Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα σας αναφέρω κάτι που έχω δημοσιεύσει σε άλλο forum και όνομα πολύ πρόσφατα...

Οι γυναίκες( δηλ. οι Ελεηνίδες)έχουν ξεφύγει εντελώς. Σήμερα στη δουλεία μου σε συζήτηση με γυναίκες μου εξήγησαν ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα είναι η εξασφάλιση (ούτε έρωτες καλή εμφάνιση, μόρφωση και δουλεία).

Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας (δηλ. Ελεηνίδας)να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:

1.   Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.   Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.   Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.   Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.   Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε  και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις)  :uzi: :uzi:     

Πάντως το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να δω και άλλες απόψεις...
εγω γνωρισει κ γω τετοιες γυναικες...της ειρωνευτικα περισσοτερο απο σενα...με ειπαν ρομαντικη κ ψευτρα!!απλα κ μονο γτ αποδεδειγμενα δε με ενοιαξε ποτε η τσεπη του αλλου!!κ οχι δεν εχω εγω λεφτα γ να μη με νοιαζει...αλλα με νοιαζουν...τα οποια τα εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου εδω...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τι περιμενεις απο αντρες που πανε 28-30 και τα φτιαχνουν με ανηλικα...........αντρες του κωλου........

Φτιάξτα με 35άρες να δεις "προσωπικότητα" :grin:

τόσες Ανατολικοευρωπαίες [size=12pt]ΠΡΟΘΥΜΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.[/size]

Και αφιλοκερδώς, βεβαίως βεβαίως :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θα σας αναφέρω κάτι που έχω δημοσιεύσει σε άλλο forum και όνομα πολύ πρόσφατα...

Οι γυναίκες( δηλ. οι Ελεηνίδες)έχουν ξεφύγει εντελώς. Σήμερα στη δουλεία μου σε συζήτηση με γυναίκες μου εξήγησαν ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα είναι η εξασφάλιση (ούτε έρωτες καλή εμφάνιση, μόρφωση και δουλεία).

Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας (δηλ. Ελεηνίδας)να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:

1.   Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.   Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.   Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.   Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.   Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε  και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις)  :uzi: :uzi:     

Μακάρι να βρεθούν πολλοί τέτοιοι να τις παντρευτούν,να γαμάμε ευκολότερα και περισσότερο... :rockon:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

1.  Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.  Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.  Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.  Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.  Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Τα λεγομενα που ακουσες,μπορει να σου σηκωσαν την τριχα (τιποτα αλλο αποκλειεται,σαφως.),καθα ρα και μονο λογω της ωμοτητας και μονο με την οποια στα ειπαν.
Τα λεγομενα αυτα καθεαυτα ομως, παιδια, δεν νομιζω οτι μας εκπλήσουν πλεον στην Ελλαδα.
Ειναι πλεον κοινο μυστικο, οτι τα λεγομενα αυτα, αντανακλουν τον τροπο σκεψης της μεσης Ελληνιδας σημερα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μακάρι να βρεθούν πολλοί τέτοιοι να τις παντρευτούν,να γαμάμε ευκολότερα και περισσότερο... :rockon:

Πιστεψέ με fleshforfantasy με κάτι τέτοια που ακούω δεν θέλω ούτε να τις βλέπω...

Το θέμα για μένα είναι κατά πόσο είναι εκτεταμένος αυτός ο τρόπος σκέψης στις σημερινές Ελεηνίδες...

jasonbecker φοβάμαι ότι έχεις δίκιο...

Να αναφέρω ότι βγήκα πρόσφατα με κοπέλα 30+ και μου είπε στο πρώτο ραντεβού πως είναι κελεπούρι γιατί είναι δημόσιος υπάλληλος και διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσεως... :idiot:

nakedsun

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεψέ με fleshforfantasy με κάτι τέτοια που ακούω δεν θέλω ούτε να τις βλέπω...

Το θέμα για μένα είναι κατά πόσο είναι εκτεταμένος αυτός ο τρόπος σκέψης στις σημερινές Ελεηνίδες...

jasonbecker φοβάμε ότι έχεις δίκιο...

Να αναφέρω ότι βγήκα πρόσφατα με κοπέλα 30+ και μου είπε στο πρώτο ραντεβού πως είναι κελεπούρι γιατί είναι δημόσιος υπάλληλος και διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσεως... :idiot:

Είναι τα κατοχικά σύνδρομα. Το θέμα σχέσης, απλά :cheesy:, έχει ξεγραφτεί

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σύντροφε , εμείς , με την γνωστή στους κόλπους μας τακτική , του hit n' run ( ... ξέρω , ξέρω , ΔΕΝ την ξέρεις , θα στην μάθω , έκανα εντατικά αυτές τις μέρες ) θα ανάψουμε το φυτίλι , θα σπείρουμε την διχόνοια και την καταστροφή ...και θα θερίσουμε , ως νέοι Machiavelli , τους καρπούς της σποράς !
Μετά , αναλογίσου τους κλονισμούς που θα επιφέρει στο οικοδόμημα , μιά έκδοση των πονημάτων !
Λείπει και ο παλιός , ρε γαμώτο !
Θα πόσταρε απλές καθημερινές Ιταλίδες ( ... παλιές μου γκόμενες , δηλαδή ) και θα τον έφερνα σε απόγνωση  !

... που να βρεις στο net , απλές καθημερινές Εσκιμώες ??? ( ...όχι , γι'αυτές δεν έχω άποψη ! Δεν μπορώ να σιτίζομαι μόνο με μπακαλιάρο )
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε να ωριμασει λιγο η σκεψη...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506

Τι απόψεις να δεις ρε παληκάρι....1000 σελίδες είναι το thread. ΜΑΛΛΙΑΣΕ η γλώσσα μου να τα λέω και να τσακώνομαι με τις ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ εδώ μέσα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Φτιάξτα με 35άρες να δεις "προσωπικότητα" :grin:

Και αφιλοκερδώς, βεβαίως βεβαίως :grin:

Βρε ΒΛΑΞ. Τις γυναίκες έτσι κι αλλιώς τις πληρώνεις. Ακόμα και οι γκόμενες και δη οι Ελεηνίδες κοστίζουν περισσότερο. Τουλάχιστον οι Ανατολικοευρωπαίες προσφέρουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα. Και σαν γκόμενες και σαν πουτάνες.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι απόψεις να δεις ρε παληκάρι....1000 σελίδες είναι το thread. ΜΑΛΛΙΑΣΕ η γλώσσα μου να τα λέω και να τσακώνομαι με τις ΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ εδώ μέσα.
H πλακα ειναι οτι πλεον μονοι σας τα λετε....
:booty: :dancing: :jerking: :booty: :dancing: :jerking:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Το καλο με το νετ είναι ότι επιτρεπει τη συγκριση των αποψεων. Καθως τελευταια, πλην την εμφανισης, εχει δοξασθει και ο χαρακτηρας των Ανατολικοευρωπαιων vs. της αθλιας συμπεριφορας των αθλιων Ελλεινιδων που βλεπουν τον αντρα παρα μονο ως πορτοφολι κλπ, κλπ..., παραθετω ανευ σχολιων τια αποψεις ειδικων επι του θεματος (copy paste από το thread για την Ουκρανια, ευχαριστω του συγγραφεις).
Καλα να περασετε στο υπολοιπο των γιορτων... :) :)

Συνέχισε βρε ψυχοπαθή, ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΟΕΛΕΗΝΑ, γνωστέ ήρωα του θεάτρου σκιών να κολακεύεις μπας και βρεις καμιά ξεπεσμένη από δω μέσα να σου δώσει λίγο σημασία (γιατί κοκό δεν...έχει), παραθέτοντας επιλεκτικά μερικές φράσεις από άλλα thread (εσύ δεν είπες πως το copy paste είναι εύκολο??)...Συνέχισε...ναχουμε και κάτι να γελάμε...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
και να προσθέσω ότι ο επίλογος της συζήτησης με τις Ελεηνίδες ήταν πως δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα.... :uglystupid: :uglystupid:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
εγω γνωρισει κ γω τετοιες γυναικες...της ειρωνευτικα περισσοτερο απο σενα...με ειπαν ρομαντικη κ ψευτρα!!απλα κ μονο γτ αποδεδειγμενα δε με ενοιαξε ποτε η τσεπη του αλλου!!κ οχι δεν εχω εγω λεφτα γ να μη με νοιαζει...αλλα με νοιαζουν...τα οποια τα εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου εδω...

Είπαμε. Εσύ αν και Ελεηνίδα αυτοδιαφήμισες άλλες χάρες...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μόνοι μας τα λέμε. Εσύ τι πετάγεσαι σαν ΠΟΥΤΣΑ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι με αρεσει να σας πειραζω ....
                                    .... εχετε πολυ πλακα!!!!!
παντως αληθεια εχετε απομεινει "μονοι" ....!!!!!
αλλα εσυ καλε μου ανατολ ,που να εχεις προσεξει τι εχουμε απαντησει εδω μεσα
καποιες απο εμας....αλλιως δεν θα το συνεχιζες!!!
σα μικρο παιδακι κανεις που εχεις νεο παιχνιδακι!!!

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς περαιτέρω ειρωνείες, κακίες, εκδικητικότητα, εχθρότητα, απελπισία και οτιδήποτε άλλο κακό μπορεί να βάλει το μυαλό σας, θα ήθελα και εγώ να συνεισφέρω τον οβολό μου.

Οι Ελληνίδες είναι για τον πούτσο.

Α! Επίσης, χωρίς σχόλια.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
και να προσθέσω ότι ο επίλογος της συζήτησης με τις Ελεηνίδες ήταν πως δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα.... :uglystupid: :uglystupid:

Η γνωστή, τετριμμένη, άθλια ψευτοδικαιολογία τους για την ΑΓΑΜΙΑ που τις δέρνει. Και φυσικά δεν υπάρχουν άντρες όπως τους θέλουν αυτές. Ο κόσμος ξύπνησε και φυσικά δεν υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ (εκτός γνωστών εξαιρέσεων). Άλλωστε υπάρχουν πολύ καλύτερες γυναίκες απ' αυτές και ζούμε σε μια ελεύθερη οικονομία.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι με αρεσει να σας πειραζω ....
                                    .... εχετε πολυ πλακα!!!!!
παντως αληθεια εχετε απομεινει "μονοι" ....!!!!!
αλλα εσυ καλε μου ανατολ ,που να εχεις προσεξει τι εχουμε απαντησει εδω μεσα
καποιες απο εμας....αλλιως δεν θα το συνεχιζες!!!
σα μικρο παιδακι κανεις που εχεις νεο παιχνιδακι!!!

Τι να απαντήσετε βρε χαμένη ανθυπολοχαγέ της Αλβανίας?? Δεν περνάνε τα παραμύθια σας πια και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Αν συνεχίσετε έτσι, θα μείνετε σύντομα στο ράφι όπως τα παλιά, ξύλινα κουρδιστά παιχνίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom