μια γκομενα19 χρονων που την ξερω, παρασκευη βραδυ ανεβαζει στορι στο ινστα απο κλαμπακι και κανει πανοραμικο πλανο γυρω γυρω και διακρινω τον κοσμο που εχει μεσα, εεε λοιπον διεκρινα αυτην μαζι με την φιλη της και μια αλλη κοπελα, δηλαδη συνολο 3 κοπελες, και καμια 30 ψωλαραδες σε παρεες μονοι τους, αντε τωρα εσυ να πας σε κλαμπ να γνωρισεις γκομενα, ποια να γνωρισεις, αυτην που θα της την πεσουνε μονο σε ενα βραδυ 10 αντρες? το κακο εχει παραγινει δηλαδη με το ινστα, καθεται η αλλη σπιτακι της βλεπει netflix ανεβαζει και μια ωραια φωτο και της την πεφτουν ενα σωρο απο το ιντερνετ, γιατι να βγαινει εξω να κανει γνωριμιες να κερδισει θαυμαστες και αυτοπεποιθηση?
ενω ο αντρας τι να κανει σπιτι να κατσει, μπαινει στο ινστα παει να γνωρισει καμια γκομενα τρωει χυλοπιτες ενα σωρο και στο τελος σκεφτεται ας παω εξω να γνωρισω καμια , και εξω που παει θα βρει λιγες και ενα σωρο πεφτουλες που ψαχνουνε γκομενα.
επισης σε αρκετα κλαμπακια υπαρχουνε οι ωραιες γκομενες ως γλαστρες που πηγαινουνε συνεχεια και βλεπεις και επιπλεον γκομενες, αλλα αυτες ειναι εκει για αυτο ακριβως το λογο, να την βλεπει ο λιγουρης να πηγαινει συνεχεια εκει με την ελπιδα να του κατσει καμια καλη, ομως ειναι η δουλεια της αυτη, δεν πηγαινει εκει να διασκεδασει. καποιοι το μπερδευουνε αυτο και νομιζουν οτι αυτες οι κοπελες πανε συνεχεια εκει γιατι το γουσταρουνε το μαγαζι και να γνωρισουνε κοσμο,
επομενως ετσι και βγαλεις στην ακρη τις γλαστρες τις μονιμες , λιγες θα βρεις γκομενες και πολλους αντρες
εγω θελω να καταληξω οτι πλεον καμια σχεδον δεν την πεφτει σε καποιον ,ουτε κανει το πρωτο βημα, αφου ετσι εχουνε μαθει ολες ,να καθονται αμεριμνες και να επιλεγουν γκομενους, εννοειται οτι δεν ητανε τα πραγματα ετσι πριν 5-6 χρονια, και στο facebook μου ειχανε στειλει καποιες που δεν τις ηξερα καν να βγουμε, και στο μετρο και στο λεωφορειο μου την ειχανε πεσει κατι κοπελες, πλεον στο μετρο μπαινεις και στα παπαρια της η αλλη, εχει κατεβασμενη την μουρη στο κινητο, διαβαζει τα μηνυματα απο τους πεφτουλες, να δει ποσα like μαζεψε η φωτο της και σκεφτεται γιατι να την πεσω εγω, αφου τοσοι με θελουνε, ανα πασα στιγμη βρισκω γκομενο