macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Να τρελαθεί η ελλεεινίδα με άγνωστο και να θέλει να τον γνωρίσει την ίδια μέρα,είναι επιστημονική φαντασία.Στο εξωτερικό μπορεί να το κάνουν,με γνωστό σαν τον Στέιθαμ μπορεί να το κάνουν,με μπαρμαν μπορεί να το κάνουν,αλλά μ'έναν τυχαίο που βλέπουν έξω δεν γίνεται.Εκτός αν είναι τίποτα τερατώδους εμφάνισης,φαλακρές κλπ αλλά εκεί πρέπει να'σαι Νικ 14844
....που μου εστειλε την ιδια μερα??? πιστευω οτι αν πηγαινα να τη βρω εν τελει αυθημερον,πολυ πιθανον να μου καθοταν γιατι ειχε παρει φωτια το μουνακι της!
το οτι καθυστερησα να της απαντησω ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ,θελοντας να δειξω χαρακτηρα επειδη αυτη μου εστειλε μετα απο τρεις ωρες,παραλιγο να αποβει.. μοιραιο!
επειτα απο πολυ μηνυματικο ψησιμο τον τελευταιο καιρο ....και εχοντας καταλαβει οτι εχει σχεση,το καστρο επεσε τις πρωτες πρωινες ωρες της 17ης Νοεμβριου! σαν το Πολυτεχνειο
μου το ομολογησε η ιδια πως καταλαβε οτι ελεγα μαλακιες,αλλα τις αρεσαν γιατι πρωτη φορα της ετυχε ενα σκηνικο τοσο χυμα!
αρα δεν επιδοκιμασε τις μαλακιες ,αλλα τον τροπο που τις..πλασαρα!
μου εστειλε μετα απο 3 ωρες οχι για να μαθει αν βρηκα το δρομο,αλλα γιατι τη βασανιζαν οι τυψεις για τον δικο της
η γκομενα ειναι μεγαλωμενη με πιανο και γαλλικα,οποτε καταλαβαινεις ποσο οκνυρα νιωθει σε ενα περιβαλλον καταπιεσμενων.
για πιανο δε ξερω,το κλαρινο το δουλευει αψογα παντως? ουτε εγω πιστευω ακομη οτι γαμησα τετοιο κομματι!
ουτε κοινωνικες δεξιοτητες χρειαζονται, ουτε κοιλιακοι..ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ. ολα ειναι θεμα στρατηγικης
τωρα μου στελνει μηνυματα να πιουμε γαλλικο γιακομπ φουντουκι... ? της λεω "φουντουκι η κατι αλλο"?
και μου στελνει emoticons με γελακια η ρουφιανα???