Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.974

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.093
Πόντοι
9.297
Γυναικες υπαρχουν παντου και διαθεσιμες. Απο εκει και περα ειναι θεμα τι ακριβως θελεις και τι τιμημα διατιθεσαι να πληρωσεις. Οικονομικο, συναισθηματικο, κοινωνικο η και ψυχολογικο. Ολα στη ζωη ειναι εφικτα και ολα ταυτοχρονα απαιτουν καποιο τιμημα. Θελεις να εισαι ο "υπεργαμιας". Μπορεις αλλα μετα θα θυσιασεις αλλα πραγματα-ισως φιλους, ισως την προοπτικη επαγγελματικης σταδιοδρομιας-εαν δεν εισαι βυσμα να εχεις εξασφαλισμενη θεση". Απο την αλλη θελεις να γινεις λεφτας-μπορεις εαν ασχολησε μονο με το χρημα οποτε παλι θα κανεςι θυσιες-εκτος και ενα εχεις γεννηθει πλουσιος γονος-

Θα σας δωσω ενα παραδειγμα, καθημερινοτητας. Εχετε παει στα Χοντος σεντερ και ειδικοτερα της Ομονοιας? ειναι γεματο πωλητριες ορισμενες αρκετα καλες. Σεναριο-πηγαινεται εκει να "αγορασετε γυναικειο αρωμα-..φτιαξτε μια ιστορια οτι ειναι για την "σοβαρη σχεση σας και θελετε συμβουλες- αρχιζεται να μιλατε με τα καλυτερα λογια για "την σχεση σας" στην πωλητρια σε σημειο που να αρχιζε να "φορτωνει" λογω ζηλιας. Στο ενδιαμεσο πετατε διακριτικα υπονουμενα για το ποσες γυναικες χασατε για να "ειστε με τη σχεση σας". Μετα...και εντεχνως το "αλλαζεται" το στορυ. Εχετε προβληματα με τη "σχεση σας" το αρωμα που θελετε να αγορασεται δεν το θελετε και τοσο πολυ..εχετε δευτερες σκεψεις κτλ κτλ. Στο ενδιαμεσο δινεται το ονομα σας . Τελικα δεν αγοραζεται τιποτα και φευγεται αφου κανετε 1-2 φιλοφρονησεις στην πωλητρια.

Περνανε 1-2 εβδομαδες. Ξαναπατε-βρισκεται ξανα την πωλητρια, τις λετε "οτι τελειωσε η σχεση σας με δικη σας πρωτοβουλια αλλα τωρα νιωθετε ενοχες"....που το κανατε τοσο αποτομα....εν συνεχεια λετε ,ε συγχωρειτε που σας λεω τοσα πραγματα και σας διακοπτω απο τη δουλεια σας, αλλα ειστε το τελευταιο ατομο οταν πηγα να αγορασω το αρωμα απο εσας-μετα ακριβως τη χωρισα". Εκει σε καποια φαση λετε "θα ηθελα να παμε γι α ενα καφε να μιλησω σε καποιον σας εσας"-ριχνες 1-2 φιλοφρονησεις σε αυτο το σημειο. Αμεσως μετα δινεις τη καρτα σου (παντοτε να εχτε καρτες μαζι σας).

95% θα γαμησεις σε 1-24 ωρα αργοτερα.

Πιο ειναι το ηθικο διδαγμα της ιστοριας-σεναριου

Για να γαμησεις αγνωστη κα συντομα πρεπει να εισαι..καλος ψευτης-παραμυθας, βουλευτης του κυνοβουλιου.

Παραμυθι-δημιουργια ζηλιας-πληγωμενη καρδια και να αιωρηται στον αερα οτι εχεις λεφτα και δημοφιλια χωρις ομως να το λες.

Αυτα για τα γαμησια και για αρπακτες.

Εαν θελετε να κανετε σχεση για οικογενεια- τοτε προξενειο με κοπελα που να ειναι σχετικα αβγαλτη( (δηλαδη να μην την εχουν παρει πανω απο 2-3 ΣΥΝΟΛΙΚΑ) η οποια να ειναι υγειης και να στεκεται συγκροτημενα ψυχολογικα. Οποτε προσεγγιση συγγενικων και φιλικων κυκλων εαν υπαρχει καποια τετοια στο ευρυτερο περιβαλλον που να ενδιαφερεται.

Εαν δεν θελετε να ειστε ψευτες και δεν θελετε η δεν μπορειται με προξενιο τοτε ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Αφιερωστε κοπο να βγαλετε λεφτα, αποταμιευστε να εχετε για τα γεραματα και ως τοτε γαματε χωρις ενοχες.

Σχεσεις με "ρομαντισμο" και σαλιαρισματα ζευγαριων ειναι το φαινεσθε-προκειται για περιπτωσεις που η γυναικα εχει σαφεστατη στοχευση το γαμο και "δινει ολα" για να εξασφαλισει τον γκομενο και να τον δεσει. Ειπαμε για γαμο μονο αβγαλτες.Παιδια θελετε να μεγαλωσετε οχι να μπλεξεται σε ιστοριες που θα ταλαιπωρησουν το καρδιαγγειακο συστημα.

-Σε ολα τα παραπανω υπαρχουν και εξαιρεσεις.

-Ουδεμια ευθυνη αναλαμβανεται εκ της διευθυνσεως για οποιον ακολουθησει τις παραπανω συμβουλες

-Επιστροφες συμβουλων δεν γινονται αποδεκτες.

Για παραπονα μπορειτε να καλεσετε στη γενικη γραμματεια ισοτητας απο τις 9 το πρωι μεχρι της 12 30 μμ.
Επιφυλάσσομαι μόνο κατά πόσο θα μπορούσε να φάει όλο αυτό το παραμύθι η πωλήτρια εκτός αν είναι τελείως αβγαλτη η ζει σε ένα ροζ συννεφάκι.
Επίσης το ότι μια γυναίκα είναι μόνη ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη .Πιθανότατα έχει θέματα ψυχολογικά,κοινωνικά η ο,τιδηποτε άλλο την καθιστά μη διαθέσιμη όχι απλά για μερικές εβδομάδες αλλά για μήνες η και χρόνια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.093
Πόντοι
9.297
Για τις ελεεινιδες τα ξέρουμε, σίχαμα τα σκέτα.. Πιστεύω όμβς ότι θα έπρεπε να αφιέρωμα στις αλβανιδες??.. Είναι εκείνα τα αόρατα όμορφα κορίτσια που βλέπουμε να δουλεύουν στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ, στο βενζινάδικο, στα τζάμπο.. Τόσο πιο ξεχωριστές και πιο όμορφες από τις ελεεινιδες, με τόσο καλύτερο χαρακτήρα.. Φαίνεται όμως να είναι σχεδόν αόρατες στην ελληνική κοινωνία η είναι ιδέα μου?? ??
Αν κανείς παιδιά με Αλβανίδα τι θα μαθαίνουν στο σχολείο;Ότι οι παππούδες του ενός γονιού πολεμούσαν τους παππούδες του άλλου...η θα πάθουν πλήρη σύγχυση και κρίση ταυτότητας η δεν θα τα νοιάζει για τίποτα γιατί θα έχουν αποβλακωθει από το κινητό όπως τα σημερινά.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Για τις ελεεινιδες τα ξέρουμε, σίχαμα τα σκέτα.. Πιστεύω όμβς ότι θα έπρεπε να αφιέρωμα στις αλβανιδες??.. Είναι εκείνα τα αόρατα όμορφα κορίτσια που βλέπουμε να δουλεύουν στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ, στο βενζινάδικο, στα τζάμπο.. Τόσο πιο ξεχωριστές και πιο όμορφες από τις ελεεινιδες, με τόσο καλύτερο χαρακτήρα.. Φαίνεται όμως να είναι σχεδόν αόρατες στην ελληνική κοινωνία η είναι ιδέα μου?? ??
Επιβεβαιώνω σύντροφε,

Τις λίγες φορές που μου χαμογέλασε ένα όμορφο κορίτσι στην Ελλάδα ήταν Αλβανίδα.

Ειναι κρίμα που δεν τις γνωρίζουμε καλύτερα ...
Ειναι πιο όμορφες και ποιο γλυκές απο τις
κωλο-Ελλει-νιδες

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Επίσης το ότι μια γυναίκα είναι μόνη ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη .Πιθανότατα έχει θέματα ψυχολογικά,κοινωνικά η ο,τιδηποτε άλλο την καθιστά μη διαθέσιμη όχι απλά για μερικές εβδομάδες αλλά για μήνες η και χρόνια.
Αυτό ακριβώς..άπειρα τα παραδείγματα..

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.355
Πόντοι
1.056
Αν κανείς παιδιά με Αλβανίδα τι θα μαθαίνουν στο σχολείο;Ότι οι παππούδες του ενός γονιού πολεμούσαν τους παππούδες του άλλου...η θα πάθουν πλήρη σύγχυση και κρίση ταυτότητας η δεν θα τα νοιάζει για τίποτα γιατί θα έχουν αποβλακωθει από το κινητό όπως τα σημερινά.
Τυπε και αυτόν έτσι όπως γράφει για Αλβανό (ή για αλλοδαπό) τον κόβω. Οπότε δεν θα έχει πρόβλημα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τυπε επισης ν μην παρεις βορειοελλαδιτισσα γιατι λενε ''με δωσεις'' και οχι ''μου δωσεις'' και τα παιδια θα μπερδευονται.
Ουτε κρητικια, γιατι εκει δε θα καταλαβαινουν τιποτε.
Α, ουτε πελοποννησια γιατι με το νι και το λι θα παθουν παρακρουση
Ουτε αθεα γιατι τα παιδια τι θα βγουν??
Και να συμφωνησεις απο πριν για τα οπαδικα γιατι τα παιδια θα παθουν συγχυση ο ενας γαβρος και η αλλη αεκτζου
Καλα, δε συζηταω για τη μουσικη, φαντασου το παιδακι να ακουει απο τη μια καρρα και απο την αλλη μπριτνευ σπιαρς

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.307
Πόντοι
4.546
Έχεις θέμα :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ξεχωριστες και πιο όμορφες δε θα το έλεγα...πιο ακομπλεξάριστες ναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.093
Πόντοι
9.297
Τυπε επισης ν μην παρεις βορειοελλαδιτισσα γιατι λενε ''με δωσεις'' και οχι ''μου δωσεις'' και τα παιδια θα μπερδευονται.
Ουτε κρητικια, γιατι εκει δε θα καταλαβαινουν τιποτε.
Α, ουτε πελοποννησια γιατι με το νι και το λι θα παθουν παρακρουση
Ουτε αθεα γιατι τα παιδια τι θα βγουν??
Και να συμφωνησεις απο πριν για τα οπαδικα γιατι τα παιδια θα παθουν συγχυση ο ενας γαβρος και η αλλη αεκτζου
Καλα, δε συζηταω για τη μουσικη, φαντασου το παιδακι να ακουει απο τη μια καρρα και απο την αλλη μπριτνευ σπιαρς
Δεν μπορεί ΑΛΗΘΕΙΑ να θεωρείς ότι αυτό που είπα εγώ έχει ίδια βαρύτητα με αυτό που λες εσύ...εκτός αν έχεις ήδη φάει κάψιμο εγκεφάλου η ο,τιδηποτε άλλο.Αν ισχύει κάτι από αυτά,περαστικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.093
Πόντοι
9.297
Τυπε και αυτόν έτσι όπως γράφει για Αλβανό (ή για αλλοδαπό) τον κόβω. Οπότε δεν θα έχει πρόβλημα.
Η προσωνυμία του όμως δείχνει αν μη τι άλλο γνώση της ελληνικής πραγματικότητας....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.264
Πόντοι
2.356
Καποια στιγμη θα καταλαβεις μεγαλωνοντας οτι αλλος ειναι ο ρολος του αντρα και αλλος της γυναικας. Αλλο να ειναι ανεργος ο αντρας και αλλο η γυναικα.
Επειδη εχετε ξεχασει και τα αυτονοητα βασικα πραγματα, δεν σημαινει οτι θα αλλαξουμε νομους και προφητες. Ο αντρας παρεχει ασφαλεια και η γυναικα φροντιδα.
για πανε πες τα σε κανενα φεμινιστικο κινημα αυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαχαχαχααχχαχα
Αχχααχχαχααχχαχα
Χαχαχαχαχαχχαχαχχσ
Ενα σωρο μαλακιες τις δεκαετιες του 60.
Ποια σημερινη γυναικα προσφερει φροντιδα?
Που ολες ξημεροβραδιαζονται στα νυχαδικα τα κομμωτηρια τα μπουζουκια και τους καφεδες.
Ασε μας ρε δικηγορε μιλας σαν 90χρονος.
Καλυτερα 90χρονος παρα 9χρονος σαν του λογου σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για πανε πες τα σε κανενα φεμινιστικο κινημα αυτα
Οχι, γιατι οι φεμινιστριες ειναι το 2% των γυναικων.
Προτιμω να το λεω στο 98% των γυναικων, που συμφωνουν απολυτως μαζι μου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επιβεβαιώνω σύντροφε,

Τις λίγες φορές που μου χαμογέλασε ένα όμορφο κορίτσι στην Ελλάδα ήταν Αλβανίδα.

Ειναι κρίμα που δεν τις γνωρίζουμε καλύτερα ...
Ειναι πιο όμορφες και ποιο γλυκές απο τις
κωλο-Ελλει-νιδες
για πουτάνες δε κανουν πάντως

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αλλα εχω την εντύπωση οτι οι αλβανίδες δεν κανουν ευκολα πίπες...(εκτος και αν εγω έπεσα σε περιπτώσεις)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.093
Πόντοι
9.297
αλλα εχω την εντύπωση οτι οι αλβανίδες δεν κανουν ευκολα πίπες...(εκτος και αν εγω έπεσα σε περιπτώσεις)
Έχω πέσει σε αξιόλογες Αλβανίδες δεν έχω παράπονο...ήσουν άτυχος απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom