Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εγω σου λεω για μια περιπτωση που με βλεπει μια και δε ξερει ποιος ειμαι και τι κανω....αν ειμαι ωραιος κανω πιο ευκολη την προσβαση
ειμαι προθυμος να ακουσω την ιστοριαμετράει και το εχω δει απο πρωτο χερι
η λεξη σκαλώμα δειχνει οτι καπου δεν καταλαβαινεις σωσταστο ταξι σου εχω πει 100 φορες εχει να κάνει με το σκαλωμα που εχουν οι γυναικες....και ειναι πολλα τα σκαλωματα δεν ειναι μονο το στερεότυπο
ιστορια? ποια ιστορια? ολη την ιστορια της ζωης μου περιμένεις να σου πω τωρα? ειναι δεκάδες τα παραδειγματα τι περιμενεις να σου πω?ειμαι προθυμος να ακουσω την ιστορια
δηλαδη?η λεξη σκαλώμα δειχνει οτι καπου δεν καταλαβαινεις σωστα
εμφάνιση.χαρακτηρα και τελευταιο βάζω τα λεφτα...αυτα ακριβως.Με αυτα τα οπλα επαιζα μια ζωη (εκτος απο τα λεφτα)οποτε οτι εκανα,το εκανα καθαρα με την αξια μου...τωρα για παράδειγμα το να σου πω μια περίπτωση νομιζω το θεωρω ανουσιο.Τι θες ανριβως να μαθεις? πως γνωρισα πχ ετσι απλα μια τυχαια γκομενα? τι εννοεις δεν καταλαβαινω....οκ αντε και σου ειπα γνωρισα μια στο ταδε μαγαζι...και?τι ακριβως θελουν οι γυναικες
περιμενω 1-2 περιπτωσεις
δυστυχως κυριε βλαδιμιρε δε καταλαβαινεις τιποταεμφάνιση.χαρακτηρα και τελευταιο βάζω τα λεφτα...αυτα ακριβως.Με αυτα τα οπλα επαιζα μια ζωη (εκτος απο τα λεφτα)οποτε οτι εκανα,το εκανα καθαρα με την αξια μου...τωρα για παράδειγμα το να σου πω μια περίπτωση νομιζω το θεωρω ανουσιο.Τι θες ανριβως να μαθεις? πως γνωρισα πχ ετσι απλα μια τυχαια γκομενα? τι εννοεις δεν καταλαβαινω....οκ αντε και σου ειπα γνωρισα μια στο ταδε μαγαζι...και?
ξεριες πως να εχεις ιματζ τυπε γενικα αυτο δεν συμβαινει (δε το χω δει)εγω σου λεω οτι μου την εχουν πεσει κιολας γυναικες...σε διάφορα μαγαζια θυμαμαι μια ηρθε και μου τσουγκρισε,μια αλλη την εφερε μια φιλη της γιατι ντρεποταν (μεσα στο ακρωτηρι μαλιστα σαββατο βραδυ)και δεκαδες γκομενες που καθοντουσαν διπλα μου σε μαγαζια μπας και πιασω κουβεντα...αυτες ειναι οι περιπτωσεις που στην πεφτουν "εμεσα" καθονται διπλα σου ταχα μου ταχα μου...τι νομιζες λες να μην τα "επιανα" και αυτα?
αφου εβγαλες και το πορισμα για την ποιότητα των γυναικων που εχω γαμήσει νομιζω οτι δεν εχει νοημα να σου πω κατι αλλο αλλωστε εγω εδω μεσα δεν μπηκα για να αποδειξω κατι για μενα αλλα για να πω τη γνωμη μου με βαση τις εμπειρίες μου..ΑΥΤΑ ΤΥΠΕ...αλλο?δυστυχως κυριε βλαδιμιρε δε καταλαβαινεις τιποτα
αυτα που ανεφερες απο μονα τους δε θα σου εδιναν νικες αλλα μαζι συνοψιζονται σε κατι που λεγεται IMAGE αυτο θελουν οι περισσοτρες γυναικες απο τους αντρες και οχι τους ιδιος του αντρες ουτε την εμφανιση ουτε το χαρακτηρα απο μονα τους.(εμεις θελουμε μονο την ομορφια)
να υποθεσω οτι οι γυναικες που εβγαζες ηταν μετριες προς καλες με οχι καβαλημενο καλαμι
πες 1 περιπτωση
ρε τυπε με κουρασες....τι δε καταλαβαινεις απο τι ειπα? ειπα εξ αρχης οτι αν εισαι ωραιος κανει πιο ευκολα τα πραγματα με τις γυναίκες...ισχυει ναι η οχι?αυτα που ανεφερες δεν ειναι κατι το ζητημα ειναι τι θελουν πραγματικα οι γυναικες οπως εμεις την ομορφια
μονο ο σαββιδης ελεγε την αληθεια
εννοειται πως ισχυει αλλα δεν θελουν αυτο πραγματικα οι γυναικεςρε τυπε με κουρασες....τι δε καταλαβαινεις απο τι ειπα? ειπα εξ αρχης οτι αν εισαι ωραιος κανει πιο ευκολα τα πραγματα με τις γυναίκες...ισχυει ναι η οχι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασε τι ειμαι εγω και τι δεν ειμαι και τι εχω κανει και τι δεν εχω κανει...ισχυει αυτο που σου λεω η οχι?
σιγουρα....προφανως και οχι παντα.Δηλαδη πιο νεος οσο ωραιος και να ημουν ειχα δει οτι το οτι ειμαι ωραιος,αυτο δε σημαινει οτι σονυ και ντε θα γαμουσα (αλλο τι πιστευα εγω) το οτι ειναι ωραιος καποιος δεν του εξασφαλίζει σιγουρο γαμησι αλλα σιγουρα θα τον κανει πιο "προσβασιμο"...προφανως ισχυει αλλα οχι παντα και οχι για το λογο που υποεννοεις
τωρα μιλισες σωστασιγουρα....προφανως και οχι παντα.Δηλαδη πιο νεος οσο ωραιος και να ημουν ειχα δει οτι το οτι ειμαι ωραιος,αυτο δε σημαινει οτι σονυ και ντε θα γαμουσα (αλλο τι πιστευα εγω) το οτι ειναι ωραιος καποιος δεν του εξασφαλίζει σιγουρο γαμησι αλλα σιγουρα θα τον κανει πιο "προσβασιμο"...