Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
μαναρι δεν ξερω αν εχει εγω παντως πηρα 6000 ευρω και πηρα αλλο.μικτη δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την κλοπη
μαναρι δεν ξερω αν εχει εγω παντως πηρα 6000 ευρω και πηρα αλλο.μικτη δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την κλοπη
παντως να ξερεις οτι μικτη δεν εχει σχεση με την κλοπη παρα μονο αν το τρακαρεις εσυ και εισαι υπαιτιοςμαναρι δεν ξερω αν εχει εγω παντως πηρα 6000 ευρω και πηρα αλλο.
εχω την εντυπωση οτι εκτος απο πιωμα που παιρνεις μονο πουλο αν βρεθεις πιωμενος οτιπαντως να ξερεις οτι μικτη δεν εχει σχεση με την κλοπη παρα μονο αν το τρακαρεις εσυ και εισαι υπαιτιος
οχι στην μικτη απλα σε πληρωνουν φταις δεν φταις ολα τα αλλα τα εχεις και χωρις την μεικτη τα εχω στο αμαξι μου χωρις μεικτηεχω την εντυπωση οτι εκτος απο πιωμα που παιρνεις μονο πουλο αν βρεθεις πιωμενος οτι
η μικτη ασφαλεια εχει μεσα τα παντα φωτια-θραυση κρυσταλλων-κλοπη-τρομοκρατικη ενεργεια
τα παντα και σε αποζημιωνει κιολας επειδη πληρωνεις πολυ υψηλο ποσο.
εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος.
μπορεις να εχεις ολες τις δυνατες καλυψεις συμπεριλαμβανομενης της κλοπης αν προσθεσεις και την καλυψη να μην πλρωνεις την ζημια που προκαλεις στο αυτοκιντο σου ακομα κι αν φταις μειον ενα ποσο απαλλαγης 500 1000 ευρω λεγεται μεικτη τα ξερω γιατι τα εχω κανει ολα πολλακιςεχω την εντυπωση οτι εκτος απο πιωμα που παιρνεις μονο πουλο αν βρεθεις πιωμενος οτι
η μικτη ασφαλεια εχει μεσα τα παντα φωτια-θραυση κρυσταλλων-κλοπη-τρομοκρατικη ενεργεια
τα παντα και σε αποζημιωνει κιολας επειδη πληρωνεις πολυ υψηλο ποσο.
εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος.
θα το πουλησω και θα παρω ενα xt 550 να κανω και τσαντιες να βγαινει η κατσαρολα της ημερας.οχι στην μικτη απλα σε πληρωνουν φταις δεν φταις ολα τα αλλα τα εχεις και χωρις την μεικτη τα εχω στο αμαξι μου χωρις μεικτη
Ένας τέτοιος καγκουρομαλάκας περνάει μπροστά από το σπίτι κάθε μέρα και σπάει @@θα το πουλησω και θα παρω ενα xt 550 να κανω και τσαντιες να βγαινει η κατσαρολα της ημερας.
εχω βαρεθει την φτωχεια την καταραμενη.τρωω το μηλο με την φλουδα.ουτε στον εχθρο μου αυτο.
μπροστα στην φτωχεια μου ο ολιβερ τουιστ ειναι ΝΙΠΛΑΡΟΣ.
Πάτερ Ιωάννης ο Εκατοστόςσαντμαν εξομολογήσου σε μένα την πασα αλήθεια...
αναμένω πμ. θα φοράω και πετραχήλι
ουι.καλα υπαρχει ανθρωπος που να μην του εχουν κλεψει σμαρτ?
Με την Νατασα Καλογριδη καποια σχεση;Πόσο μουναρα!
...και κωλοτεχνικη ομου!Ήταν φαίνεται καλλιτεχνική η φώτο
Με την Νατασα Καλογριδη καποια σχεση;
δυνατο τσιμπουκοσκυλο παντως.στην πιπα της σιγουρα η κωλοτρυπιδα ρουφαει σεντονι..Μαμααααα...θα το φαω ολο το φαγητο μου!!!?
Βρηκε καναν παππου να του φαει το εφαπαξ η ειναι σε "διαιτα";δυνατο τσιμπουκοσκυλο παντως.στην πιπα της σιγουρα η κωλοτρυπιδα ρουφαει σεντονι..
ελα μου ντε?εχει εξαφανιστει η κακουργα αυτον τον καιρο.ποιος ξερει κατι θα ετοιμαζει.Βρηκε καναν παππου να του φαει το εφαπαξ η ειναι σε "διαιτα";
μπορει να ψαχνει για νεα ρουθουνια γιατι τα παλια χαλασανελα μου ντε?εχει εξαφανιστει η κακουργα αυτον τον καιρο.ποιος ξερει κατι θα ετοιμαζει.
μπορει να ψαχνει για νεα ρουθουνια γιατι τα παλια χαλασαν