Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Γιατί να μην έχεις επιλογές...Πρώτον,γιατί αυτές που γαμιούνται είναι πολύ λιγότερες από τη ζήτηση που υπάρχει.Οπότε πολλοί μένουν μπακούρια.

Δεύτερον,στην Ελλάδα δεν υπάρχει νοοτροπία βγαίνω έξω να γνωριστώ,όλοι είναι κλεισμένοι στις παρέες τους.

Τρίτον,δε δουλεύουν ούτε τα σόσιαλ.Ένας δηλαδή που δεν έχει παρέα,δεν μπορεί να βρει ούτε έτσι.

Οπότε ναι,στην Ελλάδα με όλα τα παραπάνω,λες ευχαριστώ αν σου κάτσει κάποια
Να φροντίσεις να είσαι να σε αυτούς που γαμάνε
Τι πάει να πει δεν μπορείς να γνωρίσεις? Σοβαρολογείς? Για πες μου δηλαδή εσύ πόσες κοπέλες, που σου άρεσαν εμφανισιακά προσπάθησες να γνωρίσεις?

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Γιατί να μην έχεις επιλογές...Πρώτον,γιατί αυτές που γαμιούνται είναι πολύ λιγότερες από τη ζήτηση που υπάρχει.Οπότε πολλοί μένουν μπακούρια.

Δεύτερον,στην Ελλάδα δεν υπάρχει νοοτροπία βγαίνω έξω να γνωριστώ,όλοι είναι κλεισμένοι στις παρέες τους.

Τρίτον,δε δουλεύουν ούτε τα σόσιαλ.Ένας δηλαδή που δεν έχει παρέα,δεν μπορεί να βρει ούτε έτσι.

Ρε τύπε δεν σε γνωρίζω προσωπικά προφανω΄ς αλλά με βεβαιότητα σου λέω ότι η όποια αποτυχία δεν οφείλετε ΠΑΝΤΑ σε παράγοντες που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Υπάρχουν εμπόδια, κοινωνικά πες τα, νοοτροπίας πες τα, ή όπως αλλιώς θέλεις. Κοίτα εσύ προσωπικά τι μπορείς να κάνεις.
Τώρα στο θέμα της εμφάνισης αν είναι κα΄τι που δεν αλλάζει πχ αν κάποιος είναι σα γαμώ το διάολό του (δεν αναφέρομαι σε εσένα), ε τότε ρε τύπε να συμβιβαστεί με κάνα έκτρωμα σαν κάποια από αυτά που ποστάρουν στο thread μάτι παντού
Αν όμως είναι 1 τόνο, απεριποίητος, 0 φυσική κατάσταση, με 5 ευρώ στο πορτοφόλι, κυκλοφορεί με το τρόλει, ε τι στον πούτσο?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Αν όμως είναι 1 τόνο, απεριποίητος, 0 φυσική κατάσταση, με 5 ευρώ στο πορτοφόλι, κυκλοφορεί με το τρόλει, ε τι στον πούτσο?

Εσύ βλέπεις να'ναι αγάμητοι μόνο οι 1 με τόνο;

Ένα σωρό εμφανίσιμοι και μια χαρά παιδιά τον παίζουν

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Εσύ βλέπεις να'ναι αγάμητοι μόνο οι 1 με τόνο;

Ένα σωρό εμφανίσιμοι και μια χαρά παιδιά τον παίζουν
Ρε τύπε εσύ βλέπεις μόνο την εικόνα. Τι πάει να πει μια χαρά παιδιά? Ξέρεις τι γίνεται μέσα στο κεφάλι τους?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ιδανικό πακέτο:
Φήμη
Λεφτά
Status
Εμφάνιση (ντύσιμο,σώμα κλπ)
Λέγειν
Self Esteem

(Με τυχαία σειρά)
Καμία σχέση αυτ απου λες με την πραγματικοτηρα.. Τρανταχτό παράδειγμα είναι 9 Νίκος ο χασικλας από το big brother.. O τύπος δεν χει τίποτα από αυτά που λες, δεν μπορεί να πει σωστά μια πρόταση, βαριέται να μιλήσει, όλο ε α, άσχετος εντελώς από καμάκι, λεφτά δεν έχει,Σαντορίνη δούλευε, γυμνασμένος δεν τον λες, έξυπνο επίσης δεν τον λες.. Και όμως ο τύπος είχε γκόμενά την Αννα ελευιεριου τη πουτσοκυπρια και η ευδοκία τον γουστάρει τρελά.. Έναν τύπο που δεν μπορεί να. Πει σωστά τρις λέξεις.. Απίστευτο. Και όμως ελληνικό φαινομενο?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Ξέρω εγώ άτομο ο οποίος είναι ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ και επείδη η γκόμενα που ήταν κολλημένος μαζί της έκανε σχέση με κάποιον άλλον, το έχει ρίξει στην κατάθλιψη και κάθεται σπίτι και τον έχει κάνει λάστιχο. Αυτός υπάγεται στην κατηγορία μια χαρά παιδί? Ξέρεις πόσα παραδείγματα υπάρχουν?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Τυπε Ελλάδα άμα βρει κανένας γκόμενά τις βάζει χειροπαιδες να μην του φύγει για8τ αν του φύγει, καταστράφηκε ο άντρας θα μείνει μπακουρι καμία 5, 6 χρονια??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τον Sub-Zero θα διάλεγε αλλά μόνο αν της έδειχνε τiς αναλύσεις που έχει κάνει σε αυτό εδώ το thread. Θα έτρωγε απίστευτο fatality
Εγώ τύπε πιστεύω ότι δεν θες να παραδεχτείς ποια είναι η πραγματικοτητα στο ελλαντα.. Έτσι όπως τα λέει ο Σαντμαν είναι.. Πιθανότατα εσύ να έχεις βρει καμία μέτρια γκόμενά από κοινή παρέα, φίλους,ίδιο κυκλο και από εγωισμό δεν θες να παραδεχτείς ότι εκτός παρέας, κύκλου, κοινών γνωστών είναι αδύνατον να βρεις γλο. Ένα στο ελλαντα και αφορμή ψάχνεις για κοροϊδία στο Σαντ, που τα λέει εμπειριστατωμενα, Λλωστε κάθε μέρα τα βλέπουμε τα γκομενικα χάλια της Ελλάδας..

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Πιθανότατα εσύ να έχεις βρει καμία μέτρια γκόμενά από κοινή παρέα, φίλους,ίδιο κυκλο και από εγωισμό δεν θες να παραδεχτείς ότι εκτός παρέας, κύκλου, κοινών γνωστών είναι αδύνατον να βρεις γλο
:2funny::2funny: Τύπε συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά όλα σε αυτή την πρόταση είναι λάθος. Ούτε μέτρια, ούτε από κοινή παρέα, φιλους και ίδιο κύκλο.
Αλλά μπορώ να σου πω για την πρώην ότι την είχα γνωρίσει καλοκαίρι, σε μικρό νησί, που εργαζόταν για σεζόν και περάσαμε κάποια χρόνια τέλεια μέχρι να φύγει για το μεταπτυχιακό της
Άρα ούτε η πρώην από κοινή παρέα, φίλους κλπ. Και καμία σχέση το επάγγελμα μου, με το δικό της

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Καμία σχέση αυτ απου λες με την πραγματικοτηρα.. Τρανταχτό παράδειγμα είναι 9 Νίκος ο χασικλας από το big brother.. O τύπος δεν χει τίποτα από αυτά που λες, δεν μπορεί να πει σωστά μια πρόταση, βαριέται να μιλήσει, όλο ε α, άσχετος εντελώς από καμάκι, λεφτά δεν έχει,Σαντορίνη δούλευε, γυμνασμένος δεν τον λες, έξυπνο επίσης δεν τον λες.. Και όμως ο τύπος είχε γκόμενά την Αννα ελευιεριου τη πουτσοκυπρια και η ευδοκία τον γουστάρει τρελά.. Έναν τύπο που δεν μπορεί να. Πει σωστά τρις λέξεις.. Απίστευτο. Και όμως ελληνικό φαινομενο?
Και πάλι,αναφέρεσαι στην εξαίρεση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ τύπε πιστεύω ότι δεν θες να παραδεχτείς ποια είναι η πραγματικοτητα στο ελλαντα.. Έτσι όπως τα λέει ο Σαντμαν είναι.. Πιθανότατα εσύ να έχεις βρει καμία μέτρια γκόμενά από κοινή παρέα, φίλους,ίδιο κυκλο και από εγωισμό δεν θες να παραδεχτείς ότι εκτός παρέας, κύκλου, κοινών γνωστών είναι αδύνατον να βρεις γλο. Ένα στο ελλαντα και αφορμή ψάχνεις για κοροϊδία στο Σαντ, που τα λέει εμπειριστατωμενα, Λλωστε κάθε μέρα τα βλέπουμε τα γκομενικα χάλια της Ελλάδας..
Σαντ,γράφε μόνο από το ορίτζιναλ προφίλ σου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
τωρα ρε τύπε το τι γουστάρει και το τι δε γουστάρει καποια λες να βγαλεις ακρη? δηλ αν γνωρισεις καποια και εισαι αξυριστος αλλα υστερα απο λίγο καιρο ξυριστείς τι θα γίνει θα σε στείλει? αντε μωρε με τα ζωα εγω πλεον δε δίνω σημασια.Αν θελω ξυρίζομαι και ας μη κοιτάζει καμια στα παπάρια μου (που με κοιτάνε και ξυρισμένο αλλα τέσπα)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολοι αξυριστοι ειναι και η μαλακία εχει πάει σύννεφο
Βασικά αξύριστοι δείχνουν όλοι μεγαλύτεροι και απεριποιητοι...όταν περάσουν τα χρόνια όλοι αυτοί οι καφροι θα ξυρίζονται για να μοιάζουν πιο μικροί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ξέρω εγώ άτομο ο οποίος είναι ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ και επείδη η γκόμενα που ήταν κολλημένος μαζί της έκανε σχέση με κάποιον άλλον, το έχει ρίξει στην κατάθλιψη και κάθεται σπίτι και τον έχει κάνει λάστιχο. Αυτός υπάγεται στην κατηγορία μια χαρά παιδί? Ξέρεις πόσα παραδείγματα υπάρχουν?

Όχι,αυτός είναι ΜΑΛΑΚΑΣ

Αν κλαις για γκόμενα που σ'έχει φτύσει για άλλον,είσαι ντροπή του αντρικού φύλου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε δεν σε γνωρίζω προσωπικά προφανω΄ς αλλά με βεβαιότητα σου λέω ότι η όποια αποτυχία δεν οφείλετε ΠΑΝΤΑ σε παράγοντες που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Υπάρχουν εμπόδια, κοινωνικά πες τα, νοοτροπίας πες τα, ή όπως αλλιώς θέλεις. Κοίτα εσύ προσωπικά τι μπορείς να κάνεις.
Τώρα στο θέμα της εμφάνισης αν είναι κα΄τι που δεν αλλάζει πχ αν κάποιος είναι σα γαμώ το διάολό του (δεν αναφέρομαι σε εσένα), ε τότε ρε τύπε να συμβιβαστεί με κάνα έκτρωμα σαν κάποια από αυτά που ποστάρουν στο thread μάτι παντού
Εγώ παντως που δεν είμαι έτσι όπως περιγραφεις ομολογώ ότι αντιμετωπίζω περισσοτερα προβλήματα με τις Ελληνίδες παρα με τις ξένες. Αν ημουν σα γαμω το κερατο μου δε θα είχα λόγο να μιλήσω

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Εγώ παντως που δεν είμαι έτσι όπως περιγραφεις ομολογώ ότι αντιμετωπίζω περισσοτερα προβλήματα με τις Ελληνίδες παρα με τις ξένες. Αν ημουν σα γαμω το κερατο μου δε θα είχα λόγο να μιλήσω
Είναι άλλο να κάνουμε μια διαπίστωση αντικειμενική και άλλο να λέμε "ΜΟΝΟ αυτοί γαμάνε...", "ΑΔΥΝΑΤΟ να βρεις γκόμενα εκτός κύκλου, παρέας, φίλων" και λοιπές τέτοιες απόψεις που γράφονται στο thread. Εγώ πάνω σε αυτά διαφώνησα.

Τώρα για το πώς έχει η κατάσταση γενικά, για την συμπεριφορά και τη νοοτροπία που έχουν πάρα πολλές γκόμενες, για το παρακαλετό και την κατάντια των social και των επιδράσεων τους, και πολλά άλλα ...Όλα αυτά είναι γνωστά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είναι άλλο να κάνουμε μια διαπίστωση αντικειμενική και άλλο να λέμε "ΜΟΝΟ αυτοί γαμάνε...", "ΑΔΥΝΑΤΟ να βρεις γκόμενα εκτός κύκλου, παρέας, φίλων" και λοιπές τέτοιες απόψεις που γράφονται στο thread. Εγώ πάνω σε αυτά διαφώνησα.

Τώρα για το πώς έχει η κατάσταση γενικά, για την συμπεριφορά και τη νοοτροπία που έχουν πάρα πολλές γκόμενες, για το παρακαλετό και την κατάντια των social και των επιδράσεων τους, και πολλά άλλα ...Όλα αυτά είναι γνωστά.
Τα σοσιαλ έχουν διαστρεβλωσει την εικόνα που έχει μια γυναίκα για τον εαυτό της. Για όλους ισχύει αυτό αλλά ειδικά για τις γυναίκες.. Και εκεί ξεκινάνε πολλα προβλήματα. Δε πιστευω οτι υπαρχει γενικός κανόνας ότι οι τάδε γαμάνε ενώ οι άλλοι όχι
. Τώρα αν εισαι ωραίος οκ θα έχεις περισσότερες πιθανοτητες όπως και να είναι η νοοτροπία σε κάθε χώρα.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.046
Πόντοι
1.056
οποτε το παραπονο πολλων εδω μεσα ειναι οτι η ελληνιδα δε δεχεται να γνωρισει αντρες εκτος του κυκλου της, και δινει αβερτα ακυρα σε αγνωστους (εκτος και αν μαθει οτι ο ταδε αγνωστος ειναι φραγκατος) και οπως καταλαβαινω δεν εχετε κυκλο που να εχει μεσα και γυναικες...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οποτε το παραπονο πολλων εδω μεσα ειναι οτι η ελληνιδα δε δεχεται να γνωρισει αντρες εκτος του κυκλου της, και δινει αβερτα ακυρα σε αγνωστους (εκτος και αν μαθει οτι ο ταδε αγνωστος ειναι φραγκατος) και οπως καταλαβαινω δεν εχετε κυκλο που να εχει μεσα και γυναικες...
Είναι περισσότερο ανασφαλής από γυναίκες άλλων χωρών.. Αυτό φέρνει πολλα προβληματα και κοιτάνε να τα λύσουν έτσι παρειστικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom