gaoutsos7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2020
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
οσο μαλακας κι ασχημος να εσαι αμα εχεις λεφτα γαμας τυπε πχ σταθαροςΑμα είσαι πολυ μαλακας δε γαμάς... Όσο ωραίος και να είσαι.
οσο μαλακας κι ασχημος να εσαι αμα εχεις λεφτα γαμας τυπε πχ σταθαροςΑμα είσαι πολυ μαλακας δε γαμάς... Όσο ωραίος και να είσαι.
και μετα γινονται φεμινιστριες γιατι τις φερθηκαν αντρικα οι αντρες της ζωης τουςΑυτους που λένε οι γυναίκες "μαλακες" Και τους βρίζουν ότι τις πληγωσανε να ξέρεις ότι... Αυτους γουσταρουν
ολα αυτα που πες μαζι δε σου εγγυουνται οτι θα βρεις αυτη που γουσταρειςετσι καταλαβα φιλε εγω οτι η εμφανηση βοηθησε,αμα δε εισαι κοινωνικος,αυτοπεποιθησατος και να εχεις προσωπικοτητα η εμφανησηση τιποτα δε κανει,κακα τα ψεματα παιζουν πολλα ρολο.
αμα εχεις εμφανηση εισαι κοινωνικος αυτοπεποιθησατος και εχεις προσωπικοτητα δε θα βρεις μπαζομετρια.αμα εισαι ασχημος με ολα τα αλλα θα βρεις μπαζομετρια.ολα αυτα που πες μαζι δε σου εγγυουνται οτι θα βρεις αυτη που γουσταρεις
μπαζομετριες θα βρεις πολλες
Ti είπες τώρα μεγάλη κουβέντα το έχω ακούσει και εγώ όλο αυτό λένε ε τότε κυρά μου τι μπλέκεις με μαλακες.. Μάλλον είναι στην ίδια παρέα κύκλο κτλ..Και η μαλακία τραβάει πολλε΄ς ελλεεινίδες
Δεν είναι τυχαίο που λένε συνέχεια 'παω απ'τον έναν μαλάκα στον άλλο'
Βρες κύκλο με Μουνακια καμοα αδελφή κάζιναεγω ειμαι γυμνασμενος εχω παλιοφατσα και δεν εχω αυτοπεποιθηση τι να κανω?
εχεις δικιο κακα τα ψεματα.Όποιος είναι νεαρός ,[ και όχι μόνο ] και ψάχνει να βρει το , εάν η κότα έκανε το αυγό , η το αυγό την κότα , προκείμενου να γαμήσει , το έχει χάσει το παιχνίδι .
Καλό θα ήταν βασικά , το να αρχίσει με την απομυθοποίηση της κάθε καριόλας , και με το να μην προσπαθεί να γίνει του γούστου της πηγαίνοντας με τα νερά της η και ακόμη με την σχιζοφρένεια της κτλ
Η γκόμενα θέλει αυτό , το άλλο , το έτσι , το γιουβέτσι κτλ , ε λοιπόν στα αρχίδια μας τι θέλει αυτή εμείς τι θέλουμε . Κάνουμε το κάθε μπάζο και την κάθε προβληματική αφεντικό , και μετά αναρωτιόμαστε το γιατί απαιτεί να παριστάνουμε τον παρακατιανό μπάτλερ της .
αυτη που γουσταρεις δε θα βρειςαμα εχεις εμφανηση εισαι κοινωνικος αυτοπεποιθησατος και εχεις προσωπικοτητα δε θα βρεις μπαζομετρια.αμα εισαι ασχημος με ολα τα αλλα θα βρεις μπαζομετρια.
ενταξει καλο ειναι να μη λεμε ρετσετες ολη τη ωρα,ποτε δε ξερεις τι θα βρει ο καθενας.στον αντρα ειναι και η τυχη καμια φορα,στη γυναικα ειναι πιο στημενο δλδ αν γεροντοκοριζει μαπα το καρπουζι αμα ειναι σα ανυτες ολες τις θελκτικες εξω να οι κατακτησεις,στις γεροντοκορες στιλ μαπα κατακτησεις,και μη μου βαζιες ως κατακτησεις τους αστεγους κλπ γιατι χτες αυτο ελεγες.αυτη που γουσταρεις δε θα βρει
οι γυναικες γενικα εχουν παραξενο τροπο σκεψης ,γουστα κλπ..εχουν κατσει σε ασχημους γιατι τους εκανε κλικ κατι πανω τους..ο τροπος που τις προσεγγισαν,το λεγειν τους κλπ
αυτα γυναικες μου τα εχουν πει δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου...
γενικα ομως ισχυει η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο αλλα σημερα γαμανε οι τολμηροι και οχι οι ομορφοι σε αποκλειστικοτητα
οντως μεσω φιλων ειναι πιο ευκολο,αγνωστοι ειναι πιο στον αερα.Το θέμα είναι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν να κάνουν γνωριμία με άγνωστο στο δρόμο.. Εκεί το έχασα το παιχνίδι γιατί δεν έχω κύκλο, πως θα μιλήσω αν δεν με ξέρει η άλλη, εννοείτε ξεκινάω με χάντικαπ με βλέπει από το μείον 5 με το. Καλημέρα, σου λέει τι θέλει αφτο το λιγουρι τώρα..
συμφωνω αθηναιε αμα εχεις προσωπικοτητα λεγειν και δε εισαι ντροπαλος και εισαι κοινωνικος βρισκεις και την εμφανηση τη γραφουν.Τυπε δίκιο έχεις έχουν διαφορετικο σκέψης απο εμάς οι γκομενες.
Στην Ελλάδα το. Παιχνίδι μέσω κύκλου και κοινής παρέας γινετε. Έχετε δει εσείς κανέναν να κάνει καμάκι στο δρόμο? Τι λένε όλοι? Έχεις βρε Γιάννη καμία φίλη σου να μου γνωρίσεις? Έτσι λένε όλοι δεν πάνε να την πέσουνε στο φρομο σε περαστικός.. Τώρα τι λέει ο κάθε παραμιθια ςεδω μέσα δνε με αφορά εκα αδπυλεια που ήμουνα όλη μέρα στο δρόμο και έχω δει από πρώτο χέρι τι παίζει και τι λενε οι κότες μεταξύ τους?οντως μεσω φιλων ειναι πιο ευκολο,αγνωστοι ειναι πιο στον αερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συμφωνω αθηναιε αμα εχεις προσωπικοτητα λεγειν και δε εισαι ντροπαλος και εισαι κοινωνικος βρισκεις και την εμφανηση τη γραφουν.
η αληθεια ειναι καθε μερα βολτα βγαινω και δε εχω δει να μιλανε στο δρομο καμακι αρα λογικα απο φιλους.Στην Ελλάδα το. Παιχνίδι μέσω κύκλου και κοινής παρέας γινετε. Έχετε δει εσείς κανέναν να κάνει καμάκι στο δρόμο? Τι λένε όλοι? Έχεις βρε Γιάννη καμία φίλη σου να μου γνωρίσεις? Έτσι λένε όλοι δεν πάνε να την πέσουνε στο φρομο σε περαστικός.. Τώρα τι λέει ο κάθε παραμιθια ςεδω μέσα δνε με αφορά εκα αδπυλεια που ήμουνα όλη μέρα στο δρόμο και έχω δει από πρώτο χέρι τι παίζει και τι λενε οι κότες μεταξύ τους?
η γκομενα γουσταρει τον σταρχιδιστη αυτον που θα την πληγωσει δηλαδη θα της φερθει αντρικα που θα της κανει κλικ δηλαδηενταξει καλο ειναι να μη λεμε ρετσετες ολη τη ωρα,ποτε δε ξερεις τι θα βρει ο καθενας.
μη λες ρετσετες δεν ειναι και ολες ετσι ειναι απλα καμποσες,και κυριως 20 εως 25 οι 30αρες δεν ειναι τοσο ετσι.η γκομενα γουσταρει τον σταρχιδιστη αυτον που θα την πληγωσει δηλαδη θα της φερθει αντρικα που θα της κανει κλικ δηλαδη
ολα τα αλλα να χεις δεν προκειται να σε γουσταρει
νομος του σαββιδη τον διατυπωσε γυρω στο 2019 αν θυμαμαι
Εντάξει δε μιλάω για διάσημουςοσο μαλακας κι ασχημος να εσαι αμα εχεις λεφτα γαμας τυπε πχ σταθαρος
ειναι ολες ακριβως ετσι οσο κι αν δεν το δειχνουν αυτο γουσταρουν κατα βαθοςμη λες ρετσετες δεν ειναι και ολες ετσι ειναι απλα καμποσες,και κυριως 20 εως 25 οι 30αρες δεν ειναι τοσο ετσι.
Το θέμα είναι οι ελλεινιδες δε γουστάρουν να κάνουν γνωριμία με άγνωστο στο δρόμο.. Εκεί το έχασα το παιχνίδι γιατί δεν έχω κύκλο, πως θα μιλήσω αν δεν με ξέρει η άλλη, εννοείτε ξεκινάω με χάντικαπ με βλέπει από το μείον 5 με το. Καλημέρα, σου λέει τι θέλει αφτο το λιγουρι τώρα..
εισαι απολυτος και διαφωνω μαζι σου,δλδ μερικες καλες κοπελες απο σπιτι θελουν τετοιους?οχι ειναι η απαντηση,μη γενικευεις.ειναι ολες ακριβως ετσι οσο κι αν δεν το δειχνουν αυτο γουσταρουν κατα βαθος
τολμας κιαμφισβητεις τον αινσταιν του σαη μη σου πω της ελλαδας?
συμφωνω μαζι σου φιλε ηλια.Δεν υπάρχει ούτε πέσιμο , ούτε χυλόπιτα , ούτε τίποτα . Αυτό όλα είναι άκρως κομπλεξικά
Υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος και ανταπόκριση η όχι . Εάν τώρα πεις πχ σε κάποιαν στον δρόμο μια καλημέρα , και εκείνη , σε θεωρήσει λιγούρη , και δεν σου πει έστω μια καλημέρα κτλ , απλά πρόκειται για άκρως προβληματική τυπισα , δίχως στοιχειώδη κοινωνική συμπεριφορά , και παντελώς γίδι.
Και βασικά μια τέτοια δεν την θες για το οτιδήποτε .