Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Ενταξει ρε σε αυτο εχει ενα μικρο δικιο. υπαρχει περιπτωση η γυναικα να σε στηριξει αμα σε βλεπει αντρα της.Χριστος και Παναγια...
Ο φιλος εχει ορια και δικες του ευθυνες.
Ενταξει ρε σε αυτο εχει ενα μικρο δικιο. υπαρχει περιπτωση η γυναικα να σε στηριξει αμα σε βλεπει αντρα της.Χριστος και Παναγια...
και αν σου ελεγε μια γκομενα να κοψεις το παπαρι σου,εσυ θα το εκανες για να μη σε χωρισει?....
......ευχομαι να τη βρεις τοτε ρε Sub Zero ....απο καρδιας! φαινεσαι τιμιος-μονογαμικος-σχεσακιας.παρα τα οποια κωλυματα σου !
....απλως να θυμασαι...ποτε μην εξαρτας την ευτυχια σου ΜΟΝΟ απο γυναικα-ες.
η προσγειωση δε θα ειναι ομαλη ,αν δε φερεσαι με αλληλεγγυη στους γυρω σου...εξαιτιας μιας Χ γκομενας.
το οτι ενας (σεβαστος) αριθμος αντρων σημερα ειναι γυναικωτοι και φερονται οπως περιγραφεις,δε σημαινει οτι ειναι σωστοι κιολας.
ουτε οτι αρεσουν φυσικα στις γυναικες.....ασχετα τι τους δειχνουν
Γιατί,εσύ είσαι πονόψυχος και νοιάζεσαι για όλους;Εννοείται θα κοιτάω την πάρτη μου,αν κρίνω ότι η γκόμενα είναι καλύτερη απ'τους άλλους φυσικά και θα είμαι μ'αυτήν.Νομίζεις χέστηκε κανένας 'φίλος' και συνάδελφος αν εγώ πχ υποφέρω
Μαλάκα,φτάνειΕκτος από τους πολύ κοντινούς μου συγγενείς,όλους τους άλλους εννοείται.Γιατί το ίδιο κάνουν κι αυτοί
Ο άντρας τα δύο που πρέπει πάντα να έχει είναι δουλειά/εισόδημα και γκόμενα (όχι την ίδια,αλλά να βρίσκει).Μ'αυτά δεν θα πάθει ποτέ κατάθλιψη.
Δεν ξέρω τι είναι ο Αλεξ,αλλα εσύ είσαι σκατόψυχος και το επιβεβαίωσες πανηγυρικά το καλοκαίρι,με την κοπέλα στην Φολέγανδρο που κατά τα λεγόμενα σου καλά έπαθε,και με τη σκηνή βιασμού που την έβρισκες καθ'ομολογία σουΓιατί,εσύ είσαι πονόψυχος και νοιάζεσαι για όλους;Εννοείται θα κοιτάω την πάρτη μου,αν κρίνω ότι η γκόμενα είναι καλύτερη απ'τους άλλους φυσικά και θα είμαι μ'αυτήν.Νομίζεις χέστηκε κανένας 'φίλος' και συνάδελφος αν εγώ πχ υποφέρω;
Άσε μας και εσύ ρε μπαρμπαε και ' συ μη γινεσαι εμμονικος...η υπερβολικη καχυποψια κατανταει αρρωστια.
αποκλειεται να ειναι τοσο θλιβερος ο Sub Zero
οκ ...ειπαμε!
ολο μαγκια κλανια ειναι ο ελληνας, αλλα ενα οργανωμενο ντου στη βουλη δε ξερουν να κανουν να παρουν παραμαζωμα και ματ και ολους. μονο να πλακωθουν για καμια γκομενα ειναι ικανοι , η αν του μπει λιγο με το αροτρο ο διπλανος στο χωραφιΔες έξω τυπε στο κόσμο. Όλες είναι φοβισμένα κοριτσάκια που μου την έχουν δει ιστορία. Όλοι και όλες μαγκιά κλανια είναι αυτός ο λαός. Γεμίσαμε με μαλακες με μουσια και πουτανιτσες που πίνουν όλη μέρα βότκα
Σοβαρά? Είπε κάτι τέτοιο ο Σαντ?Δεν ξέρω τι είναι ο Αλεξ,αλλα εσύ είσαι σκατόψυχος και το επιβεβαίωσες πανηγυρικά το καλοκαίρι,με την κοπέλα στην Φολέγανδρο που κατά τα λεγόμενα σου καλά έπαθε,και με τη σκηνή βιασμού που την έβρισκες καθ'ομολογία σου
Παλιά που δεν υπήρχαν τα κινητά-σοσιαλ ήταν πιο ευκολο να έχεις 2-3 γκόμενες μαζιη μοναδικη σωτηρια ειναι η πολυγαμια
να εχεις 2-3 διαφορετικες, ωστε να μη βαριεσαι και να μη ψυχοπλακωνεσαι σε μελοδραματικες-χειριστικες καταστασεις
παιζε παντου μπαλιτσα και σε βαθος χρονου θα δεις οτι δε θα σου περισσευει χρονος
γνωριζε συνεχεια- παιρνε αβερτα επαφες και στο κατω-κατω εσυ θα κανεις ξεσκαρταρισμα που και ποτε θα σκοραρεις
Έλα μαλάκα παραδέξου τοΕ καλά,τον έρωτα λέει όχι την πούτσα
Έλα μαλάκα παραδέξου το
και το προφίλ της πάτησες και τις φωτό θα εψαξες και τα σχόλια από κάτω θα διάβασες
Αν δεν τα διάβασες πως ξέρεις ότι είναι πυρφοροσχόλια ;Ουτε καν
Τί να διαβάσω,τα πιρφοροσχόλια;
Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιάΣοβαρά? Είπε κάτι τέτοιο ο Σαντ?
Έχουν μόνο μουνάρες που πηγαίνουν αυστηρά με χάλιεςΑν δεν τα διάβασες πως ξέρεις ότι είναι πυρφοροσχόλια ;
μπορει να την ψήνουν για παρτούζα
Δε μου λες, εκεί στη κωριό δείγμα γυναίκας έχετε ή μόνο κατσίκες ;