Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.973
- Πόντοι
- 3.656
Αυτα ισχυουν για τους ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ
Δεν ειναι ολοι ΑΓΑΜΗΤΟΙ
Μην το γενικευουμε
Το 95% είναι
Μέσα και όσοι έχουν σχέση χρόνια κι έχουν κόψει το γαμήσι
Αυτα ισχυουν για τους ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ
Δεν ειναι ολοι ΑΓΑΜΗΤΟΙ
Μην το γενικευουμε
Το ίδιο λέτε με άλλα λόγια....λόγω του ότι οι πιο πολλές είναι σκύλες ως χαρακτήρες και ζηλιάρες είναι τίγκα στην ανασφάλεια.Αναλυση 12χρονου.
Αναποδα το βλεπεις.
Εσυ νομιζεις οτι αν βρεις γκομενα, μετα ολες σπευδουν να θελουν να παρουν τη θεση της, ενω οσο εισαι μπακουρι, δεν σε θελει καμια.
Αλλά δεν σκεφτεσαι το προφανες, οτι για να βρεθει ΜΙΑ να θελει να κανει σχεση μαζι σου, κατι ειδε, κατι της αρεσε, και αυτο το κατι προφανως αρεσει και σε αλλες
Μην μπερδευεσαι.Μια ΠΟΥΤΑΝΑΦΕΡΑΜΕ....εγώ είμαι εμβολιασμενος.Αλλα αν η σύνοδος μου στο ξενοδοχείο ημιδιαμονης είναι ανεμβολιαστη τι γίνεται;Εκτός αν δεν έχει καμμία σημασία από την στιγμή που τα στοιχεία τα δικά μου θα είναι αυτά που θα φαίνονται στο ξενοδοχείο και όχι της συνόδου μου....
Πάντως εμένα δε μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι αν σε βλέπουν μαζί με γκόμενα αυτό σε κάνει από μόνο του αυτομάτως πιο ελκυστικό.
Οταν αρχιζεις τα ποσοστά που βγαζεις απο το κεφαλι σου τρελαινομαιΤο 95% είναι
Μέσα και όσοι έχουν σχέση χρόνια κι έχουν κόψει το γαμήσι
Οταν αρχιζεις τα ποσοστά που βγαζεις απο το κεφαλι σου τρελαινομαι
Άρα με ανεμβολιαστη σύνοδο συνοδο δεν μπορώ να πάω σε ? ημιδιαμονης;Μην μπερδευεσαι.
Ειναι αλλο να δωσεις την ταυτοτητα σου στο ξενοδοχειο και να την κρατησουν προκειμενου να εξασφαλισθουν οτι δεν θα την κοπανησεις χωρις να πληρωσεις, και αλλο οτι πρεπει να ελεγχονται ολοι για τον κορωνοιο
Αρα προφανως θα ελεγχθει και η συνοδός, απλως δεν υπαρχει λογος να κρατηθει η ταυτοτητα της
Λες όλες όσες έχω κυκλοφορήσει να ήταν μπάζα;Εννοείται να'ναι 6αρι και πάνω,όχι κανα μπάζο
Προφανως θα πρεπει να εχει κανει ραπιντ πιο πριν.Άρα με ανεμβολιαστη σύνοδο συνοδο δεν μπορώ να πάω σε ? ημιδιαμονης;
Ου ναι, να εισαι σιγουροςΚι εσύ είσαι μέσα σ'αυτό το ποσοστό,μην ανησυχείς
Λες όλες όσες έχω κυκλοφορήσει να ήταν μπάζα;
Αυτος τουλαχιστον καποια κυκλοφορησεΠροφανώς,για να μην σε κοίταζαν άλλες
Η λογική σου που βγάζεις όλους τους άλλους αγάμητους και σαβουρογάμηδες, για να τους φέρεις στο δικό σου επίπεδο, με τρελαίνει.Προφανώς,για να μην σε κοίταζαν άλλες
θα γουστάρεις την γκόμενα και θα την απορρίψεις επειδή δεν έκανε το εμβόλιο..τ΄ακούσαμε κι΄αυτό..Προφανως θα πρεπει να εχει κανει ραπιντ πιο πριν.
Το θεμα ειναι για ποιον λογο να πας με ανεμβολιαστη συνοδο. Επρεπε να ειναι βασικος λογος απορριψης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ου ναι, να εισαι σιγουρος
To θέμα είναι να τα βρίσκετε....πολλού κυκλοφορούν με μπάζα γιατί τους συνδέουν άλλα κοινά (π.χ. καταγωγή η σπουδές η απλά η ανάγκη να μην είναι μόνοι).Προφανώς,για να μην σε κοίταζαν άλλες
Εννοειται. Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται.θα γουστάρεις την γκόμενα και θα την απορρίψεις επειδή δεν έκανε το εμβόλιο..τ΄ακούσαμε κι΄αυτό..
Η συγκεκριμένη δεν είναι επαγγελματίας....θα την κεράσω ένα ραπίντ τεστ σε φαρμακείο.θα γουστάρεις την γκόμενα και θα την απορρίψεις επειδή δεν έκανε το εμβόλιο..τ΄ακούσαμε κι΄αυτό..
Το καταλαβες ε?Η λογική σου που βγάζεις όλους τους άλλους αγάμητους και σαβουρογάμηδες, για να τους φέρεις στο δικό σου επίπεδο, με τρελαίνει.
Η λογική σου που βγάζεις όλους τους άλλους αγάμητους και σαβουρογάμηδες, για να τους φέρεις στο δικό σου επίπεδο, με τρελαίνει.
Παίζει και η επιστήμη να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του.Το καταλαβες ε?
Σε εναν ψυχολογο ομως δεν παει.
Αναρωτιεμαι, το οικογενειακο του περιβαλλον δεν εχει παρει χαμπαρι τον κατηφορο του, να τον ωθησει να ζητησει βοηθεια? Τι περιμενουν? Να παει χαμενος?
Μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαι σε ενα πουτανοσαιτ που κατα κανονα τα μελη γαμανεΕδώ μέσα όλοι γαμάνε και ταυτόχρονα γράφουν και στο bou