Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Τι απέγιναν οι χοντρές τυπε εσύ μα έλεγες γαμας κάθε μέρα χοντρές, εγώ όλη μέρα και νύχτα εδώ. Μεσα σε βλεπω?Αυτο βρηκες να απαντησεις? Δεν ειμαι εγω το προβλημα σου
Τι απέγιναν οι χοντρές τυπε εσύ μα έλεγες γαμας κάθε μέρα χοντρές, εγώ όλη μέρα και νύχτα εδώ. Μεσα σε βλεπω?Αυτο βρηκες να απαντησεις? Δεν ειμαι εγω το προβλημα σου
Εσύ πάλι ποιανού κλωνος είσαι.. Μήπως έχεις πτυχίο δικηγοριας τυπε??Λένε τα ίδια γιατί τον αντιγράφει. Ποιος ξέρει από ποια ερημιά κατέβηκε ο άνθρωπος στην Αθήνα. Στην προσπάθεια εύρεσης της αστικής του ταυτότητας έπεσε πάνω στο μανιφέστο του Σαντ.
Αλλη μια ατακα που εχει πει ο σαντμαν.Τι απέγιναν οι χοντρές τυπε εσύ μα έλεγες γαμας κάθε μέρα χοντρές, εγώ όλη μέρα και νύχτα εδώ. Μεσα σε βλεπω?
Αλλη μια ατακα που εχει πει ο σαντμαν.
Το αστειο ειναι οτι εξακολουθεις να πιστευεις αγαπητε σαντμαν οτι μπορεις να μας ξεγελας οτι ο ελβις91 δεν ειναι κλωνος σου. Εχεις καταντησει αηδια. Τελειωνε με αυτην την ξεφτιλα. Ολοι το εχουν καταλαβει.
Έλεος ρε τύπε δεν εχου ε όλοι κλονουε εμείς μπαίνουμε μια ώρα τη μέρα να περάσει η ώρα απορώ αν έχετε ζωή εκτός ίντερνετ εγώ βλέπω έχεις γράψει 140χιλιαδδες μινιματα????Αλλη μια ατακα που εχει πει ο σαντμαν.
Το αστειο ειναι οτι εξακολουθεις να πιστευεις αγαπητε σαντμαν οτι μπορεις να μας ξεγελας οτι ο ελβις91 δεν ειναι κλωνος σου. Εχεις καταντησει αηδια. Τελειωνε με αυτην την ξεφτιλα. Ολοι το εχουν καταλαβει.
Και να γαμαγανε αντε να τι καταλάβω αυτοί ούτε γαμανε και κάθονται και ιπερασπιζονται στο τζάμπα τα ζώα τις ελλεινιδες ενώ δεν χουφτω ουν ούτε χερακι???.. Η επιστήμη σικωνει τα χέρια ψηλά με τους πυρφορους σε αυτή τη χωρα?αντι να ξεστραβωθειτε με τις σοφιες του Δασκαλου που αλλου τις χρυσοπληρωνουν εσεις τον βριζετε
αιδως αργειοι
Δεν είμαι κλώνος του δικηγόρου, προσπαθώ να αντιγράψω τις εκφράσεις του γιατί τα λέει ωραία, για αυτό κάποιοι μπορεί και να μας μπερδεύουν.Εσύ πάλι ποιανού κλωνος είσαι.. Μήπως έχεις πτυχίο δικηγοριας τυπε??
Αλλη μια ατακα που εχει πει ο σαντμαν.
Τι απέγιναν οι χοντρές τυπε εσύ μα έλεγες γαμας κάθε μέρα χοντρές, εγώ όλη μέρα και νύχτα εδώ. Μεσα σε βλεπω?
Sub- Zero εισαι το πουλεν μου σοβαρα τωρα...αν και μαλακακος
θελω να σου κανω δυο ερωτησεις :
α)γιατι πιστευεις οτι τρολαρω?
β)συμφωνεις οτι ,αν εκανες ποτε σχεση,θα γινοσουν ο μεγαλυτερος μουνοδουλος πυρφορος στην Ελλαδα?
μαλακα μου εσυ για παρτη ενος μουνιου σιγουρα θα διεγραφες επαφες φιλων-συγγενων--συναδελφων
μη σου πω θα ρουφιανευες στο μουνι οτιδηποτε εχεις ζησει με φιλαρακια κλπ..και θα χασκογελουσατε παρεα, εις βαρος τους!
Ο Λάκης ή ο Νικ 1310 είσαι τελικά;
μαλακα μου εσυ για παρτη ενος μουνιου σιγουρα θα διεγραφες επαφες φιλων-συγγενων--συναδελφων
μη σου πω θα ρουφιανευες στο μουνι οτιδηποτε εχεις ζησει με φιλαρακια κλπ..και θα χασκογελουσατε παρεα, εις βαρος τους!
ΤραγικοςΕκτος από τους πολύ κοντινούς μου συγγενείς,όλους τους άλλους εννοείται.Γιατί το ίδιο κάνουν κι αυτοί
Ο άντρας τα δύο που πρέπει πάντα να έχει είναι δουλειά/εισόδημα και γκόμενα (όχι την ίδια,αλλά να βρίσκει).Μ'αυτά δεν θα πάθει ποτέ κατάθλιψη.
Εκτος από τους πολύ κοντινούς μου συγγενείς,όλους τους άλλους εννοείται.Γιατί το ίδιο κάνουν κι αυτοί
Ο άντρας τα δύο που πρέπει πάντα να έχει είναι δουλειά/εισόδημα και γκόμενα (όχι την ίδια,αλλά να βρίσκει).Μ'αυτά δεν θα πάθει ποτέ κατάθλιψη.
Η ομολογια σου συνιστα λογο μπαν απο τον Antisthenis
Aυτος εισαι.........κοντοφθαλμος-μοναχοφαης-φιλοτομαριστης-αδιστακτος !
Τραγικος
Χριστος και Παναγια...Γιατί,εσύ είσαι πονόψυχος και νοιάζεσαι για όλους;Εννοείται θα κοιτάω την πάρτη μου,αν κρίνω ότι η γκόμενα είναι καλύτερη απ'τους άλλους φυσικά και θα είμαι μ'αυτήν.Νομίζεις χέστηκε κανένας 'φίλος' και συνάδελφος αν εγώ πχ υποφέρω;