαζυγιο και μετά πας και τέλος για κάτι γεροντακια που είναι στα τελευταία τους και θέλουν λίγο σάρκα τα τελευταία χρόνια που τους μένουν,άμα έχεις σχέση ποιος ο λόγος να πας ? είναι γελοίο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Εσύ έπρεπε να είχες ακολουθήσει τον κανόνα των
3 ραντεβού. Αν δεν σου καθόταν στο τρίτο ραντεβού,
έστω για φιλιά και χάδια, έπρεπε να μην την ξαναδείς
με πρόσχημα ότι σου ανέθεσαν πολλή εργασία.

Αν δεν πέσουν φιλια και χάδια στο πρώτο ραντεβού,χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Και τί θα λέμε σε 3 ραντεβού;Εγώ αν βγω με καμία και καταλάβω ότι δεν ψάχνεται,στο 10λεπτο έχω βαρεθεί.Τί να πεις μαζί τους;Άλλο αν κάνετε σχέση και σε αφήνει να χουφτώνεις,φιλάς κλπ.Αλλιώς θα κάθεσαι εκεί 2 ώρες να στίβεις το μυαλό σου τί να βρεις να πεις :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Στο εξωτερικό αλλά κυρίως σε αγγλοσαξονικές χώρες προτεραιότητα έχει ο εργαζόμενος άνδρας ,όχι απαραίτητα ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ όπως ισχύει εδώ....και αυτό διότι στις ξένες χώρες η γυναίκα φροντίζει να είναι κάτι από μόνη της και όχι να γίνεται κάτι μόνο χάρη στον χρηματοδότη της όπως εδώ.Δεν ισχύει αυτό για όλες αλλά οι πιο πολλές έτσι λειτουργούν αναζητώντας υποκατάστατο μπαμπά.
Εχεις δίκιο δες τη Τσολάκη και θα καταλάβεις η τύπισσα είναι ωραία και τα έφτιαξε με έναν χοντρελα με χαλιά φατσα και τη κάθε Τσολάκη όχι μόνο εκείνη Βλεπε μενεγακη που πήγε με το Λάτσιο τον χοντρό κακάσχημο,πατσαβουρες που επειδή μόνες τους είναι άχρηστες να εξελιχθούν πουλάνε τη ομορφιά τους σε χοντρούς άσχημους για τα φράγκα,τελειωμένες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Και τί θα λέμε σε 3 ραντεβού;Εγώ αν βγω με καμία και καταλάβω ότι δεν ψάχνεται,στο 10λεπτο έχω βαρεθεί.Τί να πεις μαζί τους;Άλλο αν κάνετε σχέση και σε αφήνει να χουφτώνεις,φιλάς κλπ.Αλλιώς θα κάθεσαι εκεί 2 ώρες να στίβεις το μυαλό σου τί να βρεις να πεις :confused:
Ναι αλλά οι γυναίκες δε θέλουν τύπους σαν εσένα οι κοπέλες θέλουν υπομονή πολύ δεν είναι έτσι άμα η άλλη θέλει στο 10 ραντεβου θα τη χάσεις γιατί βιάζεσαι και θα φύγεις,να γιατί δε μπορείς να βρεις γυναίκα με τίποτα έχεις σκατα προσέγγιση,φεύγεις ενώ η άλλη θέλει αλλά αργά επειδή δε μπορείς να περιμένεις.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Το facebook ξεκίνησε το 2003.
Το 2009 έφθασε τα 300 εκατομμύρια χρήστες.

Το πρόβλημα όμως είναι η προπαγάνδα μίσους κατά
των ανδρώ
ν που κάνουν οι φεμινίστριες και
οι κομπλεξικές γυναίκες , και που έχει επηρεάσει
πολύ τις ελληνίδες.

Στην Τσεχία, Ρουμανία , Βουλγαρία και γενικά στις
πρώην κομμουνιστικές χώρες οι άντρες βρίσκουν
γκόμενα σχετικά εύκολα.
Αλλά και στη Γαλλία, Γερμανία και άλλες βόρειες
χώρες , οι γυναίκες είναι πολύ πιο εύκολες
από τις ελληνίδες.
Στην Αυστραλία, προ κορωνοϊού, ήταν πολύ
εύκολο να βρεις γκόμενα, όπως μου ΄έλεγε
φίλος μου που εργάζεται εκεί.
Ισχιει οι Ελληνίδες έχουν θέματα δε πάνε ούτε με τους φυσιολογικούς νέους οι ξένες βλεπουν τους φυσιολογικούς νέους άμα πάνε εκεί τους βλέπουν ως παίδαρους και τους πλησιάζουν δεν είναι απόμακρες λες και έχουν λέπρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Το 70 % των ελληνίδων από 18-45 δεν έχουν ερωτική σχέση
τους τελευταίους 6 μήνες , τουλάχιστον, από έρευνα
που είχε κάνει το

Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο​

προ κορωνοϊού.

Υπάρχει δηλητηριώδης προπαγάνδα κατά των ανδρών
από φεμιναζί λεσβίες, υστερικές αγάμητες, προβληματικές, θρησκόληπτες
ανοργασμικές κτλ.

Οι κοπέλες φοβούνται να κάνουν σχέση, και
θεωρούν ότι πρέπει να κάνουν σχέση μόνο
με κάποιο με πολλά προσόντα, που είναι
δυσανάλογα με τα δικά τους προσόντα
( των ελληνίδων) αφού τον
κουράσουν και του βγάλουν το λάδι και αυτού.
Όχι όλες βέβαια, αλλά το 70% τουλάχιστον.

Στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη είναι διαφορετικά,
και ιδίως στα πρώην κομμουνιστικά κράτη.

Το Σαββατοκύριακο βλέπω παρέες γυναικών
που είναι μόνες τους, και παραμένουν μόνες τους.
Βλέπεις κοπέλες όμορφες, καλοντυμένες και
είναι μόνες και είναι όλο νεύρα.

Αυτή την έρευνα την ακούμε χρόνια.Εγώ έχω πει ότι αυτό το 70% αφορά τους άντρες.Όσους δηλαδή δεν έχουν μόνιμη σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί.Αυτοί όντως,μουνί πλην πληρωμένου δεν βλέπουν στην Ελλάδα.Εκτός είπαμε αν το ρίξουν σε φαλαινοθηρία.

Οι παρέες γυναικών τα ΣΚ δε σημαίνει ότι είναι μόνες στη ζωή τους.Οι 30-35+ μπορεί να είναι,αλλά οι πιτσιρίκες όλο το βράδυ στέλνουν μηνύματα σε κάποιον γαμιά τους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αυτή την έρευνα την ακούμε χρόνια.Εγώ έχω πει ότι αυτό το 70% αφορά τους άντρες.Όσους δηλαδή δεν έχουν μόνιμη σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί.Αυτοί όντως,μουνί πλην πληρωμένου δεν βλέπουν στην Ελλάδα.Εκτός είπαμε αν το ρίξουν σε φαλαινοθηρία.

Οι παρέες γυναικών τα ΣΚ δε σημαίνει ότι είναι μόνες στη ζωή τους.Οι 30-35+ μπορεί να είναι,αλλά οι πιτσιρίκες όλο το βράδυ στέλνουν μηνύματα σε κάποιον γαμιά τους
Θα συμφωνήσω ότι οι 7 στους 10 δε έχουν κάνει ούτε φιλιά ποτέ είναι δλδ σαν 2 παιδιά που ξέρω 24 και 26 βέβαια να ξέρεις οι χοντρές έχουν ψωνιστει πλέον ρίχνουν Χ σε ωραιότερους τους χάλασαν ακόμα και αυτές χρόνια τώρα πολλά και τέλος οι 7στους 10 δε βλέπουν μουνι γιατί οι γυναίκες είναι δύσκολες άρα για να μη βλέπουν μουνι οι 7 στους 10 άντρες σημαίνει πως οι 7 στις 10 γυναίκες είναι δύσκολες και ρίχνουν άρα έχεις άδικο ότι έχουν όλες γαμιά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.155
Πόντοι
1.686

Οι 18χρονες εννοείς; Αυτές ψάχνουν για εμπειρίες
επειδή είναι πολύ μικρές.

Οι 25-45 είναι δύσκολες πολύ, σε οποιονδήποτε
και κυκλοφορούν σε γυναικοπαρέες Παρασκευή-Σάββατο- Κυριακή.
Το 70 % τουλάχιστον είναι ΜΟΝΕΣ τα τρία βράδια αυτά.
ΔΕΝ προκύπτει να έχουν γκόμενο.
Στην εταιρεία που εργάζομαι, και είμαι και μέτοχος, υπάρχουν περίπου
50 εργαζόμενες γυναίκες. ΜΟΝΕΣ πάρα πολλές !
Μάλιστα , είναι και εμφανίσιμες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Ακου απο 18 χρόνων κοπέλες έως 45 είναι δύσκολες τις βλέπεις κάτι μουναρες όλο μόνες και το κακό είναι ότι δε είναι μόνο οι μουναρες βλέπεις το 95 τοις εκατό των χοντρών γυναίκων με αυτοπεποίθηση και υφακι και χιλοπιτες αβερτα ριχνουν τραγικές απλα,οι 7 στους 10 άντρες ηλικία 20 έως 30 δε έχουν ούτε καν φιλήσει με τα μυαλά που έχουν οι Ελληνίδες.Σε αυτό χάλασε ο φεμινισμός που λενε αποδεξου τον εαυτό σου και το παίζουν το70 τοις εκατο μουναρες ενώ είναι χαλια και η αυτοπεποίθηση αυτή που δίνει ο φεμινισμός σε αυτές τις κάνει να μη μας έχουν ανάγκη να λένε σιγά θα κάνω με ηδονητη τους μισώ όλους άρα να ρίχνουν Χ γιατί σου λέει έχω τον ηδονητη δε έχω ανάγκη κανέναν μόνο άμα ο άλλος έχει τη τελειότητα σε εμφάνηση και προσέγγιση θα πάω μαζί του και το κακό είναι ότι όχι μόνο οι μουναρες το βλέπουν έτσι αλλά και οι πατσαβουρες οι χοντρές,να κάνουν τους άντρες αγαμητους θέλουν οι καθυστερημένες οι φεμινίστριες.

Τελευταία τροποποίηση:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

παρτε μαθηματα απο τον Δασκαλο :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι σύγχρονες ελληνίδες είναι πολύ δύσκολες
σε ποσοστό πάνω από 70% , όσα προσόντα και
να έχει κάποιος.

Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο άντρας στην Ελλάδα
για να μην έχει προσδοκίες ότι εύκολα θα του κάτσουν.
Ενώ στην Τσεχία π.χ., που πλέον ο κατώτατος μισθός είναι
περίπου όσο στην Ελλάδα, και τα αγοραστικά είδη είναι πιο
φθηνά, οι άντρες βρίσκουν και τα φτιάχνουν με γκόμενες
που είναι βέβαια πολύ ωραιότερες από τις ελληνίδες.

In 2021, the national minimum wage in Czech Republic remained fixed at €579.2 per month, that is 6,950 euros per year, taking into account 12 payments per year.

Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες,
αλλά και στη Γαλλία και τη Γερμανία , οι γυναίκες είναι πολύ
πιο εύκολες από τις ελληνίδες.
Στην σημερινή Ελλάδα οι γυναίκες από 18-45 ετών έχουν να πάνε με άντρα εδώ και 6 μήνες και περισσότερο, σε ποσοστό πάνω από
70% , σύμφωνα με μελέτη του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου.
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο διότι ζητούν πάρα πολλά προσόντα
από τους άντρες, αλλά και διότι υπάρχει προπαγάνδα εναντίον των σχέσεων αντρών και γυναικών, οι φεμινίστριες δηλητηριάζουν τις γυναίκες με μίσος κατά των αντρών.
τύπε λαδακη θα σου πω ομως κατι πολυ σύντομο και απλο.Ετσι ειναι...σε ολα συμφωνώ..ομως ποια ειναι η λυση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Εμ γι αυτο δεν θα γαμησεις ποτέ.
Γιατι δεν μπορεις να σταυρωσεις δυο κουβεντες με μια γυναικα σαν ανθρωπος

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Απο τότε που έκοψα τις Ελλεινιδες 10+ χρόνια τώρα έζησα τις καλύτερες εμπειρίες μου στο sex αλλα και στη ζωή ...

Εχουν μια περίεργη τάση αυτοκαταστροφής ...
κάτι σαν να τις έχει καταραστεί ο θεός ...

Πόλλες γκόμενες ιδίως απο ανατολικό μπλοκ ειναι τοπ εμπειρία .... όσο πουτάνες και να ειναι ... αξίζουν γιατί ειναι δοτικές ...

Οποίος δεν γαμησε στο μπλοκ ... δεν ξέρει απο γυναίκες ....!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάντως μέχρι το 2009 άμα μιλούσες λίγο έβρισκες κάτι, εγώ βεβεα τότε ηουνα πολύ μικρός αλλά και πάλι κάτι έβρισκα άμα έλεγα 2 κουβέντες.. Οι ελλεινιδες γαμιοντουσαν μεν μέσω κύκλου και κοινής παρέας, αλλά άμα δεν είχαν μεγάλο κύκλο, ήταν θετικές να απαντήσουν τουλάχιστον, στο φλερτ από το δρόμο.. Μετά βγήκαν τα φβ τα ινστα και οι ελλεινιδες την ψωνίσαμε εντελώς.. Πριν 13 χρόνια έβρισκες πιο εύκολα γκόμενά, φανταζομε πριν 50χρονια πρέπει να ήταν πανεύκολο να βρεις γκόμενά..
συμφωνω μαζι σου εδω...ισχυει οτι απο τοτε που αγριέψανε τα πράγματα με τα σόσιαλ,καπου χάθηκε η μπαλα.Ομως κοιταξε να δεις..εγω μεχρι και τα 35 -36 επαιζα καλη μπάλα εξω στα μαγαζια δεν σου λεω οτι γαμουσα μουνάρες αλλα σιγουρα ανω του μετριου.Στο εξωτερικό ομως εβγαζα γκομενες η αληθεια ειναι που εδω μαλλον δεν θα τις έβγαζα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Απο τότε που έκοψα τις Ελλεινιδες 10+ χρόνια τώρα έζησα τις καλύτερες εμπειρίες μου στο sex αλλα και στη ζωή ...

Εχουν μια περίεργη τάση αυτοκαταστροφής ...
κάτι σαν να τις έχει καταραστεί ο θεός ...

Πόλλες γκόμενες ιδίως απο ανατολικό μπλοκ ειναι τοπ εμπειρία .... όσο πουτάνες και να ειναι ... αξίζουν γιατί ειναι δοτικές ...

Οποίος δεν γαμησε στο μπλοκ ... δεν ξέρει απο γυναίκες ....!
εκει απολαμβάεις και το παιχνιδι .Πιάνει τοπο το καμάκι εξω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω θυμαμαι στο κιεβο εβγαινα μονος...ειχα παει σε ενα φιλο που δουλευε και με φιλοξενουσε και οταν δεν μπορουσε να βγει,εβγαινα εξω μονος και γυρνουσα τα μπαρ-κλαμπ.Δεν ντρεπομουν,ουτε ενιωθα άσχημα και ειχα γνωρισει πολλες γκόμενες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

25-45 είναι μεγάλο εύρος.Άλλο 25αρα,άλλο 30αρα,άλλο 45αρα

Όποια είναι μόνη της,έχει κάποιο θέμα.Είτε ψυχολογικό,είτε μισανδριστικό,είτε λεσβιακό,είτε οτιδήποτε

Γυναίκα ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εμφάνισης και ηλικίας,στην Ελλάδα,αν θέλει άντρα,έχει.Δεν θα έχει,αν ψάχνει μόνο τον έναν που τον θέλουν άλλες 10

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.155
Πόντοι
1.686
εγω θυμαμαι στο κιεβο εβγαινα μονος...ειχα παει σε ενα φιλο που δουλευε και με φιλοξενουσε και οταν δεν μπορουσε να βγει,εβγαινα εξω μονος και γυρνουσα τα μπαρ-κλαμπ.Δεν ντρεπομουν,ουτε ενιωθα άσχημα και ειχα γνωρισει πολλες γκόμενες.

Άρα συμφωνείς ότι στα άλλα Κράτη οι γυναίκες είναι
πιο εύκολες από τις ελληνίδες ( με εξαίρεση τα Κράτη που είναι
μουσουλμανικά) .

Όσο μπορούμε ασχολούμαστε με ξένες. Με ελληνίδες
θα ασχοληθούμε, αλλά όχι πολύ , διότι είναι δύσκολες
σε όλους, όσα προσόντα και να έχουν.
Αν τύχει και πέσουν στο καμάκι, έχει καλώς.
Ειδάλλως, δεν πρέπει να χάνουμε ιδιαίτερα
το χρόνο μας .

Εξαίρεση είναι οι ΧΟΝΤΡΕΛΕΣ ελληνίδες που αρέσουν
στον Άλεξ71. Οι βαρελούκες αυτές δεν μπορούν να
συγκρατηθούν στη μάσα, και σχετικά δεν μπορούν να συγκρατηθούν
και στο πήδημα. Αν την πέφτεις σε μοσχαρογκόμενες,
θα βγάλεις γκόμενα, και θα πληρώσεις και πολλά για
τη μασαμπούκα τους

:2funny: :2funny: :2funny:

Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πηδήξω χοντρή
με καμάκι, δεν μου βγαίνει.
Δύο φορές έχω πάρει χοντρές βίζιτες,
για πλάκα, και ήταν μέτρια.

Μια χοντρή που ήξερα ελληνίδα, με ωραίο πρόσωπο,
της είπα να της πληρώσω το διαιτολόγο, και της πήρα
δώρο μια ζυγαριά ακριβείας, και μετά από 2 μήνες ...
είχε πάρει και άλλα 7 κιλά !!!
Και είχε τελειώσει και Πανεπιστήμιο και είχε καλό μισθό !
Είχε λέει στραμπουλήξει το πόδι της. Αυτό είναι
λόγος για μασαμπούκα ;
Είχα βγει μερικές φορές μαζί της διότι ήταν συμπαθητική,
αλλά δεν μου έβγαινε να της την πέσω, λόγω κιλ΄ών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom