Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εισαι λαθος εδω,δλδ εσυ που δε μπορεις να βρεις εισαι ασχημος?απλα μετραει ο τροπος προσεγγισης τον οποιο δε εχεις και γιαυτο δε βρισκεις,γιατι δε βρηκες μια ασχημη τοτε ακομα και να ησουν?απλα ο τροπος προσεγγισης αμα δε τον εχεις και εισαι ντροπαλος δε βρισκεις τιποτα.
Αμα δε μιλάς σε καμία προφανως και δε θα γαμάς..
Αλλά. Οι γκόμενες αν σε γουστάρουν στο κάνουν ευκολο όλο το παιχνίδι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αμα δε μιλάς σε καμία προφανως και δε θα γαμάς..
Αλλά. Οι γκόμενες αν σε γουστάρουν στο κάνουν ευκολο όλο το παιχνίδι
οχι λεω τη περιπτωση να εχεις κανει καποιες προσπαθειες απλα γενικα να εισαι ντροπαλος να τις εκανες γιατι ξερεις πως αν δε τις κανεις δε θα βρεις ποτε,αλλα δε αρκει να κανεις προσπαθειες πρεπει να δειχνεις αυτοπεποιθησατος μαζι τους δυστιχως θελουν πολλα οχι το πρωτο βημα μονο αλλα και συνολικη αυτοπεποιθηση ειναι μαλακισμενες τελειως το 90 τοις εκατο,βγαζω και ενα 10 τοις εκατο οπου ειναι κοπελες αξιολογες και σωστες και δε κοιταν ουτε εμφανηση ουτε να τη νοιαζει αμα ο αλλος εχει αυτοπεποιθηση ή οχι.Και οχι δε στο κανουν ευκολο αμα δε μιλησεις δε σου μιλανε ποτε τα περιμενουν ολα ετοιμα,απλα εσυ επιμενεις οτι οι ωραιοι βρισκουν παντα αποψη σου,εγω εχω παραδειγματα που δε βρισκουν ορισμενοι εμφανησιμοι.Ελεος πια με τις ρετσετες εδω μεσα,αμα εισαι ωραιος βρισκεις αμα δεν εισαι δε βρισκεις,κανενα ευκολο παιχνιδι δε σου κανουν οι καριες αμα δεν εχεις αυτοπεποιθηση και να τους το εκπεμπεις τελος.

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
ρε ασε το ταξι...φαγωθηκες με δαυτο
Το ταξί είναι κ καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας άμα δεν Καθοντε σε ένα αμάξι που είσαστε εσύ και αυτή μόνοι, που περιμένεις να κάτσουνε στο δρόμο?

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Οι γκόμενες στα social media και εφαρμογές κοιτάνε 90% εμφάνιση στις φωτό και φωνή στο τηλέφωνο. Αν περάσεις αυτά, και βλαμμένος να είσαι θα γαμησεις.
Ένα 10% στο tinder (είναι πιο μεγάλες συνήθως σε ηλικία) κανουν interview για γαμπρο. Ιδίως κάτι χωρισμένες με παιδιά πάνε για τσέπη στεγνά.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δηλαδή ρε τύποι το να έχεις κύκλο και παρέες με Μουνακια δε παίζει ρόλο στο Να βρεις γκόμενά? Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ελλαντα από ότι έχω παρατηρισει?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλαδή ρε τύποι το να έχεις κύκλο και παρέες με Μουνακια δε παίζει ρόλο στο Να βρεις γκόμενά? Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ελλαντα από ότι έχω παρατηρισει?
ναι παιζει ρολο αυτο συμφωνω,η εμφανηση ομως ελαχιστο,αμα δε εχεις προσωπικοτητα και κουκλος να εισαι δεν,ειναι μαλακισμενες οι πιο πολλες μη το ψαχνεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Άμα είσαι εμφανίσιμος και έχεις και αυτοπεποίθηση,οι ελλεεινίδες σε φοβούνται.Ξέρουν ότι δύσκολα μπορούν να σε διαχειριστούν.

Ενω αν είσαι...μαλακάκος,πιρφοράκος,που καταλαβαίνουν ότι σε τραβάνε απ'το μουνί τους,τότε σε παίρνουν.

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Δεν υπάρχουν συνταγες, το έχουμε πει. Βρείτε πια είναι τα ατού σας και βαρατε με αυτά. Εμφάνιση, δουλειά, λεφτά, επιτυχία, φήμη, παραμύθι, ότι βλέπετε να τραβάει... Και προσπαθήστε να είστε δραστήριοι, επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και να βγάζετε θετική ενέργεια...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι γκόμενες στα social media και εφαρμογές κοιτάνε 90% εμφάνιση στις φωτό και φωνή στο τηλέφωνο. Αν περάσεις αυτά, και βλαμμένος να είσαι θα γαμησεις.
Ένα 10% στο tinder (είναι πιο μεγάλες συνήθως σε ηλικία) κανουν interview για γαμπρο. Ιδίως κάτι χωρισμένες με παιδιά πάνε για τσέπη στεγνά.
Εγώ πάλι βλέπω ωραία μουανακια με τύπους πολύ πιο αγυμναστοι από εμένα για λύσε μου την απορια?μήπως τις ριξανε γιατί ήτανε στην ίδια παρέα, είχανε κοινούς γνωστούς φίλους?

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
εισαι λαθος εδω,δλδ εσυ που δε μπορεις να βρεις εισαι ασχημος?απλα μετραει ο τροπος προσεγγισης τον οποιο δε εχεις και γιαυτο δε βρισκεις,γιατι δε βρηκες μια ασχημη τοτε ακομα και να ησουν?απλα ο τροπος προσεγγισης αμα δε τον εχεις και εισαι ντροπαλος δε βρισκεις τιποτα.
Άσχημη δεν τα φτιάχνω γι'αυτό δεν βρίσκω καθόλου γιατί είμαι απαιτητικός

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Άμα είσαι εμφανίσιμος και έχεις και αυτοπεποίθηση,οι ελλεεινίδες σε φοβούνται.Ξέρουν ότι δύσκολα μπορούν να σε διαχειριστούν.

Ενω αν είσαι...μαλακάκος,πιρφοράκος,που καταλαβαίνουν ότι σε τραβάνε απ'το μουνί τους,τότε σε παίρνουν.
Και εγώ το πιστεύω αυτό δεν ισχύει τόσο η εμφάνιση στο ελλαντα αλλά να σε ξέρουνε.. Άμα είστε στην ιδια παρέα σου ανοίγουν τα πόδια πολύ εύκολα.. Στο γυμναστήριο που πάω τόσα ωραία παιδιά εχει και είναι μπακούρια τους ακούω και αυτούς να λένε δε βρίσκουν τίποτα..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Άσχημη δεν τα φτιάχνω γι'αυτό δεν βρίσκω καθόλου γιατί είμαι απαιτητικός
καταλαβα εχεις αλλο θεμα εσυ,αλλοι δε εχουν αυτο που δε μπορουν να βρουν ο καθενας με το θεμα του,εγω δε εχω αυξημενα στανταρ οπως εσυ,καλος και σωστος ανθρωπος να ειναι,που οι πιο πολλες σε αυτο υστερουν,μια μετρια προς ασχημουλα δεν θα ειχα κανενα θεμα,και θα ελεγα και συ χαλαρωσε λιγο τα στανταρ,για να βρεις πιο ευκολα κατι αλλιως θα πηγαινεις μονο με ιεροδουλες.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Και εγώ το πιστεύω αυτό δεν ισχύει τόσο η εμφάνιση στο ελλαντα αλλά να σε ξέρουνε.. Άμα είστε στην ιδια παρέα σου ανοίγουν τα πόδια πολύ εύκολα.. Στο γυμναστήριο που πάω τόσα ωραία παιδιά εχει και είναι μπακούρια τους ακούω και αυτούς να λένε δε βρίσκουν τίποτα..
καλα τα λες φιλε οχι να μη λενε μερικοι οτι βρισκουν 40 γυναικες απο εμφανηση άλλα μετρανε η αυτοπεποιθηση η προσωπικοτητα αν εισαι κοινωνικος.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

τι λες ρε φιλε?ο ομορφος και αυτοπεποιθησατος βρισκει,ο ντροπαλος μαλακος δε θα βρει ευκολα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ταξί είναι κ καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας άμα δεν Καθοντε σε ένα αμάξι που είσαστε εσύ και αυτή μόνοι, που περιμένεις να κάτσουνε στο δρόμο?
Πολυ απλά τα βλέπεις τα πράγματα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

Ουδέν αληθεστερον τούτου...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν υπάρχουν συνταγες, το έχουμε πει. Βρείτε πια είναι τα ατού σας και βαρατε με αυτά. Εμφάνιση, δουλειά, λεφτά, επιτυχία, φήμη, παραμύθι, ότι βλέπετε να τραβάει... Και προσπαθήστε να είστε δραστήριοι, επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και να βγάζετε θετική ενέργεια...
θα συμφωνησω απολυτα αλλα πολλοι λενε ρετσετες,μπορει ο αλλος να ειναι ντροπαλος και να τυχαινει να βρισκει μπορει οχι πολλα παιζουν δεν ειναι ρετσετα η ζωη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
τι λες ρε φιλε?ο ομορφος και αυτοπεποιθησατος βρισκει,ο ντροπαλος μαλακος δε θα βρει ευκολα.
Εννοεί ότι όπως είναι άνετος με μια ,έτσι άνετος θα είναι και με όλες άρα δεν θα της είναι πιστός άρα θέλει έναν μαλακακο/μουνοδουλο/ θύμα για να "επενδύσει" πάνω του.
Καλά δεν λέω ρε SubZero;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656

Και αν βρουν γκόμενες,σιγά μην τους ξαναδείς στο γυμναστήριο.Μαζί τους θα'ναι όλη μέρα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom