athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
πες τα ρε Χασοδικη αυτο λεω τοση ωραAυτο ειναι θεμα χαρακτηρα, οχι ιδιοκτησιας.
Αν παντρευτεις παλιοχαρακτηρα, θα βρει τον τροπο να σε μειωνει ούτως ή αλλως
πες τα ρε Χασοδικη αυτο λεω τοση ωραAυτο ειναι θεμα χαρακτηρα, οχι ιδιοκτησιας.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση εξαιτίας της φύσης της γυναίκας αν ήταν ζευγάρι δύο άντρες θα μιλάγαμε αλλιώς κοιτάτε να βγάζετε πολλά παραπάνω από την γυναίκα σας και να ζείτε σε σπίτι ουδέτερης ιδιοκτησίας τάδε εφει Έφη Θώδη μπραμπAυτο ειναι θεμα χαρακτηρα, οχι ιδιοκτησιας.
οχι δε το βλεπω ετσι...ειναι μαζι σου για αυτο που εισαι...αν αρχισει τις μαγκιες και τα ξεφτυλικια υπαρχουν και αλλα μουνια και αλλες ψωλες στο Γκριχελαντ..δηλαδη για να μην μου κανει μαλακιες θα παω στο ενοικιο ενω εχει σπιτι;η αν παιρνω λιγοτερα δε τακιμιαζω μαζι της υπο τον φοβο μαλακιας;Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση εξαιτίας της φύσης της γυναίκας αν ήταν ζευγάρι δύο άντρες θα μιλάγαμε αλλιώς κοιτάτε να βγάζετε πολλά παραπάνω από την γυναίκα σας και να ζείτε σε σπίτι ουδέτερης ιδιοκτησίας τάδε εφει Έφη Θώδη μπραμπ
και γω ευχομαι να σου πανε δεξια χωρις δεξιαμακαρι...εξαλλου μου εχουν παει τοσο γαμιωντας τα πραγματα 3 χρονια τωρα που οκ δεν μενουν και πολλα να παθω
Στο ξαναλέω διακριτικά το παιχνίδι στο μυαλό σου έτσι όπως είσαι τώρα παίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου μέσα όταν παντρευτείς και κανείς παιδιά δεν υπάρχει γήπεδο δεν υπάρχουν γραμμές να περιορίζουν το παιχνίδι που θα παιχτεί και δεν υπάρχουν κανόνες απλά παίζεις ένα παιχνίδι που έχεις χάσει από τα αποδυτήρια και δυστυχώς ο αντίπαλος μάντεψε ποιος είναιοχι δνε το βλεπω ετσι...ειναι μαζι σου για αυτο που εισαι...αν αρχισει τις μαγκιες και τα ξεφτυλικια υπαρχουν και αλλα μουνια και αλλες ψωλες στο Γκριχελαντ
καλο ειναι μια γυναικα να ξερει οτι για τον αντρα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...καλο ειναι να ζει μαζι σου με αυτη την ανασφαλειαοχι δε το βλεπω ετσι...ειναι μαζι σου για αυτο που εισαι...αν αρχισει τις μαγκιες και τα ξεφτυλικια υπαρχουν και αλλα μουνια και αλλες ψωλες στο Γκριχελαντ..δηλαδη για να μην μου κανει μαλακιες θα παω στο ενοικιο ενω εχει σπιτι;η αν παιρνω λιγοτερα δε τακιμιαζω μαζι της υπο τον φοβο μαλακιας;
τυχη ειναι ολα μαν μου..το θεμα ειναι να εισαι συνειδητοποιημενος και στο πισω μερος του μυαλου σου οτι ανα πασα στιγμη μπορει να γινει η στραβηκαι γω ευχομαι να σου πανε δεξια χωρις δεξια
Μην τα πολιτικοποιείτε όλα ... ας του πάνε ίσια του ανθρώπουκαι γω ευχομαι να σου πανε δεξια χωρις δεξια
δεν εχουν συμβει αυτα τα 2 και μπορει και να μην συμβουν οποτε σου γραφω τι πιστευω και εικασιες φυσικα...Στο ξαναλέω διακριτικά το παιχνίδι στο μυαλό σου έτσι όπως είσαι τώρα παίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου μέσα όταν παντρευτείς και κανείς παιδιά δεν υπάρχει γήπεδο δεν υπάρχουν γραμμές να περιορίζουν το παιχνίδι που θα παιχτεί και δεν υπάρχουν κανόνες απλά παίζεις ένα παιχνίδι που έχεις χάσει από τα αποδυτήρια και δυστυχώς ο αντίπαλος μάντεψε ποιος είναι
αυτο βεβαια ισχυει και για την γυναικα..καργα πουτσες την περιμενουν και αυτη αν θελεικαλο ειναι μια γυναικα να ξερει οτι για τον αντρα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...καλο ειναι να ζει μαζι σου με αυτη την ανασφαλεια
Να μην συμβούν ποτέ δεν χρειάζεται να αποκτήσεις πείρα με τον κακό τρόποδεν εχουν συμβει αυτα τα 2 και μπορει και να μην συμβουν οποτε σου γραφω τι πιστευω και εικασιες φυσικα...
ποτε μια γυναικα δεν ειναι δικη σου. ειναι απλως η σειρα σου. Καθε αντρας πρεπει να ζει με αυτη τη σκεψη,και αν γινει η στραβη οπως λες,θα πεσεις στα μαλακα εχοντας στο πισω μερος του μυαλου σου αυτο.τυχη ειναι ολα μαν μου..το θεμα ειναι να εισαι συνειδητοποιημενος και στο πισω μερος του μυαλου σου οτι ανα πασα στιγμη μπορει να γινει η στραβη
οταν βαρεθει θα σε πεταξει σαν μπανανοφλουδα.τυχη ειναι ολα μαν μου..το θεμα ειναι να εισαι συνειδητοποιημενος και στο πισω μερος του μυαλου σου οτι ανα πασα στιγμη μπορει να γινει η στραβη
μακαρι αλλα σου λεω οτι μπορει να μην μαθω και ποτε γιατι μπορει να μην παντρευτω και να μην κανω και παιδι για λογους που δεν φταιμε εμεις πχ η να κανω μονο παιδιΝα μην συμβούν ποτέ δεν χρειάζεται να αποκτήσεις πείρα με τον κακό τρόπο
ειπα εγω οτι δεν εχει? αλλα για βγαλε τελειως τις γυναικες απο τη ζωη σου..πως θα ησουν?Έχει κι άλλες χαρές η ζωή όχι μόνο τις γυναίκες
αν χωρισω επειδη εχω αισθηματα θα στεναχωρηθω καποιο καιρο αλλα εσυ τι πιστευεις ρε κατσαπλια δεν θα βρω αλλη;και αυτη αλλο;δεν ειμαστε στα τσαντηριαοταν βαρεθει θα σε πεταξει σαν μπανανοφλουδα.
οχι αν δεν εχει βρει αλλον πρωταοταν βαρεθει θα σε πεταξει σαν μπανανοφλουδα.
οχι.αν χωρισω επειδη εχω αισθηματα θα στεναχωρηθω καποιο καιρο αλλα εσυ τι πιστευεις ρε κατσαπλια δεν θα βρω αλλη;και αυτη αλλο;δεν ειμαστε στα τσαντηρια
δνε ειμαι εσυ εγω ρε αν και μεχρι και εσυ μπορεις να βρεις υπαρχουν πολλες με ψυχολογικα οποτε εχεις ελπιδες