Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
και πως γίνεται να τρως εσυ μονο μπαν και οι αλλοι οχι? μπαρμπαπήδουλας κτλΓιατι τρωω μπαν συνέχεια
και πως γίνεται να τρως εσυ μονο μπαν και οι αλλοι οχι? μπαρμπαπήδουλας κτλΓιατι τρωω μπαν συνέχεια
Δεν ξερω....ο θειτσος εφαγε ενα και του κοπηκαν τα ποδαριακαι πως γίνεται να τρως εσυ μονο μπαν και οι αλλοι οχι? μπαρμπαπήδουλας κτλ
20% ποσοστο στη βουλγαρια κανοντας εγω πρακτικη εκει στο πεσιμο και ελλαδα 2% μονο.κατα τα αλλα ετσι ειναι...οι βουλγάρες ειδικα γαμιούνται για πλάκα και δέχονται το καμάκι ανετα,εδω στο άσχετο το καμάκι δεν εχει μεγάλη δύναμη,..τωρα θα μ πεις και τι να κάνεις
Λοιπον ακου για να συννενοουμαστε γιατι σε βλεπω με καταθλιψη αν δεν εχεις ηδη.
Πρωτον στα αρχιδια μας τι σκεφτονται οι γυναικες, κατα βαθος ολες πουτσα θελουνε. Αρα την πεφτεις σε οποια θες και αμα φας χυλοπιτα εφαγες.
Δευτερον εννοειται οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να βγαλεις ομορφη γκομενα, ο καθενας κρινει τα κυβικα του και την πεφτει εκει που νομιζει οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες.
Τριτον πανω απο 35 ειναι πιο δυσκολο να βγαλεις γκομενα συμφωνω, αλλα οχι ακατορθωτο.
Συνελθε λιγο γιατι δεν σε βλεπω καλα.
παντού εκτος ελλάδος το καμάκι ειναι απόλαυση...εδω δε μπορω ν καταλάβω γιατι τοση μαλακία δερνει τη κοινωνία20% ποσοστο στη βουλγαρια κανοντας εγω πρακτικη εκει στο πεσιμο και ελλαδα 2% μονο.
Η διαφορα ειναι μεγαλη
Μπα μην το λες ιταλια κυπρο σερβια μια απο τα ιδια και ισπανια επισης δεν εχω ακουσει οτι ειναι ευκολες.παντού εκτος ελλάδος το καμάκι ειναι απόλαυση...εδω δε μπορω ν καταλάβω γιατι τοση μαλακία δερνει τη κοινωνία
Και όχι μόνο. Εδώ καμία φορά είσαι και φιλικός χωρίς να δίνεις δικαίωμα και πάλι σε βγάζουν πεφτουλα και λιγουρι. Και το βλέπεις από την μαλακισμενη συμπεριφορά τους
κύπρο ειναι πολυ ευκολο το παιχνίδι ειδικά αν εισαι ελληναςΜπα μην το λες ιταλια κυπρο σερβια μια απο τα ιδια και ισπανια επισης δεν εχω ακουσει οτι ειναι ευκολες.
Γενικα στην ευρωπη μονο ανατολικο μπλοκ και βαλκανια εκτος πρωην γιουγκοσλαβιας και Ελλάδας
Κανεις μαλακια,ασχολεισαι με ελληνιδες ακομα.Εσύ ρε φίλε με νικ ψυχοπαθής,λες εμένα ότι έχω κατάθλιψη;
Τελοσπάντων,στο θέμα μας,άμα θέλανε όλες πούτσα,θα είχανε.Το πιο εύκολο πράγμα για τη γυναίκα είναι να βρει πούτσα.
Πάνω απο 35 δυστυχώς αν δεν έχεις γυναίκα,η μόνη λύση είναι οι ξένες.Εννοώ για όσους ψάχνουν κανονικές γυναίκες και όχι 200κιλες σαν άλλους έδω μέσα.
Εχω φαει 3 χειλοπιτες απο 3 κυπριες γ αυτο το λεωκύπρο ειναι πολυ ευκολο το παιχνίδι ειδικά αν εισαι ελληνας
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ολες πουτσα θελουνε λεμε, αλλο οτι πολλες ψαχνουν να το συνδιασουν με λεφτα και εμφανιση.Εσύ ρε φίλε με νικ ψυχοπαθής,λες εμένα ότι έχω κατάθλιψη;
Τελοσπάντων,στο θέμα μας,άμα θέλανε όλες πούτσα,θα είχανε.Το πιο εύκολο πράγμα για τη γυναίκα είναι να βρει πούτσα.
Πάνω απο 35 δυστυχώς αν δεν έχεις γυναίκα,η μόνη λύση είναι οι ξένες.Εννοώ για όσους ψάχνουν κανονικές γυναίκες και όχι 200κιλες σαν άλλους έδω μέσα.
εγω του εχω πει να κάνει το καθήκον του απο κει και ύστερα οτι γίνει...ειδάλλως μεταναστεύειςΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ολες πουτσα θελουνε λεμε, αλλο οτι πολλες ψαχνουν να το συνδιασουν με λεφτα και εμφανιση.
Οταν σταματησεις να ασχολεισαι με το τι λενε οι γυναικες τοτε θα γινεις πραγματικος αντρας.
Μεχρι τοτε κλαψομουνιαζε.
Και πολύ απολαυστικός στις διηγήσεις του... Μόνος του τα έλεγε για τα ερωτικά του (και για τα ερωτικά άλλων της εποχής του). Να 'ναι καλά εκεί που βρίσκεταιΤύπε γνωστός δροσερός ήταν.
Στο σταθμο Μοναστηρίου δεκαετιες 60-70 δεν είχε αφήσει φαντάρο αστράγγιχτο...
Αυτό δεν αναιρεί οτι ήταν και σπουδαίος.
Ο ανθρωπος δεν εχει την εμπειρια οτι οι γυναικες αλλα λενε και αλλα κανουνε.εγω του εχω πει να κάνει το καθήκον του απο κει και ύστερα οτι γίνει...ειδάλλως μεταναστεύεις
ναι αν και το να τρώς και το ενα άκυρο μετα το άλλο καπου καταντάει αηδία...ειδικά οταν βγαίνεις εξωτερικο και βλέπεις οτι κανεις πραγματική δουλεια..Ο ανθρωπος δεν εχει την εμπειρια οτι οι γυναικες αλλα λενε και αλλα κανουνε.
Τις γραφεις στα αρχιδια σου, την πεφτεις σε οποια θες και οτι γινει εγινε.
'Η αυτο 'η μονο μαλακια και πουτανες.
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ολες πουτσα θελουνε λεμε, αλλο οτι πολλες ψαχνουν να το συνδιασουν με λεφτα και εμφανιση.
Οταν σταματησεις να ασχολεισαι με το τι λενε οι γυναικες τοτε θα γινεις πραγματικος αντρας.
Μεχρι τοτε κλαψομουνιαζε.
Αμα τρως μονο ακυρα, ριχνεις τα στανταρ σου. Σημαινει οτι πας για πανω απο τα κυβικα σου. So simple.ναι αν και το να τρώς και το ενα άκυρο μετα το άλλο καπου καταντάει αηδία...ειδικά οταν βγαίνεις εξωτερικο και βλέπεις οτι κανεις πραγματική δουλεια..
Ρε Sub zero ειναι καταφανεστατο οτι πας για γυναικες πανω απο τα κυβικα σου και εχεις απογοητευτει πληρως.Αυτές που θέλουν κανονικό άντρα και πούτσα,έχουν
Όλες οι άλλες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.Βολεύονται με το να μπαίνουν στα σοσιαλ και να χυλοπιτιάζουν τα λιγούρια,αυτό είναι το 'σεξ' τους.
κάθε σαντ μαν θέλει την ελλεηνιδα του...εγω πάντως ειμαι πρόθυμος να τον στηρίξω ψυχολογικα και να του δωσω κουράγιο στους δύσκολους καιρούς που περνάμεΑυτό το νήμα έχει καταντήσει το νήμα του κλαψομουνη πυρφορου. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν συνέχεια τα ίδια και κλαψομουνιαζουν. Εντωμεταξυ για κάποιο διάστημα το νήμα είχε "ψοφήσει" , δεν είχε καθόλου κίνηση, αλλά φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν χωρίς τις "ελεεινιδες" τους.