Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Τα λέω εδώ μια φορά κι όποιος καταλάβει! Ποστάρω επειδή θέλω, επειδή γελάω με τα κολλημένα σας μυαλά. Επειδή κάποιοι είστε τόσο κοντόφθαλμοι που μου θυμίζετε καρικατούρες. Αν μπορούσατε να δείτε πέρα απ' την μύτη σας θα καταλαβαίνατε ότι εσείς φταίτε για τις επιλογές σας κι ας είναι ελεηνίδες.
Το "άντε να πλύνεις κάνα πιάτο", ή "στην κουζίνα σου" δεν είναι μαγκιά, δεν είναι εξυπνάδα, είναι γελοίο! Γιατί ξέρεις ότι το περιμένεις από σεξιστές και φαλλοκράτες. Λες και μια λογική κοπέλα θα γύρναγε να κοιτάξει και δη από φόρουμ τον όποιο μπαγλαμά με αυτή την συμπεριφορά!
Υπάρχουν αξιόλογα άτομα εδώ μέσα και υπάρχουν και κάποιοι που είναι κολλημένοι και αυτούς τους λυπάμαι ειλικρινά! Πείτε τα μεταξύ σας κράξτε κι άλλο γιατί έτσι πάει! Αν δεν αξίζεις ρίχνεις λάσπη στους άλλους, είναι δύσκολο να δεις τα δικά σου ελαττώματα!
Οι ανατολικές δεν είναι πόρνες και μην δω παρακάτω ότι αυτό νομίζω, δεν ισχύει! Έχουν άλλη νοοτροπία, άλλη κουλτούρα, άλλα γονίδια δεκτό! Αλλά ξεκολλήστε με τις ελεηνίδες! μην τις πηδάτε πια! Αγνοήστε τες και εστιάστε στις άλλες! Μακεδονικό το κάναμε εδώ μέσα!...
Αν δεν γουσταρεις αυτα που διαβαζεις πολυ απλα μην δινεις σημασια..αλλα στο ξαναλεω και παλι...σε τρωει ο πισινουλης σου να τα διαβαζεις και να απαντας γιατι πολυ απλα την βρισκεις με αυτην την κοντρα που υπαρχει.
Αν ησουν σοβαρη οπως θες να λεγεσαι πολυ απλα θα μας αγνοουσες και δεν θα εμπαινες στο τριπακι να απαντησεις,αλλα εισαι μια ελλεηνιδα που θιχτηκε το εγω της και πολλα απο αυτα που λεμε τα ζεις στην καθημερινοτητα σου για αυτο τσιτωνεσε τοσο πολυ.
Οτι και να λες ποτε δεν θα φτασεις σε επιπεδο εκτιμησης κανενος αντρα και μια ζωη θα εισαι κουζινα-κρεβατοκαμαρα.
Αν ξεκολησει το φτωχο μυαλουδακι σου απο τα περιοδικα που διαβαζεις και τις κουτσομπολιστικες εκπομπες που παρακολουθεις τοτε μονο θα κερδισεις κατι στην ζωη σου.