evangelost
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είστε και οι δύο φοβερές. όχι μόνο είστε hot και πανέμορφες αλλά διασκεδάζω πολύ μαζί σας. Θα τα ξαναπούμε.και αβριο κοκινι
εβιβα ,καλινιχτα
evangelost
είστε και οι δύο φοβερές. όχι μόνο είστε hot και πανέμορφες αλλά διασκεδάζω πολύ μαζί σας. Θα τα ξαναπούμε.και αβριο κοκινι
εβιβα ,καλινιχτα
Βρε Βοθρε... Κρυβε λογια είπαμε... Μην καρφώνεσαι...γιαφτο και μισ σαγαπαμε πολι,κουκλε βαγκελακι,αδονι,ιαπετε,ορφεα,εφιβε τον αντικιθιρον
συγγνωμη ρε παιδια αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι!διαβασα σε αλλο τοπικ οτι καποιοι απο σας πηγαινετε σε πορνες ενω εχετε κοπελα!ειτε γτ αυτη σας νευριαζει για καποιον λογο ειτε γτ απλα εχει περιοδο κ δε μπορειτε να περιμενετε μια βδομαδα γ να κανετε σεξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ ερχομαι εγω να ρωτησω:τους αντρες αυτους δε τους χαρακτηριζεις''ελλεηνες''?τσουβαλιαζοντας ΟΛΕΣ τις γυναικες λεγοντας τες τσουλες,μαλακισμενες κ.λ.π ενω εκεινοι 1.δε μπορουν να κατσουν 5-7μερες χωρις σεξ 2.γιατι απατανε!!δε μπορεις να λες''αγαπαω την κοπελα μου,την θελω μπλα μπλα μπλα''αλλα θα ξενογα@@@ω ετσι!!γ να πω οτι το εκανα...!!ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω κ να μη παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου!! :-
φυσικα εχεις απολυτο δικιο!!!απλα σε ενα φορουμ εχεις την δυνατοτητα που ισως δεν εχεις εξω ,να δεις αποψεις πολλων διαφορετικων ανθρωπων!!εγω π.χ δεν εχω συναναστροφες με 500-600 αντρες!!ειναι λιγοι οι κολλητοι κ οι φιλοι...οποτε εδω βλεποντας μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων να λενε αυτα που προανεφερα απορησα....οπως το ειπες καποιοι το εγραψαν αυτο κ καποιοι αλλοι μαζι κ εγω διαφωνησαμε.Μια φιλικη συμβουλη μην παιρνεις τις μετρητοις αυτα που γραφονται εδω κ μην προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα γιατι το πιο πιθανο να ειναι λανθασμενα.
Καλο το ιντερνετ αλλα η προσωπικη επαφη κ η ανταλλαγη αποψεων ειναι αναντικαταστατη...
συγγνωμη ρε παιδια αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι!διαβασα σε αλλο τοπικ οτι καποιοι απο σας πηγαινετε σε πορνες ενω εχετε κοπελα!ειτε γτ αυτη σας νευριαζει για καποιον λογο ειτε γτ απλα εχει περιοδο κ δε μπορειτε να περιμενετε μια βδομαδα γ να κανετε σεξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ ερχομαι εγω να ρωτησω:τους αντρες αυτους δε τους χαρακτηριζεις''ελλεηνες''?τσουβαλιαζοντας ΟΛΕΣ τις γυναικες λεγοντας τες τσουλες,μαλακισμενες κ.λ.π ενω εκεινοι 1.δε μπορουν να κατσουν 5-7μερες χωρις σεξ 2.γιατι απατανε!!δε μπορεις να λες''αγαπαω την κοπελα μου,την θελω μπλα μπλα μπλα''αλλα θα ξενογα@@@ω ετσι!!γ να πω οτι το εκανα...!!ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω κ να μη παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου!! :-
φυσικα δεν ειμαι αντρας!γ αυτο κ εκθετω την απορια μου σε εσας που ειστε κ ειστε διαφορετικοι απο τους φιλους μου!!!καλως η κακως δεν ειμαι σε ροζ συννεφακι!!γνωριζω πολυ καλα οτι ολοι οι ανθρωποι απατουν!!απλα πιστευω απολυτα οτι υπαρχουν γυναικες κ ανδρες που ειναι ευτυχισμενοι με την σχεση τους κ δεν τους χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ αλλο!!και αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι ουτε μουνοδουλοι/μαμακες/τερατα/φαλαινες κ.τ.λ...καταλαβαινεις τι εννοω ετσι?Ακομα να καταλαβειs τον αντρα.....Ειναι στη φυση του οτι κι αν λεs....ειτε εχει περιοδο η κοπελα του ειτε οχι, ειτε ειναι σαν την Μαστροκωστα η σαν φαλαινοειδεs........αυτο θα γινει παρα τα ξορκια τιs καταρεs η την αδικια....Αν το καταλαβαινεs θασουν αντραs...Για να μην το καταλαβαινειs...ειναι στη φυση σου ...Απλα εισαι γυναικα....Απλα ειναι αντραs...
Και βεβαια σε εννοω....ομωs.....το ενα δεν αποκλειει το αλλο....μπορει να ειναι ευτυχισμενη μια γυναικα αρκει να μην τα ξερει και ολα.....ειναι στην αντρικη φυση.....θαυμαζειs ενα λιονταρι που ξεσκιζει μια γαζελα....σ αρεσει η αγρια φυση του....ομωs το λιονταρι θα ξαναφαει και αυριο....τοτε που δεν θα το βλεπειs στο ντοκυμαντερ....ειναι στη φυση του....δεν μπορει να ειναι αγριο για μια και μοναδικη φορα....φυσικα δεν ειμαι αντρας!γ αυτο κ εκθετω την απορια μου σε εσας που ειστε κ ειστε διαφορετικοι απο τους φιλους μου!!!καλως η κακως δεν ειμαι σε ροζ συννεφακι!!γνωριζω πολυ καλα οτι ολοι οι ανθρωποι απατουν!!απλα πιστευω απολυτα οτι υπαρχουν γυναικες κ ανδρες που ειναι ευτυχισμενοι με την σχεση τους κ δεν τους χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ αλλο!!και αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι ουτε μουνοδουλοι/μαμακες/τερατα/φαλαινες κ.τ.λ...καταλαβαινεις τι εννοω ετσι?
φυσικα εχεις απολυτο δικιο!!!απλα σε ενα φορουμ εχεις την δυνατοτητα που ισως δεν εχεις εξω ,να δεις αποψεις πολλων διαφορετικων ανθρωπων!!εγω π.χ δεν εχω συναναστροφες με 500-600 αντρες!!ειναι λιγοι οι κολλητοι κ οι φιλοι...οποτε εδω βλεποντας μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων να λενε αυτα που προανεφερα απορησα....
Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Της UNBREAKABLE ALLIANCE
ΠΡΩΚΤΙΚΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ
Ανατρεπτική – Επαναστατική – Εναλλακτική Προκήρυξη των EASY RIDERS
ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ
Ύμνος στις Αιθέριες ερωτικές Ιέρειες της Αμαρτωλής οδού Φυλής
Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ
Μου αρέσει να γαμάω προκλητικά πουτανάκια στα όλο υγρασία, σαπισμένα δωμάτια με τα ετοιμόρροπα ταβάνια του μεταξουργείου.
Με φτιάχνει το κόκκινο αρρωστιάρικο φώς, μου την δίνει η ξεχασμένη ντισκομπάλα στο σαλόνι και γελάω με το να ταπεινώνω την κομπλεξική, ξοφλημένη, κακιασμένη τσατσά, σωστό ναυάγιο της ζωής.
Όσο πιο σνόμπ και κρύα είναι η γκόμενα, τόσο πιο βάρβαρα και πρόστυχα την γαμώ, όσο πιο πολλά ΄΄όχι΄΄ και ΄΄μη΄΄ μου λέει, τόσο πιο βίαια την σπρώχνω όταν τελειώνω, τόσο πιο δυνατά την ραπίζω στα κωλομάγουλα…Την κοκκινίζω και το ευχαριστιέμαι….
΄Ετσι…..για να θυμάται ποιος είναι το αφεντικό.
΄Ετσι…για να ξέρει ότι ο ΑΝΤΡΑΣ Π-Α-Ν-Τ-Α έχει το πάνω χέρι….
Συναγωνιστή άντρα φίλε μου, σύμμαχε μου… Δεν θα πετάξω ποτέ την ασπίδα στην κρίσιμη στιγμή της μάχης.
Θα πολεμήσω και θα ματώσω για την δική σου επικράτηση,
Παντοφλάκια – μαρμελαδάκια - πεθερόπληκτε.
Είμαι σε αποστολή από τον θεό.
Είμαι σε πόλεμο με το μεγαλύτερο από τα τρία κακά του Αισώπου…Την Γυναίκα και περισσότερο την σύγχρονή, αδίστακτη, με το προκλητικό ντεκολτέ καριερίστρια που φορά κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες Manolo Blanic και πανάκριβη τσάντα Fendi.
ΩΣ ΕΔΩ!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ !
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ EASY RIDERS!
Ενωθήκαμε από το Site για να σας δώσουμε το σύνθημα της ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!
Εγώ είμαι η εκδίκηση για κάθε γκόμενα που μας έκανε την ζωή πατίνι, μας κέρασε πίκρα, μας ξεζούμισε και μας εκμεταλλεύτηκε.
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ EASY RIDERS!
Πρόσωπα και ονόματα δεν έχουν σημασία.
Είμαστε αγανακτισμένα σκυλιά που γαυγίζουν αφρισμένα από οργή και θέληση για γαμήσια βίαια και ταπεινωτικά!
Είμαστε αγγελιοφόροι και δεν είμαστε σημαντικοί.
Σημασία Ζωής είναι ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
Το ξέρω, έχεις απορίες.
Όλα θα απαντηθούν με τον καιρό.
Τώρα σφίξε την γροθιά σου. Η μάχη μας καλεί. Δίνω το σάλπισμα της επέλασης!
Θα τις κονιορτοποιήσουμε !
Θα τις πατάξουμε !
Θα επιβληθούμε !
Είμαι η μπουνιά που θέλεις να χώσεις στο μάτι της γλωσσοκοπάνας πεθεράς σου.
Είμαι τα μπινελίκια που θέλεις να χώσεις στην γυναίκα σου που έκαψε το παντελόνι στο σίδερο και έβγαλε το παστίτσιο καμένο.
Είμαι το ξύλο που θέλεις να δώσεις στην λατρεμένη, παραχαϊδεμένη και δασκαλεμένη από την μάνα της κόρη σου, που γαμιέται από τα 14 σαν πορνοσταρ χωρίς προφυλακτικό στις άθλιες τουαλέτες του σχολείου και που με μαεστρία απαράμιλλη στρίβει τσιγαριλίκι για τους φίλους της!!!
ΤΕΡΜΑ !
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
ΛΗΞΕΙΣ !
Ο στρατός μας οργανώνεται…Μεγαλώνει !
Σε περιμένουμε ΤΩΡΑ !
Σήμερα είμαστε 5 EASY RIDERS.
Όταν ακολουθήσεις και εσύ την σταυροφορία μας τότε θα γίνουμε Χ-Ι-Λ-Ι-Α-Δ-Ε-Σ!
Έχουμε στόχο, όραμα και πρόταση.
Έχουμε όνειρα για να κερδίσουμε πολεμώντας αυτό τον άθλιο τρόπο ζωής.
Το ξέρεις ! Είμαστε η προδομένη, ξεχασμένη φωνή σου !
Κρατάμε ψηλά την σημαία του αντρικού φύλλου, έχουμε τα καυλιά μας όρθια σαν μακεδονικές σάρισες και με σκληρή στύση σαν θανατηφόρα ακονισμένα σπαρτιάτικα ξίφη!
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ !
ΣΥΜΜΑΧΕ !
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ….
ΝΑ τσακίσουμε κάθε φεμινίστρια που κάνει κωλοδάχτυλο προκλητικά στο φανάρι.
Να κουρέψουμε κάθε τσούλα που είναι κινητή μηχανή κατανάλωσης πιστωτικής κάρτας με γαλιφιά και πονηριά
Να μπουκετώσουμε κάθε χάϊδω φίλη που μας θάβει και λέει στην δικιά μας να μας χωρίσει επειδή δεν μας πάει.
Να κλωτσήσουμε κάθε μια παρτόλα που ζητάει κεράσματα, δωράκια, ταξιδάκια,
Και τέλος να κρεμάσουμε από τις μασχάλες αυτήν που κλειδώνει τα μπούτια για να χύσουμε μέσα ώστε να μας τυλίξει και αύριο να μας φορτώσει, μικρό, πάνες, ευθύνες, σούπερ μάρκετ.
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ !
ΤΕΡΜΑ !
ΩΣ ΕΔΩ !!
ΤΕΛΟΣ !!!!!!!
Διακηρύττουμε την ελευθερία στο ομαδικό ΣΕΞ μεταξύ συναινούντων ενηλίκων !
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ !
ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!
Ο πόλεμος ενάντια σε κάθε συντηρητισμό και δογματισμό στο σέξ Άρχισε !!
Διαλέξτε παράταξη !!
Ελάτε να την βρούμε ομαδικά αν έχετε κότσια !
Αν έχετε άντερα και πυγμή !
Οι πουτάνες να τιμούν το 20 EURO.
Απαιτούμε μια καλύτερη φθηνότερη Φυλής για τον ΛΑΟ, με ακομπλεξάριστα, χωρίς ταμπού και πονοκεφάλους κορίτσια.
Θέλουμε να γαμάμε γκόμενες που να έχουν βίτσια!
Πείτε ΟΧΙ στην ελληνίδα κουτσομπόλα !
Η αυτοκρατορία μας Γεννιέται !
Έχετε θάρρος !
Σκίστε ακριβά Εσώρουχα !!
Κατουρήστε τες !!
Βάλτε μανταλάκια στις ρώγες τους !!
Ραπίστε τες !!
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!!
δλδ αν καταλαβα καλα αποκλειεις το γεγονος να υπαρχει αυτο που σου λεω;ας ειναι κ 10 ανθρωποι σε ολο τον πλανητη(πραγμα που δε πιστευω αλλα...)!γιατι ρε παιδια πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα;υπαρχουν γυναικες αναξιες/ασχημες/τσουλες(οχι κατ'επαγγελμα) υπαρχυν ομως κ οι αλλες..υπαρχουν ανδρες ασχημοι/απιστοι/ηλιθιοι αλλα υπαρχουν κ οι αλλοι...Και βεβαια σε εννοω....ομωs.....το ενα δεν αποκλειει το αλλο....μπορει να ειναι ευτυχισμενη μια γυναικα αρκει να μην τα ξερει και ολα.....ειναι στην αντρικη φυση.....θαυμαζειs ενα λιονταρι που ξεσκιζει μια γαζελα....σ αρεσει η αγρια φυση του....ομωs το λιονταρι θα ξαναφαει και αυριο....τοτε που δεν θα το βλεπειs στο ντοκυμαντερ....ειναι στη φυση του....δεν μπορει να ειναι αγριο για μια και μοναδικη φορα....
Λοιπόν Λουκρητία, είναι καλό να αγαπάς και όλα αυτά που λες.δλδ αν καταλαβα καλα αποκλειεις το γεγονος να υπαρχει αυτο που σου λεω;ας ειναι κ 10 ανθρωποι σε ολο τον πλανητη(πραγμα που δε πιστευω αλλα...)!γιατι ρε παιδια πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα;υπαρχουν γυναικες αναξιες/ασχημες/τσουλες(οχι κατ'επαγγελμα) υπαρχυν ομως κ οι αλλες..υπαρχουν ανδρες ασχημοι/απιστοι/ηλιθιοι αλλα υπαρχουν κ οι αλλοι...
γιατι το κανουμε αυτο στον εαυτο μας;ποτε δε το καταλαβα...θα με πειτε ηλιθια καποιοι τωρα αλλα δε με ενοχλει...μαρεσει να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που αξιζουν την αγαπη μου κ την προσοχη μου...ανθρωποι που μου δινουν οτι εχουν μεσα τους κ με χαρα μου το κανω κ γω...
γκαντυ μου καταλαβαινω τι λες...απλα μπηκα εδω γτ ειδα με χαρα μου οτι υπαρχουν ατομα που μπορεις να πεις μια κουβεντα παραπανω που δεν αφορα μονο τα πορνεια/χυσια/κωλους...!!
και χαιρομαι που εχω την δυνατοτητα να μιλησω μαζι σας/τους..ισως αυτην την μεριδα ατομων να μη την συναντησω εξω...
Tα βαθυτερα μυστικα μην περιμενειs να τα ακουσειs απο τον κολητο σου, που ειναι καθε μερα μαζι σου....μονο εναs αγνωστοs που δεν θα συναντησειs ποτε σου θα στα πει...εξαλλου τα πιο βαθεια μυστικα του εναs αντραs δεν τα λεει ποτε σε μια γυναικα....αν θεs ν ακουσειs την αληθεια....ο αντραs ειναι αντραs....και οσοι ορκοι και να σου γινουν....δεν θασαι μπροστα οταν θα τουs παταει.....καπου και η φθορα χρονων καπου ολα μαζι παιζουν τον ρολο τουs...το καλυτερο ειναι να μην το σκεπτεσαι....περναει καλυτερα η ζωη..δλδ αν καταλαβα καλα αποκλειεις το γεγονος να υπαρχει αυτο που σου λεω;ας ειναι κ 10 ανθρωποι σε ολο τον πλανητη(πραγμα που δε πιστευω αλλα...)!γιατι ρε παιδια πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα;υπαρχουν γυναικες αναξιες/ασχημες/τσουλες(οχι κατ'επαγγελμα) υπαρχυν ομως κ οι αλλες..υπαρχουν ανδρες ασχημοι/απιστοι/ηλιθιοι αλλα υπαρχουν κ οι αλλοι...
γιατι το κανουμε αυτο στον εαυτο μας;ποτε δε το καταλαβα...θα με πειτε ηλιθια καποιοι τωρα αλλα δε με ενοχλει...μαρεσει να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που αξιζουν την αγαπη μου κ την προσοχη μου...ανθρωποι που μου δινουν οτι εχουν μεσα τους κ με χαρα μου το κανω κ γω...
γκαντυ μου καταλαβαινω τι λες...απλα μπηκα εδω γτ ειδα με χαρα μου οτι υπαρχουν ατομα που μπορεις να πεις μια κουβεντα παραπανω που δεν αφορα μονο τα πορνεια/χυσια/κωλους...!!
και χαιρομαι που εχω την δυνατοτητα να μιλησω μαζι σας/τους..ισως αυτην την μεριδα ατομων να μη την συναντησω εξω...
χμμμ...θα σου πω λοιπον οτι κανενας δεν αγαπαει ολους οσους εχει συναναστραφει!!υποθετω εγω στο ροζ συννεφακι μου οτι εκει που μενει στο τελος εχει κατασταλαξει κ ειναι ερωτευμενος κ ολα..!!επισης θεωρω οτι πρεπει να εχεις την μαγκια και τα @@ οταν εισαι σε μια σχεση που δε σε καλυπτει αντι να κερατωνεις να χωριζεις τιμια κ ομορφα!!αλλιως κοροιδευεις κ εσενα κ τον αλλον!!Λοιπόν Λουκρητία, είναι καλό να αγαπάς και όλα αυτά που λες.
Όταν όμως μια γυναίκα έχει γνωρίσειπολλούς άντρες θα τους αγαπάει όλους?
Επίσης 'οσο καλή και να είναι όταν παντρεύεται και μπαίνει σε ένα νομικό πλαίσιο που υποστηρίζει τη γυναίκα και όχι τον άντρα και όταν οι φίλες της της λένε καλά κάνεις αυτά στον μαλακα? τότε πόσο συνεχίζει η αγάπη (στην πράξη όχι στα λόγια)
για το θέμα να έχεις τα αβγά να κάνεις κάτι τέτοιο άσε τους άντρες να κρίνουνε που τα έχουνε.χμμμ...θα σου πω λοιπον οτι κανενας δεν αγαπαει ολους οσους εχει συναναστραφει!!υποθετω εγω στο ροζ συννεφακι μου οτι εκει που μενει στο τελος εχει κατασταλαξει κ ειναι ερωτευμενος κ ολα..!!επισης θεωρω οτι πρεπει να εχεις την μαγκια και τα @@ οταν εισαι σε μια σχεση που δε σε καλυπτει αντι να κερατωνεις να χωριζεις τιμια κ ομορφα!!αλλιως κοροιδευεις κ εσενα κ τον αλλον!!
ο γαμος...δε πιστευω στον γαμο γ οικονομικη/νομικη κατοχυρωση!!οποτε αδυνατω να σου απαντησω σωστα!!
ολα τα παραπανω δεν αναφερονται σε ανθρωπους που εχουν τετοιου ειδους φιλους/ες!!γτ ως γνωστον ''δειξε μου τον φιλο σου να σου πω τι εισαι''!!αρα... ελπιζω να σε καλυψα..! (η απαντηση μου αυτη πηγαινει κ στον λαιφ!!! ;) ;) )
ναι απλα οταν εγω φοραω σερβιετες η πινω νερο..δε κοροιδευω κανεναν!!!για το θέμα να έχεις τα αβγά να κάνεις κάτι τέτοιο άσε τους άντρες να κρίνουνε που τα έχουνε.
Όταν έχεις περίοδο δεν βάζεις σερβιέτες? Όταν διψάς δεν πίνεις νερό? Έτσι και εμείς όταν μας σηκώνεται θα πρέπει να τελειώσουμε και όχι σαν μαλ΄κες.
Απλά είναι μια φυσιολογική διαφορά που δεν την καταλαβαίνιες γιατί είσαι γυναίκα.
ναι απλα οταν εγω φοραω σερβιετες η πινω νερο..δε κοροιδευω κανεναν!!!
και για το: @@ μιλουσα μεταφορικα και αναφερομουν ΦΥΣΙΚΑ και στις γυναικες!!!
bre καλο μου!!φυσικα και κατανοω την διαφορα!!απλα αρνουμαι να δεχτω οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι!!!Mιλαs ετσι οπωs οριζει η φυση σου....σαν γυναικα........κι εμειs το ιδιο...σαν αντρεs....καταλαβεs την διαφορα???
Αν μιλαγαμε το ιδιο......χρονια τωρα....δεν θαχαμε διαφορεs...θαμασταν ρομποτναι απλα οταν εγω φοραω σερβιετες η πινω νερο..δε κοροιδευω κανεναν!!!
και για το: @@ μιλουσα μεταφορικα και αναφερομουν ΦΥΣΙΚΑ και στις γυναικες!!!