life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
που εισαι εσυ?????
merry christmas!!!! :-* :-*
Ναι ναι αυτην την Merry ψαχνω κι εγω την Merry christmas....την ειδε κανειs???
που εισαι εσυ?????
merry christmas!!!! :-* :-*
Μην ασχολείστε ρε κορόιδα με τις ΕλλεΪνίδες...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν (καλύτερα) πορτοκάλια
άστε τις να βρούνε κάνα γέρο με λεφτά αισθήματα κι ύστερα ένα ωραίο ραφάκι
δέν είναι όλες έτσι, υπάρχουν κι Ελληνίδες που δεν είναι Ελλεϊνίδες, αλλά λίγες, κι όποιος τις βρει να τις σέβεται
η μαγκια πρεπι να φενετε ,εσύ έκανες register σε όλοκληρο μπουρδελοφόρουμ για να ποστάρεις στις ελεηνίδες? :o
είσαι μάγκας λεβέντη μ,με αυτή σου την κίνηση δείχνεις την αδιαφορία σου προς αυτές..
ελα βρε.....φιλη μου ειναι!!!!Ναι ναι αυτην την Merry ψαχνω κι εγω την Merry christmas....την ειδε κανειs???
ααα.... το τραβάει η όρεξή σας ένα βιντεάκι....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*η μαγκια πρεπι να φενετε ,
εμισ που δε τιν εχομε θα θελαμε να τουσ μιασουμε
ελα βρε.....φιλη μου ειναι!!!!
θα στην στειλω εγω να σου πει τα καλαντα ....
....με την αναλογη ενδυμασια!!!!!
HAPPY ?!?!?!?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θρουλη μου!!!!!
DONE !!!!!!!! ;)Μμμμμμμ ναι φυσικα την θελω ντυ(γδυ)μενη καταλληλωs.....να μου τραγουδαει το happy birthday dear President ...κι αs μην ειμαι προεδροs
Εσύ π ΄χεις βρει τις ισορροπίες σου κ είσαι ευτυχισμένος
γιατί έχεις ριζώσει στο threadaki?
εμισ πλεον ιμεθα πρασινι λογο ελιψισ μαγκιασ τι να κανισ αμα δε ξερισ να βριζισ γινεσε βατραχασ:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θρουλη μου!!!!!
DONE !!!!!!!! ;)
χαλαω εγω χατηρι?!?!?!?
Καλα σου επιτρεπουμε να παs.....μη ξεχασειs τη φιλη που λεγαμε .......ετσι οπωs τη θελουμε....αs ανοιξουμε και μια τσικουδια ακομα
σας χαιρετω...εχω αργησει ηδη για βολτα!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εμισ πλεον ιμεθα πρασινι λογο ελιψισ μαγκιασ τι να κανισ αμα δε ξερισ να βριζισ γινεσε βατραχασ
καλο πεδι να βριζισ και να χτιπασ ρατσιστοσχολια για να μινισ ανεγκιχτος
Ναι ανεγγιχτοs να μεινω..και χτυπαω μεχρι ....σκορδαλιακαλο πεδι να βριζισ και να χτιπασ ρατσιστοσχολια για να μινισ ανεγκιχτος
Χαχαχαχα... Βαρια η περιπτωση σου...Συνέχισε βρε ψυχοπαθή, ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΟΕΛΕΗΝΑ, γνωστέ ήρωα του θεάτρου σκιών να κολακεύεις μπας και βρεις καμιά ξεπεσμένη από δω μέσα να σου δώσει λίγο σημασία (γιατί κοκό δεν...έχει), παραθέτοντας επιλεκτικά μερικές φράσεις από άλλα thread (εσύ δεν είπες πως το copy paste είναι εύκολο??)...Συνέχισε...ναχουμε και κάτι να γελάμε...
Καλα τα λες...κλαίνε οι χήρες,κλαίνε κ οι παντρεμένες..
έχουμε τον anatol π όσο να ΄ναι τον έχουμε συνηθίσει
σουτ σιοπι θα γινισ βατραχοσ και σιΧαχαχαχα... Βαρια η περιπτωση σου...
Και φυσικα ποφευγεις να απαντησεις επι της ουσιας.
Δεν με λες παλληκαρι:
1) Αν αυτα που παρεθεσα από το συγκεκριμενο θρεντ οσον αφορα το χαρακτηρα των Ουκρανιδων ειναι επιλεκτικα , γιατι δεν παραθετεις εσυ τα αντιθετα ? Σημειωτεον πως ο Ιωσηφ, που ζει εκει εδω και χρονια, σημερα εγραψε κι αλλα για να τα χώσει στος Ουκρανιδες οσον αφορα τη συμπεριφορά τους.
2) Εσυ παλουκάρι μου που σ'αυτο το θρεντ παριστανεις τον τσαμπα μαγκα, γιατι δεν εχεις παει ουτε μια φορα να γραψεις μια αραδα στο θρεντ για την Ουκρανια στο οποιο συνομιλουν σοβαροι ανθρωποι με πραγματικη εμπειρια της καταστασης??
Συνεχισε...
Με χαρα διαπιστωνω πως εχεις καταταγει στους γραφικους του φορουμ και γι αυτο το λογο σε αναφερουν συχνα, παρεα με το Λακης-33 και το Παληο (που χαθηκε γμτ μου...)