Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Θα χτυπήσεις αλβανακια; Εμένα μου αρέσουν πολύ πάντως.
Ναι έλεγα από πέρσι έγινε μαλακια με τα πιστοποιητικά αλλά αξίζει θα δεςι τρομερά μουνια και πολλές ψιλοντροπαλες φάση

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Λες και άμα τους κάτσει καμια μπαζοελλεεινίδα,θα πούνε όχι :2funny:
Εδώ δεν τους κάθετε η σούλα από το Κερατσίνι 80 κιλά στο νησί, όνειρα κάνουνε αυτοί να τους κάτσουν οι Ιταλίδες οι ολλανδεζες και οι σουηδεζες.. ????

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ρε τύπε λύσε μου μια απορια?.. Πότε βρίσκεις γκόμενές εσύ αφού είσαι όλη μερ εδώ μέσα? Γενικά εσύ και ο δικηγόρος.. Εγώ πιστεύω ότι το να λες ότι γαμας χοντρές, είναι μια καλή δικαιολογία για να κρύψεις το γεγονός ότι δεν γαμάς καθόλου, πότε των ποτών.. Σου λέει θα πω γαμάω χοντρές για να μη με ρωτάνεολη την ωρα, γαμας η δε γαμας? ?

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: τυπε, θελεις να σου λεμε οτι γαμαμε χοντρες για να μην κλαις?
ενας εργενης εχει την ευλογια να γαμαει, χωρις να ειναι αγαπουλας 24 ωρες την ημερα. τι να σου εξηγω τωρα...:think:
λυσε μου κι εσυ μια απορια...γιατι δε γυρνας πισω στην Αλβανια ,μπας και χασεις την παρθενια σου ?

αφου βλεπεις οτι εδω χαιρι δεν εχει για σενα....:confused::confused::confused: και ουτε προκειται....:confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γενικα εχει γιγαντωθει το προβλημα ευρεσης γκομενας στην ελλαδα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο μεσος ελληνας οταν παει σε γειτονες χωρες κανει θραυση.
Απλα ο μεσος ελληνας ειναι ατυχος στο να βρει γυναικα μεσα στη χωρα του.
Δεν ειναι τυχαιο οτι βλεπεις παλικαρια 40 και 45 χρονων ανυπαντρα οχι γιατι εχουν καποιο προβλημα αλλα γιατι δεν βρισκουν καταλληλες γυναικες.
Ενας μεσος τουρκος αραβας θα βρει γυναικα μεσω προξενιου και θα καπαρωθει,ο ελληνας αυτο δεν μπορει να το κανει γιατι οι συγκυριες στη χωρα του δεν τον ευνοουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οταν ηνουν βουλγαρια μιλαγα με εναν βουλγαρο για γυναικες.
Αυτός 1.65 επι 110 κιλα καραφλος 35 χρονων και ειχε γκομενα μια 25αρα λαμπαδα μελαχροινη με πρασινα ματια εντωμεταξι δεν της φεροταν καλα ολο τη φωναζε.
Μου λεει να ερθω ελλαδα να βρω εκει καμια γυναικα,εγω γελασα και μου λεει γιατι γελας του λεω εσυ ελλαδα δεν θα εβρισκες γκομενα,ειναι δυσκολες οι δικες μας εχουν απαιτησεις θελουν λεφτα ομορφια κλπ κλπ οπως του τα ελεγα και μου λεει καταλαβα καλα ειμαι εδω βουλγαρια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βγάλε το στραπόν από τον κώλο μωρή ξεπουπουλιασμένη σουσουράδα που θες να το παίξεις και άντρας.
Ενω εσυ εισαι αντρας μωρη κοτετσου?που μολις σου εταξαν πουτσα και χαρτζηλικι προδωσες κομμα ιδεολογια φιλιες κλπ
Φτου σου μωρη ξεφτιλισμενη κοτετσου

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Σιγά μην ασχολιόμουνα εγώ με Ελληνίδες στα νησιά :confused:

...μην το λες! εχει κατι Ελληνιδες που σκανε απο εξωτερικο ετοιμες για ολα
Για πες τύπε καμια εμπειρία από μοναχική γυποεξόρμηση σε μπαρ νησιού. Έφαγες καμιά ελλεεινίδα ή μπα.
Να ξέρω για φέτος τι τακτική να ακολουθήσω :confused:

ποια εμπειρια τυπε,ουτε θηλυκη γατα γαμησαμε με τα ..μπακουρια!:confused:

μου ειχαν γαμησει την ψυχολογια και τα νευρα μαζι!
ακομα και οταν τους εψηνα να βγουμε,επιτηδες απερριπταν τις προτασεις μου για τα πολυσυχναστα-κοσμικα μπαρακια και με πηγαιναν σε
κατι τριτοδευτερα.... :jerking: ημουν μειοψηφια,τι να εκανα?

στα 19 -20 μου γυπο-εξορμηση χωρις παρεα δεν εκανα,υπο την εννοια οτι ντρεπομουν να βγω μονος σε μαγαζι
πεσιματα ασφαλως εκανα μονος. απλως κολωνα να ΠΑΩ μονος σε μαγαζι,συνυπολογιζοντας και τον κινδυνο να φαω πορτα! :confused:
... απαξ και εμπαινα μεσα σ ενα μπαρακι ,δε μ ενοιαζε τιποτα αλλο,χανομουν στη δινη του σουρρεαλισμου και της μουνιλας:woldman:

η μοναδικη μοναχικη εξορμηση που εκανα ενα βραδυ ηταν σε ... κρεπερι ,οπου επεσα σε 4 Ιταλιδες.

με τα χα-χα-χα και τα χου-χου-χου?? , ξεκινησα να τις λεω για τον Tζεναρο Γκατουζο και τη Μονικα Μπελουτσι,ενω αυτοσυστηθηκα ως ρεσεψιονιστ ξενοδοχειου:tooth::tooth::tooth::tooth:
....δωσαμε ραντεβου την αλλη μερα σε μια παραλια της Ιου "Μυλοπότας",καπως ετσι αν θυμαμαι σωστα????:cheesy::cheesy:

και μαντεψε.......:confused::confused::confused::confused:
οταν το ειπα στα μπακουρια ,την αλλη μερα πηγαμε σε ...αλλη:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
απορω τετοια μουνοπανα πως δεν τα ξεκοψα νωριτερα απο τη ζωη μου. το γεγονος οτι δεν ηταν... απλοι φιλοι, με βασανισε απιστευτα τα επομενα χρονια,αλλα επρεπε να κανω τις επιλογες μου.

σημερα αν με ρωτουσες παντως,ισως το εκανα και μονος μου. διακοπες και μοναχικες εξορμησεις.
εγω γινει σταρχιδιστης στο επακρο πλεον. στην... εσχατη περιπτωση θα επαιρνα καμια γκομενα να παω.

αν και παντοτε ημουν ιδεολογικα αντιθετος να παω σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ως.. ζευγαρακι.:confused::confused::confused: οχι γιατι θα κακοπερνουσα!

αλλα διοτι ειμαι γυφτος. οσο ειμαι εργενης,δε θελω να σκορπαω χρημα ΓΙΑ μουνια.
προσπαθω να γαμαω οσο πιο οικονομικα γινεται,γι αυτο δε γουσταρω σχεσεις-δεσμους. μπλεκεις ασχημα μετα.

εν προκειμενω,προτιμω να ξοδευτω και να κανω καταδρομικη στην Αθηνα καποια στιγμη ,οπου εχω δυο γκομενες ψημενες- ΑΚΑΒΑΤΖΩΤΕΣ- στο περιμενε, απο την εποχη της ....καραντινας,παρα να παω με ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ σε νησι. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ.
για 4-5 μερες να ειμαι φυλακισμενος στα gourmet restaurants ,ενω τριγυρω γινεται το ελα να δεις:confused::confused::confused:
....γι αυτο προτιμω αντροπαρεα για νησι.-

μονο αν υπηρχε κατι σοβαρο που θα δικαιολογουσε ...αγαπουλιστικες διακοπες,θα επελεγα ερημονησι του κωλου, αντι Χαλκιδικης:dancing:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.046
Πόντοι
1.056
Ναι καλά άμα είχες βουλγαρα δεν θα σεκφτοσουντα τώρα τα σίχαματα τις ελλεινιδες, άσε τον παπά, γενικά άμα βρεις κοπέλα από άλλη χώρα τις ξεχνάς τις ελλεινιδες πα ω στο δευτερόλεπτο, αφού είναι εντελώς για το. Πουτσο άνθρωποι οι ελλεινιδες??.. Μάθε πιο καλά βουλγαρικό κάτι θα βρεις και άσε τα σουργελα τις ελλεινιδες
βθλ.jpg
βουλγαρα παιρνει θεση για γλυστρημα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Που τα έμαθες τα αγγλικά εσύ μωρή Κασσιανή; Εδώ με το ζόρι μιλάς της μητρική σου γλώσσα, τα αλβανικά.
Εχω β2 μαλακομπουκη στα αγγλικα συν 1 χρονο ηπα και 6 μηνες δουβλινο συν αλλο ενα 6μηνο καταρ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενας ελληνας αν παει αλβανια βουλγαρια ρουμανια ουκρανια θα καπαρωθει πολυ ευκολα.
Δεν ειναι τυχαιο ενας 45αρης μετριος ελλαδα δεν εβρισκε γυναικα και πηγε διακοπες βουλγαρια βαρνα εκανε κατι τσιλιμπουρδισματα την αλλη χρονια πηγε οδυσσο και γενικα καθε 6μηνο πηγαινε βουλγαρια ρουμανια ουκρανια.
Τελικα καπαρωθηκε μερα απο 2 χρονια στα 47 του με μια κοπελα απο τη βουλγαρια 35 ετων και παντρεύτηκαν.
Ελλαδα δεν παιζει να εβρισκε συν οτι αργησε να ανακαλυψει τις χωρες αυτες και περιμενε απο τις ελληνιδες να δει χαιρι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν ήταν σαν και σένα που να βρει...
Άλλαξε μυαλά, μάθε να φέρεσαι, σταμάτα να φοβάσαι τις γυναίκες, φλέρταρε και θα βρεις...
Ποιοςς φοβαται τις γυναικες ρε κοντουλη??
Καθολου δεν τις φοβαμαι ισα ισα που χωνομαι ανετα.
Απλα δεν γουσταρω να δεσμευτω και να κανω σχεση η να παντρευτω.
Επισης μου κανουν ντιστροκτ στην υπολοιπη ζωη.
Ως μπουρδελιαρης ειμαι πιο ευελικτος,με λιγα μονο λεφτα πετυχαινω αυτο που θελω χωρις πολλα πολλα.
Άπειρες εμπειρίες με καθε λογης θυληκο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποιά γυναίκα να κάνει σχέση μαζί μωρή πληγή της Κορυτσάς, που θα την παρατάς σύξυλη κάθε βράδυ και θα τρέχεις σαν πρεζάκι στο Αγκύρας να πάρεις τη δόση σου από τραβελόπουτσα.
Αυτο το εκανα οταν εκανα σχεσεις,δεν πηδαγα τις γκομενες που ειχα για να παω στα μπουρδελα. Χαχαχαχαχαχς
Αφου ενας φιλος μου μου ελεγε ρε ζαν δεν εχεις ελεος.
Εντωμεταξι μια δεν την πηδαγα 6μηνες αυτη κρατιοταν να μην με απατησει ενω εγω περιμενα την αφορμη του κέρατου,το τι τσοντα έβλεπε στο κινητο της χαχαχαχαχα
Ωσπου μου λεει ποτε θα με πηδησεις επιτελους και της λεω βαριεμαι τωρα να πηδαω βρες αλλου και εξαφανιστηκε
Χαχαχαχχααχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Γενικα εχει γιγαντωθει το προβλημα ευρεσης γκομενας στην ελλαδα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο μεσος ελληνας οταν παει σε γειτονες χωρες κανει θραυση.
Απλα ο μεσος ελληνας ειναι ατυχος στο να βρει γυναικα μεσα στη χωρα του.
Δεν ειναι τυχαιο οτι βλεπεις παλικαρια 40 και 45 χρονων ανυπαντρα οχι γιατι εχουν καποιο προβλημα αλλα γιατι δεν βρισκουν καταλληλες γυναικες.

Ένα 5% μπορεί να γαμήσει όλες τις γκόμενες,ένα 20-30% σχεσάκηδες/παντρεμένοι που απλά έχουν πρόσβαση σε μια τρύπα και οι α΄λλοι μπουρδελομαλακία

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτο το εκανα οταν εκανα σχεσεις,δεν πηδαγα τις γκομενες που ειχα για να παω στα μπουρδελα. Χαχαχαχαχαχς
Εντωμεταξι μια δεν την πηδαγα 6μηνες αυτη κρατιοταν να μην με απατησει ενω εγω περιμενα την αφορμη του κέρατου,το τι τσοντα έβλεπε στο κινητο της χαχαχαχαχα
Ωσπου μου λεει ποτε θα με πηδησεις επιτελους και της λεω βαριεμαι τωρα να πηδαω βρες αλλου και εξαφανιστηκε
Χαχαχαχχααχα
καλως τον...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ένα 5% μπορεί να γαμήσει όλες τις γκόμενες,ένα 20-30% σχεσάκηδες/παντρεμένοι που απλά έχουν πρόσβαση σε μια τρύπα και οι α΄λλοι μπουρδελομαλακία
το θεμα ειναι οτι εσυ δεν εισαι ουτε στο 5%,ουτε σε σχεση αλλα ουτε πας και σε μπουρδελα...που εισαι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μηπως μια κατηγορια απο μονος σου?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χαχαχαχχααχα
και τοτε ρε φιλε γιατι δε πηγαινες σε μπουρδελα μια ζωη χωρις να ασχολησαι δευτερολεπτο με γυναικες εξω?δε σου αξιζουν οι κοπελες εξω ασε να ασχοληθει μαζι τους καποιος που τις σεβεται και εκτιμα εσυ πηγαινε μεχρι τα 80 σε ιεροδουλες χωρις να φλερταρεις ποτέ,για ποιο λογο εκανες σχεσεις?για να τρεχεις σε ιεροδουλες?σε ιεροδουλες πανε αυτοι που δε εχουν οχι αυτοι που εχουν,θεοχαζοι ειστε ορισμενοι εδω ελεος χαχα.Αντι να κανεις ερωτα με τις σχεσεις σου ετρεχες σε ιεροδουλες?τοτε ποιος ο λογος να κανεις σχεσεις αφου εισαι 100 τοις εκατο μπουρδελιαρης?Ηλιθιοτητα εδω μεσα φουλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom