Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
βαλε και τα σετακια που εκανα στο παγκο πριν βγω :2funny: :2funny: (αλλιως δε θα την εβγαζα)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ναι ίσως δεν ήταν ευγενικό. Θέλω να πω να πετάξεις αυτό το άγχος επένδυσης-απόδοσης.
39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μεσα στο αθλιο γαμησι βαζω και την πιπα,που αν την αποφυγει στο πρωτο-δευτερο (το πολυ) γαμησι,με τις γνωστες δικαιολογιες (εγω δε κανω δε ρανω) πολυ απλα δεν συνεχιζω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!
Εχει μια λογικη αυτο, πρεπει να κανει αποσβεση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εσυ 50-60-70 που θα εισαι δε βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
να βγαίνει με τον θεοχάρη μαζί να τρώνε ξύλο να μην έχει το άγχος να πρηστεί από πριν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αντε καντε κανα εμβολιο εσεις οι 3 πιο πανω γιατι ειστε και ευπαθη ομαδα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λεοντα γιατι και εγω ετσι σκεφτομαι κοστολογω.
Θα χαλασω μια 100ρα και να μην ευχαριστηθω θα κλαιω τα λεφτα μου,δεν μιλαω για ιεροδουλη αλλα για κανονικη εξωτερικη.
Εγω τις γυναικες παντως τις κοστολογω,εμφανιση,χαρακτηρα,επιδόσεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αμα βγει φολα το γαμησι τουλαχιστον πληρωνω για την εμπειρια..κατι ειναι και αυτο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εσυ 50-60-70 που θα εισαι δε βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια?
Η αλήθεια είναι ότι με περνάς 7 χρόνια οπότε δε θα έπρεπε να σου μιλάω έτσι,
Λεοντα γιατι και εγω ετσι σκεφτομαι κοστολογω.
Θα χαλασω μια 100ρα και να μην ευχαριστηθω θα κλαιω τα λεφτα μου,δεν μιλαω για ιεροδουλη αλλα για κανονικη εξωτερικη.
Εγω τις γυναικες παντως τις κοστολογω,εμφανιση,χαρακτηρα,επιδόσεις
Γιατί να χαλάσεις μια 100αρα, ας ξεκινήσουμε από εκεί. Και αν είναι να τα χαλάσεις, τα χαλάς επειδή το γουσταρεις και το ξεχνάς. Νομίζω ότι πάσχετε από πουτανίτιδα. Κοστολόγηση στα πάντα. Είχε ανοιχτεί ένα σχετικό θρεντ παλιότερα από κάποιον, θα το ψάξω.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Παιζει...δεν ειναι και λιγες αυτες που απλα εκμεταλευονται.
Πολλές είναι αλλά κόβεις την φάση και κινείσαι αναλόγως. Push-pull. Κλασσικό επίσης όταν θα πάρουν τηλέφωνο καμιά φίλη τους ενώ πας τουαλέτα να πουν πώς πήγε. Βέβαια υπάρχουν και βλήματα που θέλουν να τις πάρουν μαζί έξω από πριν:2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σήμερα Τσιμισκή ουρές από μουνιά έξω απ'όλα τα μαγαζιά,Ζαρα κλπ,σορτσάκια,κωλαράκια,καλά καυλώσαμε πάλι.Απορώ πόσες ώρες στέκονται εκεί μέχρι να μπούνε μέσα :grin:

Σκάσανε μύτη και οι πρώτες τουρίστριες,πετύχαμε κάτι ξανθούλες πιτσιρίκες και κάτι μιλφοσερβες

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
φαγητο-ποτο (20-30 ευρω) και πισω σπιτι με ενα αθλιο γαμησι. τωρα για το αθλιο μη το αναλυσω,αντρας εισαι καταλαβαινεις τι λεω/ οποτε οσο την εχω κρεβατι με το αθλιο γαμησι και με τις μαλακιες της ιστοριας της ζωης της να μου λεει μετα, και το χρονο που εχασα για ολη αυτη τη κατασταση, σκεφτομαι...(δεν τα ειχα δωσει σε μια πουτανα να ξεμπερδευω?)
ποτε το ακαπωτο γαμησι δεν ειναι αθλιο:woldman:
ειδικα αν παιξει και γκωνλικος κρεμπιες

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
εεε....οχι παντα..ετσι κιετσι. αλλα το αλλο με τη πιπα εχω θεμα.
Τι θέμα είχες ρε τύπε με την πίπα; Μόνο μια φορά μου είχε τύχει πιτσιρικάς να την αποφεύγει λόγω "αρχών" αλλά κλάϊν. Όλες ψοφάνε να το κάνουν χωρίς καν προκαταρκτικά και δεν ξέρουν καν αν το κάνουν σωστά

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σήμερα Τσιμισκή ουρές από μουνιά έξω απ'όλα τα μαγαζιά,Ζαρα κλπ,σορτσάκια,κωλαράκια,καλά καυλώσαμε πάλι.Απορώ πόσες ώρες στέκονται εκεί μέχρι να μπούνε μέσα :grin:

Σκάσανε μύτη και οι πρώτες τουρίστριες,πετύχαμε κάτι ξανθούλες πιτσιρίκες και κάτι μιλφοσερβες
ακόμα στην άρνηση? δεν θα μιλήσεις στον φίλο σου ότι αισθάνεσαι αλλιως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom