argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Συγκινήθηκα πάλι....
εισιτηριο διαρκειας στην ΠΑΕ Γυπαετων ?
Συγκινήθηκα πάλι....
εισιτηριο διαρκειας στην ΠΑΕ Γυπαετων ?
Δεν αμφιβάλλω, και καλά κάνεις. Απλώς εμένα που μετράω πλέον ανάποδα στη πορνοκαριέρα δεν μου λέει κάτι που πρέπει να κυνηγήσω. Μου φαίνεται αρκετά "πλαστικό" σε σχέση με μια γκόμενα έξω, με την οποία έχει παίξει εγκεφαλικό παιχνίδι γνωριμίας και φλερτ. Λόγω απασχόλησης δεν δυσκολεύομαι να γνωρίσω μιλφοκούγκαρ, γι' αυτό και δεν με απασχολεί πλέον ο αγοραίος, αλλά αν ήμουν μακριά από γκομενοπηγή πιθανόν να έλεγα άλλα επί του θέματος. Και προφανώς δεν αποκλείω να ξσναπάρω κανένα εσκορτάκι, δεν το χω όμως προτεραιότητα σε αυτή τη φάση.Τυπε εγω περνάω καλά και με το πληρωμένο σέξ πάντως. Και να σου πώ την αληθεια πλέον τεινω να εχω βρει 2-3 πουτανιτσες και να περνάμε καλά
οποτε τι λες οτι ειναι ευκολες οι ελληνιδες και το φλερτ ρε τυπε?μονος σου το λες οτι δε ειναι απλο μια λες ειναι ευκολο μια οχι.Καταλαβε το λιγοι βρισκουν πρεπει ο αλλος να ειναι πολυ καταφερτζης και κοινωνικος για να μπορει να εχει,οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο καλυτερα και για σενα και για οποιον λεει οτι ειναι απλο το φλερτ στη ελλαδα.Δεν ειναι τυχαιο που η ελλαδα εχει χιλιαδες μπουρδελα, σε αλλες χωρες δε εχει τοσα.Τυπε εγω περνάω καλά και με το πληρωμένο σέξ πάντως. Και να σου πώ την αληθεια πλέον τεινω να εχω βρει 2-3 πουτανιτσες και να περνάμε καλά επειδη γνωριζόμαστε. Μάλιστα μια παλαιότερα ειχαμε παιξει και εκτος χώρου.
Κοίταξε να δεις το φλέρτ θέλει τύχη , τωρα να βγεις εξω κ να τη πέφτεις σε 100 για να κατσει 1 δεν νομιζω οτι έχει νόημα. Αν δεις ομως κάποια που ενδιαφέρεται εκει πρέπει να χωθείς εννοειται. Οποτε το αφήνουμε λιγο χαλαρό αυτό.
Μετά απο κοινές παρεες κ κυκλους χαιρετα μου το πλάτανο μονο αν κάτσει αυθορμητα ελάχιστοι κανονιζουν πλεον κ αμα πάρεις τη πρωτοβουλια να το κάνεις μπορει να σκεφτεουν οτι εισαι κ απελπισμενος κ ψάχνεσαι. Οι ανθρωποι ειναι περιεργοι ωρες ωρες.
Δεν αμφιβάλλω, και καλά κάνεις. Απλώς εμένα που μετράω πλέον ανάποδα στη πορνοκαριέρα δεν μου λέει κάτι που πρέπει να κυνηγήσω. Μου φαίνεται αρκετά "πλαστικό" σε σχέση με μια γκόμενα έξω, με την οποία έχει παίξει εγκεφαλικό παιχνίδι γνωριμίας και φλερτ. Λόγω απασχόλησης δεν δυσκολεύομαι να γνωρίσω μιλφοκούγκαρ, γι' αυτό και δεν με απασχολεί πλέον ο αγοραίος, αλλά αν ήμουν μακριά από γκομενοπηγή πιθανόν να έλεγα άλλα επί του θέματος. Και προφανώς δεν αποκλείω να ξσναπάρω κανένα εσκορτάκι, δεν το χω όμως προτεραιότητα σε αυτή τη φάση.
Για μένα η εμπειρία έχει δείξει ότι είναι πολύ εύκολες οι εξής κατηγορίες:οποτε τι λες οτι ειναι ευκολες οι ελληνιδες και το φλερτ ρε τυπε?μονος σου το λες οτι δε ειναι απλο μια λες ειναι ευκολο μια οχι.
ειναι ευκολες μονο σε αυτους που ξερουν να προσεγγιζουν οπως αρεσει σε εκεινες οταν ο αλλος πχ ειναι ντροπαλος τη κοπανανε,επισης δε μετρα η εμφανηση δε ειπαμε να εισαι και κανας χαρυ ποτερ αλλα ο τροπος προσεγγισης αμα εισαι ντροπαλος τη κοπανανε οι περισσοτερες αλλα οπως και να εχει ειναι δυσκολες σε μια μεγαλη μεριδα που ειναι ντροπαλοι ή δε ξερουν να προσεγγιζου,αρα ευκολο για ολους δεν ειναι οπως λες.Για μένα η εμπειρία έχει δείξει ότι είναι πολύ εύκολες οι εξής κατηγορίες:
- οι νυμφομανείς (παθολογικές περιπτώσεις ομως)
- οι αλτερνατιβάτες
- όσες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και ψάχνουν τον αρσενικό οδηγό στη ζωή τους
- αυτές από τις υπόλοιπες οι οποίες έχουν πειστεί (το πώς είναι άλλη κουβέντα) ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν γιατί κάνεις τη διαφορά.
Αυτά βέβαια για όσους δεν είναι γόνοι ή ψωλείς και έχουν και μια στοιχειώδη εμφάνιση που κάνει trigger τη προσοχή (δεν μιλάμε για κάλλος εδώ, αν και πάντα είναι plus).
θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο το κομματι,οντως νοιωθεις χαλαρα,ουτε αγχος επιδοσης εχεις ουτε αποδοχης,δε εχεις το αγχος μη σε προσβαλλουν και νοιωθεις μια χαρα σα στο σπιτι σου.Ε ναί ρε τύπε έτσι είναι. Προφανώς και με μια γκόμενα εκτός αν ειναι σωστή θα περάσεις καλύτερα. Βασικά όλα σχετικά είναι. Απλα το καλό με το πληρωμένο σέξ ειναι οτι δεν έχεις κανενα άγχος ουτε επίδοσης ουτε αποδοχής. Και το ευχαριστιέσαι οσο δεν πάει, κολλας και τη φαντασίωση οτι εισαι με τη γκομενα σου ή με μια γκομενα άσχετη τελοςπαντων και περνάς φανταστικά.
Τυπε εγώ προσωπικά δε θα ηθελα μια γυναίκα να με γουστάρει για τα λεφτά μου. Ειδικά αν ημουν νέος. Στα 50 αντε παει και έρχεται αλλά παλι θα με χάλαγε αν ήξερα ότι ότι αγκαλιά και αν μου δωσει η με φιλήσει θα είναι ψεύτικαγνωμη μου με κριτηριο παντα την συγχρονη εποχη που ζουμε ειναι ο αντρας να παντρευεται στα 50 του! να εχει χορτασει την ζωη πολυ καλα και λιγο πριν την δυση του να φτιαξει οικογενεια , τι θελει η κοπελιτσα να γουσταρει σημερα??? ΧΡΗΜΑ! τι θελει ο αντρας να γουσταρει στα 50 του??? την ΟΜΟΡΦΙΑ που την εχει η νεα!! οποτε να πως ταιριαζουν και τα 2 τους αρμονικα!!! και αν οι ελλεινιδες δεν γουσταρουν τους 50 αρηδες τους χαλαει η ηλικια τους ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!! ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ! υπαρχουν και οι αλλοδαπες που δεν εχουν και κυτταριτιδα αλλωστε!! ολες το χρημα κοιτανε να ξερετε...χεσμενη την εχουν την προσωπικοτητα.... ακομα και με γυφτο θα πηγαιναν αν ηταν ζαμπλουτος!! φιλακια...
δε μετραει η ομορφια στον αντρα τυπε τζαμπα τα γραφεις ποτε δε μετραγε δε φταινε αυτεςοντως βλακεια καταντησε οι περισσοτερες να κοιταν τους πετυχημενους,ολα για τη φημη και τα λεφτα,και το παιζουν και κυριες τρομαρα τους οι χαζογκομενες, πανε και τα φτιαχουν με κατι μπαζα μονο και μονο γιατι ειναι πετυχημενοι ξεφτυλα,βλεπεις κατι μαλακισμενες της τηλεορασης που τα φτιαχνουν με κατι ασχημους μονο και μονο γιατι αυτοι εχουν καποια φημη,αυτες οι γυναικες ειναι για μενα στη ψυχη παλιανθρωποι.Το παιζουν και ανεξαρτητες τρομαρα τους ενω αυτες δειχνουν με τις συμπεριφορα τους οτι μονο ανεξαρτητες δεν ειναι οταν θελουν απο καπου να γατζωθουν γιατι ειναι αναξιες μονες τους,το μονο που κανουν ειναι να πουλαν την ομορφια τους,αλλα να μη παριστανουν τις ανεξαρτητες ομως,αν ειχαν μπεσα θα λεγαν ειμαι αχρηστη και μαρεσει να γατζωνομαι απο καπου,οχι να το παιζουν ειμαι ανεξαρτητη.
Γιατί,δεν υπάρχουν μεταλάδες δικηγόροι;Εγώ στον Στρατό γνώρισα μεταλα θεολόγο....Υστερα ειναι και που τις γνωρίζεις. Αν εισαι μεταλας και πας σε μεταλαδικο ναι.. Αν εισαι δικηγόρος και πας σε μεταλαδικο θα πάρεις τα αρχίδια μου. Άλλο να πας Κολωνάκι και άλλο Εξάρχεια πχ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα σχετικά είναι.. Πρώτα όμως μετράει η εμφάνιση.. Όπου και να σαι ότι και να κανεις σίγουρα η εμφάνιση θα σου ανοίξει πιο ευκολα τις πορτες
Ε μα αυτό λέμε τυπε,οι άλλοι που έχουνε κύκλο κια παρέες με Μουνακια, τίποτα δεν κάνουνε, ζαβά είναι τα παιδιά,δεν μπορούνε να μολησουνε και έρχονται και τους φέρνουνε τη γκόμενά στο πιάτο.. ?.. Αυτό δεν είναι αδικία? Εγώ και εσύ πρέπει να βγούμε σαν τον κυνηγό, πυροβόλαμε αδειάζουμε ολες τις σφερες και γίναμε χωρίς να έχουμε πιάσει ούτε πουλί.. Που να βρεις γκόμενά αφού οι ελλεινιδες δε γουστάρουν να γνωρίσουν άγνωστους? Την έχω πέσει άπειρες φορές με τραγικά ποσοστά επιτιχιας.. Ε μετά λες αντε γαμιθιτε πιο καλά να βρούμε ένα κύκλο να γαμα ε από εκεί..ολοι εχουν κανει προσπαθειες αλλοι περισσοτερες αλλοι λιγοτερες,αλλα οι περισσοτερες ειναι ζαβες και σε ξενερωνουν και μετα δε προσπαθεις,δε ξερω αν ειναι καλη η ευχη που δινεις αλλα οκ.
Οι καημένες τρέχουν στην καύλα την Χειρδάρη να μάθουν deepthroat να τον παίρνουν όλον μέσα, και σεις κάθεστε και τις κράζετε εδώ μέσα αλήτες
μετράει και το εχω δει απο πρωτο χεριδε μετραει η ομορφια στον αντρα τυπε τζαμπα τα γραφεις ποτε δε μετραγε δε φταινε αυτες
Όλες αυτές οι ελλεινιδες που βλέπεις στο ταξι άμα δεν είσαι ταρίφας και είσαι γονος πλουσιουθα κάθονταν η όχι? Ναι φυσικά!! Για παμε πάλι, όλες αυτές που βλέπεις στο ταξι, άμα δεν ήσουνα άγνωστος αλλά ήσουνα γνωστός τους, είχατε δηλαδή κοινούς γνωστούς, κοινή παρέα,θα σου κάθονταν, ναι η όχι? Εγώ λέω ναιΌλοι αυτοί που λένε εδώ μέσα για τις ελλεινηδες (και καλά κάνουν και τις λένε έτσι) καλο ειναι να κάνουν πρώτα και μια αυτοκριτική.
ρε ασε το ταξι...φαγωθηκες με δαυτοΌλες αυτές οι ελλεινιδες που βλέπεις στο ταξι άμα δεν είσαι ταρίφας και είσαι γονος πλουσιουθα κάθονταν η όχι? Ναι φυσικά!! Για παμε πάλι, όλες αυτές που βλέπεις στο ταξι, άμα δεν ήσουνα άγνωστος αλλά ήσουνα γνωστός τους, είχατε δηλαδή κοινούς γνωστούς, κοινή παρέα,θα σου κάθονταν, ναι η όχι? Εγώ λέω ναι