Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τύπε άσε τα μουφάν,μούσι έχεις;Χωρίς μούσι δε σε κοιτάει πλέον καμία έξω

Επίσης,με κολλητο παντελόνι,πολλές καρφώνουν στην πούτσα.
η αλήθεια ειναι πως οταν ειμαι λίγο παραπάνω αξύριστος,κοιτάνε σα τρελές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αξύριστο με κοιτάνε πολύ περισσότερο έξω απ'ότι ξυρισμένο.Γενικά ξυρισμένοι όλοι μοιάζουν νεότεροι και οι ελλεεινίδες δεν γουστάρουν καθόλου babyface ή clean cut (ειδικά αν είσαι 30+)

Στο παντελόνι πέφτει πολύ κάρφωμα,ειδικά από κάτι 30-40+ αγάμητες
τωρα ρε τύπε το τι γουστάρει και το τι δε γουστάρει καποια λες να βγαλεις ακρη? δηλ αν γνωρισεις καποια και εισαι αξυριστος αλλα υστερα απο λίγο καιρο ξυριστείς τι θα γίνει θα σε στείλει? αντε μωρε με τα ζωα εγω πλεον δε δίνω σημασια.Αν θελω ξυρίζομαι και ας μη κοιτάζει καμια στα παπάρια μου (που με κοιτάνε και ξυρισμένο αλλα τέσπα)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολοι αξυριστοι ειναι και η μαλακία εχει πάει σύννεφο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Συμφωνώ,αλλά δυστυχώς με νεοελλεεινίδες έχουμε να κάνουμε εδω πέρα.Αυτές έχουν τις επιλογές,αυτές διαλέγουν,απ'αυτές εξαρτάται αν θα γαμήσεις ή όχι.

Μακάρι να'χαμε νεορωσίδες,νεοουκρανέζες,νεοπολωνέζες και δε συμμαζεύεται
Έλεος.........

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
" κατω η πατριαρχια" αχαχαχα αχχαχαχαχαχ την στιγμή που γουστάρουν onlyfans, chaturbate και γαμιουνται με δονητές την στιγμή που τους τα σκανε άντρες πίσω από μια οθόνη.... Τραγελαφικό!!!
Τυπε όλες οι ελλεινιδες έχουνε γαμ8αδες από την παρέα τους, γνωστούς φίλους, από ίδιο κυκλο
. Δονητές μόνο τα μπάζα οι χοντρές έχουν.. Αυτό είναι το λάθος σας.. Νομίζετε ότι λείπει η πουτσα από τις ελλεινιδες.. Χορτατες είναι οι ελλεινιδες.. Κακογαμημενες, ναι, είναι, γιατί γαμιουντια μόνο με κοινούς γνωστούς, φίλους κτλ,αγαμητες όμως καμία δεν είναι, έχει μεγάλη διαφορα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
ολοι αξυριστοι ειναι και η μαλακία εχει πάει σύννεφο

Επίσης,και όσοι έχουν γκόμενα είναι μουσάτοι και αξύριστοι,σπάνια βλέπεις ξυρισμένο με γκόμενα (πλην πιτσιρικάδων που ακόμα δεν έχουν βγάλει μούσια)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επίσης,και όσοι έχουν γκόμενα είναι μουσάτοι και αξύριστοι,σπάνια βλέπεις ξυρισμένο με γκόμενα (πλην πιτσιρικάδων που ακόμα δεν έχουν βγάλει μούσια)
ολοι ειναι αξύριστοι αλλα οι περισσότεροι τον παιζουν...οπότε ναι θα δεις αξυριστους με γκόμενες στατιστικά,αλλα μαλλον.....δεν αρκει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ε τότε άσε μούσι όπως ο Τομ Χανκς στον Ναυαγό

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ολοι ειναι αξύριστοι αλλα οι περισσότεροι τον παιζουν...οπότε ναι θα δεις αξυριστους με γκόμενες στατιστικά,αλλα μαλλον.....δεν αρκει
Τζάμπα ασχολείσαι
Να φανταστείς πως ο συγκεκριμένος αναφέρει πως βλέπει πάντα ζευγάρια του στυλ "μουνάρα-χάλιας","χοντρή-γυμνασμένος",ενώ αυτά είναι σπανιότατες περιπτώσεις

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τζάμπα ασχολείσαι
Να φανταστείς πως ο συγκεκριμένος αναφέρει πως βλέπει πάντα ζευγάρια του στυλ "μουνάρα-χάλιας","χοντρή-γυμνασμένος",ενώ αυτά είναι σπανιότατες περιπτώσεις
Εγώ πάντως βλέπω πολλούς αγυμναστους με μουναρες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δηλαδή εσύ βλέπεις πολλούς μποντιμπολντεραδες με μουναρες? Εγώ είμμαι πιο γυμνασμένος από το 90 τα εκατό αυτών που βλέπω να κυκλοφορούν με μουναρες?
Πρώτον,άλλο ο bodybuilder φάση Ronnie Coleman και άλλο κάποιον με ένα aesthetic physique

Δεύτερον,τα φρικιά της πρώτης κατηγορίας που ανέφερα δεν αρέσουν γενικά.

Τρίτον,οι έχοντες ένα γραμμωμένο-γυμνασμένο σώμα (σε νορμάλ πλαίσια) προφανώς και παίζουν μπάλα με πολλές και όμορφες (Με πολλές όμορφες να κάνουν οι ίδιες κίνηση σε εκείνους).Πάρα πολύ σπάνια θα τους δεις με μια μέτρια ή άσχημη γυναίκα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Εγώ πάντως βλέπω πολλούς αγυμναστους με μουναρες

Μουνάρες δε βλέπεις πολλές έξω γενικώς,το πολύ 7αρια που όμως στην Ελλάδα όταν τις βλέπεις δίπλα στα μπάζα φαίνονται σαν μοντέλα.

Πάντως παίζει πολύ missmatch στην Ελλάδα,άντρες 4-5 με γκόμενες 6αρια και 7αρια,κοντόμπάζα με ψηλούς εμφανίσιμους κλπ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δηλαδή εσύ βλέπεις πολλούς μποντιμπολντεραδες με μουναρες? Εγώ είμμαι πιο γυμνασμένος από το 90 τα εκατό αυτών που βλέπω να κυκλοφορούν με μουναρες?
αλλα δε γαμάς?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μουνάρες δε βλέπεις πολλές έξω γενικώς,το πολύ 7αρια που όμως στην Ελλάδα όταν τις βλέπεις δίπλα στα μπάζα φαίνονται σαν μοντέλα.

Πάντως παίζει πολύ missmatch στην Ελλάδα,άντρες 4-5 με γκόμενες 6αρια και 7αρια,κοντόμπάζα με ψηλούς εμφανίσιμους κλπ
τελικά τι συμπέρασμα εχει βγάλει ρε σαντ απο ολη αυτη την ιστορία..δεν εχω καταλάβει μπερδεμένα μας τα λες :confused:

ποιοι γαμούν τελικά σε αυτο το τόπο?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
τελικά τι συμπέρασμα εχει βγάλει ρε σαντ απο ολη αυτη την ιστορία..δεν εχω καταλάβει μπερδεμένα μας τα λες :confused:

Θα σου απαντήσω εγώ
Μόνο οι άσχημοι,οι μέτριοι,οι κοντοί,οι αγύμναστοι κλπ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Σχεσάκηδες,παντρεμένοι,μπαζογάμηδες,αφεντικά,όσοι δουλεύουν νύχτα κλπ

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom