Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Άλλο ένα post γροθιά στο κατεστημένο των επιδειξιομανών, των ζόμπι της ματαιοδοξίας και του νεοπλουτισμού που σέρνουν τη θλιβερή τους ύπαρξη στις φτωχογειτονιές την ημέρα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του διαδικτύου!

:heavymetalbig:
Παντως γίνεται αυτό που λέει ο sub .πριν χρόνια που ήμουν νέος στα σοσιαλ μου έκανε αίτημα φιλίας μια ηθοποιός σταρ - πολύ όμορφη Τουρκάλα ..μιλούσαμε για κάνα διημερο και νόμιζα ότι έπαιζε κατάσταση με την κουκλάρα ... Χαχαχαχ...αποδείχτηκε πως ήταν ένας τσιγγάνος από Αθήνα ...χαχαχαχ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Επίσης αυτά που λένε κάποιοι στο φόρουμ ότι οι Ελληνίδες πάντα βρίσκουν κάποιον είναι σωστό σε μεγάλο βαθμό ..μια φίλη μου συνομήλικη όταν την γνώρισα ήθελε να παιχτεί μεταξύ σκηνικό, αλλά εμένα δε μου άρεσε και δεν είναι κι ο τύπος μου ( ενώ ως φίλη την εκτιμώ και μου αρέσει η παρέα της ) μετά από καιρό μου είπε ότι για ένα διάστημα τα είχε με νεωτερο, ωραίο και φράγκατο τύπο και στεναχωριοραν πολύ γιατί έκανε μια μ@λ@κια και χωρισαν.. πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι πρόθυμος να καλύψει τα κενά...

Τελευταία τροποποίηση:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ουκρανία είχα ματσάρει με τρέλα μουνια όταν είχα πάει αλλά όταν τους έλεγα ότι είμαι τουρίστας ξενερωνανε
Δεν ξέρουν και αγγλικά οι Ρωσίδες.. Πιστεύω άμα μάθεις ρώσικα θα βρεις μουνια γενικά η γλώσσα είναι βοήθεια να βρεις ανατολικό μουνι εγώ μάθαινα Πολωνία ρωσιακ τσέχικα.. Τα ελληνικά με τις ελλεινιδες που έχουμε άχρηστα μας είναι τι να τα κάνουμε? ?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γενικως ελλαδα και καμάκι δε πανε μαζι...εσυ καμάκι μπορεις να κανεις ναι,το αν θα πάρεις τα παπαρια μου αυτο ειναι αλλο θεμα.Εδω μονο μπούληδες με καλη δουλεια.Το θεμα ειναι γιατι μια ωραία γυναίκα επιλέγει το δρομο της μιζέριας αντι να βρει εναν αντρα να ευχαριστηθεί τα νιάτα της και τη ζωη της επιλέγουν να κάτσουν με εναν μπούλη 5 χρονια μονο και μονο απο ανασφάλεια....ανασφάλεια κυριοι. προσφατα ειχα βγει με μια γκομενα και το κουβεντιάζαμε αυτο,εν τελη μου το παραδέχτηκε και η ιδια.
Φαντάσου μια γυναίκα είναι σαν ένα λεωφορείο στο κεντρο.. Σταματάει σε κάθε στάση και μαζευει 5 δέκα επιβάτες.. Ένας άντρας είναι σαν το ταξί.. Αντε να βρει έναν και πολύ σπάνια 2 επιβάτες.. Πολλές φορές δε βρίσκει και τίποτα.. ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις, κάτι που δε στο εύχομαι...
Αν περιμένεις να κάνεις σχέση για να μην πέσεις ψυχολογικά είναι σαν να ποντάρεις όλα σου τα λεφτά σε ένα ?.Μπορεί να τερματίσεις σε καλή θέση αλλά μπορεί το άλογο να αποδειχθεί κουτσό...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αν περιμένεις να κάνεις σχέση για να μην πέσεις ψυχολογικά είναι σαν να ποντάρεις όλα σου τα λεφτά σε ένα ?.Μπορεί να τερματίσεις σε καλή θέση αλλά μπορεί το άλογο να αποδειχθεί κουτσό...
Πιθανό αν βασίζεται κάποιος εξ ολοκλήρου στη σχέση, χωρίς να " επενδύει" κι αλλού, τότε μαλλον θα αποτύχει η σχέση ( δυστυχώς αλλά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Παντως γίνεται αυτό που λέει ο sub .πριν χρόνια που ήμουν νέος στα σοσιαλ μου έκανε αίτημα φιλίας μια ηθοποιός σταρ - πολύ όμορφη Τουρκάλα ..μιλούσαμε για κάνα διημερο και νόμιζα ότι έπαιζε κατάσταση με την κουκλάρα ... Χαχαχαχ...αποδείχτηκε πως ήταν ένας τσιγγάνος από Αθήνα ...χαχαχαχ
:buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συναντηθήκατε;:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.721
Πόντοι
3.656

Τον άντρα τον ανεβάζει περισσότερο ψυχολογικά η σχέση γιατί αυτός δυσκολεύεται να βρει.Την γυναίκα δεν την νοιάζει,βρίσκει,χωρίζει,ξαναβρίσκει,ξαναχωρίζει.Ο άντρας αυτό δεν μπορεί να το κάνει,μπορεί να μείνει μπακούρι χρόνια και ψυχολογικά να πέσει στα τάρταρα απ'τη μοναξιά.Και μόνο που σκέφτεσαι ότι σε περιμένει γκόμενα στο σπίτι ή σε παίρνει κάποια τηλέφωνο να δει τί κάνεις ή έχεις κάποια να βγεις μια βόλτα,αυτά από μόνα τους σε ανεβάζουν.Ενώ αν είσαι μπακούρι,μοναξιά μου όλα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
:glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses:και γω το 2008 μιλουσα με μια τουρκαλα στο msn για ενα διαστημα και μετα την ειδα σε μια σειρα και λεω ωχ αυτη μοιαζει μαυτην που μιλουσα...............:embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased: λες να μιλαμε για το ιδιο ατομο?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.945
Πόντοι
3.506
Το θέμα είναι ότι αναγκάζεσαι να μπεις κι εσύ σε σχέση γιατί αλλιώς μουνί δε βλέπεις στην Ελλάδα.Ειδικά επαρχία.Γι'αυτό με το που βρίσκουν όλοι γίνονται πιρφόροι και οι γκόμενες τους κάνουν ότι θέλουν.Αγαμία,μοναξιά,θερίζουν τον άντρα στην Ελλάδα.Δεν ξέρω αν αυτό υπάρχει σε τέτοιο βαθμό σε άλλες χώρες,να παρακαλάς για σχέση για να μην είσαι μπακούρι
Σιγά ρε μαν...δέσε και μια πέτρα στο λαιμό σου και καλό παράδεισο :priest::priest::priest::priest: Μα τι αιδίες είναι αυτές??? Πήγαινε έξω να φλερτάρεις και τα κορίτσια το έχουν τεράστια ανάγκη :rockon::rockon::rockon:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
:glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses:και γω το 2008 μιλουσα με μια τουρκαλα στο msn για ενα διαστημα και μετα την ειδα σε μια σειρα και λεω ωχ αυτη μοιαζει μαυτην που μιλουσα...............:embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased::embarrased: λες να μιλαμε για το ιδιο ατομο?
Δε νομίζω.. τη δικιά μου "Τουρκάλα " τη " γνώρισα "πριν 5-6 χρόνια χαχαχα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
:buck2:

Συναντηθήκατε;:2funny:
Όχι εντάξει..το κατάλαβα από κάποια κενά στις αφηγήσεις του και μου το είπε μόνος του..χαχαχαχ ..φαντάσου να μένα Αθήνα και να κλείναμε κανά ραντεβού...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.721
Πόντοι
3.656
Σιγά ρε μαν...δέσε και μια πέτρα στο λαιμό σου και καλό παράδεισο :priest::priest::priest::priest: Μα τι αιδίες είναι αυτές??? Πήγαινε έξω να φλερτάρεις και τα κορίτσια το έχουν τεράστια ανάγκη :rockon::rockon::rockon:

Τί ανάγκη να έχουν ρε φίλε,αφού παντού τους την πέφτουν,σόσιαλ,συνάδελφοι,μπακούρια του κύκλου τους.Ακόμα και στα μπάζα.Εμένα περιμένουν;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.772
Πόντοι
3.506
Γενικά όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος πρέπει να αναθεωρεί διαρκώς τις απόψεις του ως προς τον βέλτιστο τρόπο ζωής...μετά μια ηλικία, δεν γίνεται να περιμένουμε να ζούμε όπως ένα νέο άτομο ..
Επιπλέον μπορεί να έχεις δεσμό και πάλι να αισθάνεσαι μοναξιά..αν η κοπέλα ξέρει να παίρνει χωρίς να δίνει κι ο άντρας δεν είναι αναίσθητος, τότε πιθανότατα στην πορεία θα ευχηθεί να ήταν μόνος...
Σοφό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω.Τί θα πει να έχεις δεσμό και να αισθάνεσαι μοναξιά;Ή να ευχηθεί κάποιος να ήταν μόνος;Όποιος τα λέει,πιστεύω δεν έχει ζήσει την κανονική μοναξιά.Γιατί ακόμα κι αν βρεθείς χωρίς καθόλου φίλους,μια σχέση σε ψιλοκρατάει μην πέσεις εντελώς στην κατάθλιψη.Έχεις δηλαδή έναν άνθρωπο στη ζωή σου και δεν είσαι εντελώς μόνος.
Eσυ πού το ξερεις και γιατι εχεις αποψη?
Υπηρξες ποτέ σε σχεση και ξερεις?
Αρα γιατι μιλας?
Απλως αυτα που φανταζεσαι μας λες.

Τί ανάγκη να έχουν ρε φίλε,αφού παντού τους την πέφτουν,σόσιαλ,συνάδελφοι,μπακούρια του κύκλου τους.Ακόμα και στα μπάζα.Εμένα περιμένουν;
Σιγουρα οχι.
Εναν κλαψιαρη, μιζερο και γκρινιαρη σιγουρα δεν τον περιμενουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Τον άντρα τον ανεβάζει περισσότερο ψυχολογικά η σχέση γιατί αυτός δυσκολεύεται να βρει.Την γυναίκα δεν την νοιάζει,βρίσκει,χωρίζει,ξαναβρίσκει,ξαναχωρίζει.Ο άντρας αυτό δεν μπορεί να το κάνει,μπορεί να μείνει μπακούρι χρόνια και ψυχολογικά να πέσει στα τάρταρα απ'τη μοναξιά.Και μόνο που σκέφτεσαι ότι σε περιμένει γκόμενα στο σπίτι ή σε παίρνει κάποια τηλέφωνο να δει τί κάνεις ή έχεις κάποια να βγεις μια βόλτα,αυτά από μόνα τους σε ανεβάζουν.Ενώ αν είσαι μπακούρι,μοναξιά μου όλα
Ειναι ευκολο να γινεις μουνοδουλος απο εκει που εισαι ενας σκληρος αδαμαστος συναγωνιστης...και μετα καταντας μια μονιμη ξεφτλα ,σκια του εαυτου σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom