Δουλευα απο το '15 μεχρι το '19 σε ενα καταστημα πωλητης.Το αφεντικο παιζει να ηταν πιο Σκρουτζ και απο τον οριτζιναλ.Δεν πληρωνε για μουνι που να ηταν η Σαρλιζ Θερον.Ερχεται ενα απογευμα μια τυπισα,στα 35 περιπου οχι και τιποτα σπουδαιο σε εμφανιση (γυρω στο 1,65,αδυνατη,προσωπο ετσι κι ετσι) αλλα απο μυαλο φαινοταν νορμαλ.Αφου μου ζηταει καποια πραγματα που ηθελε να αγορασει και τις τα φερνω,αρχιζει να μου λεει απ εξω απ εξω αν μπορει να πληρωσει καπως αλλιως.Τι εννοεις τις λεω,να δωσω εγω κατι ελεγε και τετοια.Μολις καταλαβα της λεω οτι δεν ειμαι το αφεντικο,εγω υπαλληλος ειμαι.Μπορουσα ανετα να της πω παρε τα πραγματα και φυγε πχ,δεν θα ειχα κανενα θεμα με το μαγαζι,δεν θα φαινοταν τιποτα να λειπει αλλα δεν γουσταρα.
Ειναι εδω το αφεντικο μου κανει?Τωωωωρα της λεω,τα επιασες τα λεφτα σου.Με τα πολλα φωναζω το αφεντικο,ηταν στο πισω μερος του μαγαζιου και ετρωγε.Ερχεται και αρχιζει να του λεει αυτη παλι τα ιδια,τα εχω αναγκη,δεν εχω λεφτα να τα πληρωσω και αν γινεται να πληρωσει σε ειδος.Το μαγαζι ηταν με ανταλακτικα αυτοκινητων και χρειαζοταν το αμαξι για την δουλεια της και κατι τετοια.Η γυναικα τα ελεγε τερμα σοβαρα και αρχισα να αισθανομαι πολυ ασχημα ρε φιλε,το αφεντικο δεν ενιωσε τιποτα.Αστα κατω και συκω φυγε της κανει,ο τυπος ειχε 30 χρονια μαγαζι.Μα τα εχω αναγκη ελεγε αυτη,εχεις λεφτα να τα πληρωσεις?Της λεει το αφεντικο.Οχι κανει παλι αυτη,ε σηκω φυγε της λεει και οντως εκεινη τη στιγμη σηκωθηκε και εφυγε με το κεφαλι σκυμμενο.Ουτε την ηξερε,ουτε την ξαναειδαμε.Ποιος ξερει τι φρουτο ηταν.