You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καποια στιγμη θα καταλαβεις μεγαλωνοντας οτι αλλος ειναι ο ρολος του αντρα και αλλος της γυναικας. Αλλο να ειναι ανεργος ο αντρας και αλλο η γυναικα.Απλά οι Ελληνίδες έχουν περισσότερες επιλογές.. Ενα 6αρι,ενα έτσι να κάνει βρίσκει άντρες.. Ο άντρας όμως δεν είναι τόσο εύκολο να βρει γυναίκα.. Πρέπει να έχει λεφτά, σπίτι, να είναι γυμνασμένους, να εχιε τρόπους, να έχει κάλλη δουλειά.. Ενώ η ελεεινιδα τίποτα, μόνο μια τρύπα έχει και αντε ένα μέτριο σωματακικαο να οι πυρφοροι.. Οι γυναίκες πχ θέλουν τον άντρα με καλή δουλειά, εσείς δηλαδή θα απορρίπτετε ένα γκομενακι επειδή πχ είναι άνεργο, φυσικά και όχι, Πο εκεί να καταλάβουμε ότι όλα δουλεύουν υπέρ των ελεεινιδων..
Επειδη εχετε ξεχασει και τα αυτονοητα βασικα πραγματα, δεν σημαινει οτι θα αλλαξουμε νομους και προφητες. Ο αντρας παρεχει ασφαλεια και η γυναικα φροντιδα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Δεν εχετε ζησει δεκαετιες 50 και 60 μηπω και 70 και 60 που η αγαμια αναγκαζε ατομα να μεταναστευσουν και σε αλλες ηπειρους. Τη σημερινη εποχη το να γαμησεις ειναι εξαιρετικα ευκολο ειδωμενο απο "μακροιστορικη πλευρα".
Τωρα βεβαια εαν καποιος που ειναι μετριας η και κακης εμφανισης, αφραγκος, χωρις τροπους, δεν ξερει να ντυνεται, διχως κατι να προσφερει (βλ.υποταγη με τη καλη εννοια και ασφαλεια) επιδιωκει να γαμαει 8 και 9αρια-wake up little fellow, wake up. Ουτε στο Μπουρουντι.
ΥΓ Ανδρες που εχουν προσοντα και κυκλοφορουν μονοι τους ειναι
απο επιλογη δεν θελουν δεσμευσεις
αδερφες
"δηθεν" εχουν το στυλ αλλα οχι την ουσια
Εδώ έχουμε Tinder,γυναίκες που μέχρι να παντρευτούν έχουν φάει ένα εκατομύριο ψωλές,πιτσιρίκια που γαμιούνται από το Γυμνάσιο,πουτάνες με 10ευρώ και συγκρίνουμε με τους παππούδες ή τους πατεράδες μας,
που παντρεύτηκαν στα 20 όταν ακόμη δεν ήξεραν κατά που πέφτει το μουνί..
Τα ίδια λένε όλοι οι άντρες ανεξαρτήτου χώρας για τις συμπατριώτισσές τους.
Ότι δεν το δίνουν,ότι είναι καργιόλες,ότι γαμιούνται σαν σκυλιά όταν πηγαίνουν διακοπές..
Εν τω μεταξύ,όντως οι ελλεηνίδες κατέχουν περίοπτη θέση στο διεθνές καργιολοστερέωμα,γιατί τις αναθρέψαν σαν χρυσομούνες πριγκήπισσες,αλλά και γιατί ο μέσος Έλληνας είναι beta.
Διαβάζω εδώ μέσα και νομίζει κανείς ότι γίνεται λόγος για μία χώρα που οι άντρες είναι κελεπούρια και όλες οι γυναίκες καργιόλες.
Mιλάμε για χώρα που οι άντρες,μαζί με τους Ιταλούς,εγκαταλείπουν(αν το εγκαταλείψουν) το πατρικό τους στα 30+
Που ο μέσος Έλληνας παντρεύεται και η σύζυγος φορτώνεται πεθερά,αδέρφια.ξαδέρφια
και το χειρότερο,όλοι αυτοί έχουν και άποψη για το ζευγάρι..
Μιλάμε για νεομετανάστες με καλές δουλειές,που τα εγκατέλειψαν όλα και γύρισαν πίσω,γιατί τους έλειπε ο φραπές και το φαγητό της μαμάκας..
Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο,σιγά τα κελεπούρια τους μπουχέσες νεοέλληνες..
Το μόνο που αξιολογείται πλέον,είναι το ποιος είσαι.
Σαν Έλληνας,απλά είσαι πάνω από αραβοτουρκοαφρικανούς.
Πέραν τούτου,ουδέν...
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
Καποια στιγμη θα καταλαβεις μεγαλωνοντας οτι αλλος ειναι ο ρολος του αντρα και αλλος της γυναικας. Αλλο να ειναι ανεργος ο αντρας και αλλο η γυναικα.
Επειδη εχετε ξεχασει και τα αυτονοητα βασικα πραγματα, δεν σημαινει οτι θα αλλαξουμε νομους και προφητες. Ο αντρας παρεχει ασφαλεια και η γυναικα φροντιδα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Στην Ελλαδα μαλλον δεν συμβαινει αυτο...
Frank DeSimone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 964
- Πόντοι
- 81
Ο Αλεξ71 ειναι ορθως-ασφαλεια-φροντιδα οπως επισης υποταγη-ασφαλεια. Απο εκει και περα το μειζων ειναι τι ακριβως θελει ο καθενας
θελεις σχεση για οικογενεια?
θελεις σχεση για να γαμας?
θελεις σχεση για να λες στους φιλους σου ?
θελεις απλα ενα πηδημα της βραδυας, καθε βραδυα με διαφορετικη ?
για το πρωτο αρκετες προθυμες ελληνιδες ιδιαιτερα μετα τα πρωτα -αντα
για το δευτερο επισης και απο πολυ μικροτερες ηλικιες
για το τριτο ...ουδεν σχολιο
και για το τελευταιο-λαθος χωρα. Υπαρχει η Αγγλια, η Νορβηγια, Φινλανδια μην ταλαιπωρησε εδω....
για το πρωτο-πρεπει να εξασφαλισεις τουλαχιστον τα βασικα προς το ζειν στη γυναικα και να εισαι ατομοπου να μπορει να εμπιστευτει ως μελλοντικο πατερα
για το δευτερο να εχεις αυτοπεποιθηση για να μπορεις να προσφερεις ασφαλεια-ολες οι γυναικες τη "σχεση διαρκειας" την βλεπουν ως προθαλαμο σε γαμο, οποτε κατουσια πρεπει να λειτουργεις ως γαμπρος
για το τριτο...ουδεν σχολιο
για το τεταρτο-ακομα εδω εισαι? Raynair και βουρ για Μπεργκεν η Λουτον -παμπ, ξυδια, πεσιμο , ολο και καποια θα κατσει, σεξ, κεμπαμπ μετα και υπνος.Μην ξεχασεις το εσωρουχο στο σπιτι της αλληνης
θελεις σχεση για οικογενεια?
θελεις σχεση για να γαμας?
θελεις σχεση για να λες στους φιλους σου ?
θελεις απλα ενα πηδημα της βραδυας, καθε βραδυα με διαφορετικη ?
για το πρωτο αρκετες προθυμες ελληνιδες ιδιαιτερα μετα τα πρωτα -αντα
για το δευτερο επισης και απο πολυ μικροτερες ηλικιες
για το τριτο ...ουδεν σχολιο
και για το τελευταιο-λαθος χωρα. Υπαρχει η Αγγλια, η Νορβηγια, Φινλανδια μην ταλαιπωρησε εδω....
για το πρωτο-πρεπει να εξασφαλισεις τουλαχιστον τα βασικα προς το ζειν στη γυναικα και να εισαι ατομοπου να μπορει να εμπιστευτει ως μελλοντικο πατερα
για το δευτερο να εχεις αυτοπεποιθηση για να μπορεις να προσφερεις ασφαλεια-ολες οι γυναικες τη "σχεση διαρκειας" την βλεπουν ως προθαλαμο σε γαμο, οποτε κατουσια πρεπει να λειτουργεις ως γαμπρος
για το τριτο...ουδεν σχολιο
για το τεταρτο-ακομα εδω εισαι? Raynair και βουρ για Μπεργκεν η Λουτον -παμπ, ξυδια, πεσιμο , ολο και καποια θα κατσει, σεξ, κεμπαμπ μετα και υπνος.Μην ξεχασεις το εσωρουχο στο σπιτι της αλληνης
xal34
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 58.498
- Πόντοι
- 16.131
σε μικρες πολεις ξεσαλωνουν οι παντρεμενες κ με πολυ kinky σκηνικα,λογω κλειστης κοινωνιας νομιζουμε οτι δε γινονται κ γινονται οργιαΣε τοσο μικρες κωμοπολεις οι γυναικες ΔΕΝ ψαχνονται με τυχον ξενους αλλα κολλανε με οσους ΗΔΗ ξερουν με οποιονδηποτε τροπο.Παιζουν στην ασφαλεια της εδρας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Στην ασφαλεια του κυκλου αυτα...φυσικα δεν μιλαμε για γενικευμενο ξεσαλωμα αλλα απλως για μια εξαιρεση στο ολο κλιμα.σε μικρες πολεις ξεσαλωνουν οι παντρεμενες κ με πολυ kinky σκηνικα,λογω κλειστης κοινωνιας νομιζουμε οτι δε γινονται κ γινονται οργια
xal34
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 58.498
- Πόντοι
- 16.131
τα οργια μαθαινονται απο εχεμυθα προσωπα,αν ειναι γενικευμενο δεν ειναι κ κρυφα κ αν υπαρχουν παντρεμενοι/ες. απλως λεω απο αυτα που ξερω επαρχια γινονται πιο πολλα απο αθηναΣτην ασφαλεια του κυκλου αυτα...φυσικα δεν μιλαμε για γενικευμενο ξεσαλωμα αλλα απλως για μια εξαιρεση στο ολο κλιμα.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Διάλεξη του Alexander Grace με μήνυμα "the dating market sucks for men" Στο βίντεο περιλαμβάνει όλα όσα εμείς οι 40+ μάθαμε τόσα χρόνια από την εμπειρία της ζωής. Λέει ότι δεν πρέπει να στεναχωριέσαι που χάνεις ένα παιχνίδι στο οποίο οι προοπτικές να νικήσεις είναι ελάχιστες και τι να κάνεις για να μην χάσεις!
Ορίζει ακόμα την έννοια του του sexual dept και παροτρύνει τα αρσενικά να πηγαίνουν με τις πουτάνες. Τέλος, ασκεί κριτική σε αυτούς του p.u.a. και στις εφήμερες σεξουαλικές επαφές. Για το τελευταίο. τις εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις δηλαδή δε με έπεισε αλλά στα σχόλια άνδρες που είχαν πολλές γυναίκες στον βίο τους τον επιβεβαιώνουν λέγοντας πως η ουσία είναι το pairbond κι όχι οι ξεπέτες.
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Παντού όλες οι γυναίκες το ίδιο είναι αλλά το πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι πως υπερεκτιμούν την αξία τους περισσότερο σε σχέση με τις ξένες.
Υπέρβαρη 35αρα νυχού θεωρεί τον εαυτό της γυναίκα καριέρας, εμφανίσημη με λίγες καμπύλες και έχει ιδανικό target group τουλάχιστον τον Γιαννακόπουλο.
Το άλλο κακό με τις δικές μας είναι πως επειδή την πέφτουμε σε ότι κινείται νομίζουν πως κόβουμε και φλέβες για αυτές. Δεν έχουν καταλάβει πως η όλη διαδικασία είναι όπως στις εκθέσεις αυτοκινήτων. Πολλοί επισκέπτονται και ρωτάνε αλλά πολλοί λίγοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν.
Επίσης σαφώς ο κάθε άντρας θέλει να παρέχει ασφάλεια αρκεί να έχει και την οικονομική άνεση. Τι να το κάνω να παρέχω στέγη και ασφάλεια στην super γυναίκα και να μην έχω λεφτά για βενζίνες και τσιγάρα;
Στην τελική, ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στους αγώνες των γυναικών παγκοσμίως για ισότητα με τους άντρες; Το δικαίωμα των γυναικών στην εργασία κατακτήθηκε με αγώνες.
Υπέρβαρη 35αρα νυχού θεωρεί τον εαυτό της γυναίκα καριέρας, εμφανίσημη με λίγες καμπύλες και έχει ιδανικό target group τουλάχιστον τον Γιαννακόπουλο.
Το άλλο κακό με τις δικές μας είναι πως επειδή την πέφτουμε σε ότι κινείται νομίζουν πως κόβουμε και φλέβες για αυτές. Δεν έχουν καταλάβει πως η όλη διαδικασία είναι όπως στις εκθέσεις αυτοκινήτων. Πολλοί επισκέπτονται και ρωτάνε αλλά πολλοί λίγοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν.
Επίσης σαφώς ο κάθε άντρας θέλει να παρέχει ασφάλεια αρκεί να έχει και την οικονομική άνεση. Τι να το κάνω να παρέχω στέγη και ασφάλεια στην super γυναίκα και να μην έχω λεφτά για βενζίνες και τσιγάρα;
Στην τελική, ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στους αγώνες των γυναικών παγκοσμίως για ισότητα με τους άντρες; Το δικαίωμα των γυναικών στην εργασία κατακτήθηκε με αγώνες.
Ανοιχτή χωρίς ταμπού και κρυφά χαρτιά συζήτηση με ελληνίδα:
Ένα ραντεβού σταθμός που μου άνοιξε τα μάτια απέναντί τους.
Ωστόσο εγώ θα γενίκευα τα συμπεράσματά μου και δε θα περιοριζόμουν μόνο στις ντόπιες,καθώς πολλές ξένες έχουν ελληνοποιηθεί και αποκτήσει τουπέ.
Βλέπε Ρωσσίδες πχ που έχουν γίνει και αρπακτικά και έχουν αποκτήσει τουπε και ύφος.
Τεσπα,ο διάλογος τοποθετείται 10 χρόνια πίσω και αφορά το άνοιγμα ψυχής που έγινε αμέσως μετά το γαμήσι,οπότε και οι μάσκες είχαν ήδη πέσει
Γεμάτος ιδρώτα και ένα μείγμα υγρών σπέρματος και μουνοχύματος έτρεξα στο μπάνιο να φρεσκαριστώ
-Που πας και φεύγεις από την αγκαλιά μου...είπε η ελληνίδα
Να φρεσκαριστώ κι έρχομαι της απαντώ
ΟΚ λέει κάπως απότομα και νευρικά
Μετά από κανα 3 λεπτο έρχομαι και κάθομαι απέναντί της...
Ανάβω τσιγάρο της δίνω κι αυτής ένα
Μου λέει ''έχει κάτι η αγκαλιά μου?''
Της λέω ''να σου μιλήσω στα ίσια?''
Ναι μου λεει φυσικά
Από τη στιγμή που έχυσα και μετά η παρέα σου δε μου φαίνεται τόσο απαραίτητη...
Τι ήταν να το πω...αφήνιασε...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΔΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ''ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΕΣ'' ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...
Ήλπιζα να γαμάς καλά μια και τσέπη δεν έχεις...στα δύο ραντεβού που βγήκαμε με πήγες για ένα...καφέ και μια...μπύρα!
Έχεις 2 τροχούς και ούτε καν αμάξι...όταν σου ανέφερα να με πας για φαγητό στο ταδε κυριλέ εστιατόριο...δεν έδειξες να χαίρεσαι και ιδιαίτερα!
Έφερες ένα σωρό δικαιολογίες για να μην πάμε γιατί ήξερες ότι ΕΣΥ θα πληρώσεις ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!
Δε με προορίζουν οι γονείς μου να γίνομαι μεζές στις ορέξεις ενός λυσσάρη που δεν ξέρει να εκτιμά σωστά μια γυναίκα!....
Τι σου χρωστάω μάτια μου?της απαντάω
Τι?Μου λέει
Τι δεν κατάλαβες?Με πόσα χρήματα αν στα δώσω φεύγεις χαρούμενη?Με 50?Με 100?Με 200?
Κι εκεινη ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ
Αν σου κόψω τώρα μια επιταγή των 2000 είμαστε εντάξει?της λέω(μπλοφαρα φυσικα)
Για πότε μαλάκωσε το πρόσωπό της μάγκες χαχαχα
Δεν εξαγοράζομαι μου λέει,δεν είμαι καμμιά φτηνή...αλλά αν θες κάνε μου ένα δωράκι κάτι ωραία σκουλαρίκια που είδα...''
Μη τα πολυλογώ περισσότερο μάγκες μου
Το νόημα το πιάσατε.Το κακομαθημένο είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του...κι ας ήταν ενα ταπεινό 7 αράκι...
Ήθελε μεγάλη ζωή ακριβά δώρα κυριλέ εστιατόρια ταξίδια...
Της έβγαλα την αλήθεια με μια 'σκληρή παραλλαγή της ''σωκρατικής μεθόδου''
Φυσικά και δε την ξανάδα.Για την ακρίβεια εκείνη δε με ξανάδε
Κι έκανα την εξής σκέψη:Για ένα ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΔΡΑ που μπορεί ν αγοράσει και το φεγγάρι....οι επαγγελλματίες ιερόδουλες από τις μη επαγγελματίες δε θα έχουν καμμια ουσιαστική διαφορά...
Θα αγοράζουν όσο χρόνο θέλουν μαζί τους χωρίς να σκάνε ιδιαίτερα...
Τροφή για σκέψη...
-τι ειναι τελικά value for money και τι value for life με ποιότητα ζωής?Σεξ με ιεροδουλες/σεξ με ελληνιδες μη επαγγελματιες/σεξ με αλλες εθνικοτητες/σχεση μαζι τους?/κατι παραπανω?πχ οικογενεια?
-τι θα θελε ο καθένας από εμάς ξεχωριστά?
-οι γυναίκες άλλων εθνικοτήτων είναι καλύτερες οι χειρότερες από τις ελληνίδες?
-Πόσο άλλαξε αυτή η εικόνα τα τελευταία 20 χρόνια?
Πόσα πολλά μπορεί να πει κανείς γι αυτό τον διάλογο! Όλο το δράμα των σχέσεων των 2 φύλων συμπυκνωμένο. Δυστυχώς δεν κατάλαβες τι προσπάθησε να σου πει. Εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβουμε εμείς οι άνδρες τις γυναίκες. Δεν είναι μόνο οι ελληνίδες, όλες είναι έτσι. Συναισθηματικά όντα εκείνες, λογικά εμείς. Σου έβαλε παγίδα (ήταν test) με το σχόλιο "δεν γαμάς καλά". Το αντίθετο είχε γίνει. Ήθελε να σε δοκιμάσει επειδή όχι μόνο σηκώθηκες κι έφυγες αμέσως μετά το σεξ αλλά και κάθισες απέναντί της λες και φοβόσουν/ συχαινόσουν την αγκαλιά της. Το πιθανότερο είναι να την γαμούσες πολύ καλά και επειδή ένιωθε κάτι για σένα, ήθελε εκείνη την στιγμή λίγη τρυφερότητα (όχι πολύ όμως και ειδικά για εκείνη την στιγμή) την ασφάλεια του φίλου της μετά το ξέσκισμα. Το έπαιξες όμως σκληρό αρσενικό (αυτό ήταν όμως που της αρέσει γενικά) αλλά εσύ το τερμάτισες. Γι αυτό απάντησε έτσι. Αυτό που σου είπε για το χρήμα ήταν από την σκοπιά της επιβεβαίωση ότι δεν είσαι κατά βάθος τελικά ο μάγκας που θέλεις να δείχνεις διότι νόμισες πως το θέμα ήταν το χρήμα. Δεν είσαι αληθινός μάγκας σε εγλώβισε να παραδεχθείς. Μπήκες σε μια λογική αντιπαράθεση, σε ένα debate (είμαστε εξαιρετικοί εμείς οι άνδρες σε αυτό) ενώ απλά ήθελε λίγη αγκαλιά. Οι γυναίκες πάνε με άντρες που τις πληρώνουν για να τις πηδήσουν επειδή τους έχουν κατατάξει στους "μέτριους γαμιάδες" όπως σου είπε. Ο μεγάλος γαμιάς της πηδάει όποτε θελήσει δωρεάν, οι καλύτεροι (νταβατζήδες) τις πηδάνε μόνο όταν τους πληρώνουν εκείνες ;) Αλλά έχουν τον τρόπο τους. Ή είναι απάνθρωπα κυριάρχοι πάνω τους ή διαθέτουν μια λεπτή ισσοροπία σκληράδας και τρυφερότητας την οποία ξέρουν πολύ καλά πότε να την βγάζουν με το σταγονόμετρο ...
Και για να μην νομίσεις ότι κάνω τον έξυπνο η γνώση της θεωρίας απέχει αρκετά από την ίδια την πράξη ... είναι να τοχεις και μέσα σου ;)
Επίσης το σχόλιο είναι στην ίδια γραμμή των εξαιρετικών ποστ που διάβασα από τον Frank de Simone
Τελευταία τροποποίηση:
Γιατί φίλε μου είχε σχέση και με γυναίκες από άλλες χώρες και το λες αυτό η μήπως παπαγαλιζεις ότι μας έμαθαν να λέμε οι πυρφοροι στα χωριά μας περί δήθεν της καλής τέλειας και Αγίας ελεεινιδα γιατί αν ήταν τόσο τέλειες όπως λες δεν θα ήταν η Ελλάδα πρώτη σε υπογεννητικοτητα, οι κακές αλβανιδες γεωγιανες(πουτανες ς όπως θα έλεγες) έχουν ομως τον αντρουλη τους και τα παιδάκια τους..Καλή η θεωρία καλά τα σκεπτικα
Αλλά ότι καί να λέμε σαν την Ελληνίδα δεν έχει
Τυπε το θέμα ειναι ότι οι ελεεινιδες έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν λιγουρι στην Ελλάδα σου λέει το μουνι μου έχει αξία αν τις είχαμε όπως στην αλ ανία και στη Γεωργία να είναι μόνο για δουλειές του σπιτιού και να φέρνουν νερό από το πηγάδι 2 χιλιόμετρα μακρυα(στα χωριά εκεί έτσι κάνουν), θα είχαν στρώσει τώρα.. Εδώ οι αλβανιδες έχουν ζήτηση στο ελλαδισταν, σου λέει αυτοί πεινάνε εδώ για μουνι, εκεί που τρώγαμε φάπες στη Αλβανία μας κυνηγάνε οι πλούσιοι εδώ, ξέρεις πόσοι πλούσιοι τα φτιάχνουν με μετανάστριες, φαντάσου οι ελεεινιδες που είναι χειρότερες στο χαρακτήρα και στη συμπεριφορά πόσο πιο χάλια μυαλά κουβαλάνε, δυστυχώς αυτές έχουν το μαχαίρι αυτές και το καρπούζι, ο άντρας απλά ελπίζει να τον επιλέξουν..Παντού όλες οι γυναίκες το ίδιο είναι αλλά το πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι πως υπερεκτιμούν την αξία τους περισσότερο σε σχέση με τις ξένες.
Αν ήταν ελεεινές τελείωςΓιατί φίλε μου είχε σχέση και με γυναίκες από άλλες χώρες και το λες αυτό η μήπως παπαγαλιζεις ότι μας έμαθαν να λέμε οι πυρφοροι στα χωριά μας περί δήθεν της καλής τέλειας και Αγίας ελεεινιδα γιατί αν ήταν τόσο τέλειες όπως λες δεν θα ήταν η Ελλάδα πρώτη σε υπογεννητικοτητα, οι κακές αλβανιδες γεωγιανες(πουτανες ς όπως θα έλεγες) έχουν ομως τον αντρουλη τους και τα παιδάκια τους..
Θα παντρευόμασταν ή θά δεσμευομασταν ξένες από την αρχή πολύ απλό
Επισκέφτηκα μεγάλο εμπορικό κέντρο για ψώνια αναγκαστικά αν και δε γουστάρω τα ψώνια, ήθελα επειγόντως παπούτσια.. Ρε παιδιά τι γίνεται στις ηλικίες 15 με 22.ολο τέτοια ζευγάρια εβλεπες.. Παίζει να γαμανε και όλοι σε αυτές τις ηλικίες.. Βέβαια με. Το ανάλογο τίμημα.. Δωράκια ρουχαλάκια στις. Μικρές ελεεινιδουλες..
Αντίθετα έβλεπες τους 30αρηδες ψωλαρια σε τριάδες τετράδες να πίνουν φραπέ.. 30αρη Έλληνα άιντε να δεις έναν στους δέκα με γκομενα.. Τα μικρά αντίθετα ολο κάτι πιπινακια είχανε..δικιο είχε ο σαντμαν μου φαίνεται που έλεγε ότι μόνο οι 17αρηδες γαμανε..
Βρε φίλε τι μας λες τώρα.. Αναγκαστικά παντρεύονται ελεεινιδες αφού μόνο τέτοιες έχει στο ελλαδισταν αλλοδαπές ελάχιστες εκτός από κάτι Πακιστανός, μπορεί να τους νομίζεις για γυναίκες για να βλέπεις. Μιλιουνια αλλοδαπές στην Ελλάδα, εγώ μόνο ελεεινιδες βλεπω.. Εκτός και αν στη γειτονιά σου δηλαδή έχεις ποικιλία από πολωνες Ρωσίδες ουκρανεςτσεχες και δεν μας το λες, πες μου που. Ε εις φίλε να μετακομίσουμε. .Αν ήταν ελεεινές τελείως
Θα παντρευόμασταν ή θά δεσμευομασταν ξένες από την αρχή πολύ απλό
Επισκέφτηκα μεγάλο εμπορικό κέντρο για ψώνια αναγκαστικά αν και δε γουστάρω τα ψώνια, ήθελα επειγόντως παπούτσια.. Ρε παιδιά τι γίνεται στις ηλικίες 15 με 22.ολο τέτοια ζευγάρια εβλεπες.. Παίζει να γαμανε και όλοι σε αυτές τις ηλικίες.. Βέβαια με. Το ανάλογο τίμημα.. Δωράκια ρουχαλάκια στις. Μικρές ελεεινιδουλες..
Λες και διαβαζω τον sadman...
Βεβαια, καλοδεχουμενος.