Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Οχι!! Απο το 18! Δλδ απο τα 43 μουολα αυτα τα φαρμακα τα περνεις απο 18 χρονων?
Οχι!! Απο το 18! Δλδ απο τα 43 μουολα αυτα τα φαρμακα τα περνεις απο 18 χρονων?
α οκ...Οχι!! Απο το 18! Δλδ απο τα 43 μου
Ναι ρε πουσυ γουσταρω να τα πιναμε! Γαμω τα χαπια μου!Θελβ να τα πιούμε μαζί στρατό
μαλακα σε επιασε το μπαφι;Νταξει το ξέρω μαλακας ειμαο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάθε χρόνου μιστερ μαλακας κάθε χρόνο μαλακ α
Μαντειο ουλοφ παλμε!Ενσταση πηγαινε κανεις;
Προετοιμασία πως να κλαψομουνίζει κάνει για να πει συγνώμη στην Ειρήνη μην τη χάσει πριν την πηδήξειμαλακα σε επιασε το μπαφι;
χαχαχααχα εχω παειΜαντειο ουλοφ παλμε!
μηπως ηταν στην Δαφνη?Ενσταση πηγαινε κανεις;
Πατησιωνμηπως ηταν στην Δαφνη?
ειχα παει και γω καποτε εκει...γυρω στα 22-23 νομιζω ειχα γνωρισει μια κωλομπαρου 30ρα και περιμενα να σχολασει για να τη γαμησω...εν τελη δε ξερω τι εγινε..με γειωσεδεν θυμαμαι γαμωτο αν και Δροσοπουλου πηγαινα σε κατι παρακμιακα πριν πολλα χρονια ειχα φιλο που εμενε εκει....
για σενα ρε μαλακα και μονο να δεις τι φιλος ειμαι θα κανω δωρεα τιμητικη πλακετα για τα δεκα χρονια μιστερ μαλακας κοιτα μαλακα να χασεις φετος.Νταξει το ξέρω μαλακας ειμαο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάθε χρόνου μιστερ μαλακας κάθε χρόνο μαλακ α
ξερω γω τι εγινε .....................δεν γαμησες.ειχα παει και γω καποτε εκει...γυρω στα 22-23 νομιζω ειχα γνωρισει μια κωλομπαρου 30ρα και περιμενα να σχολασει για να τη γαμησω...εν τελη δε ξερω τι εγινε..με γειωσε
σεβασου τον πονο του,την καψουρα του ρε γαμημενε Δενδροποταμιωτηγια σενα ρε μαλακα και μονο να δεις τι φιλος ειμαι θα κανω δωρεα τιμητικη πλακετα για τα δεκα χρονια μιστερ μαλακας κοιτα μαλακα να χασεις φετος.
οχι αλλα κλαιω και μονο που μου το λες εσυ..Πατησιων
Θα της έτυχε μια δουλίτσα ... δεν είχε κινητό αλλιώς θα ειδοποιούσεειχα παει και γω καποτε εκει...γυρω στα 22-23 νομιζω ειχα γνωρισει μια κωλομπαρου 30ρα και περιμενα να σχολασει για να τη γαμησω...εν τελη δε ξερω τι εγινε..με γειωσε
Ψωλαρια, διαλυτικο πινελου και μετα σουβλακια απο το Σπιτικονχαχαχααχα εχω παει
πρωην γκραναδικο,μαγαζι με πιστα!!!!καλτ εντελως...οχι αλλα κλαιω και μονο που μου το λες εσυ..
πρεπει να εσπαγαν καλτομετρα εκει ετσι?
συγνωμη εσφαλα δεν θα φτιαξω πλακετα θα γραψω πανω σε ενα λεκιασμενο μου σωβρακο.σεβασου τον πονο του,την καψουρα του ρε γαμημενε Δενδροποταμιωτη