Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
γαμημενο σμαρτ...καθε μημνα το εβρισκα ανοιχτο
καλα εμενα ειναι το δευτερο.το πρωτο εφυγε και δεν βρεθηκε ποτε.γαμα τα.γαμημενο σμαρτ...καθε μημνα το εβρισκα ανοιχτο
Αυτό είναι πάρα πολύ καλό ... πιάσ το πριν περάσει απέναντι !
αστα γαματα....τυχερος που δεν μου το εκλεψαν ...αφου ειχα φτασει στο σημειο τοσες φορες που το εβρισκα ανοιχτο με τα πραγματα ολα πεταμενα εξω και το ντουλαπακι ανοιχτο,ειχα αφησει σημειωμα μεσα στο ντουλαπι "ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ' ...και οντως απο καποιο φαση και μετα σταματησε. οποτε μαλλον ο ιδιος πρεπει να ητανκαλα εμενα ειναι το δευτερο.το πρωτο εφυγε και δεν βρεθηκε ποτε.γαμα τα.
ειναι πανευκολο να ανοιχτει το ρημαδι.τα ανοιγουν για πλακα.βεβαια το δικο μου πρεπει να ηταν παραγγελια για ανταλακτικααστα γαματα....τυχερος που δεν μου το εκλεψαν ...αφου ειχα φτασει στο σημειο τοσες φορες που το εβρισκα ανοιχτο με τα πραγματα ολα πεταμενα εξω και το ντουλαπακι ανοιχτο,ειχα αφησει σημειωμα μεσα στο ντουλαπι "ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ' ...και οντως απο καποιο φαση και μετα σταματησε. οποτε μαλλον ο ιδιος πρεπει να ηταν
οχι εγω το πουλησα και δε ξανα πηρα...βολευε μεν δεν λεω,μου χει λειψει αυτο αλλα δε θελω παλι να περασω τα ιδιαειναι πανευκολο να ανοιχτει το ρημαδι.τα ανοιγουν για πλακα.βεβαια το δικο μου πρεπει να ηταν παραγγελια για ανταλακτικα
οποτε εφυγε ολοκληρο.παλι καλα τοτε το ειχα ασφαλισμενο μικτη και πηρα τα λεφτα και πηρα αλλο.παλι καλα δεν λες.
μου χει πει ενας μαστορας μια φορα με τι τροπο το ανοιγουν και πως το αποτρεπεις. Καποιο καλωδιο νομιζω απενεργοποιεις και μετα δεν μπορουν να το ανοιξουν. μονο να το παρουν ολο ετσι οπως ειναι.Τα brabus θυμαμαι τους ειχανε γαμησει τη μανα τοτεειναι πανευκολο να ανοιχτει το ρημαδι.τα ανοιγουν για πλακα.
ναι εχουν βρει τα μαστορια διαφορα κολπα τρικ αλλα πιστεψε με αν θελησουν να στο παρουν θα το παρουν και στα χεριαμου χει πει ενας μαστορας μια φορα με τι τροπο το ανοιγουν και πως το αποτρεπεις. Καποιο καλωδιο νομιζω απενεργοποιεις και μετα δεν μπορουν να το ανοιξουν. μονο να το παρουν ολο ετσι οπως ειναι.Τα brabus θυμαμαι τους ειχανε γαμησει τη μανα τοτε
Κουταβουλιας ΘΕΟΣ!!!!!Έτσι και ο @koutavoulias ανοίξει γραφείο με το ροστερ από τραγδιάρες που ποστάρει μας τα έκλεισε ολονώνε τα σπίτια
καλα υπαρχει ανθρωπος που να μην του εχουν κλεψει σμαρτ?καλα εμενα ειναι το δευτερο.το πρωτο εφυγε και δεν βρεθηκε ποτε.γαμα τα.
μικτη δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την κλοπηειναι πανευκολο να ανοιχτει το ρημαδι.τα ανοιγουν για πλακα.βεβαια το δικο μου πρεπει να ηταν παραγγελια για ανταλακτικα
οποτε εφυγε ολοκληρο.παλι καλα τοτε το ειχα ασφαλισμενο μικτη και πηρα τα λεφτα και πηρα αλλο.παλι καλα δεν λες.