Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
κατα τα αλλα ετσι ειναι...οι βουλγάρες ειδικα γαμιούνται για πλάκα και δέχονται το καμάκι ανετα,εδω στο άσχετο το καμάκι δεν εχει μεγάλη δύναμη,..τωρα θα μ πεις και τι να κάνεις
20% ποσοστο στη βουλγαρια κανοντας εγω πρακτικη εκει στο πεσιμο και ελλαδα 2% μονο.
Η διαφορα ειναι μεγαλη

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Λοιπον ακου για να συννενοουμαστε γιατι σε βλεπω με καταθλιψη αν δεν εχεις ηδη.
Πρωτον στα αρχιδια μας τι σκεφτονται οι γυναικες, κατα βαθος ολες πουτσα θελουνε. Αρα την πεφτεις σε οποια θες και αμα φας χυλοπιτα εφαγες.
Δευτερον εννοειται οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να βγαλεις ομορφη γκομενα, ο καθενας κρινει τα κυβικα του και την πεφτει εκει που νομιζει οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες.
Τριτον πανω απο 35 ειναι πιο δυσκολο να βγαλεις γκομενα συμφωνω, αλλα οχι ακατορθωτο.
Συνελθε λιγο γιατι δεν σε βλεπω καλα.

Εσύ ρε φίλε με νικ ψυχοπαθής,λες εμένα ότι έχω κατάθλιψη; :2funny:

Τελοσπάντων,στο θέμα μας,άμα θέλανε όλες πούτσα,θα είχανε.Το πιο εύκολο πράγμα για τη γυναίκα είναι να βρει πούτσα.

Πάνω απο 35 δυστυχώς αν δεν έχεις γυναίκα,η μόνη λύση είναι οι ξένες.Εννοώ για όσους ψάχνουν κανονικές γυναίκες και όχι 200κιλες σαν άλλους έδω μέσα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
20% ποσοστο στη βουλγαρια κανοντας εγω πρακτικη εκει στο πεσιμο και ελλαδα 2% μονο.
Η διαφορα ειναι μεγαλη
παντού εκτος ελλάδος το καμάκι ειναι απόλαυση...εδω δε μπορω ν καταλάβω γιατι τοση μαλακία δερνει τη κοινωνία :think:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
παντού εκτος ελλάδος το καμάκι ειναι απόλαυση...εδω δε μπορω ν καταλάβω γιατι τοση μαλακία δερνει τη κοινωνία :think:
Μπα μην το λες ιταλια κυπρο σερβια μια απο τα ιδια και ισπανια επισης δεν εχω ακουσει οτι ειναι ευκολες.
Γενικα στην ευρωπη μονο ανατολικο μπλοκ και βαλκανια εκτος πρωην γιουγκοσλαβιας και Ελλάδας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Και όχι μόνο. Εδώ καμία φορά είσαι και φιλικός χωρίς να δίνεις δικαίωμα και πάλι σε βγάζουν πεφτουλα και λιγουρι. Και το βλέπεις από την μαλακισμενη συμπεριφορά τους

Υπάρχει μεγάλο μίσος προς τους άντρες,ειδικά από ελεύθερες 30+.Οι ελεύθερες αντί να είναι ανοιχτές όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες,εδώ είναι οι πιο απλησίαστες.Πιο εύκολα σου μιλάει παντρεμένη παρά ελεύθερη.Δεν ξέρω τί φταίει,θα μου πεις με τις γυναίκες και την ψυχολογία τους σηκώνεις τα χέρια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μπα μην το λες ιταλια κυπρο σερβια μια απο τα ιδια και ισπανια επισης δεν εχω ακουσει οτι ειναι ευκολες.
Γενικα στην ευρωπη μονο ανατολικο μπλοκ και βαλκανια εκτος πρωην γιουγκοσλαβιας και Ελλάδας
κύπρο ειναι πολυ ευκολο το παιχνίδι ειδικά αν εισαι ελληνας

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21

Τελοσπάντων,στο θέμα μας,άμα θέλανε όλες πούτσα,θα είχανε.Το πιο εύκολο πράγμα για τη γυναίκα είναι να βρει πούτσα.

Πάνω απο 35 δυστυχώς αν δεν έχεις γυναίκα,η μόνη λύση είναι οι ξένες.Εννοώ για όσους ψάχνουν κανονικές γυναίκες και όχι 200κιλες σαν άλλους έδω μέσα.
Κανεις μαλακια,ασχολεισαι με ελληνιδες ακομα.
Επρεπε να πας βουλγαρια η αλβανια κοντινες χωρες και μπολικο μουνι.
Αν μενεις μακεδονια θρακη θεσσαλια ανατολικη στερεα σε βολευει βουλγαρια,αν μενεις Πελοπόννησο δυτικη ελλαδα δυτικη στερεα ηπειρο ιονια νησια σε βολευει αλβανια,το λεω για να μπορεις ανα μηνα να ανεβαινεις και οικονομικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κύπρο ειναι πολυ ευκολο το παιχνίδι ειδικά αν εισαι ελληνας
Εχω φαει 3 χειλοπιτες απο 3 κυπριες γ αυτο το λεω

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36

ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ολες πουτσα θελουνε λεμε, αλλο οτι πολλες ψαχνουν να το συνδιασουν με λεφτα και εμφανιση.
Οταν σταματησεις να ασχολεισαι με το τι λενε οι γυναικες τοτε θα γινεις πραγματικος αντρας.
Μεχρι τοτε κλαψομουνιαζε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ολες πουτσα θελουνε λεμε, αλλο οτι πολλες ψαχνουν να το συνδιασουν με λεφτα και εμφανιση.
Οταν σταματησεις να ασχολεισαι με το τι λενε οι γυναικες τοτε θα γινεις πραγματικος αντρας.
εγω του εχω πει να κάνει το καθήκον του απο κει και ύστερα οτι γίνει...ειδάλλως μεταναστεύεις

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.107
Πόντοι
6.236
Τύπε γνωστός δροσερός ήταν.
Στο σταθμο Μοναστηρίου δεκαετιες 60-70 δεν είχε αφήσει φαντάρο αστράγγιχτο...
Αυτό δεν αναιρεί οτι ήταν και σπουδαίος.
Και πολύ απολαυστικός στις διηγήσεις του... Μόνος του τα έλεγε για τα ερωτικά του (και για τα ερωτικά άλλων της εποχής του). Να 'ναι καλά εκεί που βρίσκεται :offtopic:

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
εγω του εχω πει να κάνει το καθήκον του απο κει και ύστερα οτι γίνει...ειδάλλως μεταναστεύεις
Ο ανθρωπος δεν εχει την εμπειρια οτι οι γυναικες αλλα λενε και αλλα κανουνε.
Τις γραφεις στα αρχιδια σου, την πεφτεις σε οποια θες και ο,τι γινει εγινε.
Ή αυτο ή μονο μαλακια και πουτανες. :P

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο ανθρωπος δεν εχει την εμπειρια οτι οι γυναικες αλλα λενε και αλλα κανουνε.
Τις γραφεις στα αρχιδια σου, την πεφτεις σε οποια θες και οτι γινει εγινε.
'Η αυτο 'η μονο μαλακια και πουτανες. :P
ναι αν και το να τρώς και το ενα άκυρο μετα το άλλο καπου καταντάει αηδία...ειδικά οταν βγαίνεις εξωτερικο και βλέπεις οτι κανεις πραγματική δουλεια..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

Αυτές που θέλουν κανονικό άντρα και πούτσα,έχουν

Όλες οι άλλες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.Βολεύονται με το να μπαίνουν στα σοσιαλ και να χυλοπιτιάζουν τα λιγούρια,αυτό είναι το 'σεξ' τους.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
ναι αν και το να τρώς και το ενα άκυρο μετα το άλλο καπου καταντάει αηδία...ειδικά οταν βγαίνεις εξωτερικο και βλέπεις οτι κανεις πραγματική δουλεια..
Αμα τρως μονο ακυρα, ριχνεις τα στανταρ σου. Σημαινει οτι πας για πανω απο τα κυβικα σου. So simple.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Αυτό το νήμα έχει καταντήσει το νήμα του κλαψομουνη πυρφορου. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν συνέχεια τα ίδια και κλαψομουνιαζουν. Εντωμεταξυ για κάποιο διάστημα το νήμα είχε "ψοφήσει" , δεν είχε καθόλου κίνηση, αλλά φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν χωρίς τις "ελεεινιδες" τους.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Αυτές που θέλουν κανονικό άντρα και πούτσα,έχουν

Όλες οι άλλες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.Βολεύονται με το να μπαίνουν στα σοσιαλ και να χυλοπιτιάζουν τα λιγούρια,αυτό είναι το 'σεξ' τους.
Ρε Sub zero ειναι καταφανεστατο οτι πας για γυναικες πανω απο τα κυβικα σου και εχεις απογοητευτει πληρως.
Ριξε λιγο τα στανταρ σου και κατι θα γινει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτό το νήμα έχει καταντήσει το νήμα του κλαψομουνη πυρφορου. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν συνέχεια τα ίδια και κλαψομουνιαζουν. Εντωμεταξυ για κάποιο διάστημα το νήμα είχε "ψοφήσει" , δεν είχε καθόλου κίνηση, αλλά φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν χωρίς τις "ελεεινιδες" τους.
κάθε σαντ μαν θέλει την ελλεηνιδα του...εγω πάντως ειμαι πρόθυμος να τον στηρίξω ψυχολογικα και να του δωσω κουράγιο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom