anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.183
- Πόντοι
- 506
εσύ όποτε δεν είσαι με Βαλέρια δεν ποστάρεις εδώ?
Εγώ ποστάρω με και χωρίς Βαλέρια. Δε ψάχνω γκόμενα εδώ μέσα. ΓΚΕΓΚΕ??
εσύ όποτε δεν είσαι με Βαλέρια δεν ποστάρεις εδώ?
εγο ιμε κοσμοπολιτις και με αγαπανε πολι εκι περα
ιμε σκαστοσ φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γρασιδι βοσκαδεροΚαι στο κοσμοπολιταν ρε ? Πως καταντησες ετσι ρε βοθρε? Χαλασες και συ.
εβγε αξιοσ!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ ποστάρω με και χωρίς Βαλέρια. Δε ψάχνω γκόμενα εδώ μέσα. ΓΚΕΓΚΕ??
Οι περισσότεροι πρέπει να πάμε για μπάνιο προκειμένου να καθαρίσει το site.δικιο εχει το καλο κ ξηγημενο παιδι.Πρεπει να φαμε μπανιο για να καθαρισει το σαιτ
Θρουλη μου!!!!ιμε σκαστοσ φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γρασιδι βοσκαδερο
ενώ εγώ ψάχνω..
όσοι πιστοί προσέλθετε..
ιμε σκαστοσ φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γρασιδι βοσκαδερο
ιμουνα ατακτηΚαι γιατι σε πρασινισανε αδερφε ? Για να εισαι ασορτι με το γρασιδι ?
"ηρθες" κιολας.....ιμε φρινοσ οχι βτραχοσ αρα μου παη το σκατιιμουνα ατακτη
Τς Τς Τς Ελλεεινίδααααα
ιμε μονοσ και αμα βγο εξο,θα με φαη το μαβρο φιδι"ηρθες" κιολας.....
πωπω γρηγοραδαααααα.....!!!!!!
:-*αφφφφφ.
είμαι η άτιμη..
σκοτώστε με..
Ναι βρε, αν θες έρχεσαι κι εσύ! Δεχόμαστε κι αγόρια δεν δαγκώνουμε! ;)Δηλαδή όντως μέλη του bourdela ειναι μέλη και στο cosmo-κάτι που ειναι για κοριτσάκια;
Δηλαδή όντως μέλη του bourdela ειναι μέλη και στο cosmo-κάτι που ειναι για κοριτσάκια;
Ναι ρε!!! Είχαμε μπει για να καυλαντίσουμε αλλά δεν έκατσε τίποτα!!!Δηλαδή όντως μέλη του bourdela ειναι μέλη και στο cosmo-κάτι που ειναι για κοριτσάκια;
ελα που παραπονιεσαι ....?!?!?!?!?!Ναι ρε!!! Είχαμε μπει για να καυλαντίσουμε αλλά δεν έκατσε τίποτα!!!
Και το chat δεν ήταν κι από τα καλύτερα.
θα μινουν η αγνι και αξιη ελινεσ αντρακλεσ οποσ εσι,το θεμα ινε ποσ ακομα εχουν ζιτισι τα τραβ με οργανα τεραστια ,μαλον θα τα ζιτουν η ξενι μεταναστεσΔηλαδή όντως μέλη του bourdela ειναι μέλη και στο cosmo-κάτι που ειναι για κοριτσάκια;
ελα που παραπονιεσαι ....?!?!?!?!?!
ατιμουλικο!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
θα μινουν η αγνι και αξιη ελινεσ αντρακλεσ οποσ εσι,το θεμα ινε ποσ ακομα εχουν ζιτισι τα τραβ με οργανα τεραστια ,μαλον θα τα ζιτουν η ξενι μεταναστεσ