Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Αυτό το νήμα έχει καταντήσει το νήμα του κλαψομουνη πυρφορου. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν συνέχεια τα ίδια και κλαψομουνιαζουν. Εντωμεταξυ για κάποιο διάστημα το νήμα είχε "ψοφήσει" , δεν είχε καθόλου κίνηση, αλλά φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν χωρίς τις "ελεεινιδες" τους.

Τί να κάνουμε,ελλεεινίδες έχουμε εδώ,αν είχαμε κι άλλες δεν θ'ασχολούμασταν

Και το 'κλαψομούνηδες πιρφόροι' δεν το υιοθετώ,αυτά τα λέτε στα κοσμοπολιταν με τις φίλες σας

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Εγω καταλαβαινω την αναγκη καποιου να εχει ωραια γκομενα με καλο χαρακτηρα. Αλλα πρεπει να το καταλαβετε οτι υπαρχει ανταγωνισμος.
Οι γυναικες θα διαλεξουν πρωτα τους πιο ωραιους με περισσοτερα λεφτα και καλυτερο χαρακτηρα.
Λες και εμεις κανουμε το αντιθετο...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
κάθε σαντ μαν θέλει την ελλεηνιδα του...εγω πάντως ειμαι πρόθυμος να τον στηρίξω ψυχολογικα και να του δωσω κουράγιο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε :confused:
Επανήλθε ο σαντ μαν με άλλο nickname; Για αυτό πήρε τα πάνω του το νήμα; Και γιατί έλειπε; Έφαγε μπαν; Και εγώ που νόμιζα ότι βρήκε επιτέλους μουνι να γαμησει και έπεσε με τα μούτρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Οι γυναικες θα διαλεξουν πρωτα τους πιο ωραιους με περισσοτερα λεφτα και καλυτερο χαρακτηρα.

Αν έχεις λεφτά/καλό επάγγελμα,η εμφάνιση και ο χαρακτήρας είναι παντελώς αδιάφορα γι'αυτές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επανήλθε ο σαντ μαν με άλλο nickname; Για αυτό πήρε τα πάνω του το νήμα; Και γιατί έλειπε; Έφαγε μπαν; Και εγώ που νόμιζα ότι βρήκε επιτέλους μουνι να γαμησει και έπεσε με τα μούτρα.
αμα βρει αυτος μουνι ξέχνα τον...και φυσικά αν τύχει και χωρίσει θα τον δεις στις ειδήσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν έχεις λεφτά/καλό επάγγελμα,η εμφάνιση και ο χαρακτήρας είναι παντελώς αδιάφορα γι'αυτές
μετα τα 30 αυτα..εκει που τους νοιάζει να κανουν παιδι

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Και να μην τα εχεις ολα , παντως πρεπει να συνδιαζεις καποια χαρακτηριστικα αν θες να βγαλεις ωραια γκομενα.
Εσυ προφανως ουτε λεφτα εχεις ουτε πολυ ωραιος εισαι, γιατι αυτες οι δυο κατηγοριες εχουνε καποιες επιτυχιες.
Ριξε τα στανταρ σου να ψαρεψεις αυτα που μπορεις ή κατσε κλαψομουνιαζε μεχρι να πεθανεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
1638187555695.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.055
Πόντοι
9.297
Τύπε γνωστός δροσερός ήταν.
Στο σταθμο Μοναστηρίου δεκαετιες 60-70 δεν είχε αφήσει φαντάρο αστράγγιχτο...
Αυτό δεν αναιρεί οτι ήταν και σπουδαίος.
Τουλάχιστον θα ήταν bi...δεν μπορεί να μην μύρισε μπουρδελιλα λίγο στην ζωή του και αυτός...ευτυχώς πρόλαβα να διαβάσω κάτι δικό του όσο ήταν εν ζωή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.055
Πόντοι
9.297
ναι αν και το να τρώς και το ενα άκυρο μετα το άλλο καπου καταντάει αηδία...ειδικά οταν βγαίνεις εξωτερικο και βλέπεις οτι κανεις πραγματική δουλεια..
"Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο εφτα φορές είν' αδειανό και μια φορά γεμάτο"....:woldman:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Εγω το ειχα πει,τσαμπα χαλατε τη ζαχαρενια σας με την καθε ελληνιδα.
Υπαρχουν τοσα τσαρδια με τοσες απειρες και διαφορετικες κοπελες.
Αν υπαρχουν φράγκα θα μπορείτε καθε μερα να πηδατε και διάφορετικη κοπελα με ατελείωτες εμπειρίες.
Εγω αυτο κανω πηγαινω τρεις φορες τη βδομαδα αλλοτε σε διαφορετικες αλλοτε σε στανταρακια.
Κοστος οχι πανω απο 150 με 200 το μηνα,χρονο απλετο για δραστηριοτητες χομπι κλπ

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Αν υπαρχουν φράγκα θα μπορείτε καθε μερα να πηδατε και διάφορετικη κοπελα με ατελείωτες εμπειρίες.
Εγω αυτο κανω πηγαινω τρεις φορες τη βδομαδα αλλοτε σε διαφορετικες αλλοτε σε στανταρακια.
Κοστος οχι πανω απο 150 με 200 το μηνα,χρονο απλετο για δραστηριοτητες χομπι κλπ
Το προβλημα ειναι οτι και οι αντρες κατα διαστηματα χρειαζονται ψυχολογικη υποστηριξη, γιαυτο θελουν και αυτοι σχεση.
Περα απο οτι καποια στιγμη θελουνε και παιδια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε δε χορταίνεις έτσι σεξ όμως
. Εγώ τουλάχιστον και να το κάνω παλι δε με καλυπτει.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ε δε χορταίνεις έτσι σεξ όμως
. Εγώ τουλάχιστον και να το κάνω παλι δε με καλυπτει.
Προσαρμοζεσαι,π.χ αν θες μπορεις να πηδηξεις 3 φορες και διαφορετικες σε μια μερα.
Εκτος και αν εισαι ενεργος καθε μερα συνεχεια με γκομενα και δεν μενεις μπακουρι ποτε πραγμα δυσκολο να συμβει.
Το θέμα ειναι να βρεις τις ισορροπιες.
Εγω π.χ με μια γκομενα πανω απο 3 φορες δεν θελω να κανω σεξ την βαριέμαι, αισθανομαι οτι πηρα οτι ηταν απο αυτη λαι θελω να μετεβω στην επομενη.
Καθε φορα η καθε νεα διαφορετικη με εξιταρει μολις ομως την γευτω μετα τελος θελω νεξτ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Δουλευα απο το '15 μεχρι το '19 σε ενα καταστημα πωλητης.Το αφεντικο παιζει να ηταν πιο Σκρουτζ και απο τον οριτζιναλ.Δεν πληρωνε για μουνι που να ηταν η Σαρλιζ Θερον.Ερχεται ενα απογευμα μια τυπισα,στα 35 περιπου οχι και τιποτα σπουδαιο σε εμφανιση (γυρω στο 1,65,αδυνατη,προσωπο ετσι κι ετσι) αλλα απο μυαλο φαινοταν νορμαλ.Αφου μου ζηταει καποια πραγματα που ηθελε να αγορασει και τις τα φερνω,αρχιζει να μου λεει απ εξω απ εξω αν μπορει να πληρωσει καπως αλλιως.Τι εννοεις τις λεω,να δωσω εγω κατι ελεγε και τετοια.Μολις καταλαβα της λεω οτι δεν ειμαι το αφεντικο,εγω υπαλληλος ειμαι.Μπορουσα ανετα να της πω παρε τα πραγματα και φυγε πχ,δεν θα ειχα κανενα θεμα με το μαγαζι,δεν θα φαινοταν τιποτα να λειπει αλλα δεν γουσταρα.

Ειναι εδω το αφεντικο μου κανει?Τωωωωρα της λεω,τα επιασες τα λεφτα σου.Με τα πολλα φωναζω το αφεντικο,ηταν στο πισω μερος του μαγαζιου και ετρωγε.Ερχεται και αρχιζει να του λεει αυτη παλι τα ιδια,τα εχω αναγκη,δεν εχω λεφτα να τα πληρωσω και αν γινεται να πληρωσει σε ειδος.Το μαγαζι ηταν με ανταλακτικα αυτοκινητων και χρειαζοταν το αμαξι για την δουλεια της και κατι τετοια.Η γυναικα τα ελεγε τερμα σοβαρα και αρχισα να αισθανομαι πολυ ασχημα ρε φιλε,το αφεντικο δεν ενιωσε τιποτα.Αστα κατω και συκω φυγε της κανει,ο τυπος ειχε 30 χρονια μαγαζι.Μα τα εχω αναγκη ελεγε αυτη,εχεις λεφτα να τα πληρωσεις?Της λεει το αφεντικο.Οχι κανει παλι αυτη,ε σηκω φυγε της λεει και οντως εκεινη τη στιγμη σηκωθηκε και εφυγε με το κεφαλι σκυμμενο.Ουτε την ηξερε,ουτε την ξαναειδαμε.Ποιος ξερει τι φρουτο ηταν.
Έλα ρε τύπε!!!!! Πραγματικά υπάρχει στην Ελλάδα περιστασιακή πορνεία; Πέφτω από τα σύννεφα!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Το προβλημα ειναι οτι και οι αντρες κατα διαστηματα χρειαζονται ψυχολογικη υποστηριξη, γιαυτο θελουν και αυτοι σχεση.
Περα απο οτι καποια στιγμη θελουνε και παιδια.
Καλά τα λές, κι αυτό ίσχυε για πολλές γενιές. Σήμερα όμως, ο γάμος είναι ότι πιο επικίνδυνο για τον άντρα της Μεσαίας Τάξης. Μπορεί να φτιάξει σπίτι, οικοσκευή και δύο παιδιά, και οποιαδήποτε στιγμή η πάλαι ποτέ αγαπημένη σύζυγος να τον πετάξει στο δρόμο και να του παρακρατήσει όλα όσα έφτιαξε

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.974
Πόντοι
201
Αυτό το νήμα έχει καταντήσει το νήμα του κλαψομουνη πυρφορου. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν συνέχεια τα ίδια και κλαψομουνιαζουν. Εντωμεταξυ για κάποιο διάστημα το νήμα είχε "ψοφήσει" , δεν είχε καθόλου κίνηση, αλλά φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν χωρίς τις "ελεεινιδες" τους.
Συμμφωνω, πρώτα να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και μετά αυτές

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.974
Πόντοι
201
Το πιο δυσκολο ειναι να βρεις γυναικα οπεν μάιντ, να δέχεται bi sexual παιχνιδια εκατέρρωθεν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το μπουρδελο τι εμπειρία να είναι? Για το μπουρδελο δε λές?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom