Βασικά , τουπέ , αλαζονεία , ψώνιο ,απύθμενα κόμπλεξ , πολύ άσχημο χαρακτήρα , κατινιά , πουστιά , και όλα τα συναφή , τα έχουν τυπισες με το εξής προφίλ .
Εμφάνιση κάτω του μετρίου , οικονομική κατάσταση πάτος , κοινωνικό στάτους μηδέν , στοιχειώδη κοινωνική μόρφωση ανύπαρκτη ,,και πάει λέγοντας . Στην περίπτωση δε , που τσεκάρετε το οικογενειακό τους περιβάλλον , όπως και τον κοινωνικό τους κύκλο , θα διαπιστώσετε ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά κυριαρχούν .
Είναι κοινό μυστικό δε , [ άσχετα με το αν μας αρέσει η όχι ] ότι η παραπάνω κατάσταση , συναντάται κατά κανόνα , στις λεγόμενες λαϊκές τάξεις – γειτονίες , και όχι το αντίθετο . Και γενικά υπάρχουν πολλοί μύθοι , όπως και μεγάλη διαστρέβλωση , έχοντας ως στόχο , την παρηγοριά στον άρρωστο
Και για είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί , [ και βάζω φυσικά και τον εαυτό μου μέσα ] όταν κρίνουμε γενικά πχ και λέμε το μπαζο που ψάχνει ωραίο πλούσιο μορφωμένο κτλ , καλό θα ήταν να αναλογιστούμε λιγάκι , και το σε τι στάτους [οικονομικά , εμφανισιακά , χαρακτήρα κτλ ]βρισκόμαστε και εμείς , όταν ψάχνουμε μουναρα , επί της ουσίας μορφωμένη , καλό παιδί και με προίκα ,
Διαβαζοντας το post σου,
μου θυμισε κατι που λεω πλεον πολλες φορες,
εχοντας δει πολλα στη ζωη μου...
'φοβαμαι το χαμηλο επιπεδο στις γυναικες'!!!
Μακρια!!!!