amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
φερσου ελεφθερα μι κολασKαλή η μαλακία σου.
Υ.Γ. Πλάκα κάνω.
φερσου ελεφθερα μι κολασKαλή η μαλακία σου.
Υ.Γ. Πλάκα κάνω.
Δε γαμιέται ας το βάλω εδώ!!!
Καλησπέρα στο site και σε όλους τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες, λάτρεις της Ανατολικοευρωπαϊκής ομορφιάς. Επέστρεψα μετά από ένα θαυμάσιο, εορταστικό, παρτουζάτο τριήμερο στο Κίεβο, απ' όπου σας είχα στείλει και μήνυμα. Μερικές βέβαια, ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ Ελεηνίδες, νομίζουν πως στο Κίεβο δεν μπορείς να έχεις ούτε Internet και άρα δεν μπορείς να στέλνεις μηνύματα από κει. Τέλος πάντων, να ευχηθώ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ και σ' αυτούς που ΑΝΟΗΤΩΣ ακόμη περιμένουν λίγη προσοχή από καμιά βρωμερή και τρισάθλια Ελεηνίδα και αγνούν τόσες Ανατολικοευρωπαίες ΠΡΟΘΥΜΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.
Καλησπέρα στο site και σε όλους τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες, λάτρεις της Ανατολικοευρωπαϊκής ομορφιάς. Επέστρεψα μετά από ένα θαυμάσιο, εορταστικό, παρτουζάτο τριήμερο στο Κίεβο, απ' όπου σας είχα στείλει και μήνυμα. Μερικές βέβαια, ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ Ελεηνίδες, νομίζουν πως στο Κίεβο δεν μπορείς να έχεις ούτε Internet και άρα δεν μπορείς να στέλνεις μηνύματα από κει. Τέλος πάντων, να ευχηθώ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ και σ' αυτούς που ΑΝΟΗΤΩΣ ακόμη περιμένουν λίγη προσοχή από καμιά βρωμερή και τρισάθλια Ελεηνίδα και αγνούν τόσες Ανατολικοευρωπαίες ΠΡΟΘΥΜΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.
εγω εχω ριγη με εσενα ανατριχιλα σκετη!Μεγαλοψυχία όμως, μα να ευχηθεί σε όλους!...
Ανατρίχιασα... Εσείς είχατε ρίγη?
Χρόνια πολλά και πολλές πολλές ανατολικοευρωπείες για σένα καλό μου! :-* :-* :-*
μη ξεχασεις τουσ συναγωνιστες σου να μας τις γνωρισεις, και μη σου ξεφυγει κατι για σεξ τις θελουμε για βαθια σχεσηΑς αγνοήσουμε την ειρωνεία και το δηλητήριο ορισμένων ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ Ελεηνίδων και ας απολαύσουμε μερικά ΟΛΟΓΛΥΚΑ Ουκρανάκια...
πολυ σημασια δινετε στο νετ μου φαινεται.....
Κ φυσικά έχει..
πως αλλιώς θα ΄γραφε ο φανταστικός Ιωσήφ Μπλάσκος..
εν τω μεταξύ δεν θυμάμαι αν το χω γράψει αυτό όσο πιο χοντρός είναι κάποιος εδώ, τόσο πιο πολύ μουνί τραβάει. Σου λέει χοντρός, αυτός τρώει πολύ άρα έχει και μονέδα (η μάσα εδώ είναι ακριβή)
Γενικά το ενδιαφέρον τους είναι να πάρουν μεγάλο αμάξι, διαμέρισμα, γούνες, κλπ κλπ
Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν, διαβάζουν αλλά προφανώς μαλακείες...
α δεν μπορεί! γενικευεις πολυ φίλε μου τι μαλακειες είναι αυτες που γράφεις!
είσαι ρατσίστας!
Ουκρανίδες οι πιο φιλοτιμες γυναικες του κοσμου...
ρε πουστη μου τι θελω και σας ξυπναω:
κανων 1ος: Οι σκυθες σκεπτονται μονον το χρημα
κανων 2ος: οσο πιο λιγα έχουν τοσο το καλυτερο
κανων 3ος: ποτε μην δανειζεις λεπτα σε σκύθες
κανων 4ος: ποτε μην κάνεις καλο και νομιζεις οτι θα ανταποδωθει
κανων 50ς: ποτε μα ποτε μην εμπιστευεσαι καμια σκυθισσα
θα έλεγα γαιδουρια αλλά αποτελει προσβολη για τα κακομοιρα τα γαιδουρακια...
ρε φιλε γιατι εγω που στα γραφω τι νομιζεις οτι κανω...
Προκειται για γιγαντιαια γαιδουρια...
έχετε ακουσει τις παροιμιες
α. δώσε θάρρος στο χωριάτη...
β. είπαν της γριας να κλαψει κι έφεσε τον κόσμο όλο
έ παίδες αυτή είναι η κατακλειδα της Ουκραίνας
επαναλαμβανω:
οι τυποι που δεν είναι αγγελουδια, είναι 100 φορες καλυτεροι απο τις τυπισσες
οι τύπισσες είναι
α. πουτάνες
β. ή ηλίθιες σε βαθμο σαδομαζοχισμου
ενταξει γενικευω αλλά νομιζω θα μας παρει πολύ εάν ελέγξω προσωπικα ένα προς ένα τα στοιχεια 25 εκκατομμυριων ουκρανιδων. Προσωρινως βολευτητε μ αυτο...
όπως έχω ξαναδηλωσει το πιστευετε δεν το πιστευετε, σκασιλαρα μου, μονον έτσι τις κανεις ζάφτι
ενταξει ορισμενοι ασ της γλυκομιλησουν, νουθετησουν , κόψουν το γλυκο κι αν χωρανε απο τις πορτες να περασουν να μου γραψουν
κάπου συστελονται, λέγω κάπου, άμα κάνουν κάνα παιδι αλλά μην περιμενετε τρομερα πράματα
ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις τη γλωσσα.εδω εντελως αλλιως συμπεριφερεται μια κοπελα σε μενα και εντελως αλλιως με εναν μη γνωστη της γλωσσα που δεν μενει στη Ρωσσια και κοιταει να του φαει οσα πιο πολλα μπορει! (…)
Λες, εεεε... Για το 1000ο φυλλο (με δυο λ? )είναι πειρασμος...Σύντροφε και συναγωνιστή , Ζiggy Stardust , μου φαίνεται πως ο καιρός γαρ εγγύς , να αρχίσουμε τις αναφορές μας , στις συμπεριφορές των Γαλατισσών και των Λατίνων !
Θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες και κύματα μεταναστών , όμως !
Ας το αναβάλουμε γιά το επετειακό 1000ο φύλλο , του παρόντος νήματος !
Ρε σύντροφε , εμείς , με την γνωστή στους κόλπους μας τακτική , του hit n' run ( ... ξέρω , ξέρω , ΔΕΝ την ξέρεις , θα στην μάθω , έκανα εντατικά αυτές τις μέρες ) θα ανάψουμε το φυτίλι , θα σπείρουμε την διχόνοια και την καταστροφή ...και θα θερίσουμε , ως νέοι Machiavelli , τους καρπούς της σποράς !Λες, εεεε... Για το 1000ο φυλλο (με δυο λ? )είναι πειρασμος...
Απο την αλλη συντροφε, μαλλον χαμενος κοπος θα 'ναι...
Οι προκαταληψεις ειναι ανικητες.
Η γοητεια της ισοπεδωσης και της γενικευσης ειναι ακαταμαχητη...
Ουτως η αλλως, κουβεντα να γινεται ειναι το θρεντ.
Γιατι in real life, μολις κουνησει μια το κωλαράκι της γινεται διαδηλωση πισω της.
εχω γελασει τοσο πολυ με τον διαλογο σου με τον ζιγκ!!!!!!!!!!να στε καλα...!!!απιστευτα εξυπνος διαλογος!!!Ρε σύντροφε , εμείς , με την γνωστή στους κόλπους μας τακτική , του hit n' run ( ... ξέρω , ξέρω , ΔΕΝ την ξέρεις , θα στην μάθω , έκανα εντατικά αυτές τις μέρες ) θα ανάψουμε το φυτίλι , θα σπείρουμε την διχόνοια και την καταστροφή ...και θα θερίσουμε , ως νέοι Machiavelli , τους καρπούς της σποράς !
Μετά , αναλογίσου τους κλονισμούς που θα επιφέρει στο οικοδόμημα , μιά έκδοση των πονημάτων !
Λείπει και ο παλιός , ρε γαμώτο !
Θα πόσταρε απλές καθημερινές Ιταλίδες ( ... παλιές μου γκόμενες , δηλαδή ) και θα τον έφερνα σε απόγνωση !
... που να βρεις στο net , απλές καθημερινές Εσκιμώες ??? ( ...όχι , γι'αυτές δεν έχω άποψη ! Δεν μπορώ να σιτίζομαι μόνο με μπακαλιάρο )