Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Καλησπέρα στο site και σε όλους τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες, λάτρεις της Ανατολικοευρωπαϊκής  ομορφιάς. Επέστρεψα μετά από ένα θαυμάσιο, εορταστικό, παρτουζάτο τριήμερο στο Κίεβο, απ' όπου σας είχα στείλει και μήνυμα. Μερικές βέβαια, ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ Ελεηνίδες, νομίζουν πως στο Κίεβο δεν μπορείς να έχεις ούτε Internet και άρα δεν μπορείς να στέλνεις μηνύματα από κει. Τέλος πάντων, να ευχηθώ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ και σ' αυτούς που ΑΝΟΗΤΩΣ ακόμη περιμένουν λίγη προσοχή από καμιά βρωμερή και τρισάθλια Ελεηνίδα και αγνούν τόσες Ανατολικοευρωπαίες ΠΡΟΘΥΜΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα στο site και σε όλους τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες, λάτρεις της Ανατολικοευρωπαϊκής  ομορφιάς. Επέστρεψα μετά από ένα θαυμάσιο, εορταστικό, παρτουζάτο τριήμερο στο Κίεβο, απ' όπου σας είχα στείλει και μήνυμα. Μερικές βέβαια, ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ Ελεηνίδες, νομίζουν πως στο Κίεβο δεν μπορείς να έχεις ούτε Internet και άρα δεν μπορείς να στέλνεις μηνύματα από κει. Τέλος πάντων, να ευχηθώ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ και σ' αυτούς που ΑΝΟΗΤΩΣ ακόμη περιμένουν λίγη προσοχή από καμιά βρωμερή και τρισάθλια Ελεηνίδα και αγνούν τόσες Ανατολικοευρωπαίες ΠΡΟΘΥΜΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.

Κ φυσικά έχει..
πως αλλιώς θα ΄γραφε ο φανταστικός Ιωσήφ Μπλάσκος.. :rockon:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Μεγαλοψυχία όμως, μα να ευχηθεί σε όλους!...

Ανατρίχιασα... Εσείς είχατε ρίγη?  :P

Χρόνια πολλά και πολλές πολλές ανατολικοευρωπείες για σένα καλό μου!  :-* :-* :-*

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Μεγαλοψυχία όμως, μα να ευχηθεί σε όλους!...

Ανατρίχιασα... Εσείς είχατε ρίγη?  :P

Χρόνια πολλά και πολλές πολλές ανατολικοευρωπείες για σένα καλό μου!  :-* :-* :-*
εγω εχω ριγη με εσενα ανατριχιλα σκετη!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Ας αγνοήσουμε την ειρωνεία και το δηλητήριο ορισμένων ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ Ελεηνίδων και ας απολαύσουμε μερικά ΟΛΟΓΛΥΚΑ Ουκρανάκια...

Συνημμένα

• Anya.jpg
    Anya.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Diana.jpg
    Diana.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Ekaterina.jpg
    Ekaterina.jpg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Galina.jpg
    Galina.jpg
    4,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Victoria.jpg
    Victoria.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 15

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ας αγνοήσουμε την ειρωνεία και το δηλητήριο ορισμένων ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ Ελεηνίδων και ας απολαύσουμε μερικά ΟΛΟΓΛΥΚΑ Ουκρανάκια...
μη ξεχασεις τουσ συναγωνιστες σου να μας τις γνωρισεις, και μη σου ξεφυγει κατι για σεξ τις θελουμε για βαθια σχεση

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Σε μένα έλαχε να γνωρίσω τις Ανατολικοευρωπαίες μερικά χρόνια πριν τη πτώση του τείχους !
Απο τότε μέχρι και σήμερα ΔΕΝ έχω αλλάξει γνώμη !
Οι γυναίκες αυτές είναι γενικά ΥΠΕΡΑΝΩ !
Μην αρχίσω να γράφω λεπτομέρειες γιατί θα κουφαθείτε και δε θα πιστεύετε λέξη !
Δεν έχω όμως ξεχάσει οτι δίναν τη ψυχή τους και το κορμί τους ίσα !
Οχι πολύ κορμί και καθόλου ψυχή όπως κατά κανόνα συμβαίνει με τις άθλιες Ελλεηνίδες !

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο καθενας με τα γουστα του!!!εμενα προσωπικα δεν με πειραζουν οι κοπελες!!!ουτε και εσεις τι κανετε στο κρεββατι σας.....!!!εσεις γιατι το συνεχιζετε?!?!?!?! :think: :jerking: :think:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κ φυσικά έχει..
πως αλλιώς θα ΄γραφε ο φανταστικός Ιωσήφ Μπλάσκος.. :rockon:

Το καλο με το νετ είναι ότι επιτρεπει τη συγκριση των αποψεων. Καθως τελευταια, πλην την εμφανισης, εχει δοξασθει και ο χαρακτηρας των Ανατολικοευρωπαιων vs. της αθλιας συμπεριφορας των αθλιων Ελλεινιδων που βλεπουν τον αντρα παρα μονο ως πορτοφολι κλπ, κλπ..., παραθετω ανευ σχολιων τια αποψεις ειδικων επι του θεματος (copy paste από το thread για την Ουκρανια, ευχαριστω του συγγραφεις).
Καλα να περασετε στο υπολοιπο των γιορτων... :) :)

εν τω μεταξύ δεν θυμάμαι αν το χω γράψει αυτό όσο πιο χοντρός είναι κάποιος εδώ, τόσο πιο πολύ μουνί τραβάει. Σου λέει χοντρός, αυτός τρώει πολύ άρα έχει και μονέδα (η μάσα εδώ είναι ακριβή)

Γενικά το ενδιαφέρον τους είναι να πάρουν μεγάλο αμάξι, διαμέρισμα, γούνες, κλπ κλπ
Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν, διαβάζουν αλλά προφανώς μαλακείες...

α δεν μπορεί! γενικευεις πολυ φίλε μου τι μαλακειες είναι αυτες που γράφεις!
είσαι ρατσίστας!
Ουκρανίδες οι πιο φιλοτιμες γυναικες του κοσμου...

ρε πουστη μου τι θελω και σας ξυπναω:

κανων 1ος: Οι σκυθες σκεπτονται μονον το χρημα
κανων 2ος: οσο πιο λιγα  έχουν τοσο το καλυτερο
κανων 3ος: ποτε μην δανειζεις λεπτα σε σκύθες
κανων 4ος: ποτε μην κάνεις καλο και νομιζεις οτι θα ανταποδωθει
κανων 50ς: ποτε μα ποτε μην εμπιστευεσαι καμια σκυθισσα

θα έλεγα γαιδουρια αλλά αποτελει προσβολη για τα κακομοιρα τα γαιδουρακια...

ρε φιλε γιατι εγω που στα γραφω τι νομιζεις οτι κανω...
Προκειται για γιγαντιαια γαιδουρια...

έχετε ακουσει τις παροιμιες

α. δώσε θάρρος στο χωριάτη...
β. είπαν της γριας να κλαψει κι έφεσε τον κόσμο όλο

έ παίδες αυτή είναι η κατακλειδα της Ουκραίνας

επαναλαμβανω:

οι τυποι που δεν είναι αγγελουδια, είναι 100 φορες καλυτεροι απο τις τυπισσες
οι τύπισσες είναι

α. πουτάνες
β. ή ηλίθιες σε βαθμο σαδομαζοχισμου

ενταξει γενικευω αλλά νομιζω θα μας παρει  πολύ εάν ελέγξω προσωπικα ένα προς ένα τα στοιχεια 25 εκκατομμυριων ουκρανιδων. Προσωρινως βολευτητε μ αυτο...

όπως έχω ξαναδηλωσει το πιστευετε δεν το πιστευετε, σκασιλαρα μου, μονον έτσι τις κανεις ζάφτι
ενταξει ορισμενοι ασ της γλυκομιλησουν, νουθετησουν , κόψουν το γλυκο κι αν χωρανε απο τις πορτες να περασουν να μου γραψουν

κάπου συστελονται, λέγω κάπου, άμα κάνουν κάνα παιδι αλλά μην περιμενετε τρομερα πράματα

ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις τη γλωσσα.εδω εντελως αλλιως συμπεριφερεται μια κοπελα σε μενα και εντελως αλλιως με εναν μη γνωστη της γλωσσα που δεν μενει στη Ρωσσια και κοιταει να του φαει οσα πιο πολλα μπορει! (…)

Επισκέπτης
Σύντροφε και συναγωνιστή , Ζiggy Stardust , μου φαίνεται πως ο καιρός γαρ εγγύς , να αρχίσουμε τις αναφορές μας , στις συμπεριφορές των Γαλατισσών και των Λατίνων !
Θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες και κύματα μεταναστών , όμως !
Ας το αναβάλουμε γιά το επετειακό 1000ο φύλλο , του παρόντος νήματος !

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σύντροφε και συναγωνιστή , Ζiggy Stardust , μου φαίνεται πως ο καιρός γαρ εγγύς , να αρχίσουμε τις αναφορές μας , στις συμπεριφορές των Γαλατισσών και των Λατίνων !
Θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες και κύματα μεταναστών , όμως !
Ας το αναβάλουμε γιά το επετειακό 1000ο φύλλο , του παρόντος νήματος !
Λες, εεεε... Για το 1000ο φυλλο (με δυο λ?  :2funny: :2funny:)είναι πειρασμος...
Απο την αλλη συντροφε, μαλλον χαμενος κοπος θα 'ναι...
Οι προκαταληψεις ειναι ανικητες.
Η γοητεια της ισοπεδωσης και της γενικευσης ειναι ακαταμαχητη...

Ουτως η αλλως, κουβεντα να γινεται ειναι το θρεντ.
Γιατι in real life, μολις κουνησει μια το κωλαράκι της γινεται διαδηλωση πισω της.
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Επισκέπτης
Λες, εεεε... Για το 1000ο φυλλο (με δυο λ?  :2funny: :2funny:)είναι πειρασμος...
Απο την αλλη συντροφε, μαλλον χαμενος κοπος θα 'ναι...
Οι προκαταληψεις ειναι ανικητες.
Η γοητεια της ισοπεδωσης και της γενικευσης ειναι ακαταμαχητη...

Ουτως η αλλως, κουβεντα να γινεται ειναι το θρεντ.
Γιατι in real life, μολις κουνησει μια το κωλαράκι της γινεται διαδηλωση πισω της.
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Ρε σύντροφε , εμείς , με την γνωστή στους κόλπους μας τακτική , του hit n' run ( ... ξέρω , ξέρω , ΔΕΝ την ξέρεις , θα στην μάθω , έκανα εντατικά αυτές τις μέρες ) θα ανάψουμε το φυτίλι , θα σπείρουμε την διχόνοια και την καταστροφή ...και θα θερίσουμε , ως νέοι Machiavelli , τους καρπούς της σποράς !
Μετά , αναλογίσου τους κλονισμούς που θα επιφέρει στο οικοδόμημα , μιά έκδοση των πονημάτων !
Λείπει και ο παλιός , ρε γαμώτο !
Θα πόσταρε απλές καθημερινές Ιταλίδες ( ... παλιές μου γκόμενες , δηλαδή ) και θα τον έφερνα σε απόγνωση  !

... που να βρεις στο net , απλές καθημερινές Εσκιμώες ??? ( ...όχι , γι'αυτές δεν έχω άποψη ! Δεν μπορώ να σιτίζομαι μόνο με μπακαλιάρο )

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε σύντροφε , εμείς , με την γνωστή στους κόλπους μας τακτική , του hit n' run ( ... ξέρω , ξέρω , ΔΕΝ την ξέρεις , θα στην μάθω , έκανα εντατικά αυτές τις μέρες ) θα ανάψουμε το φυτίλι , θα σπείρουμε την διχόνοια και την καταστροφή ...και θα θερίσουμε , ως νέοι Machiavelli , τους καρπούς της σποράς !
Μετά , αναλογίσου τους κλονισμούς που θα επιφέρει στο οικοδόμημα , μιά έκδοση των πονημάτων !
Λείπει και ο παλιός , ρε γαμώτο !
Θα πόσταρε απλές καθημερινές Ιταλίδες ( ... παλιές μου γκόμενες , δηλαδή ) και θα τον έφερνα σε απόγνωση  !

... που να βρεις στο net , απλές καθημερινές Εσκιμώες ??? ( ...όχι , γι'αυτές δεν έχω άποψη ! Δεν μπορώ να σιτίζομαι μόνο με μπακαλιάρο )
εχω γελασει τοσο πολυ με τον διαλογο σου με τον ζιγκ!!!!!!!!!!να στε καλα...!!!απιστευτα εξυπνος διαλογος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θα σας αναφέρω κάτι που έχω δημοσιεύσει σε άλλο forum και όνομα πολύ πρόσφατα...

Οι γυναίκες( δηλ. οι Ελεηνίδες)έχουν ξεφύγει εντελώς. Σήμερα στη δουλεία μου σε συζήτηση με γυναίκες μου εξήγησαν ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα είναι η εξασφάλιση (ούτε έρωτες καλή εμφάνιση, μόρφωση και δουλεία).

Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας (δηλ. Ελεηνίδας)να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:

1.   Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.   Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.   Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.   Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.   Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε  και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις)  :uzi: :uzi:     

Πάντως το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον, θα ήθελα να δω και άλλες απόψεις...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!