Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτο το εκανα οταν εκανα σχεσεις,δεν πηδαγα τις γκομενες που ειχα για να παω στα μπουρδελα. Χαχαχαχαχαχς
Αφου ενας φιλος μου μου ελεγε ρε ζαν δεν εχεις ελεος.
Εντωμεταξι μια δεν την πηδαγα 6μηνες αυτη κρατιοταν να μην με απατησει ενω εγω περιμενα την αφορμη του κέρατου,το τι τσοντα έβλεπε στο κινητο της χαχαχαχαχα
Ωσπου μου λεει ποτε θα με πηδησεις επιτελους και της λεω βαριεμαι τωρα να πηδαω βρες αλλου και εξαφανιστηκε
Χαχαχαχχααχα
δηλαδη αμα σου πει καποια "ελα γαμησε με χωρις πρηξιματα και σχεσεις" θα πεις οχι?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εντωμεταξυ μου ειχε τυχει καποτε μια που δεν ηθελε σχέση (και καλα) γιατι λεει φαίνομαι περιεργος τύπος και θα τη πληγωσω...μου λεει μονο σεξ μαζι σου ..(αντε να σε δω λεω)..Τη γαμουσα,μετα την εστελνα σπιτι...το βραδυ καληνυχτα....το πρωι καλημερα.(δεν απαντουσα)..μετα "τι κανεις?" δεν απαντουσα...μεσημερι "καλησπερα" ....ωσπου τη περνω τηλ της λεω δεν μ λες σκοπευεις να μου τα κανεις τσουρεκια πως την ειδες τη δουλεια? ειναι που δεν ηθελες σχεση της ειπα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δηλαδη αμα σου πει καποια "ελα γαμησε με χωρις πρηξιματα και σχεσεις" θα πεις οχι?
Εχω αρχες,θελω απο τη στιγμη που θα τη γνωρισω την ιδια μερα να την πηδηξω δεν θελω να περιμενω.
Στη φαση αυτη δεν λεω οχι και μονο σαυτη τη φαση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εχω αρχες,θελω απο τη στιγμη που θα τη γνωρισω την ιδια μερα να την πηδηξω δεν θελω να περιμενω.
Στη φαση αυτη δεν λεω οχι και μονο σαυτη τη φαση.
μα δε πρεπει να περιμενεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
και τοτε ρε φιλε γιατι δε πηγαινες σε μπουρδελα μια ζωη χωρις να ασχολησαι δευτερολεπτο με γυναικες εξω?δε σου αξιζουν οι κοπελες εξω ασε να ασχοληθει μαζι τους καποιος που τις σεβεται και εκτιμα εσυ πηγαινε μεχρι τα 80 σε ιεροδουλες χωρις να φλερταρεις ποτέ,για ποιο λογο εκανες σχεσεις?για να τρεχεις σε ιεροδουλες?σε ιεροδουλες πανε αυτοι που δε εχουν οχι αυτοι που εχουν,θεοχαζοι ειστε ορισμενοι εδω ελεος χαχα.Αντι να κανεις ερωτα με τις σχεσεις σου ετρεχες σε ιεροδουλες?τοτε ποιος ο λογος να κανεις σχεσεις αφου εισαι 100 τοις εκατο μπουρδελιαρης?Ηλιθιοτητα εδω μεσα φουλ.
Εδω και δυο χρονια δεν κανω σχεσεις αλλα στο παρελθον εκανα.
Δεν μπορουσα να δεθω με καμια εννοω να κανω φυσιολογικη σχεση,πολλες γνωριμίες και χωρισματα και εγω στα μπουρδελα σερι,ουσιαστικα ολες τις σχεσεις μου τις ειχα κερατωσει ας το πουμε με τα μπουρδελα.
Γκομενα να μου λεει οτι θα περασουμε απογευμα βραδι στο σπιτι της μιας και ηταν μονη και εγω να βρισκω δικαιολογια οτι αρρωστησα και να βγαζω τσαρκα 2 με 3 ωρες φυλης και μεταξι και να πηγαινω 2 φορες σε μπουρδελα εκεινη τη μερα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εδω και δυο χρονια δεν κανω σχεσεις αλλα στο παρελθον εκανα.
Δεν μπορουσα να δεθω με καμια εννοω να κανω φυσιολογικη σχεση,πολλες γνωριμίες και χωρισματα και εγω στα μπουρδελα σερι,ουσιαστικα ολες τις σχεσεις μου τις ειχα κερατωσει ας το πουμε με τα μπουρδελα.
Γκομενα να μου λεει οτι θα περασουμε απογευμα βραδι στο σπιτι της μιας και ηταν μονη και εγω να βρισκω δικαιολογια οτι αρρωστησα και να βγαζω τσαρκα 2 με 3 ωρες φυλης και μεταξι και να πηγαινω 2 φορες σε μπουρδελα εκεινη τη μερα
απλα δεν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος γιατι ολοι αυτοι που πανε ειναι γιατι δε μπορουν να κανουν σχεση ή να γαμησουν επειδη δεν εχουν τροπο προσεγγισης σωστο και εσυ που εκανες σχεση πας,εισαι απλα μη φυσιολογικος,ποσο εισαι αν επιτρεπεται?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
απλα δεν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος γιατι ολοι αυτοι που πανε ειναι γιατι δε μπορουν να κανουν σχεση ή να γαμησουν επειδη δεν εχουν τροπο προσεγγισης σωστο και εσυ που εκανες σχεση πας,εισαι απλα μη φυσιολογικος,ποσο εισαι αν επιτρεπεται?
Παω στα 33 τωρα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

εσυ σπορε εισαι φυσιολογικος που μας μιλας δυο μερες και δε μπορουμε να καταλαβουμε τι λες? :confused: :confused: :confused:

το ενδεχομενο να εχει βαρεθει να γαμαει το ιδιο μουνακι ,δε σου περναει καν απο το μυαλο?:lipsrsealed:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
32 δλδ στα 33 και ρε φιλε εχεις κανει σχεσεις και πηγαινες ολο εκει?δλδ αυτο ειναι αφυσικο,εκει πανε μονο οσοι δε βρισκουν κανονικα,πρεπει να εισαι προβληματικη περιπτωση αλλα οκ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ σπορε εισαι φυσιολογικος που μας μιλας δυο μερες και δε μπορουμε να καταλαβουμε τι λες? :confused: :confused: :confused:

το ενδεχομενο να εχει βαρεθει να γαμαει το ιδιο μουνακι ,δε σου περναει καν απο το μυαλο?:lipsrsealed:
καταρχιν εσενα δε σου απευθυνα το λογο που δε μπορεις καν να βγεις ραντεβου πρωτον και δευτερον ειναι μαλακια να κερατωσεις τη σχεση σου με ιεροδουλη,ειναι κουτο πως το λενε,οποιος το κανει ειναι καραγκιοζης και προβληματικος απλα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
32 δλδ στα 33 και ρε φιλε εχεις κανει σχεσεις και πηγαινες ολο εκει?δλδ αυτο ειναι αφυσικο,εκει πανε μονο οσοι δε βρισκουν κανονικα,πρεπει να εισαι προβληματικη περιπτωση αλλα οκ.
Γιατι ρε τυπε οσοι πανε στα μπουρδελα να ειναι προβληματικοι?
Γιατι βαζεις μια ταμπελα σε ολους?
Εγω ναι ειμαι αφου απαξιωνω τις εξω γυναικες και παω μονο εκει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
και εγω εχω παει σε ιεροδουλες το προβληματικο ειναι να εχεις σχεση και να πηγαινεις εκει οταν δεν εχεις να κανεις σεξ λογικο ειναι να πας αλλο καταλαβες,εσυ εισαι ψυχιατρικη περιπτωση,εχεις χοντρα θεματα αστο που ειχες σχεσεις και πηγαινες φυλης μεσα στους μεταναστες και τη παρανομια.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν μου ελεγε μια γκομενα "καλημερα" ηταν το εισητήριο της για να τη στειλω κατευθειαν..και οχι δεν εχω θεμα με τις καλημερες γενικως αλλα εχω θεμα με τις "καλημερες" των γυναικών

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω δεν τις απαξιώνω....αρκει ομως να εχουν συμπεριφορα "μπουρδελου" ...δηλ οχι πολλα πολλα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καταρχιν εσενα δε σου απευθυνα το λογο που δε μπορεις καν να βγεις ραντεβου πρωτον και δευτερον ειναι μαλακια να κερατωσεις τη σχεση σου με ιεροδουλη,ειναι κουτο πως το λενε,οποιος το κανει ειναι καραγκιοζης και προβληματικος απλα.

στον απευθυνω εγω,δεν πειραζει.... :confused: :confused: :confused: :confused:

μαθε να μιλας σαν ανθρωπος πρωτα,γιατι μονο που βλεπω να ειρωνευεσαι και να βριζεις κοσμο απροκλητα,μου γυρνας τα μυαλα...

ειναι προφανες οτι δεν εχεις παιδεια, γι' αυτο θα μεινεις με το πουλι στο χερι ...

μαθε να σεβεσαι ,ειδικα μεγαλυτερους:confused::confused::confused::confused:ο αλλος ειναι 33 και εσυ 22 .....:lipsrsealed::lipsrsealed::lipsrsealed: κατι παραπανω θα ξερει απο σενα!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
στον απευθυνω εγω,δεν πειραζει.... :confused: :confused: :confused: :confused:

μαθε να μιλας σαν ανθρωπος πρωτα ,γιατι μονο που βλεπω να ειρωνευεσαι και να βριζεις κοσμο απροκλητα,μου γυρνας τα μυαλα...

ειναι προφανες οτι δεν εχεις παιδεια, γι' αυτο θα μεινεις με το πουλι στο χερι ...

μαθε να σεβεσαι ,ειδικα μεγαλυτερους:confused::confused::confused::confused:ο αλλος ειναι 33 και εσυ 22 .....:lipsrsealed::lipsrsealed::lipsrsealed: κατι παραπανω θα ξερει απο σενα!
εγω δε στον απευθυνω ομως ,και παιδεια δεν εχεις εσυ οχι εγω,εσυ ξεκινησες να με προκαλεις απο προχτες οχι εγω εσυ ξεκινησες πρωτος.
τιποτα δε ξερετε οταν εχετε σχεση και πατε σε ιεροδουλες,λιπαμαι τις γυναικες που σας εχουν κατσει σε κατι σα και σας για σχεση,εγω πιο ωριμος απο κατι σαν και σας ειμαι που οποτε εχω σχεση δε κοιταω αλλη οχι να παω να γαμησω αλλη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω δε στον απευθυνω ομως ,και παιδεια δεν εχεις εσυ οχι εγω,εσυ ξεκινησες να με προκαλεις απο προχτες οχι εγω εσυ ξεκινησες πρωτος.
τιποτα δε ξερετε οταν εχετε σχεση και πατε σε ιεροδουλες,λιπαμαι τις γυναικες που σας εχουν κατσει σε κατι σα και σας για σχεση,εγω πιο ωριμος απο κατι σαν και σας ειμαι που οποτε εχω σχεση δε κοιταω αλλη οχι να παω να γαμησω αλλη.
22 εισαι?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ρεεε μικρε..εδω μεσα μπαινουν τυποι που εχουν μια ιστορια στη πλατη τους...κουβαλάνε μια ολοκλητη βαλιτσα με εμπειριες..γιατι δε κοιτας να μαθεις απο αυτους αντι να κοντραρεις συνεχεια? :tooth:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

Stories

Νέο!