Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ναι ίσως δεν ήταν ευγενικό. Θέλω να πω να πετάξεις αυτό το άγχος επένδυσης-απόδοσης.για να το λες εσυ κατι θα ξερεις
ναι ίσως δεν ήταν ευγενικό. Θέλω να πω να πετάξεις αυτό το άγχος επένδυσης-απόδοσης.για να το λες εσυ κατι θα ξερεις
39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!ναι ίσως δεν ήταν ευγενικό. Θέλω να πω να πετάξεις αυτό το άγχος επένδυσης-απόδοσης.
Εχει μια λογικη αυτο, πρεπει να κανει αποσβεση39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!
εσυ 50-60-70 που θα εισαι δε βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια?39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!
να βγαίνει με τον θεοχάρη μαζί να τρώνε ξύλο να μην έχει το άγχος να πρηστεί από πριν39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!
αυτά έλεγε και ο λίλας και τώρα θρηνούν τα κούτσουρααντε καντε κανα εμβολιο εσεις οι 3 πιο πανω γιατι ειστε και ευπαθη ομαδα
Βγάζεις κι εσύ κομπιουτεράκι την ώρα της πράξης σαν τον φίλο μας;Εχει μια λογικη αυτο, πρεπει να κανει αποσβεση
Λεοντα γιατι και εγω ετσι σκεφτομαι κοστολογω.39 χρόνων γαϊδούρι και έχει άγχος αν φαίνεται πρησμενος όταν βγαίνει έξω και αν θα του βγουν στο κρεβάτι τα λεφτά που ξόδεψε με μια τύπισσα που βγήκε έξω μαζί του !!!
Η αλήθεια είναι ότι με περνάς 7 χρόνια οπότε δε θα έπρεπε να σου μιλάω έτσι,εσυ 50-60-70 που θα εισαι δε βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια?
Γιατί να χαλάσεις μια 100αρα, ας ξεκινήσουμε από εκεί. Και αν είναι να τα χαλάσεις, τα χαλάς επειδή το γουσταρεις και το ξεχνάς. Νομίζω ότι πάσχετε από πουτανίτιδα. Κοστολόγηση στα πάντα. Είχε ανοιχτεί ένα σχετικό θρεντ παλιότερα από κάποιον, θα το ψάξω.Λεοντα γιατι και εγω ετσι σκεφτομαι κοστολογω.
Θα χαλασω μια 100ρα και να μην ευχαριστηθω θα κλαιω τα λεφτα μου,δεν μιλαω για ιεροδουλη αλλα για κανονικη εξωτερικη.
Εγω τις γυναικες παντως τις κοστολογω,εμφανιση,χαρακτηρα,επιδόσεις
Πολλές είναι αλλά κόβεις την φάση και κινείσαι αναλόγως. Push-pull. Κλασσικό επίσης όταν θα πάρουν τηλέφωνο καμιά φίλη τους ενώ πας τουαλέτα να πουν πώς πήγε. Βέβαια υπάρχουν και βλήματα που θέλουν να τις πάρουν μαζί έξω από πρινΠαιζει...δεν ειναι και λιγες αυτες που απλα εκμεταλευονται.
ποτε το ακαπωτο γαμησι δεν ειναι αθλιοφαγητο-ποτο (20-30 ευρω) και πισω σπιτι με ενα αθλιο γαμησι. τωρα για το αθλιο μη το αναλυσω,αντρας εισαι καταλαβαινεις τι λεω/ οποτε οσο την εχω κρεβατι με το αθλιο γαμησι και με τις μαλακιες της ιστοριας της ζωης της να μου λεει μετα, και το χρονο που εχασα για ολη αυτη τη κατασταση, σκεφτομαι...(δεν τα ειχα δωσει σε μια πουτανα να ξεμπερδευω?)
εεε....οχι παντα..ετσι κιετσι. αλλα το αλλο με τη πιπα εχω θεμα.ποτε το ακαπωτο γαμησι δεν ειναι αθλιο
ειδικα αν παιξει και γκωνλικος κρεμπιες
Τι θέμα είχες ρε τύπε με την πίπα; Μόνο μια φορά μου είχε τύχει πιτσιρικάς να την αποφεύγει λόγω "αρχών" αλλά κλάϊν. Όλες ψοφάνε να το κάνουν χωρίς καν προκαταρκτικά και δεν ξέρουν καν αν το κάνουν σωστάεεε....οχι παντα..ετσι κιετσι. αλλα το αλλο με τη πιπα εχω θεμα.
ακόμα στην άρνηση? δεν θα μιλήσεις στον φίλο σου ότι αισθάνεσαι αλλιως?Σήμερα Τσιμισκή ουρές από μουνιά έξω απ'όλα τα μαγαζιά,Ζαρα κλπ,σορτσάκια,κωλαράκια,καλά καυλώσαμε πάλι.Απορώ πόσες ώρες στέκονται εκεί μέχρι να μπούνε μέσα
Σκάσανε μύτη και οι πρώτες τουρίστριες,πετύχαμε κάτι ξανθούλες πιτσιρίκες και κάτι μιλφοσερβες