life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πεs βρε..........."ζητω η βορεια Μυκονοοοοοοοοοοοοοs""" χαχαχχαχαχαχαχαε τώρα τι να πω!
Πεs βρε..........."ζητω η βορεια Μυκονοοοοοοοοοοοοοs""" χαχαχχαχαχαχαχαε τώρα τι να πω!
Τι θέλει να πει ο ποιητής;εγώ έχω να πω οτι πληρώνετε για να γ@μ@τε.αυτό τα λέει όλα.συμπερασματικώς αν δεν πληρώνατε δεν θα γ@μουσατε.
μην αλλαξεις ρεπερτοριο επειδη που γνωριστηκαμε. δεν ειναι σωστο να ''σε αλλαξω''. συνεχισε με μαλακιες..ε τώρα τι να πω!
διαλέξτε, ειστε μισογύνηδες ή όχι επιτέλους?
Βλέπεις όταν δεν ακούς αδερφίστηκη άποψη βγαίνει η καραμέλλα.διαλέξτε, ειστε μισογύνηδες ή όχι επιτέλους?
εσείς θέλετε να νιώθετε άρχοντες,νομίζετε οτι κάτι κάνετε που πληρώνετε.νομίζετε οτι την αγοράζετε τη γυναίκα οτι την ξευτιλίζετε τελείως.αλλά που να πάει το μυαλό σας οτι δεν σας θυμάται μετά,ενώ εσείς την υμνείτε παντού,την κάνετε θεά.
εσείς θέλετε να νιώθετε άρχοντες,νομίζετε οτι κάτι κάνετε που πληρώνετε.νομίζετε οτι την αγοράζετε τη γυναίκα οτι την ξευτιλίζετε τελείως.αλλά που να πάει το μυαλό σας οτι δεν σας θυμάται μετά,ενώ εσείς την υμνείτε παντού,την κάνετε θεά.
[/quote
Ετσι νομιζειs....η ετσι σε συμφερει.......Η ουσια ειναι εκτοs απο μπακλαβα γωνια ειναι........οτι μαs αρεσει να περναμε καλα.....με θυμηση η ανευ....εσυ απο ποτε εχειs να περασειs καλα???
προσεχε μι πρασινισισ ,αφτα ινε κακα λογιαΕγώ σας αγαπάω όλους πάντως...
Αυτη κατι ξερει.....αρχιζει και καταλαβαινει.....να σε σημειωσω ωs γλυκοεπικινδυνη χαχαχαχαχαΕγώ σας αγαπάω όλους πάντως...
Λεσβίες δεν έχω δει πολλές. Gay όμως άπειρους...μετά όλες γίνονται λεσβίες.αν ακούνε αυτές τις βλακείες....
Εγώ σας αγαπάω όλους πάντως...
προσεχε μι πρασινισισ ,αφτα ινε κακα λογια
η μπηκες για να κανεις χαβαλε κ να προκαλεσεις οποτε προσωπικα εγω δεν τσιμπαω η εχεις φοβερα χαμηλο iq κ εισαι ανωριμη.Κ ομορφη να εισαι δεν παυει να εισαι ηλιθια...
προσεχε μι πρασινισισ ,αφτα ινε κακα λογια
Ζητω ο...........Παναθηναικοs χεχεχεχεχενα τη.Κ αυτη κλωνος ειναι.Ολοι ειμαστε κλωνοι.Ζητω η πρασινη δυναμη.
Ζητω ο...........Παναθηναικοs χεχεχεχεχε