...μην το λες! εχει κατι Ελληνιδες που σκανε απο εξωτερικο ετοιμες για ολα
ποια εμπειρια τυπε,ουτε θηλυκη γατα γαμησαμε με τα ..μπακουρια!
μου ειχαν γαμησει την ψυχολογια και τα νευρα μαζι!
ακομα και οταν τους εψηνα να βγουμε,επιτηδες απερριπταν τις προτασεις μου για τα πολυσυχναστα-κοσμικα μπαρακια και με πηγαιναν σε
κατι τριτοδευτερα....
ημουν μειοψηφια,τι να εκανα?
στα 19 -20 μου γυπο-εξορμηση χωρις παρεα δεν εκανα,υπο την εννοια οτι ντρεπομουν να βγω μονος σε μαγαζι
πεσιματα ασφαλως εκανα μονος. απλως κολωνα να ΠΑΩ μονος σε μαγαζι,συνυπολογιζοντας και τον κινδυνο να φαω πορτα!
... απαξ και εμπαινα μεσα σ ενα μπαρακι ,δε μ ενοιαζε τιποτα αλλο,χανομουν στη δινη του σουρρεαλισμου και της μουνιλας
η μοναδικη μοναχικη εξορμηση που εκανα ενα βραδυ ηταν σε ... κρεπερι ,οπου επεσα σε 4 Ιταλιδες.
με τα χα-χα-χα και τα χου-χου-χου?? , ξεκινησα να τις λεω για τον Tζεναρο Γκατουζο και τη Μονικα Μπελουτσι,ενω αυτοσυστηθηκα ως ρεσεψιονιστ ξενοδοχειου
....δωσαμε ραντεβου την αλλη μερα σε μια παραλια της Ιου "Μυλοπότας",καπως ετσι αν θυμαμαι σωστα????
και μαντεψε.......
οταν το ειπα στα μπακουρια ,την αλλη μερα πηγαμε σε ...αλλη
απορω τετοια μουνοπανα πως δεν τα ξεκοψα νωριτερα απο τη ζωη μου. το γεγονος οτι δεν ηταν... απλοι φιλοι, με βασανισε απιστευτα τα επομενα χρονια,αλλα επρεπε να κανω τις επιλογες μου.
σημερα αν με ρωτουσες παντως,ισως το εκανα και μονος μου. διακοπες και μοναχικες εξορμησεις.
εγω γινει σταρχιδιστης στο επακρο πλεον. στην... εσχατη περιπτωση θα επαιρνα καμια γκομενα να παω.
αν και παντοτε ημουν ιδεολογικα αντιθετος να παω σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ως.. ζευγαρακι.
οχι γιατι θα κακοπερνουσα!
αλλα διοτι ειμαι γυφτος. οσο ειμαι εργενης,δε θελω να σκορπαω χρημα ΓΙΑ μουνια.
προσπαθω να γαμαω οσο πιο οικονομικα γινεται,γι αυτο δε γουσταρω σχεσεις-δεσμους. μπλεκεις ασχημα μετα.
εν προκειμενω,προτιμω να ξοδευτω και να κανω καταδρομικη στην Αθηνα καποια στιγμη ,οπου εχω δυο γκομενες ψημενες- ΑΚΑΒΑΤΖΩΤΕΣ- στο περιμενε, απο την εποχη της ....καραντινας,παρα να παω με ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ σε νησι. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ.
για 4-5 μερες να ειμαι φυλακισμενος στα gourmet restaurants ,ενω τριγυρω γινεται το ελα να δεις
....γι αυτο προτιμω αντροπαρεα για νησι.-
μονο αν υπηρχε κατι σοβαρο που θα δικαιολογουσε ...αγαπουλιστικες διακοπες,θα επελεγα ερημονησι του κωλου, αντι Χαλκιδικης