Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
δηλαδή κάτι 40 - 50ρες παντρεεμένες που κερατώνουν τους άντρες τους αβέρτα, δεν ενδιαφέρονται για σεξ;
ο άντρας αν δεν ταιριάζει με τη γυναίκα πώς θα είναι ευτυχισμένος; αν διαφωνούν σε (σχεδόν) όλα;
Ενα αλλο σκηνικο που ημουν μπροστα με αυτον τον φιλο που τρώει τις γκόμενες αλλων...ειχαμε παει σε ενα κλαμπ στο γκάζι και ο ατιμος χωθηκε σε μια γκόμενα που ηταν με αλλους 7 αντρες...μπηκε κανονικα στη παρεα και την απομονωσε παραπερα,σε καποια φαση παει ενας να του ζητήσει τα ρέστα και του λεει "φίλε τρεχει κατι με τη κοπέλα? " και του απαντάει ο δικος μου "γιατι βλεπεις να τσακωνομαστε? "
Ελα γελαμε τωρα.χααχαχαχαχα αΟτι ολοι οι εμβολιασμενοι βγαινουν και γεμιζουν τα παντα
Οι 40αρες εχουν και πολλές,και οι 50αρες αλλα σε πιο σλοουμοσιονΌχι,θέλουν να δείξουν ότι ακόμα είναι ποθητές σαν γυναίκες.΄Τί ορμές να'χουν στα 40-50,ειδικά οι ελληνίδες;
Σου ειπα ο κουλης οτι και να κανει δεν μπορει να τα κοντρολαρει ολα.σε πόσα νήματα μαλάκας?
Ρε μαλάκα, εμβολιασμένος είμαι και πάω και για τη 3η. Απλώς δε γουστάρω κάθε σκατοκέφαλο σαν την αφεντιά σου να μου το παίζει μπάτσος.ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό θα γίνεται ...και όποιος γουστάρει.Οποιος δεν γουστάρει να αράξει στο ?.Υπάρχουν και οι ταχυμεταφορεις των παραγγελιών....και δίνετε κανένα πουρμπουάρ ....εμ θέλετε καφέ εμ καβουρια στην τσέπη θα έχετε;Όπως πληρώνετε τα τεστ για να πάτε στην δουλειά σας ,να πληρώνετε και κάτι για τον κόπο αυτών που θα σας φέρνουν καφέ και φαγητά στο σπίτι.
στα χωρια δεν υπαρχουν κυριακες κτλ. και παντα εχει δουλεια να βγαλεις μεροκαματο. ορεξη να εχεις βεβαια...Τί έκανες κυριακάτικα ρε φίλε και είσαι πτώμα;
Θα σε σεβομουν αν δεν είχες κάνει το εμβολιο...και εμβολιασμενος και πουλάς τρελα;Είσαι τουλάχιστον αξιολυπητος και σοβαρά διαταραγμένος.Περαστικα και οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται....Ρε μαλάκα, εμβολιασμένος είμαι και πάω και για τη 3η. Απλώς δε γουστάρω κάθε σκατοκέφαλο σαν την αφεντιά σου να μου το παίζει μπάτσος.
Γκε-γκε κουλόσπερμα;
Έχουν για το λόγο που λες, για συναισθηματικούς λόγους και για καθαρά λόγους σωματικών επιθυμιώνΌχι,θέλουν να δείξουν ότι ακόμα είναι ποθητές σαν γυναίκες.΄Τί ορμές να'χουν στα 40-50,ειδικά οι ελληνίδες;
και η παναγιά μαζι σΓια πάμε να δούμε έχει καμία ξεκωλιαρα εξω?.. Λέτε να είναι τυχερός να έρθει κάνα μουνακι να μου την πέσει?? Ίσως να είναι η τυχερή μας μέρα! ?
Τα καλα μουνια βγαίνουνε παρέες μουνια με τον γαμιά μαζί που έτυχε γνωστός τους από πριν, ήτανε στην ίδια παρέα κύκλο, άντε βγάλε άκρη στο ελλαδισταν..?Προτιμάει η άλλη να την γαμαει κάποιος που δεν τον γουστάρει, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στην ίδια παρέα, κύκλο, έχουν τους ίδιους φίλους.. Πάει η μαλάκια σύννεφο, νοοτροπία τσιγγάνων του 40..?Τα ωραία μουνιά είναι και πιασμένα,δε βγαίνουν με τις αγάμητες φίλες τους για καφέ,κάθονται σπίτι γαμιούνται και βγαίνουν μόνο με το γκόμενο
ακόμα να καταλάβεις οτι οι γυναίκες ψάχνουν ασφάλεια και οχι το μοντέλο?Προτιμάει η άλλη να την γαμαει κάποιος που δεν τον γουστάρει, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στην ίδια παρέα, κύκλο, έχουν τους ίδιους φίλους.. Πάει η μαλάκια σύννεφο, νοοτροπία τσιγγάνων του 40..?
και μένα παλιότερα μια γκόμενα ενος φίλου ρωσίδα μ ειχε πει το ιδιο "πρέπει να εχετε πρόβλημα εσεις με τις γυναίκες εδω"Οι Έλληνες πολύ ωραίοι ... αλλα αυτές οι Ελληνίδες πως ειναι έτσι .. πως τις αντέχεται ...
Πόσες Ρωσίδες , Ρουμάνες, Σερβες συνάντησα και μου είπαν την ίδια ατάκα...
Οι Έλληνες πολύ ωραίοι ... αλλα αυτές οι Ελληνίδες πως ειναι έτσι .. πως τις αντέχεται ...
Τις αντέχουμε επειδή γαμάμε ξένες ...!
καλα αμα δουν μουσι και κουασιμόδος να εισαι βγαζεις γκόμεναΒρίσκουν τους ταλιμπανέλληνες με τα μούσια ωραίους;Μήπως σου είπαν πιρφόρους;
Εχουν διαφορετικη νοοτροπια αλλα αρκετες ειναι τουμπανα σε Γλυφαδα και Παλαιο Φαληρο.Τα καλα μουνια βγαίνουνε παρέες μουνια με τον γαμιά μαζί που έτυχε γνωστός τους από πριν, ήτανε στην ίδια παρέα κύκλο, άντε βγάλε άκρη στο ελλαδισταν..?Προτιμάει η άλλη να την γαμαει κάποιος που δεν τον γουστάρει, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στην ίδια παρέα, κύκλο, έχουν τους ίδιους φίλους.. Πάει η μαλάκια σύννεφο, νοοτροπία τσιγγάνων του 40..?
Για πάμε να δούμε έχει καμία ξεκωλιαρα εξω?.. Λέτε να είναι τυχερός να έρθει κάνα μουνακι να μου την πέσει?? Ίσως να είναι η τυχερή μας μέρα! ?