jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Οχι γιατί ?φανταρος εχεις παει?
Οχι γιατί ?φανταρος εχεις παει?
δεν εχεις παει ουτε καν φαντάρος και κάθομαι και ανοιγω κουβέντες μαζι σουΟχι γιατί ?
Μπορεί να μην έχω πάει φαντάρος αλλά τουλάχιστον είμαι πιο ώριμος από σένα στο ότι το λέω οτι δυσκολευομαι σε αυτο το τομεα ενώ εσύ έχεις πάει σε ιερόδουλες πάνω από 400 φορές όπως είπες και λες ότι γαμας και κοπέλες εκτός ιερόδουλης ψέμα μεγάλο,πίστεψέ με όσους ξέρω ότι έβρισκαν γκόμενες κάνεις δε πήγε τόσες φορές σε μπουρδέλο,απλά δε έχεις τη μπέσα και την ωριμότητα να πεις δε έβρισκα να γαμησω κανονικά και πλήρωνα μια ζωή σε ιερόδουλες.δεν εχεις παει ουτε καν φαντάρος και κάθομαι και ανοιγω κουβέντες μαζι σου
εχεις βγει εκτος ελλαδος?Μπορεί να μην έχω πάει φαντάρος αλλά τουλάχιστον είμαι πιο ώριμος από σένα στο ότι το λέω οτι δυσκολευομαι σε αυτο το τομεα ενώ εσύ έχεις πάει σε ιερόδουλες πάνω από 400 φορές όπως είπες και λες ότι γαμας και κοπέλες εκτός ιερόδουλης ψέμα μεγάλο,πίστεψέ με όσους ξέρω ότι έβρισκαν γκόμενες κάνεις δε πήγε τόσες φορές σε μπουρδέλο,απλά δε έχεις τη μπέσα και την ωριμότητα να πεις δε έβρισκα να γαμησω κανονικά και πλήρωνα μια ζωή σε ιερόδουλες.
Όχι άλλα που κολλάει αυτό?εχεις βγει εκτος ελλαδος?
αν δεν ησουν μπομπιρας θα καταλάβαινες...λοιπον..κανε μου τη χάρη,γιατι σκέφτομαι να βγω για δουλεια η οχι..(οταν φτάσεις στο σημειο στη ζωη σου να επιλεξεις για το αν θα πας εσυ για δουλεια η οχι αντι να στο επιβάλλουν αλλοι...τοτε σου δινω το οκ να μου ξανα απαντήσεις )Όχι άλλα που κολλάει αυτό?
Εγω τουλάχιστον είμαι 22 και είμαι ειλικρινής ότι δυσκολευομαι στις γκόμενες εσύ που έχεις πάει άπειρες φορές σε μπουρδέλο γιατί δε μπορούσες να γαμησεις αλλιώς και εδώ μας το παίζεις ότι εγώ βρίσκω συνέχεια εκτός ιερόδουλης,δε παίζει να έχεις γαμησει εκτός μπουρδέλου.αν δεν ησουν μπομπιρας θα καταλάβαινες...λοιπον..κανε μου τη χάρη,γιατι σκέφτομαι να βγω για δουλεια η οχι..(οταν φτάσεις στο σημειο στη ζωη σου να επιλεξεις για το αν θα πας εσυ για δουλεια η οχι αντι να στο επιβάλλουν αλλοι...τοτε σου δινω το οκ να μου ξανα απαντήσεις )
Αυτό πιστεύω και εγώ γιατί κι αυτή παρεξηγείται εύκολα. Έπρεπε να εξαφανίστω αλλα γούσταρα και μάλλον τη σεβαστηκα παραπάνω από όσο έπρεπε. Με έβγαλε από τα ρούχα μου γιατί δεν κατάλαβα ποτέ το ήθελε από μένα.
Η έρευνα λέει δεν χουν μόνιμη σχέση, όχι δεν έχουνε ένα για να τις γαμαει. Κάθε, 3 μέρες.. Γαμια όλες έχουνε, αυτό που δενε χουνε είναι έναν εφοπλιστή να τις κάνει μανουλεςΤο 70 % των ελληνίδων από 18-45 δεν έχουν ερωτική σχέση
τους τελευταίους 6 μήνες , τουλάχιστον, από έρευνα
που είχε κάνει το
Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο
προ κορωνοϊού.
Υπάρχει δηλητηριώδης προπαγάνδα κατά των ανδρών
από φεμιναζί λεσβίες, υστερικές αγάμητες, προβληματικές, θρησκόληπτες
ανοργασμικές κτλ.
Οι κοπέλες φοβούνται να κάνουν σχέση, και
θεωρούν ότι πρέπει να κάνουν σχέση μόνο
με κάποιο με πολλά προσόντα, που είναι
δυσανάλογα με τα δικά τους προσόντα
( των ελληνίδων) αφού τον
κουράσουν και του βγάλουν το λάδι και αυτού.
Όχι όλες βέβαια, αλλά το 70% τουλάχιστον.
Στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη είναι διαφορετικά,
και ιδίως στα πρώην κομμουνιστικά κράτη.
Το Σαββατοκύριακο βλέπω παρέες γυναικών
που είναι μόνες τους, και παραμένουν μόνες τους.
Βλέπεις κοπέλες όμορφες, καλοντυμένες και
είναι μόνες και είναι όλο νεύρα.
Τώρα όμως που μπορεί να γίνει πόλεμος
Ουκρανίας -Ρωσίας, μπορεί να έρθουν
πολλές Ουκρανές !
Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε,
και να μην χάνουμε ιδιαίτερα τον χρόνο
μας με τις δηλητηριασμένες από τη φεμινιστική
προπαγάνδα ελληνίδες !
Στο εξωτερικό αλλά κυρίως σε αγγλοσαξονικές χώρες προτεραιότητα έχει ο εργαζόμενος άνδρας ,όχι απαραίτητα ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ όπως ισχύει εδώ....και αυτό διότι στις ξένες χώρες η γυναίκα φροντίζει να είναι κάτι από μόνη της και όχι να γίνεται κάτι μόνο χάρη στον χρηματοδότη της όπως εδώ.Δεν ισχύει αυτό για όλες αλλά οι πιο πολλές έτσι λειτουργούν αναζητώντας υποκατάστατο μπαμπά.Το facebook ξεκίνησε το 2003.
Το 2009 έφθασε τα 300 εκατομμύρια χρήστες.
Το πρόβλημα όμως είναι η προπαγάνδα μίσους κατά
των ανδρών που κάνουν οι φεμινίστριες και
οι κομπλεξικές γυναίκες , και που έχει επηρεάσει
πολύ τις ελληνίδες.
Στην Τσεχία, Ρουμανία , Βουλγαρία και γενικά στις
πρώην κομμουνιστικές χώρες οι άντρες βρίσκουν
γκόμενα σχετικά εύκολα.
Αλλά και στη Γαλλία, Γερμανία και άλλες βόρειες
χώρες , οι γυναίκες είναι πολύ πιο εύκολες
από τις ελληνίδες.
Στην Αυστραλία, προ κορωνοϊού, ήταν πολύ
εύκολο να βρεις γκόμενα, όπως μου ΄έλεγε