Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.936
ακόμα να καταλάβεις οτι οι γυναίκες ψάχνουν ασφάλεια και οχι το μοντέλο?
ακόμα να καταλάβεις οτι οι γυναίκες ψάχνουν ασφάλεια και οχι το μοντέλο?
εσυ μαλλον λες χοντρομαλακίες (τρολ δηλ) ετσι για να ασχολούνται οι αλλοι τύποι εδω? προσοχή θές?Σου κάνει κέφι να βγαίνεις,να τις βλέπεις αλλά να μην μπορείς να τις έχεις;Ακολούθα τον νόμο του καραμάνη,κάτσε σπίτι (αλλά χωρίς να πίνεις όμως όπως αυτός) και βγαίνε μόνο για τα απαραίτητα,δουλειά,σουπερμαρκετ και μπουρδέλα αν πηγαίνεις.Τζάμπα στεναχώρια είναι πλέον αν βγαίνεις μόνος ή ψωλαρία και να βλέπεις τα γκομενάκια με άλλους ή αδιάφορα.
Μονο ενα συναισθηματικα ανωριμο ατομο, θα κάγχαζε για την αντικοινωνικη του συμπεριφορα, δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο σεναΕλα γελαμε τωρα.χααχαχαχαχα α
Ρε εγω εχω παει σε 3 με πιστοποιητικο φιλου και καθομουν μεσα ως εμβολιασμενος
Χαχχαχαχχαχχαχα
Δεν τρολαρει, αυτη ειναι η καταστασηδε νομίζω να θες ψυχολόγο...απλα τρολαρεις
ε ειναι για μέσα το παληκάρι...κριμαΜονο ενα συναισθηματικα ανωριμο ατομο, θα κάγχαζε για την αντικοινωνικη του συμπεριφορα, δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο σενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τρολαρει, αυτη ειναι η κατασταση
Μην ανυσηχείς μαν σε λίγο όλες οι κλινικές θα γκρεμίσουν τις περιφράξεις τους, πλεόν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στους μέσα και στους έξωδρομοκαιτειο.com πρέπει να λέγεται το site
Στο μπούτσο μας. Αυτά παντού θα τα βλέπεις. Δεν είναι κάτι που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.Αγγλίδες καυλιάρες με ενδύσεις Haloween στο Μάντσεστερ προχτές.Κοιτάξτε στο 3:00.Αντε μετά να σταυρώσει Ελληνίς γκόμενο στο UK.
ΕΛα ρε βλαδιμηρε και σε εοχα σε εκτίμησηε ειναι για μέσα το παληκάρι...κριμα
Τα βλεπεις ελλαδα αυτα μπατμαν?Στο μπούτσο μας. Αυτά παντού θα τα βλέπεις. Δεν είναι κάτι που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Εξαιτίας τακτικών σαν αυτές που χρησιμοποιεί ο jean σφιξαν τα λουριά....αν τον πιάσουν και πληρώσει μερικές εκατοντάδες € πρόστιμο θα στρώσει ....γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνει ο νεοέλληνας.Μονο ενα συναισθηματικα ανωριμο ατομο, θα κάγχαζε για την αντικοινωνικη του συμπεριφορα, δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο σενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τρολαρει, αυτη ειναι η κατασταση
Πού κολλανε οι δεξιοι τωρα...ΕΛα ρε βλαδιμηρε και σε εοχα σε εκτίμηση
Εισαι με τους δεξιους του σαιτ
Αγγλίδες καυλιάρες με ενδύσεις Haloween στο Μάντσεστερ προχτές.Κοιτάξτε στο 3:00.Αντε μετά να σταυρώσει Ελληνίς γκόμενο στο UK.
Τυπε σημερα πηγα σε μαγαζι και δεν ειδε καν το πιστοποιητικο μου λεει η σερβιτόρα εχετε πιστοποιητικό της λεω ναι αα ενταξει μου λεει.Εξαιτίας τακτικών σαν αυτές που χρησιμοποιεί ο jean σφιξαν τα λουριά....αν τον πιάσουν και πληρώσει μερικές εκατοντάδες € πρόστιμο θα στρώσει ....γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνει ο νεοέλληνας.
Δεν φοβασαι μην γινει ξαφνικος ελεγχος και πληρωσεις προστιμο; 300 ευρω δεν ειναι το προστιμο;Τυπε σημερα πηγα σε μαγαζι και δεν ειδε καν το πιστοποιητικο μου λεει η σερβιτόρα εχετε πιστοποιητικό της λεω ναι αα ενταξει μου λεει.
Βαλτε μυαλο τα μετρα ειναι ανεπαρκη.
Θελετε να γινει δουλεια λοκνταουν στην εστιαση μονο τεικ αγουει
Οχι να γίνουμε χοντροί με. Μουρλοχαπα Τυπε.. ?.. Άλλωστε και με μουνια να μην ασχολείσαι θα τα βλέπεις μπροστά σου στο δρόμο στο σοεπρ μάρκετ και για να λέμε και το καημό μας ομορφουλες είμαστε οι πυρφοροι με. Κύκλο που γαμανε είναι πιο ωραίοι από εμένα? Φυσικά όχι απλά έτυχε να έχουνε σωστές γνωριμίες παρεες
Θες να μου πεις ότι αν κάνεις μια βόλτα στα ιν μαγαζιά της πόλης δε θα δεις ξέκωλα? Ίσα ίσα οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες εμφανισιακά από τις Αγγλίδες.Τα βλεπεις ελλαδα αυτα μπατμαν?
Ασε μας ρε μπατμαν, εχει κατι μουναρες ολα τα λεφτα ημουν δουβλινο και ξερωΘες να μου πεις ότι αν κάνεις μια βόλτα στα ιν μαγαζιά της πόλης δε θα δεις ξέκωλα? Ίσα ίσα οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες εμφανισιακά από τις Αγγλίδες.