loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εμενα αυτο που λες με προσβαλλει σα γυναικα..εγώ έχω να πω οτι πληρώνετε για να γ@μ@τε.αυτό τα λέει όλα.συμπερασματικώς αν δεν πληρώνατε δεν θα γ@μουσατε.
εμενα αυτο που λες με προσβαλλει σα γυναικα..εγώ έχω να πω οτι πληρώνετε για να γ@μ@τε.αυτό τα λέει όλα.συμπερασματικώς αν δεν πληρώνατε δεν θα γ@μουσατε.
Μικρή και ανόητη ντοματούλα...ο μπουρδελιάρης δεν πληρώνει για να γαμήσει...αλλά για να φύγει η γκόμενα μετά το γαμήσι και να μην του ζαλίζει τα πελέ...εγώ έχω να πω οτι [size=15pt]πληρώνετε για να γ@μ@τε[/size].αυτό τα λέει όλα.συμπερασματικώς αν δεν πληρώνατε δεν θα γ@μουσατε.
εσείς θέλετε να νιώθετε άρχοντες,νομίζετε οτι κάτι κάνετε που πληρώνετε.νομίζετε οτι την αγοράζετε τη γυναίκα οτι την ξευτιλίζετε τελείως.αλλά που να πάει το μυαλό σας οτι δεν σας θυμάται μετά,ενώ εσείς την υμνείτε παντού,την κάνετε θεά.
ε κ όχι κ λεσβίες ρε συ!!!
Με τόσα ωραία κ πρόθυμα πουτσάκια εκεί έξω..
ΨΕΥΤΡΑ! Αν ήταν έτσι δε θα μπαίνατε εδώ μέσα. ΑΓΑΜΗΤΕΣ είστε όλες. Και ο καθείς παίρνει αυτό που του αξίζει. Είπαμε άλλωστε. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Πώς να συναγωνιστείτε τα όμορφα Ρωσάκια που κάνουν και καταπληκτικό sex??
να του πεις οταν ερθει να μπει στο σαιτ και να ποσταρει,να μας πει την γνωμη του για σεναΚαλά δεν έχεις κ άδικο..!Από τρίτη π λείπει το μωρό με ΄χει βαρέσει η αγαμία..
κ ποστάρω πιο συχνά εδώ κ σας πρήζω κ εσας μωρέ..
Θα αλλάξει όμως αυτό κ μάλιστα σύντομα...
αχχχχ τέτοια ώρα άυριο..
Καλά δεν έχεις κ άδικο..!Από τρίτη π λείπει το μωρό με ΄χει βαρέσει η αγαμία..
δεν εχουμε προβλιμα με τισ γινεκεσ...εχουμε προβλιμα με σιμπεριφορεσ και σιγκεκριμενεσ νοοτροπιες...διαλέξτε, ειστε μισογύνηδες ή όχι επιτέλους?
να του πεις οταν ερθει να μπει στο σαιτ και να ποσταρει,να μας πει την γνωμη του για σενα
ειμαι πολυ περιεργος
Ασφαλώς θα μιλάς για κάποια Τρίτη πρίν από 2-3 χρόνια. Ε??
Ζορο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχουμε προβλιμα με τισ γινεκεσ...εχουμε προβλιμα με σιμπεριφορεσ και σιγκεκριμενεσ νοοτροπιες...
αυτα ειναι τα λογια του τρανου μακεδονα και σπαρτιατισ πολεμιστι που ακουι στο ονομα μαυροσ θανατος!!!!
ανορθοδοξο????για πεεες!!!! εγω το ειπα μονη μου κ ελιωσε στο γελιο!!!α!!καλως να τον δεχτεις!!!αμααααααααααααννννννννν....
τι θα πει? Τα καλύτερα θα πει....
Ξέρει ότι γράφω εδώ...To ΄μαθε με λίγο ανορθόδοξο τρόπο βέβαια,αλλά νταξ..
Να του κάνεις forward κ το pm.. ;)
Ασφαλώς θα μιλάς για κάποια Τρίτη πρίν από 2-3 χρόνια. Ε??
ο ανατολακοσ ινε ιποδιγμα φορουματογραφου,αφτοσ και ο φασματογραφοσ μαζασ ινε δισεβρετα στισ μερεσ μασχαχα..ωραίο χιούμορ ανατολάκο..
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί αυτό το θρεντ είναι το κορυφαίο στις προτιμήσεις των γυναικών μελών.
Πρέπει να γουστάρουν δε βρίσκω άλλη εξήγηση.