Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Με τις μπάντες και τις ζάντες μαζί....τρία πιπινια τουλάχιστον σε κόμπακτ συσκευασία είναι η Πατουλαινα,εγγύηση ασφάλεια

φαντάζομαι έμπαινες χωρίς καπότα ρίχνοντας αμαλαχι και έναν κρεμπιέ :eyebrows:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
φαντάζομαι έμπαινες χωρίς καπότα ρίχνοντας αμαλαχι και έναν κρεμπιέ :eyebrows:
Σε μια τέτοια κομψή κύρια παίρνεις μέτρα προστασίας για εσένα και την ίδια...τα ακα και τα κρεμπιε είναι για αρρωστιαρες Μεταξοσαυρες.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Εντελως ακυρο ποστ. Πού ειναι ο σεξισμος?
Θα ξεχασουμε νομους και προφητες? Θα ξεχασουμε την αλφαβητα?
Και για τα αγορια που μπαινουν σε συμμοριες, παλι οι γονεις τους μου φταινε.
Δηλαδη η διαπαιδαγωγηση ειναι ανευ σημασιας?
Εγω γιατι δεν μπηκα ποτέ σε καμια συμμορια?
Γιατι τοσες φιλες μου, που μεγαλωσαν σωστα απο τους γονεις τους, δεν εκαναν ποτέ τετοια καραγκιοζιλικια?
Πού κολλαει το "αβουλα οντα που τα πλαθει ο πατερας τους"?
Ναι, αγραφο χαρτι ειναι το παιδι και το διαπλαθει η οικογενεια του. Και αν λειπει αυτη αναλαμβανουν αλλοι ασχετοι να το κανουν με ολεθρια αποτελεσματα.
Χριστος και Παναγια, "σεξισμος" λεει...
Φιλε τα παιδια δε ζουν σε μια σπηλια με τη μαμα και τον μπαμπα μεχρι τα 21 τους, οποτε και οντως, δεν εχουν αλλες επιρροες. Δε λαμβανεις υποψη σου το σχολειο, τους φιλους απο εκει, τις οικογενειες των φιλων απο εκει, τους φιλους απο δραστηριοτητες, τις οικογενειες τους, κλπ κλπ, και φυσικα την γαμωτηλεοραση και το ιντερνετ. Ο ρολος του γονιου στη διαμορφωση του χαρακτηρα του παιδιου, παυει να υπαρχει ή μειωνεται δραματικα πολυ πολυ πριν την προεφηβεια. Αυτο φαινεται και απο αδερφια που εχουν προφανως τους ιδιους γονεις και εχουν γινει τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σε μια τέτοια κομψή κύρια παίρνεις μέτρα προστασίας για εσένα και την ίδια...τα ακα και τα κρεμπιε είναι για αρρωστιαρες Μεταξοσαυρες.
συμφωνώ μαζί σας :hi: και εγώ στο μεταξουργείο όπως και εσείς ρίχνω τους κρεμπιέδες μου :priest:, στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας αυστηρά πάντα καπότα ακόμη και η πίπα με καπότα :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
συμφωνώ μαζί σας :hi: και εγώ στο μεταξουργείο όπως και εσείς ρίχνω τους κρεμπιέδες μου :priest:, στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας αυστηρά πάντα καπότα ακόμη και η πίπα με καπότα :grin:
Ακόμα και το ισπανικό με καποτα....μικρή διόρθωση....Απαξιω να ασχοληθώ με Μεταξουργείο...δεν έχω καμμιά όρεξη να πατήσω καμμία σύριγγα και να ψάχνονται μετά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...εννοούσα"...και να ψάχνομαι μετά"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φιλε τα παιδια δε ζουν σε μια σπηλια με τη μαμα και τον μπαμπα μεχρι τα 21 τους, οποτε και οντως, δεν εχουν αλλες επιρροες. Δε λαμβανεις υποψη σου το σχολειο, τους φιλους απο εκει, τις οικογενειες των φιλων απο εκει, τους φιλους απο δραστηριοτητες, τις οικογενειες τους, κλπ κλπ, και φυσικα την γαμωτηλεοραση και το ιντερνετ. Ο ρολος του γονιου στη διαμορφωση του χαρακτηρα του παιδιου, παυει να υπαρχει ή μειωνεται δραματικα πολυ πολυ πριν την προεφηβεια. Αυτο φαινεται και απο αδερφια που εχουν προφανως τους ιδιους γονεις και εχουν γινει τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες.
Σαχλαμαρες.
Το παιδι παιρνει ολα τα εφοδια απο την οικογενεια του για να φιλτραρει σωστα ολες τις εξωτερικες επιρροες.
Κατι τετοιες αποψεις εχουν ριξει την κοινωνια στα βραχια.
Ο καθε αχρηστος γονιος εχει ετοιμο το αλλοθι. Δεν φταιω εγω, φταιει το ιντερνετ, φταιει ο γειτονας, φταιει η τηλεοραση. Οχι μαγκα μου, εσυ φταις. Να φροντισεις να μην "μειωθει" ο ρολος σου την κρισιμη στιγμη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
ΔΑΣΚΑΛΕ

εχεις σκεφτει να βρεις καμια 45-65 χρ να σε χαρτζιλικωνει κιολας?:cool2:

ασε τις μικρες,θα σου βγαλουν το λαδι. ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ -ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,δε μιλαμε απλως για ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ.

το εχω αναφερει πολλακις,οι 30αρηδες πιο ευκολα θα βγουν-θα επικοινωνησουν-θα διασκεδασουν με ηλικιες 40-50-60 παρα 20 χρ

Για το μπουτσο ειναι τα μικρα,ανεπιδεκτα συζητησης και εμπιστοσυνης(με λιγοστες εξαιρεσεις)

ΠΙΣΤΕΥΩ επισης πως δυσκολευεσαι να παιξεις μπαλα ως φαβορι με τις πιο μικρες, λογω ενδεχομενης απειριας.

ο ρολος του αουτσαιντερ με μια περπατημενη θα σου ταιριαζε περισσοτερο .αυτο πιστευω σε αγχωνει, οχι το οτι "ντρεπεσαι" να μιλησεις

Ε όχι κι 65,δεν είμαστε και ζιγκολό

Καμια 40 άντε 45 που να βλέπεται και να μην είναι ψυχοπαθής,εντάξει της τον ρίχνουμε,αλλά κι αυτές πού να τις βρεις επαρχία;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε όχι κι 65,δεν είμαστε και ζιγκολό

Καμια 40 άντε 45 που να βλέπεται και να μην είναι ψυχοπαθής,εντάξει της τον ρίχνουμε,αλλά κι αυτές πού να τις βρεις επαρχία;
Νέες δεν βρισκεις, μεγαλες δεν βρισκεις, τι τραβας κι εσυ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Σαχλαμαρες.
Το παιδι παιρνει ολα τα εφοδια απο την οικογενεια του για να φιλτραρει σωστα ολες τις εξωτερικες επιρροες.
Κατι τετοιες αποψεις εχουν ριξει την κοινωνια στα βραχια.
Ο καθε αχρηστος γονιος εχει ετοιμο το αλλοθι. Δεν φταιω εγω, φταιει το ιντερνετ, φταιει ο γειτονας, φταιει η τηλεοραση. Οχι μαγκα μου, εσυ φταις. Να φροντισεις να μην "μειωθει" ο ρολος σου την κρισιμη στιγμη.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν "Σχολές γονιών" με ελάχιστα προσόντα και ελάχιστο εισόδημα για τον ρόλο αυτόν για αυτό δημιουργούνται δράματα από τα οποία βγαίνουν ναυάγια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς δεν υπάρχουν "Σχολές γονιών" με ελάχιστα προσόντα και ελάχιστο εισόδημα για τον ρόλο αυτόν για αυτό δημιουργούνται δράματα από τα οποία βγαίνουν ναυάγια.
Ειχα διαβασει καποτε ενα πολυ επιτυχημενο.
Το να πιλοταρεις αεροπλανο ειναι πανευκολο, και παντως πολυ ευκολοτερο απο το να μεγαλωσεις ενα παιδι.
Μολαταυτα ελαχιστοι ανθρωποι πιλοταρουν αεροπλανα αλλά ολοι κανουν παιδια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Νέες δεν βρισκεις, μεγαλες δεν βρισκεις, τι τραβας κι εσυ
Στην επαρχία δεν υπάρχουν διαθέσιμες.Στην ηθική ζούγκλα της Αθήνας οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Ψάχνει για κάτι σοβαρό....και δεν θέλει πράγματα.Θα την προλάβει κανείς συνάδελφός σου ρε Sub Zero και θα λες :"Αν έκανα κίνηση μήπως θα μου καθόταν;:

'Ψάχνει' υπάρχει μόνο για τον άντρα

Για τη γυναίκα ισχύει το 'διαλέγει'.Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ούτε στο πιο απομακρυσμένο κατσικοχώρι που δεν έχει επιλογές.Πόσο μάλλον όταν είναι κι εμφανίσιμη.

Καταλαβαίνει ποιοι είναι για σοβαρά,ποιοι είναι μόνο για πήδουλο,ποιοι είναι μαλάκες,ποιοι είναι επικίνδυνοι,και διαλέγει.Ο 'συνάδελφος' που θα την προλάβει,έχει επιλεγεί από αυτήν

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο στη ζωη μαστορα,ουτε εσυ που εισαι αλβανος,ουτε ο αλλος που ζει κοντα στην Θεσσαλονικη και δεν μπορει να βρει γκομενα.Ολα για καποιο λογο γινονται,να το ξερεις.
για αυτο παρκαλας για ελλεινιδες τυπε!!οι ελληδες δεν στροφαρουν!!η γκομενα πρωτη φορα νομιζεις το εκανε αυτο??οχι,πιγαινε στο βενζιναδικο του λεγε γεμισε το γιωταχι θα σου κανω πιπα,στο κρεοπωλη τα ιδια στονν ασφαλιστη τα ιδια..το πατσαβουρακι η ελλεινιδα την εβγαζε στο τζαμπα!!αντε ξυπνατε!αμα δεν ειχε λετα τυπε,δεν θα ειχε δικο της γιωταχι,θα το πουλαγε και θα πιγαινε με το λεοφορειο και με τα ποδια,χαψατε τα παραμιθια της καθε πουτανας ελλεινιδας!!!

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
'Ψάχνει' υπάρχει μόνο για τον άντρα

Για τη γυναίκα ισχύει το 'διαλέγει'.Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ούτε στο πιο απομακρυσμένο κατσικοχώρι που δεν έχει επιλογές.Πόσο μάλλον όταν είναι κι εμφανίσιμη.

Καταλαβαίνει ποιοι είναι για σοβαρά,ποιοι είναι μόνο για πήδουλο,ποιοι είναι μαλάκες,ποιοι είναι επικίνδυνοι,και διαλέγει.Ο 'συνάδελφος' που θα την προλάβει,έχει επιλεγεί από αυτήν
και σε κανα κατσικοχωρι με 100ατομα να μενει,μονιμα πιασμενη θα ειναι,θα σκοτονονται ολα τα γιρω χωρια προς θα την πρωτοπιασει γκομενα,θα τη θεωρουν την ελλεινιδα και την πρωτη γκομεναρα της περιοχης και ετσι,ξερεις τι ζητηση θα εχει η γκομενα,χαμος θα γινεται σε ολα τα χωρια!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και σε κανα κατσικοχωρι με 100ατομα να μενει,μονιμα πιασμενη θα ειναι,θα σκοτονονται ολα τα γιρω χωρια προς θα την πρωτοπιασει γκομενα,θα τη θεωρουν την ελλεινιδα και την πρωτη γκομεναρα της περιοχης και ετσι,ξερεις τι ζητηση θα εχει η γκομενα,χαμος θα γινεται σε ολα τα χωρια!!
Ρε τύπε σαντ μαν, λυσε μου μια απορια.
Το βρισκεις διασκεδαστικο να εχεις λογκαρει με δυο προφιλ ταυτοχρονα απο διαφορετικο περιηγητη και να συνομιλεις και να συμφωνεις με τον εαυτο σου?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Το βρισκεις διασκεδαστικο να εχεις λογκαρει με δυο προφιλ ταυτοχρονα απο διαφορετικο περιηγητη και να συνομιλεις και να συμφωνεις με τον εαυτο σου?
εισαι και δικιγορος..βλεπεις εσυ οτι εχω τον ιδιο τροπο γραψιματος με το σαντμαν??

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
επειδη λεμε τα πραγματα οπως ειναι σιμαινει οτι ειμαι ο σαντμαν,..ολα καλα και αγια με τις ελεεινιδες σε αυτη τη χωρα δηλαδη,οποιος λεει την αλιθεια ειναι ο σαντμαν η τρελος η 200κιλα ξερω εγω..σαν εχουνε βαλει οι ελλεινιδες στη βρακα τους μεσα!!βεβααια δεν απαντατε γιατι αφου ειναι τοσο καλες αγιες οι ελλεινιδες,το ελλαντα ειναι πρωταθλιτης στην υπογενητικοτητα σε ολο τον κοσμο!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

Αυτά άλλοι τα κάνουν,όχι εγώ

Πάλι βρήκες εσύ μαλακία να πετάξεις,αλλά βλέπω τα φιλαράκια σου δεν σ'ακολουθούν σ'αυτό το νήμα πλέον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom