alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ασε ρε συνωμοτη του μπουΕιχα τους λογους μου χατζηαβατη
Ασε ρε συνωμοτη του μπουΕιχα τους λογους μου χατζηαβατη
τωρα κοιτα...εχω μια αρχη με τις γυναίκες (αλβανίδες και μη) πες με υπερβολικο πες με οτι θες αλλα αν στα πρώτα 3-4 γαμήσια δε κάνουν πίπες,δε συνεχίζω...απλως τυχαινει αυτα τα περιστατικά να ειναι απο αλβανίδες που μου ειπανε οτι μονο ύστερα απο καιρο κανουν πίπες και μονο αν ξέρουν καλα τον αλλον...(τωρα ισχιει δεν ισχιει δεν έκατσα και ποτε να μάθω )Γενικά υπαρχει συντηρητισμος αλλά άνετα αυτό ανατρέπεται.
Η 25χρονη νοσοκομα απο το Δυρράχιο στην αρχη ηταν σφιχτή οταν ομως της εδωσα θάρρος αρχισε και ξεκλειδωνε και στο τελος τα έκανε ολα.
Οι Αλβανίδες τα κανουν ολα τυπε απλα ειναι μεχρι να ξεκλειδωσουν,και μην θεωρουμε τις ιμιτασιον αλβανιδες που πηγαν σχολειο ελλαδα,αυτες εχουν ελληνοποιηθει.
Δεν έχουν μάθει ότι υπάρχει μια εφεύρεση που λέγεται "προφυλακτικό";τωρα κοιτα...εχω μια αρχη με τις γυναίκες (αλβανίδες και μη) πες με υπερβολικο πες με οτι θες αλλα αν στα πρώτα 3-4 γαμήσια δε κάνουν πίπες,δε συνεχίζω...απλως τυχαινει αυτα τα περιστατικά να ειναι απο αλβανίδες που μου ειπανε οτι μονο ύστερα απο καιρο κανουν πίπες και μονο αν ξέρουν καλα τον αλλον...(τωρα ισχιει δεν ισχιει δεν έκατσα και ποτε να μάθω )
ποτε φευγεις Αυστρια;Πηγαινε Τίρανα η δυρραχιο φιλε και ξεκινα καμακι η μεσω σοσιαλ,θα δεις ποσο ευκολο ειναι εκει σε σχεση με εδω.
Τωρα σαφως τα μουνολιβαδα ειναι καλυτερα και σε ποιοτητα και ποσότητα τα λεει και ο αρχηγος ο κμαν αυτα.
δε μπορω τη προφορα την αλβανική ρε φιλε ομως..και ηταν το μονο που με χαλούσε σε αυτες που γνώρισα,τωρα αν ειναι καμια μουνάρα δε ξέρω εκει ισως το καταπιώ/παραβλέψω/κανω το κινέζο δε ξερω..Πηγαινε Τίρανα η δυρραχιο φιλε και ξεκινα καμακι η μεσω σοσιαλ,θα δεις ποσο ευκολο ειναι εκει σε σχεση με εδω.
Τωρα σαφως τα μουνολιβαδα ειναι καλυτερα και σε ποιοτητα και ποσότητα τα λεει και ο αρχηγος ο κμαν αυτα.
Τύπε Αλβανια μπορεί να μάς φάει το αλβανόσογο. Εδώ οι σκατόφλωροι οι ελλεεινες δείχνουν τη μαγκιά τους στα σήριαλ της δεκάρας αλλά εκεί τα κάνουν και στην πραγματικότηταΣτην ελλαδα δεν βρισκεις,υπαρχουν πολλες αλλα αλλες ειναι ελληνοποιημενες αλλες καπαρωμενες με αλβανους.
Θα πρεπει να πας αλβανια και συγκεριμενα τιρανα η δυρραχιο να οργωσεις σε λαιβ καμακι και μεσω σοσιαλ να παιξεις παιχνιδι,θα βρεις πολλα μουνακια που μοιαζουν πολυ με τις ελληνιδες εμφανησιακα δεν θα δεις τρελές διαφορες οπως ρωσια η ουκρανια.
Ειναι κοντα εγω πηγα 3ημερο και οδικως φθηνα εκει σε σχεση με εδω
αυτη τη δουλεια θα κανουμε τωρα θα τρεχουμε απο δω και απο κει να φέρνουμε γυναικες? αν και...ετσι οπως εχουμε καταντήσει εδω με τα ζώα στο τελος εκει θα φτάσουμεΕγω δεν μπορω που ειναι οικονομες πολυ γενικα τσιγγουνες αλλα κλαιν λες και θα παντρευτω.
σε διάφορα σαντουιτσαδικα,τυπου beat η everest,καφε και οπου τελως παντων δε παει η ελλεηνιδα γιατι ειναι και πολυ ντίβα ναουμεΠου βρίσκουμε Αλβανίδες στην Ελλάδα τύποι? Αυτές σίγουρα όταν ακούσουν για αριστερά και κομμουνισμό θα βγάζουν σπυριά. Ακούγονται καλές κοπέλες.
Α έτσι εξηγείται που πέτυχα κανά δυο που φέρονταν φιλικές/γλυκούλεςσε διάφορα σαντουιτσαδικα,τυπου beat η everest,καφε και οπου τελως παντων δε παει η ελλεηνιδα γιατι ειναι και πολυ ντίβα ναουμε
Και δε ρίχνουν τις τιμές οι καργιόλες που τις πηδάμε οι κούροι!Αυτο ειναι η απολυτη ξεφτιλα της ελληνιδας.
Οταν φευγουν παλικαρια και οργωνουν μουνολιβαδα αλβανιες βουλγαριες αποκλειστικα για μουνι ειναι η απολυτη ξεφτιλα για τις ντοπιες.
Εδω στα μπουρδελα πολλες ιεροδουλες χλευαζουν πως τοσο ωραια παλικαρια καποιοι και δεν εχουν γκομενα και ρθχνουν την ευθυνη οχι στα παλικαρια αλλα στις γκόμενες τις ντοπιες.
Δεν ξέρω τι είδους φρούτο είναι η φίλη σου, το συντριπτικό πάντως ποσοστό υπαλλήλων που δουλεύουν στα καταστήματα Σκλαβενίτη είναι Έλληνες/Ελληνίδες. Μάλιστα θέλει μεγάλο βύσμα για να προσληφθεί κάποιος γιατί είναι αξιοζήλευτες θέσεις.εχω μια φίλη που της εκαναν διάφορες μαλακίες στη δουλειά της τυπου δεν την πληρώνανε και κατι τετοια...εμπας περιπτώση της λεω εχω ενα κονέ με σκλαβενιτη θες να σε χώσω? οχι λεει για ποια με πέρασες εχω τελειώσει την τάδε και την τάδε σχολη δε παω να δουλεψω σε σούπερ..(ακομα τη πηδάνε εντωμεταξυ εκει π ειναι) εεε τράβα γαμήσου της λεω
εγω θυμάμαι πιτσιρικας πηγαινα σε μια πουτάνα (ρωσίδα) και μ λεγε...εχεις κοπέλα? οχι της λεω...τοσο ωραίο πεντι και δεν εχει κουπέλα??Και δε ρίχνουν τις τιμές οι καργιόλες που τις πηδάμε οι κούροι!
κοιτα ειναι ωραία γκόμενα γενικώς απλα εχει λιγο μεγαλο κωλο...κοινώς εχει φακλανεψει λιγο αλλα οι περισσότερες που δουλευουν εκει μεσα πανω κατω ετσι ειναι..και γω πιτσρικάς δουλεψα 2 χρονια σε σούπερ σιγα τι έπαθα..?Δεν ξέρω τι είδους φρούτο είναι η φίλη σου, το συντριπτικό πάντως ποσοστό υπαλλήλων που δουλεύουν στα καταστήματα Σκλαβενίτη είναι Έλληνες/Ελληνίδες. Μάλιστα θέλει μεγάλο βύσμα για να προσληφθεί κάποιος γιατί είναι αξιοζήλευτες θέσεις.
η ελληνίδα εχει τη μαλακία και την ανασφαλεια της παρεας...σου λεει απο γνωστό θα ειναι αρα καλο παιδί...(πουτσες μπλέ δηλ) οι υπολοιποι μένουν με το πουλι στο χέριΟι ελληνιδες ειναι πολυ επιφυλαχτικες και γενικα ανοίγονται μεσω παρεας και μονο.
Με λιγα λογια στην ελλαδα δεσμευονται τυποι οι οποιοι εχουν κοινωνικες επαφες με παρεες κλπ αναμεικτες.
Εντωμεταξι οι γκομενες σπάνια να κοιταξουν εκτος κυκλου τους η μαλλον θα κοιταξουν αλλα δεν θα ανοιχτουν σε ξενους.
Οταν μια γκομενα δεν ειναι οπενμαιντ να πει γιατι να αρκεστω στα 2 με 3 μαλακισμενα της παρεας η να περιμενω αλλη παρεα που θα εχει αλλα 2 η τρια αντρακια και να μην παω στο παλικαρι που ειναι στο διπλανο τραπεζι ή γιατι να μην ανοιξω κουβεντα στο παλικαρι που μίλησε πριν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειδες αυτο που ειπα παραπανω,μου το εχουν πει βουλγαρα ρουμανα και ρωσιδα στη μπουρδελοκαριερα μου