Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.092
- Πόντοι
- 3.846
Σίγουρα φταίει η νοοτροπία που επικρατεί. Κάνει ο άλλος one night stand και μετά λέει "τι πουτάνα είναι αυτή με τη μία μου έκατσε". Έτσι γεμίζει ενοχές η Ελληνίδα και σου λέει θα βγάλω τα απωθημένα μου όταν φύγω από τη χώρα (ή έστω από την πόλη μου).Οι Ελληνες εχετε (και εχουμε) τις Ελληνιδες που θελουμε.
Σας τρεχουν τα σαλια με την αγγλιδα που κυκλοφορει ξεβρακωτη και πηδιεται με ό,τι κινειται, και λετε "γιατι να μην ειναι και οι δικες μας τοσο ευκολες και να γαμαω" αλλά οταν θα την παντρευτειτε θα θελετε να μην φαινεται ο αστραγαλος της και να φροντιζει τα παιδια στο σπιτι. Ελα ρε τύποι. Να ειμαστε ειλικρινεις. Ο καθενας εχει αυτο που του αρμοζει και του αξιζει.
Σε χωριά υπάρχει ακόμη μεγάλη καταπίεση για τις γυναίκες πους τις κάνει βέβαια πολύ πιο λυσσάρες.
Το ερώτημα αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα δεν απαντάται τόσο εύκολα. Για μένα φταίει ότι ακόμη υπάρχει η νοοτροπία σε άντρες και γυναίκες "οι ξένες είναι για να τις γαμάμε και οι Ελληνίδες για σοβαρή σχέση και οικογένεια". Για αυτό βλέπεις ουρές σε studio και μπουρδέλα και άντρες και γυναίκες να είναι μέσα στα νεύρα και την κατάθλιψη.