Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε συ Siegf επειδη εχει διαφορετικες αποψεις απο σενα τον κανει και παραξενο,χαζο μαλακα κτλ?
Καθε αλλο φιλε μου...
Ολες οι αποψεις σεβαστες...
Μπορει να μη θεωρω πως οι Ελληνίδες ειναι στην πλειοψηφια τους "Ελλεεινιδες" (οπως επισης θεωρω πως σε τουτη τη χωρα κυκλοφορουν ουκ ολιγοι "Ελλέεινες") αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει αλλη αποψη και να την εκθετει.
Αυτο που θεωρω γραφικο και χαζο ειναι να υπαρχει ΕΝΑΣ (γιατι στην ουσια μονο ενας το κανει) να προσβαλει τις γυναικες που γραφουν εδω χαρακτηριζοντας τες ολες ΤΣΟΥΛΕΣ και ΠΟΥΤΑΝΕΣ με το καλημερα σας, με το πρωτο τους ποστ.
Εσυ αυτο πως το θεωρεις?

Και απο την αλλη βλέπω το Βοθρο που δεν εχει ποτε του θιξει ανθρωπο να εχει φαει warned...  :headbang: :headbang:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Nαι ρε επειδή έχει διαφορετικές απόψεις ο άνθρωπος τον ειρωνεύεστε? Λάθος μέρος διαλέξατε για υφάκι και ειρωνία μερικές...

Ναι ό,τι πεις,όποιος έχει διαφορετική άποψη τον ειρωνευόμαστε..(ειδικά τον anatol με τα σοβαρά επιχειρήματα)
μόνο siegf κ λοιπούς ελληνιδικούς αγαπάμε γιατί είναι πολύ απελπισμένοι
κ μας καλοπιάνουν κ ανταλλάζουμε κ κανα pmaki
κ τα λέμε κ από κοντά.. :headbang: :P

οοοο,τι να ΄ναι όμως..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοιτα ντοκτορ.οποιος καει στον χυλο φυσαει και το .....και εγω την εχω πατησει και ειμαι επιφυλακτικος πια.αλλα απο την αλλη ας βαλει καποιος μια ψηφοφορια και να λεει:ειναι 2 γυναικες το ιδιο ομορφες,η μια ειναι ελληνιδα και η αλλη αλλοδαπη τι θα διαλεγατε????το αποτελεσμα το ξερεις.το ολο θεμα ειναι στην συμπεριφορά και χαρακτηρα των ελληνιδων φιλε μου.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μουφα αβαταρ βαλε το προηγουμενο

Alice_and_h.jpg

Γιατί καλέ τι έχει?
απλά δεν είναι τόσο σεξουλιάρικο.. :cheesy:

Επισκέπτης
ι απαντισι μου προσ ολεσ τισ ξεβρακοκεφαλεσ φεμινιστριες :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καθε αλλο φιλε μου...
Ολες οι αποψεις σεβαστες...
Μπορει να μη θεωρω πως οι Ελληνίδες ειναι στην πλειοψηφια τους "Ελλεεινιδες" (οπως επισης θεωρω πως σε τουτη τη χωρα κυκλοφορουν ουκ ολιγοι "Ελλέεινες") αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει αλλη αποψη και να την εκθετει.
Αυτο που θεωρω γραφικο και χαζο ειναι να υπαρχει ΕΝΑΣ (γιατι στην ουσια μονο ενας το κανει) να προσβαλει τις γυναικες που γραφουν εδω χαρακτηριζοντας τες ολες ΤΣΟΥΛΕΣ και ΠΟΥΤΑΝΕΣ με το καλημερα σας, με το πρωτο τους ποστ.
Εσυ αυτο πως το θεωρεις?

Και απο την αλλη βλέπω το Βοθρο που δεν εχει ποτε του θιξει ανθρωπο να εχει φαει warned...  :headbang: :headbang:
ιμε ελεινιδα γιαφτο και εχουν δικεο τα πεδια

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα ντοκτορ.οποιος καει στον χυλο φυσαει και το .....και εγω την εχω πατησει και ειμαι επιφυλακτικος πια.αλλα απο την αλλη ας βαλει καποιος μια ψηφοφορια και να λεει:ειναι 2 γυναικες το ιδιο ομορφες,η μια ειναι ελληνιδα και η αλλη αλλοδαπη τι θα διαλεγατε????το αποτελεσμα το ξερεις.το ολο θεμα ειναι στην συμπεριφορά και χαρακτηρα των ελληνιδων φιλε μου.
Ε, ναι βρε συ, ολες οι εμπειριες και οι αποψεις σεβαστες...
Τυχαια νομιζεις πως εσενα δεν σε ειπε κανεις γραφικο.

Επί της ουσιας, εχω ξαναπει την αποψη μου...
Θεωρω πως η συμπεριφορα των Ελληνιδων ειναι και αποτελεί μερος του μεσου ορου της συμπεριφοράς των κατοικων τουτης της χώρας.
Με τα πολλα καλά και τα πολλα κακα που εχει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ε, ναι βρε συ, ολες οι εμπειριες και οι αποψεις σεβαστες...
Τυχαια νομιζεις πως εσενα δεν σε ειπε κανεις γραφικο.

Επί της ουσιας, εχω ξαναπει την αποψη μου...
Θεωρω πως η συμπεριφορα των Ελληνιδων ειναι και αποτελεί μερος του μεσου ορου της συμπεριφοράς των κατοικων τουτης της χώρας.
Με τα πολλα καλά και τα πολλα κακα που εχει.
γιατρε εγο οσ ελεινιδα ενα εχο να ιπο ιμε κομπλεξικι οποτεσ δε εχισ δικεο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.373
Πόντοι
506
Ποιος ξερει τι ηττες εχει φαει στη ζωη του που εξοριζεται χριστουγεννιατικα στο Κιεβο με -10 βαθμους για να γαμησει?...
Οχι, κακως γελαμε μαζι του.

ΒΡΕ ΒΛΑΞ τρελογιατρέ, ήρωα του θεάτρου σκιών, γιατί με δικαιώνεις τόσο γρήγορα?? Στο Κίεβο δεν πήγα για να γαμήσω βρε αθεόφοβε. Αυτό μπορώ να το κάνω κι εδώ. Άσχετα αν συνέβη κι εκεί. Τόσο ΒΛΑΞ είσαι?? Ή τον παριστάνεις??

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βρε ΒΛΑΞ. Τις γυναίκες έτσι κι αλλιώς τις πληρώνεις. Ακόμα και οι γκόμενες και δη οι Ελεηνίδες κοστίζουν περισσότερο. Τουλάχιστον οι Ανατολικοευρωπαίες προσφέρουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα. Και σαν γκόμενες και σαν πουτάνες.

Αγορίνα, από πιτσιρικάς μέχρι τώρα (36), δεν έχω πληρώσει ΠΟΤΕ Ελληνίδα γκόμενα...Πάντα προσπαθώ να είμαι κύριος, κερνάω στα πρώτα ραντεβού, αλλά τελικά το "ισοζύγιο" στις περισσότερες σχέσεις μου είναι ελαφρά θετικό, με δωράκια και τραπεζώματα υπέρ μου, χωρίς να το απαιτήσω...
Και γκόμενες, όλες άνω του μέσου όρου σε εμφάνιση, από την εποχή που κυκλοφορούσα με παπί, ποδαράτος και μπατίρης στο πανεπιστήμιο, μέχρι τώρα που έχω βγάλει την άκρη μου...
Για καμία, εκτός από κανα δυό εξαιρέσεις που από χαρακτήρα ήταν να παίρνεις δρόμο και να μην ξανακοιτάξεις πίσω, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι για "πέταμα"...Όλες είχαν τη γλύκα τους και τις ανασφάλειές τους...
Κι είμαι σίγουρος πως τελικά θα βρουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, την άκρη τους, όσον αφορά τις σχέσεις τους...

I have bad news for you my friend...

Η Σουπεργούμαν δεν υπάρχει, κι αν υπάρχει δε θα γυρίσει να κοιτάξει εσένα, αμφιβάλλω δε αν είναι και Ρωσίδα :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.373
Πόντοι
506
Αγορίνα, από πιτσιρικάς μέχρι τώρα (36), δεν έχω πληρώσει ΠΟΤΕ Ελληνίδα γκόμενα...Πάντα προσπαθώ να είμαι κύριος, αλλά τελικά το "ισοζύγιο" στις περισσότερες σχέσεις μου είναι ελαφρά θετικό, με δωράκια και τραπεζώματα υπέρ μου, χωρίς να το απαιτήσω...
Και γκόμενες, όλες άνω του μέσου όρου σε εμφάνιση, από την εποχή που κυκλοφορούσα με παπί, ποδαράτος και μπατίρης στο πανεπιστήμιο, μέχρι τώρα που έχω βγάλει την άκρη μου...
Για καμία, εκτός από κανα δυό εξαιρέσεις που από χαρακτήρα ήταν να παίρνεις δρόμο και να μην ξανακοιτάξεις πίσω, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι για "πέταμα"...Όλες είχαν τη γλύκα τους και τις ανασφάλειές τους...

I have bad news for you my friend...

Η Σουπεργούμαν δεν υπάρχει, κι αν υπάρχει δε θα γυρίσει να κοιτάξει εσένα, αμφιβάλλω δε αν είναι και Ρωσίδα :2funny:

Εσύ μάλλον λογιστής είσαι για να μιλάς για ισοζύγια. ΟΧΙ ΑΝΤΡΑΣ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.904
Πόντοι
22.785
Πολυ καλοοοοοο......Μα που το ξερει???  μαs παρακολουθει???  απαπαπαπαπαπα
νωρις το απογευμα ειμασταν στο στεκι με τον δικο σου

ητανε ολος ο καλος ο κοσμος μου ειπε οτι μπορει να ερχοσουνα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
νωρις το απογευμα ειμασταν στο στεκι με τον δικο σου

ητανε ολος ο καλος ο κοσμος μου ειπε οτι μπορει να ερχοσουνα.

Οχι για σημερα.....δεν τουχα πει για Κυριακη  ....αυριο ισωs συναντηθω για καφε....μεχρι σημερα επρεπε ναμαι το καλο παιδι.....Απο αυριο...δεν παιρνω ορκο χαχαχαχαχα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.904
Πόντοι
22.785
Οχι για σημερα.....δεν τουχα πει για Κυριακη  ....αυριο ισωs συναντηθω για καφε....μεχρι σημερα επρεπε ναμαι το καλο παιδι.....Απο αυριο...δεν παιρνω ορκο χαχαχαχαχα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...........

αυτος θα δουλευη μεχρι το βραδυ αυριο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...........

αυτος θα δουλευη μεχρι το βραδυ αυριο...

Καταλαβα...το παιδι πρεπει να μαζευει λεφτα........εχουμε να ταισουμε κοσμο....Παω  να φαω κι εγω καληνυχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom