Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

στα ραντεβου λες και καληνυχτα στο τελος?
αφου διαφωνουμε ρε τυπε γιατι μιλαμε?σου λεω οτι βγαινω ραντεβου φλερταρω δε με πιστευεις,γιατι επειδη δε μπορεις εσυ νομιζεις πως δε μπορουν και οι αλλοι?να παραμυθιαστεις θες?πως επειδη δε μπορεις εσυ δε μπορει κανεις ελεος με κατι βλακες που υπαρχουν.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αφου διαφωνουμε ρε τυπε γιατι μιλαμε?σου λεω οτι βγαινω ραντεβου φλερταρω δε με πιστευεις,γιατι επειδη δε μπορεις εσυ νομιζεις πως δε μπορουν και οι αλλοι?να παραμυθιαστεις θες?πως επειδη δε μπορεις εσυ δε μπορει κανεις ελεος με κατι βλακες που υπαρχουν.

ενταξει κλωνε μην κλαψεις :undecided: :undecided: :undecided: συνεχισε να βγαινεις ραντεβου και ευχομαι να γαμησεις καποια στιγμη!:confused:

τριτη και τελευταια φορα που στο ευχομαι....:confused::confused::confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ενταξει κλωνε μην κλαψεις :undecided: :undecided: :undecided: συνεχισε να βγαινεις ραντεβου και ευχομαι να γαμησεις καποια στιγμη!:confused:

τριτη και τελευταια φορα που στο ευχομαι....:confused::confused::confused:
συνεχισε να λες οτι ειμαι αγαμητος,εγω και σε ιεροδουλη εχω παει και με γκομενες εκτος ιεροδουλης εχω κανει πεσιμο,φλερτ,βγαλτους ολους αγαμητους και θα πας μπροστα,εγω σου ευχομαι να βγαλεις τη μαλακια απο τον εγκεφαλο και να μη τους παρουσιαζεις ολους οτι ειναι αγαμητοι επειδη εισαι εσυ.

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
συνεχισε να λες οτι ειμαι αγαμητος,βγαλτους ολους αγαμητους και θα πας μπροστα,εγω σου ευχομαι να βγαλεις τη μαλακια απο τον εγκεφαλο και να μη τους παρουσιαζεις ολους οτι ειναι αγαμητοι επειδη εισαι εσυ.

ειπα να γαμας στα ραντεβου κλωνε:birdman::birdman::birdman:

αγαμητος δεν εισαι ,αφου ομολογησες οτι πας τουλαχιστον με ιεροδουλες:undecided::woldman:

οποιος εχει τη μυγα.... :confused: :confused: :confused: :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ειπα να γαμας στα ραντεβου κλωνε:birdman::birdman::birdman:

αγαμητος δεν εισαι ,αφου ομολογησες οτι πας τουλαχιστον με ιεροδουλες:undecided::woldman:

οποιος εχει τη μυγα.... :confused: :confused: :confused: :confused:
και στα ραντεβου εχω κανει οχι μονο με ιεροδουλη,παντου κανω,γιαυτο σου λεω μη λες βλακειες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τοτε γιατι κλαιγεσαι απο χθες ,λεγοντας οτι εισαι ντροπαλος ??? :confused: :confused: :confused: :confused:

μας δουλευες μαλλον :tired:
ημουν ντροπαλος,στα 17 τωρα δεν ειμαι,απλα ξενερωσα γιατι αλλαξα για να βγαινω ραντεβου και δεν μαρεσει που εγινα κατι αλλο γιαυτο γκρινιαζω.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ημουν ντροπαλος,στα 17 τωρα δεν ειμαι,απλα ξενερωσα γιατι αλλαξα για να βγαινω ραντεβου και δεν μαρεσει που εγινα κατι αλλο γιαυτο γκρινιαζω.

τι εγινες δηλαδη??? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

...καγκουρας η δρακος??? :confused: :confused: :confused: :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
απλα οχι ντροπαλος ειχα ψηλα το κεφαλι,οχι καγκουρας αλλα οχι ντροπαλος και μιλαγα ωστε να βγω ραντεβου.

δε σε πιανω,αλλα γαμα το:confused: :confused: :confused:

καλη συνεχεια και καλα πεσιματα τυπε :thumbsup::thumbsup:

ψηλα το πανω και το κατω κεφαλι:hi: να εισαι παντα ο εαυτος σου !

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Όχι,θα θεοποίησω την ψωλοπαρέα :vomit:
Εγώ πάλι νομίζω τα αντίθετα.. Φέτος θα πάω πάνω από σαράντα Αυλώνα, αλβανική Ριβιέρα.. Μο ος σου είναι πολύ καλά θα νοικιάσω ένα γκολφακι από εδώ να είμαι χαλαρός Αλβανία.. Έχω μια καλή εμφάνιση, είμαι σίγουρος ότι θα βρω κάτι.. Αν πάω με 5 μαλακες μαζί θα τις διοκουνε όλες.. Άκου που σου λέω πιο καλα μόνος σου?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μια χαρά τα χω πάει μαν στον καιρό που είμαι εδώ. Πλέον μένω και με Βουλγάρα :cheesy:
Ναι καλά άμα είχες βουλγαρα δεν θα σεκφτοσουντα τώρα τα σίχαματα τις ελλεινιδες, άσε τον παπά, γενικά άμα βρεις κοπέλα από άλλη χώρα τις ξεχνάς τις ελλεινιδες πα ω στο δευτερόλεπτο, αφού είναι εντελώς για το. Πουτσο άνθρωποι οι ελλεινιδες??.. Μάθε πιο καλά βουλγαρικό κάτι θα βρεις και άσε τα σουργελα τις ελλεινιδες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
εσυ και οι κλωνοι σου μπορει να μη γαματε,αλλα σιγουρα δεν ειστε η πλειοψηφια :confused::confused::confused:

χθες μας ελεγες οτι φιλας κιολας:confused: μαθε τεχνη και αστην....τι χαλαει λοιπον και δεν πας στο επομενο σταδιο?

...γιατι δε σου καθονται?:confused::confused:

δε φιλας με καγκουρικο τροπο η ....βρωμαει η αναπνοη σου???:tooth: μηπως εχουν καταλαβει οτι τον εχεις γαριδακι τυπε?
Ρε τύπε λύσε μου μια απορια?.. Πότε βρίσκεις γκόμενές εσύ αφού είσαι όλη μερ εδώ μέσα? Γενικά εσύ και ο δικηγόρος.. Εγώ πιστεύω ότι το να λες ότι γαμας χοντρές, είναι μια καλή δικαιολογία για να κρύψεις το γεγονός ότι δεν γαμάς καθόλου, πότε των ποτών.. Σου λέει θα πω γαμάω χοντρές για να μη με ρωτάνεολη την ωρα, γαμας η δε γαμας? ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα μας τρελάνεις? Τι έγινες που δεν σου άρεσε δηλαδή?

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Ναι καλά άμα είχες βουλγαρα δεν θα σεκφτοσουντα τώρα τα σίχαματα τις ελλεινιδες, άσε τον παπά, γενικά άμα βρεις κοπέλα από άλλη χώρα τις ξεχνάς τις ελλεινιδες πα ω στο δευτερόλεπτο, αφού είναι εντελώς για το. Πουτσο άνθρωποι οι ελλεινιδες??.. Μάθε πιο καλά βουλγαρικό κάτι θα βρεις και άσε τα σουργελα τις ελλεινιδες
Άκου μπούφο μια και τελευταία φορά θα σου γράψω.Βρηκα αυτό το φόρουμ και μπαίνω για να χαλαρώσω γιατί σχολιάζονται ωραία θέματα και έχει και το χαβαλε του . Όχι για να γράφω παπατζιλικια. Προφανώς και έχω περάσει μια χαρά στη Βουλγαρία. Και ναι ζω και με Βουλγάρα τα τελευταία χρόνια . Είπα απλά ότι είχα πολύ δυνατές εμπειρίες με Ελληνίδες και στο παρελθόν έχω φλερτάρει καλύτερα μ αυτες,όχι ότι τις σκέφτομαι μου λείπουν η οτιδήποτε άλλο. Άντε γειά τώρα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θα μας τρελάνεις? Τι έγινες που δεν σου άρεσε δηλαδή?
εγινα κατι αλλο απο αυτο που ημουν ρε φιλε,και καλο ειναι η αλλη να σε εκτιμα γιαυτο που ησουν και οχι για κατι αλλο που εγινα αυτο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom