για κατι τετοια αριστουργηματα εισαι Δασκαλος'Ψάχνει' υπάρχει μόνο για τον άντρα
Για τη γυναίκα ισχύει το 'διαλέγει'.Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ούτε στο πιο απομακρυσμένο κατσικοχώρι που δεν έχει επιλογές.Πόσο μάλλον όταν είναι κι εμφανίσιμη.
Καταλαβαίνει ποιοι είναι για σοβαρά,ποιοι είναι μόνο για πήδουλο,ποιοι είναι μαλάκες,ποιοι είναι επικίνδυνοι,και διαλέγει.Ο 'συνάδελφος' που θα την προλάβει,έχει επιλεγεί από αυτήν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ακόμα και το ισπανικό με καποτα
ολόσωμη καπότα?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Όχι...τα χέρια αρκεί να έχουν αντισηπτικό!ολόσωμη καπότα?
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Όχι...τα χέρια αρκεί να έχουν αντισηπτικό!
πολύ κακώς φίλτατε διότι καραδοκούν ένα σορό μολύνσεις καλό θα ήταν να προτιμάτε την ολόσωμη και να επιλέγετε εντελώς αποστειρωμένο σεξ χωρίς φιλιά και ανταλλαγή κάθε είδους υγρά και σάλια. Για κρεμπιέδες μόνο στο μετάξι που αποκτάς και αντισώματα όπως το εμβόλιο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Όχι...ως υπερπλήρως εμβολιασμενοι και οι δυο θα πνιγούμε στα γλωσσοφιλα.Με ασφάλεια πάντα...κακώς φίλτατε καλό θα ήταν να προτιμάτε την ολόσωμη και να επιλέγετε εντελώς αποστειρωμένο σεξ χωρίς φιλιά και ανταλλαγή κάθε είδους υγρό και σάλιο
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Όχι...ως υπερπλήρως εμβολιασμενοι και οι δυο θα πνιγούμε στα γλωσσοφιλα.Με ασφάλεια πάντα...
βουρ για κρεμπιε στο μετάξι τότε διότι έχεις αντισώματα από το εμβόλιο να φαν και οι κότες
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Συναγωνιστης μας?Γιατί όπως είπε και ο μέγας ερωτικός ,και όχι μονο,ποιητής της Θεσσαλονίκης Ντίνος Χριστιανόπουλος"η αγάπη θέλει υποταγή".Ήταν και συναγωνιστής μας ο μακαρίτης....
Οχι ακριβώς....
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.213
- Πόντοι
- 7.865
ΔΕΝ υπάρχει λύση,μύστη μου.Τις έμαθαν έτσι απο τα σπίτια τους.Θα μείνουν μόνες,όσο περνάει η μπογιά τους θα πηδιουνται πέρα δώθε και μετά θα μαζεύουν γατιά και σκύλους και θα αποτρελαθούν με τα ψυχοφάρμακα και τα αυτοάνοσα που προήρθαν απο ψυχοσωματικά.Το πρόβλημα είναι ότι και να ανοίξουν το μαγαζί υπο αυτές τις συνθήκες θα ξεσπάνε τα ψυχοσωματικά σε κάποιον φουκαρά,που θα τα φορτωθεί αυτός και θα του γαμήσουν τη ζωή.Κάποιες έχουν το θράσος να κάθονται και να λένε ότι είχαν καλύτερους γκομενους και πως ο συζυγος είναι άχρηστος και αραδιάζουν τέτοιες παπαριές.Γενικά ο φεμινισμός,η σκατ΄νια οικογένεια και όλα αυτά που βλέπουμε στο Ελλαδιστάν,δημιουργούν τρικυμία εν κρανίω και η Ελληνίδα και φημίζεται για την οξυνεια και την οξυδέρκειά της.εχεις και συ τα δίκια σου...οπότε ποια ειναι η λύση? τι προτείνεις?
Εσυ παίζεις με γυναίκες χαμηλων στανταρς οποτε ειναι πιο ευκολο.
Και εγω ανετα θα μπορουσα να ριχνω 5αρες και κατω η χοντρες των 200 κιλων αλλα το θεμα ειναι να μπορεσεις να ρίξεις μια μουναρα 9αρα εκτος κυκλου σου.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Όταν λες εκτός κύκλου σου εννοείς εκτός καταυλισμού;Εσυ παίζεις με γυναίκες χαμηλων στανταρς οποτε ειναι πιο ευκολο.
Και εγω ανετα θα μπορουσα να ριχνω 5αρες και κατω η χοντρες των 200 κιλων αλλα το θεμα ειναι να μπορεσεις να ρίξεις μια μουναρα 9αρα εκτος κυκλου σου.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Μυρίζεις! Είπε ο βρωμοστομος στο βρωμομουνο.Για ποια μεταφορα μιλας?
Απο στομα σε μουνι ή απο μουνί σε στομα?
Εγω πιστευω οτι ενα βρωμικο στομα εχει πιο πολλα βακτηρια απο ενα βρωμικο μουνι ας πουμε
Χαχαχαχαχαχα τι λες ρε δικηγορε,απειρος φαινεσαι μου φαινεταιΓια ποια μεταφορα μιλας?
Απο στομα σε μουνι ή απο μουνί σε στομα?
Εγω πιστευω οτι ενα βρωμικο στομα εχει πιο πολλα βακτηρια απο ενα βρωμικο μουνι ας πουμε
Εκτος σερβιρισμενων γυναικων οπως κανετε εαεις οι περισσοτεροι.Όταν λες εκτός κύκλου σου εννοείς εκτός καταυλισμού;
Εσεις περιμενετε μεσω κυκλου να βρείτε γκομενα γιατι δεν εχετε τα κότσια να πατε να παιξεται παιχνιδι η μαλλον φοβαστε τις χειλοπιτες
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Kαι γιατι νομίζεις η ελληνίδα ψάχνει μεσω κύκλου? γιατι ολες κατα βάθος οσο μούρη και αν το παίζουν ειναι φοβισμένα ανασφαλή κοριτσάκια...σου λεει να εχω το κεφαλάκι μου ήρεμο και ας ειναι και μπούλης.Τωρα αυτο με το καμάκι που λες δεν ειναι μονο θέμα φόβου του άντρα αλλα και νοοτροπίας εδω.Εγω πχ το καμάκι που κάνω εξω,εδω δεν το κάνω.Πολυ σπάνια θα πιάσω τη πάρλα σε άγνωστη.Εκτος σερβιρισμενων γυναικων οπως κανετε εαεις οι περισσοτεροι.
Εσεις περιμενετε μεσω κυκλου να βρείτε γκομενα γιατι δεν εχετε τα κότσια να πατε να παιξεται παιχνιδι η μαλλον φοβαστε τις χειλοπιτες
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Merhaba γιουνάνια μουΑν ολες οι γυναικες εχουν γκομενο, τοτε και ολοι οι αντρες εχουν γκομενα.
Αλλιώς δεν βγαινει μαθηματικα.
Το λεω γιατι διαβαζω κατα καιρους κατι σαχλαμαρες οτι οι γυναικες εχουν ολες γκομενο ενω οι αντρες ειναι μπακουρια. Και τοτε με ποιον εχουν σχεση "ολες οι γυναικες"?
Γενικώς, σας κάνει πολυ κοπο να μην ποσταρετε διαρκως μαλακιες?
Αυτό το ποστ είναι μια τεράστια παραπληροφόρηση που παίζει στο γιουνανιστάν.
Οι γυναίκες στη χώρα σας είναι πάρα πολύ λίγες γι αυτό και έχουν επιλογές.
Η στρεβλή υιοθέτηση δυτικών προτύπων καθώς και η δεκαετής κρίση έχουν δυαλήσει τη θηλυκότητα.
Οι γυναίκες στο γιουνανιστάν λόγω δυτικών επιρροών είναι παχύσαρκες, φεμινίστριες, δικαιωματίστριες , λεσβίες ακόλουθες υποκουλτούρων και γενικά εκτός παιχνιδιού για τον μέσο Έλληνα που ακόμα δεν το έχει χάσει από την ανεργία και τη γενικότερη παράνοια της χώρας.
Από την άλλη η παρατεταμένη οικονομική κρίση τις έχει γεμίσει ψυχολογικά προβλήματα. Ναι μεν υπάρχουν και στους άντρες αλλά στην γυναικεία φύση είναι γιγαντωμένα οπότε είναι σπάνιο να βρεις μη ανισορροπη ελληνίδα.
Άρα αν το δούμε στατιστικά και βγάλουμε τις χοντρές, ατιμέλητες , φεμινοαναρχες, ψυχακια κτλ κτλ μένουν πολύ λίγες θυλικές κοπέλες με γυναικεία συμπεριφορά και ψυχική ισορροπία που μπορεί να κάνει focus ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του.
Γι αυτό υπάρχει και η υπερπροσφορά σε αυτές τις κοπέλες που είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να διαλέγουν και σε καμιά περίπτωση να μην φτάνουν για όλους.
Όταν μάλιστα μπαίνουμε στον ανταγωνισμό και εμείς οι Αραβότουρκοι αλιευοντας στα ύδατα σας τότε το θήραμα σας λιγοστεύει ακόμα περισσότερο.
Κάθε φορά που θα δείτε ή γνωρίζετε μια μπαζόλα, βούλιμη, βαρεμένη , αντιπαθιτική σκατόφατσα που μιλάει άσχημα, βρίζει κτλ κτλ να ξέρετε πως στερεί μια γυναίκα από τη κοινωνία με τα χάλια της και ισχυροποιεί τη θέση των είδη υπαρχόντων μειώνοντας τον ανταγωνισμό.
υ.γ. το ποστ που παραθέτω είναι μόνο η αφορμή για να αναδείξω την στρεβλή άποψη και σε καμιά περίπτωση δεν απαντάω στον συντάκτη του. Να μην θεωρηθεί πως του απευθύνθηκα
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
μα δεν εχουν ολες γκόμενο,οι περισσότερες βάζουν δαχτυλάκι
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
οσο περισσότερο δαχτυλάκι θα βάζει η ελληνίδα τοση μαλακία θα τραβάει και ο ελληνας...και το αντίστροφο
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Habibi μου όταν η άλλη είναι πεντάχοντρη και συνεχίζει να τρώει σαν γουρούνι, δεν γυμναζεται, ντύνεται με αντρόρουχα, μιλάει σαν άντρας, είναι οχετός σε ότι πει και όλα τα γνωστά κατευθείαν βγαίνει από τα ραντάρ του μέσου φυσιολογικού άντρα.οσο περισσότερο δαχτυλάκι θα βάζει η ελληνίδα τοση μαλακία θα τραβάει και ο ελληνας...και το αντίστροφο
Και δεν ισχύει το "με γεια μου και χαρά μου, σώμα μου είναι και ότι θέλω το κάνω και σε όποιον αρεσω" . Υπάρχει και μια μίνιμουμ κοινωνική ευθύνη, να του μην είσαι σούργελο και για να κρατιούνται οι ισσοροπίες σε μια χώρα αν θέλει να υπάρχει κοινωνικά και δημογραφικά. Βέβαια στη Δύση μαζί με όλα τα στραβά και εκφυλιστικά πρότυπα υπάρχει ασυλία στην ασυδοσία του κάθε σούργελου και έτσι μειώνονται δραματικά οι πραγματικές γυναίκες.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Λοιπόν τυπε σουτζουκ λουκουμ κοίτα να δεις πως έχει το πραμα.. επειδή οι καλές εδώ Ελλάδα δε κάθονται πλεον, πολλοι άντρες με νορμαλ και άνω εμφάνιση έχουν στραφεί στα μπαζα και τις μέτριες.. Όποτε ναι ακόμα και μιαα τέτοια που περιγραφεις έναν καημένο μαλακα θα βρει. Δεν είναι και όλοι μπουρδελιαρηδες να έχουν αυτή τη λυσηHabibi μου όταν η άλλη είναι πεντάχοντρη και συνεχίζει να τρώει σαν γουρούνι, δεν γυμναζεται, ντύνεται με αντρόρουχα, μιλάει σαν άντρας, είναι οχετός σε ότι πει και όλα τα γνωστά κατευθείαν βγαίνει από τα ραντάρ του μέσου φυσιολογικού άντρα.
Και δεν ισχύει το "με γεια μου και χαρά μου, σώμα μου είναι και ότι θέλω το κάνω και σε όποιον αρεσω" . Υπάρχει και μια μίνιμουμ κοινωνική ευθύνη, να του μην είσαι σούργελο και για να κρατιούνται οι ισσοροπίες σε μια χώρα αν θέλει να υπάρχει κοινωνικά και δημογραφικά. Βέβαια στη Δύση μαζί με όλα τα στραβά και εκφυλιστικά πρότυπα υπάρχει ασυλία στην ασυδοσία του κάθε σούργελου και έτσι μειώνονται δραματικά οι πραγματικές γυναίκες.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Για αυτό φέρε καμια Τουρκάλα να της αλλάξουμε τον αδοξαστο... Έτσι να δει πως γαμουν οι Έλληνες γιατί εκεί στον αλάχ τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πραγματα με μας