pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Μη δεχτείς είναι πολλά ... κάνε παζάριΘα μ δώσει το τηλ η γιώτα λέει να στείλω μηνύματα
Αλλά θέλει 10 ευρώ
Μη δεχτείς είναι πολλά ... κάνε παζάριΘα μ δώσει το τηλ η γιώτα λέει να στείλω μηνύματα
Αλλά θέλει 10 ευρώ
και μπουκα ενας μονος του ειναι δυσκολο.Ο μαλακας ο κολλητος μ λέει έχει πεσει μουρμούρα
Αλλά το έχω μ λεει
Θα με στήσει π πουστης να δείτε
στα αριστερα αρχιδια σου....πιες τα μονος σου,κανε ζημιες και αποχωρησε σαν τον ΣταλινΟ μαλακας ο κολλητος μ λέει έχει πεσει μουρμούρα
Αλλά το έχω μ λεει
Θα με στήσει π πουστης να δείτε
πρεπει να λεγοταν καποτε "ΡΟΔΟΛΦΟΣ" η κανω λαθος και ηταν ζιγκολαδικο?πρωην γκραναδικο,μαγαζι με πιστα!!!!καλτ εντελως...
δεν το ξερω καθολου αυτο...πρεπει να λεγοταν καποτε "ΡΟΔΟΛΦΟΣ" η κανω λαθος και ηταν ζιγκολαδικο?
Εχω ελαττωσει τα ξυδια… ειδικα μονος σπιτι οπως παλια… πιο πολυ αν παω εξω θα πιω… κανω και μια υποτυπωδης διατροφη με κοτοπουλα μπροκολα ψαρια κλπ… επεσε λιγο η κοιλαρα! Μονο το σαββατο αφηνωμαι λιγο να παρω μια ανασα! Γυμναστικη απο σεπτεμβρη ξανα περπατημα καιβισως πειστω να ξεκινησω κανα τζυμ!
Διαβαζω κυριως πιο κλασσικη λογοτεχνια αλλα και μοντερνη θριλερ ψυχολογικα πχ.. τωρα διαβαζω το Μαντολινο του Λγου Κορελλι
Οντως εχω πενα… εχω σπουδασει δημοσιογραφια και εχω δοκιμασει να γραψω καποια πραγματακια κατα καιρους…
Φιλους πλεον δεν εχω! Μονο το παιδι που χει αυτο το καφενε που παω κ βλεπω μπαλα και τα πινω και θαυμαζω τα υπεροχα ποδια της σερβιτορας κοπελας του…
Γενικα επιβιωνω… μου χουν λειψει τα ταξιδια στο εξωτερικο αλλα τη παλευω με μοναχικες αποδρασεις εντος των τοιχων!
Νομίζει ότι θα βγει με γκόμενα και του κάνει σκηνή ... με τον πουσι σου λέει αποκλειεται τέτοια ώρα είναι στο bouΗ γκομενα τ δεν τον αφηνει
φιλε αυτο πρεπει να ηταν.υπογειο με πιστα?ειχε κανει λαιβ και ο ρωμανος εκει.δεν το ξερω καθολου αυτο...
κουταβουλια ΠΡΕΠΕΙ να παμε ΜΑΚΑΡΟ και να ερθει και ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣφιλε αυτο πρεπει να ηταν.υπογειο με πιστα?ειχε κανει λαιβ και ο ρωμανος εκει.
Ο σαβ μας άφησε. Έφυγε στην Ανγκόλα να ζήσει τους τελευταίους μήνες της ζωής του με την μαύρη Μόνικα Μπελούτσι.Eγω νοσταλγησα το Κοκκινοχωμα και το Σουφλι...ωραιες εκδρομες στη φυση χωρις κοβιντ
Δεν ειχαν ετοιμες τις μεταφρασεις,αρα απο Δευτερα θα επανελθω στη nerd....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ.... Ο CHRISTOS SAVVIDIS ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΗΣ?
AN ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΥΠΕ,ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ....ANHΣΥΧΟΥΜΕ
Τι μου θυμισες τωρα… καθε κυριακη 3 το μεσημερι να συντονιζομαι λαιβ στριμινγκ μετροπολις στο γιου τιουμπ να δω τα ματς με σουφλι βυζαντιο και φιλωτα και διπλα στο τσατ να βριζομαι με τουρκους!Eγω νοσταλγησα το Κοκκινοχωμα και το Σουφλι...ωραιες εκδρομες στη φυση χωρις κοβιντ
Δεν ειχαν ετοιμες τις μεταφρασεις,αρα απο Δευτερα θα επανελθω στη nerd....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ.... Ο CHRISTOS SAVVIDIS ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΗΣ?
AN ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΥΠΕ,ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ....ANHΣΥΧΟΥΜΕ
εννοειται φιλε θα σκασουμε με βανακι σαν τους -A- TEAM.κουταβουλια ΠΡΕΠΕΙ να παμε ΜΑΚΑΡΟ και να ερθει και ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ
Μεσα Μακαρο! Αλλα ενα μπουκαλι το θελω μονοςΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ ΛΕΓΕ παμε ρε;
Ιον αμυγδαλου η μόνη σοκολατα τύπε
απο 15 Ιουλη ξεκιναει...αν γουσταρεις κανονιζουμε...θα γινει χαμοςΜεσα Μακαρο! Αλλα ενα μπουκαλι το θελω μονος
πεταμε σου λεω αθηναιε φυγαμε..ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ ΛΕΓΕ παμε ρε;