Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τύπε οι ιδέες μας διαφωνούν δε θα σου πω μπράβο που τόσα χρόνια πας σε ιερόδουλες και δε υπάρχει λόγος να με λες τσιράκι τις απόψεις μου λέω εγώ είμαι της σχέσης έχω πάει και γω σε ιερόδουλες βέβαια απλά είμαι πιο πολύ της σχέσης ο καθένας με τις απόψεις του δε ταιριάζουν οι απόψεις μας απλά δε μιλάμε σιγά καλή συνέχεια.
Καθολου μαλακιες δεν του λεω.
Δεύτερον προσπαθεις να γινεις ο μπαμπας του ρε σπορε,αφου τον βλεπεις ειναι απολυτος και βαζει ταμπελες.
Οτι και να του πεις παλι θα κανει μαζοποιηση και θα πεταει ταμπελες και κατηγοριες.
Τριτον για τους υπολοιπους αστον να τα βγαλει περα μονος του οπως εγω που καταγαμω 5 και 7 ταυτοχρονα απο εσας τα τσιρακια.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
μικρος που βριζει στα καλα καθουμενα? :confused: :confused: :confused:
..... τυπε μου θυμιζει κατι μ@λακισμενα στο στρατο, οταν υπηρετησα λιγο μεγαλυτερος....:headbang:

πως δεν περασα στρατοδικειο ενας θεος ξερει-ευτυχως συγκρατηθηκα- η γενια του ειναι γτπ...:confused:
στο λεω και στο υπογραφω μετα λογου γνωσεως:confused::confused::confused: δειγμα οτι οι νεοτεροι γονεις ειναι εντελως....:jerking:
δε σεβονται ΤΙΠΟΤΑ.....μονο εναν τροπο καταλαβαινουν:confused::confused::confused::confused:δεν πειραζει λοιπον ,που και που χρειαζονται αυτα.....

και εμεις ετσι μεγαλωσαμε-- το βουλωναμε οταν επρεπε.....δεν προκαλουσαμε!
Φίλε εντάξει δε ταιριάζουν οι ιδέες μας δε υπάρχει λόγος να κράζεις γιατι γινεσαι αντιπαθης, απλά δε μιλάμε λοιπόν καλή συνέχεια στη ζωη σου .

Τελευταία τροποποίηση:

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φίλε εντάξει δε ταιριάζουν οι ιδέες μας δε υπάρχει λόγος να κράζεις γιατι γινεσαι αντιπαθης, απλά δε μιλάμε λοιπόν καλή συνέχεια στη ζωη σου .
Μικρέ χαλάρωσε... Κάνε χαβαλέ εδώ με όλους και μην αρπάζεσαι με το παραμικρό.. Αν θες να αρπαχτεις μπες στο νημα με τον κορονοιο... Αρκει να πεις ενα γεια εκεί στους τυπαδες που γράφουν για να σου έρθει ετσι ένα μπινελίκι από το πουθενά... Έχει διάφορους βιδωμενους για να ξεσπασεις. Αν λοιπόν μπηκες για αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για σένα.. Εδώ λέμε για γκόμενες και εμπειρίες.. Και φυσικά για Ελληνίδες??

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τύπε οι ιδέες μας διαφωνούν δε θα σου πω μπράβο που τόσα χρόνια πας σε ιερόδουλες και δε υπάρχει λόγος να με λες τσιράκι τις απόψεις μου λέω εγώ είμαι της σχέσης έχω πάει και γω σε ιερόδουλες βέβαια απλά είμαι πιο πολύ της σχέσης ο καθένας με τις απόψεις του δε ταιριάζουν οι απόψεις μας απλά δε μιλάμε σιγά καλή συνέχεια.
Δεν σε ειπα τσιρακι εσενα ,τους νδ λεω τσιρακια
Εξαλλου εσυ εβαλες ταμπελες λεγοντας τους μπουρδελιαριδες ψυχασθενεις κλπ και δεν μπορουσες να διανοηθεις οτι υπαρχει και κατι διαφορετικο.
Επίσης σου εκανα καποιες ερωτησεις αλλα δεν μου απάντησες ...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν σε ειπα τσιρακι εσενα ,τους νδ λεω τσιρακια
Εξαλλου εσυ εβαλες ταμπελες λεγοντας τους μπουρδελιαριδες ψυχασθενεις κλπ και δεν μπορουσες να διανοηθεις οτι υπαρχει και κατι διαφορετικο.
Επίσης σου εκανα καποιες ερωτησεις αλλα δεν μου απάντησες ...
δεν ειπα τον μπουρδελιαρη ψυχασθενη αφου και εγω εχω παει με ιεροδουλες ειπα ψυχασθενη αυτον που ενω εχει σχεση παει με ιεροδουλη ή να κερατωνει εκτος ιεροδουλης,ειπα ψυχασθενη αυτον που κερατωνει ενω εχω γνωστους μου που δε μπορουν πχ να κανουν μια σχεση ενω δε θα κερατωναν ποτε πχ αυτο ειναι αδικο αυτο ειπα,σχεση δεν εχω τωρα ειχα πριν καποιους λιγους μηνες αν αυτη ηταν η ερωτηση,επισης εχω κανει 2 σχεσεις και τελος απλα ειπα πως ενω εχεις σχεση με μια κοπελα αντι πχ να εισαι μαζι της και να περνας καλα ερωτευμενος να πας στη φυλης που ειναι τιγκα στη παρακμη,εγω αυτα ειπα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τύποι 9ηγα σουπε μάρκετ σήμερα να πάρω μάτι κάνα γκόμενάκι..παρατιρω ένα πιπινακι κοντούλη πελάτισσα να με κοιτάει όπα λέω.. Πάω ταμείο πίσω μου αυτό.. Βγαίνω έξω πάω στο γιοταχι το βλέπω φεύγει με τα πόδια.. Όπα λέω, δεν έχει γαμια? ?Κάνω αναστροφή το βλέπω με περίμενε πριν καν την κάνω την αναστροφή σταματάω, ψολοριο έξω, λέω γειά θες να σε πάω σπίτι μη περπατάς με στο κρύο?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το βλέπω το μουνέτο το σκέφτεστε όχι λέει πέντε λεπτά ινε το σπίτι μου βρε λέω έλα να σε πάω.. Εκεί έκανα το λάθος.. Τη κοίταγα όπως κοιτάει ο λύκος το κατσικάκι.. Φοβιθικε εφιγε το γκόμενάκι πέρασε απέναντι το δρόμο.. Θα μπορούσα να επιμείνω βεβεα.. Συμπέρασμα..ναι στη κολο ορά αυτή θες κύκλο για να γαμησεις κοινή παρέα κοινούς γνωστούς.. Εμείς που δε εχου. Ε, τι κάνουμε? Μιλάμε στη ψιχρα.. Δεν υπάρχει άλλη λύση.. Άδικο, ναι,είναι, Λλα αφού δεν έχουμε κύκλο θα το παλεψουμε έτσι..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το βλέπω το μουνέτο το σκέφτεστε όχι λέει πέντε λεπτά ινε το σπίτι μου βρε λέω έλα να σε πάω.. Εκεί έκανα το λάθος.. Τη κοίταγα όπως κοιτάει ο λύκος το κατσικάκι.. Φοβιθικε εφιγε το γκόμενάκι πέρασε απέναντι το δρόμο.. Θα μπορούσα να επιμείνω βεβεα.. Συμπέρασμα..ναι στη κολο ορά αυτή θες κύκλο για να γαμησεις κοινή παρέα κοινούς γνωστούς.. Εμείς που δε εχου. Ε, τι κάνουμε? Μιλάμε στη ψιχρα.. Δεν υπάρχει άλλη λύση.. Άδικο, ναι,είναι, Λλα αφού δεν έχουμε κύκλο θα το παλεψουμε έτσι..
Οι ελληνιδες ειναι πολυ αμυντικες και αλλες ειναι και σνομπ.
Για αρχικη φαση με τις ελληνιδες ολοι αντιμετωπιζουν αυτες τις δυο συγκυριες.
Αυτο δεν θα το πετυχεις οταν γνωρισεις ελληνιδα στη παρεα,λες και εκει επειδη εισαι φιλος καποιοιυ καποιας σημαινει οτι εισαι καλος,απλα αυτο το κόλλημα υπάρχει ακομα.
Εκει θα ανοιχτει η ελληνιδα και εκει θα κοιταξει να επενδυσει βαση το τι διατίθεται στην αγορα.
Ουσιαστικά με ελληνιδα δυσκολο να υπαρξει στην αρχη ρομαντισμός και απο τις δυο πλευρες,ειναι σαν να δινει ο γαμεας εξετασεις και να φανει αν ειναι επιτυχων.
Χιλιες φορες ακομα να υπηρχαν τα προξενια παρα η σκατοφαση αυτη που επικρατει τωρα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εδώ ρε μάγκες ο άλλος έπαθε ρήξη πρωκτού...:confused::confused::confused:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εδώ ρε μάγκες ο άλλος έπαθε ρήξη πρωκτού...:confused::confused::confused:
Νικι ρηξη πρωκτου.png
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :confused: το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο:confused:?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Και γκαστρωμενη και χεσμενη... :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Νικι γκαστρωθηκε....png
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :confused: το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο:confused:?
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ :sunglasses: πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
η αληθεια ειναι οτι φοβουνται καμακι αγνωστων αμα εχεις κυκλο και φιλους σε βλεπουν αλλιως,εχεις δικιο δλδ που το ελεγες οτι καμακι μεταξυ αγνωστων μπορει να παει και καλα αλλα και σκατα.Τουλαχιστον εσυ προσπαθησες δε πειραζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom