amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.902
- Πόντοι
- 22.785
αυτοσ ρε σι ινε ο κοδικοσ στα ο.υ.κΚΟΥΚΛΑΡΕΣ σασ θαμαζο ιστε η Νιοβεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτοσ ρε σι ινε ο κοδικοσ στα ο.υ.κΚΟΥΚΛΑΡΕΣ σασ θαμαζο ιστε η Νιοβεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλισπερα κολιτε θα σε επικιριξουνε μι μου μιλασΚυκλο θα κανει........θα φτασει σε αδιεξοδο και μετα θα κλεισει...γιατι μαλλον η αληθεια μπορει να ακουγεται αλλα δεν αντεχεται η ρημαδα....
Κυκλο θα κανει........θα φτασει σε αδιεξοδο και μετα θα κλεισει...γιατι μαλλον η αληθεια μπορει να ακουγεται αλλα δεν αντεχεται η ρημαδα....
Δεν πειραζει.....θαχειs παρεα στο κυνηγημα χααχαχαχακαλισπερα κολιτε θα σε επικιριξουνε μι μου μιλασ
το θεμα ινε οτι η αλιθια για τονε καθενα νε διαφορετικι,μιασ και το αθροπο δε ινε αντικιμενικο αλα ιποκριμενικο ζοο,εκτοσ βεβεα απο τονΚυκλο θα κανει........θα φτασει σε αδιεξοδο και μετα θα κλεισει...γιατι μαλλον η αληθεια μπορει να ακουγεται αλλα δεν αντεχεται η ρημαδα....
Η αλήθεια είναι ανεκτή και εκτιμάται δεόντως η επανάληψη είναι τουλάχιστον βαρετή.
χαχα..ωραίο χιούμορ ανατολάκο..
το θεμα ινε οτι η αλιθια για τονε καθενα νε διαφορετικι,μιασ και το αθροπο δε ινε αντικιμενικο αλα ιποκριμενικο ζοο,εκτοσ βεβεα απο τον
ΕΛΙΝΑ που τα ξερι ολα.λιξισ ινε πανο και απο το ΘΕΟ
:-* :-* :-* :-* :-*
γιαφτο οπια τα χι με Ελινα ,να ξερι οτι εχι ενα Θεο διπλα τισ ,και να του φτισι μια κλισια:-* :-* :-* :-* :-*
γιαφτο οπια τα χι με Ελινα ,να ξερι οτι εχι ενα Θεο διπλα τισ ,και να του φτισι μια κλισια
γυναικα ειμαι χρυσε μου...οχι ηλιθια...αμα δε μπορεις να απαντησεις σε κατι απλα μην απαντας..δε παρεξηγω εγω...Θελει να προσπαθισεις πολυ...
να εισαι παντα ΟΝ ΤΟΠΙΚ
να λες σωστα πραγματα εδω μεσα
Αμανες δεν τα κανεις ολα αυτα τοτε θα γινεις και εσυ πρασινακι
γυναικα ειμαι χρυσε μου...οχι ηλιθια...αμα δε μπορεις να απαντησεις σε κατι απλα μην απαντας..δε παρεξηγω εγω...
βοθρακο μου!!!
για να κτισετε εκλισια ,να καμετε ερανο ιπερ ανεγερσεοσ του,χορισ μπλε χαπακι ομοσ
όλο απορημένο είσαι εσύ! :-* :-* πατ! πατ!
η ντοπα κανι κακο ,τετια ταλεντα ελινικα δε πρεπι να χανοντεσΧωρίς ε? Ότι πει ο Βοθρούλης μας! :-* :-*όλο απορημένο είσαι εσύ! :-* :-* πατ! πατ!
ρε σι με βγαλανε εξοη ντοπα κανι κακο ,τετια ταλεντα ελινικα δε πρεπι να χανοντεσ
Τι θες να πεις?? Ότι όποτε λείπει ο παπάρας θα ανεχόμαστε τις παπαριές σου??
το θεμα ινε οτι η αλιθια για τονε καθενα νε διαφορετικι,μιασ και το αθροπο δε ινε αντικιμενικο αλα ιποκριμενικο ζοο,εκτοσ βεβεα απο τον
ΕΛΙΝΑ που τα ξερι ολα.λιξισ ινε πανο και απο το ΘΕΟ
ρε σι με βγαλανε εξο