evangelost
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωχ αποχωρώ γρήγορα. να κάνω μια ερώτηση? γιατί γράφετε με ορθογραφικά λάθη?απλα τον προιδοπιο
ωχ αποχωρώ γρήγορα. να κάνω μια ερώτηση? γιατί γράφετε με ορθογραφικά λάθη?απλα τον προιδοπιο
εδο ιμαστε ορθογραφικα αρθρογραφι οχι μορφομενιωχ αποχωρώ γρήγορα. να κάνω μια ερώτηση? γιατί γράφετε με ορθογραφικά λάθη?
τα τουβλα γραφουν ετσι,ωχ αποχωρώ γρήγορα. να κάνω μια ερώτηση? γιατί γράφετε με ορθογραφικά λάθη?
μι φιγισ απλα να μιλασ σε σοστα ατομα πολιτισμεναωχ αποχωρώ γρήγορα. να κάνω μια ερώτηση? γιατί γράφετε με ορθογραφικά λάθη?
ρε σι εμις τι ιμαστε αμοφροτιμι φιγισ απλα να μιλασ σε σοστα ατομα πολιτισμενα
η μόρφωση δεν είναι πολιτισμός και από τα posts σας, σας θεωρώ πολιτισμένεςμι φιγισ απλα να μιλασ σε σοστα ατομα πολιτισμενα
μισ θεμε να μασ θεορουν ..ναρεσ και κουκλαρεση μόρφωση δεν είναι πολιτισμός και από τα posts σας, σας θεωρώ πολιτισμένες
αφισε ρε σι να με ιμνισουνε λιγομισ θεμε να μασ θεορουν ..ναρεσ και κουκλαρεσ
μασ προσβαλισ
καλά αυτό εννοείται ότι είστε, απλά είπα να πω και κάτι άλλο.μισ θεμε να μασ θεορουν ..ναρεσ και κουκλαρεσ
μασ προσβαλισ
τον καθιστο ιμνο για παρτι σου ,σε κλιδι του ΚΕαφισε ρε σι να με ιμνισουνε λιγο
γιαφτο και μισ σαγαπαμε πολι,κουκλε βαγκελακι,αδονι,ιαπετε,ορφεα,εφιβε τον αντικιθιρονκαλά αυτό εννοείται ότι είστε, απλά είπα να πω και κάτι άλλο.
αυτος ξερι ομος να μου το πι τορα με περναι για κοριτσι μικροτον καθιστο ιμνο για παρτι σου ,σε κλιδι του ΚΕ
νι πα βου γα δι κε ζο νι
η ηλικία δεν έχει σημασία. εκτός αν εννοείς μικρό στο μάτι...αυτος ξερι ομος να μου το πι τορα με περναι για κοριτσι μικρο
εχι βγανι τι σχολι τισ χαλκισ,ινε μορφοτιριαυτος ξερι ομος να μου το πι τορα με περναι για κοριτσι μικρο
ιχε ομοσ μεσο στο φαναριεχι βγανι τι σχολι τισ χαλκισ,ινε μορφοτιρι
και τεραστιοσ
το Φαναρι ινε κοκινο πλεον ,απο το 1453 και δε βλεπο να αναβι ποτεσιχε ομοσ μεσο στο φαναρι
τορα που πιγε ο εφρεμ σιμφονισε να αλαξη την ομονια με το φαναροτο Φαναρι ινε κοκινο πλεον ,απο το 1453 και δε βλεπο να αναβι ποτεσ
εμισ στο φαναρι βανουμε μεσα τι φετα για να μι χαλασι και τιν νε τρονε η μιγεστορα που πιγε ο εφρεμ σιμφονισε να αλαξη την ομονια με το φαναρο
εχι ι μανουλα τετιο στο κατοι ινε πολι ορεο σαν ττι πιραμιδαεμισ στο φαναρι βανουμε μεσα τι φετα για να μι χαλασι και τιν νε τρονε η μιγεσ
και αβριο κοκινιεχι ι μανουλα τετιο στο κατοι ινε πολι ορεο σαν ττι πιραμιδα
κολιτακι καληνυχτα την κανο παω για κανενα ποτακι
θα πιω ενα σφηνακι κ για παρτι σου
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥς ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ....