Αυτοί που είναι 18+ όταν θα γίνουν 30+ τα ίδια με εμάς θα λένε. Και αυτοί για Βαλκάνιες θα μιλάνε. Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα τα ωραιότερα μπουτάκια. Γιατί αυτό? Γιατί και τα πιπίνια σκέφτονται με τις καύλες τους. Είχα το χειρότερο παπάκι της παρέας αλλά είχα τα καλύτερα πιπίνια. Τώρα όμως που μεγάλωσαν σκέφτονται διαφορετικά. Χόρτασαν γαμήσια και το παίζουν κυρίες. Νοιάζονται μόνο για καλοπέραση. Διασκέδαση, ψώνια, μαγαζιά, ταξίδια, ρούχα κ.τ.λ. Τους τα προσφέρεις? Γαμάς. Δεν τα προσφέρεις? Άντε γαμήσουΆτυχοι είμαστε οι 30+ γιατί πέσαμε στη χειρότερη φουρνιά γυναικών.
Αντίθετα τυχεροί οι 18+ που πέσανε στην καλύτερη
Δεν είναι τυχαίο που για αλβανορουμανοβουλγάρες μιλάμε μόνο εμεις,ενώ οι πιτσιρικάδες μεγαλώνουν μέσα στα μπουτάκια των πιπινιών
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
τα πιπινακια ειναι πιο ωραια και πιο καυλιαρικα συμφωνοι..εχουν και μια φρεσκαδα δε λεω,αλλα εγω οταν ημουν μικρος υπεφερα με αυτες.Εχουν τοσα σκαμπανεβασματα στη ψυχολογια τους και μεσα στο κεφαλι τους υπαρχει ενα χαος! εχεις δει την ταινια the fog? καπως ετσι το κεφαλι τους μεσα..μη κοιτας τωρα που με τις γυναικες ειμαι μπενακης βγαινακης,δεν ημουν παντα ετσι.Αυτοί που είναι 18+ όταν θα γίνουν 30+ τα ίδια με εμάς θα λένε. Και αυτοί για Βαλκάνιες θα μιλάνε. Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα τα ωραιότερα μπουτάκια. Γιατί αυτό? Γιατί και τα πιπίνια σκέφτονται με τις καύλες τους. Είχα το χειρότερο παπάκι της παρέας αλλά είχα τα καλύτερα πιπίνια. Τώρα όμως που μεγάλωσαν σκέφτονται διαφορετικά. Χόρτασαν γαμήσια και το παίζουν κυρίες. Νοιάζονται μόνο για καλοπέραση. Διασκέδαση, ψώνια, μαγαζιά, ταξίδια, ρούχα κ.τ.λ. Τους τα προσφέρεις? Γαμάς. Δεν τα προσφέρεις? Άντε γαμήσου
Δεν αναφέρομαι στην φρεσκάδα ούτε στην εμφάνιση. Ούτε φυσικά και στο τι έχουν στο κεφάλι τους. Είναι απλά ένας λαβύρινθος. Ούτε αυτές δεν βρίσκουν την έξοδο. Εγώ αναφέρομαι στις επιλογές τους. Τα πιπίνια γαμιούνται με όποιον γουστάρουν εμφανισιακά. Όταν μεγαλώσουν γαμιούνται με όσους μπορούν να τις εξασφαλίσουν τα έξοδα παραστάσεως.τα πιπινακια ειναι πιο ωραια και πιο καυλιαρικα συμφωνοι..εχουν και μια φρεσκαδα δε λεω,αλλα εγω οταν ημουν μικρος υπεφερα με αυτες.Εχουν τοσα σκαμπανεβασματα στη ψυχολογια τους και μεσα στο κεφαλι τους υπαρχει ενα χαος! εχεις δει την ταινια the fog? καπως ετσι το κεφαλι τους μεσα..μη κοιτας τωρα που με τις γυναικες ειμαι μπενακης βγαινακης,δεν ημουν παντα ετσι.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Αυτοί που είναι 18+ όταν θα γίνουν 30+ τα ίδια με εμάς θα λένε. Και αυτοί για Βαλκάνιες θα μιλάνε. Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα τα ωραιότερα μπουτάκια. Γιατί αυτό? Γιατί και τα πιπίνια σκέφτονται με τις καύλες τους. Είχα το χειρότερο παπάκι της παρέας αλλά είχα τα καλύτερα πιπίνια. Τώρα όμως που μεγάλωσαν σκέφτονται διαφορετικά. Χόρτασαν γαμήσια και το παίζουν κυρίες. Νοιάζονται μόνο για καλοπέραση. Διασκέδαση, ψώνια, μαγαζιά, ταξίδια, ρούχα κ.τ.λ. Τους τα προσφέρεις? Γαμάς. Δεν τα προσφέρεις? Άντε γαμήσου
Οι τωρινές 18+ δε μεγαλώσαν στη χλιδή του πασοκ με 500 ευρώ χαρτζιλίκι,Μύκονο,Βέρτη,Κιάμο κλπ.Τώρα τη βγάζουν με το αγοράκι στο παγκάκι.Φυσικά είναι πολύ πιο καυλιάρες στην εμφάνιση απ'ότι ήταν οι 30αρες στα 18.Τέτοια σκατογενιά όπως αυτή των 30+ πολύ δύσκολα θα ξαναβγάλει η Ελλάδα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Ρε παιδια θελω μια γνωμη που με βασανιζει εδω και πολυ καιρο. Δε λεω οκ με τις γυναικες ειμαι καφρος και δεν υπολογιζω τιποτα.Αλλα ειναι ορισμενες φορες που μπαινουν πολλα ηθικα διλληματα στη μεση και εμποδιζει αυτον τον οδοστρωτηρα,λοιπον εχω ενα φιλο γυρω στα 60 (αποστρατος μπατσος) ο οποιος εχει μια κορη 26 χρονων μουναρα..1,78 μελαχροινη προσωπο μοντελε,σωμα 8ρι..,ειναι απο αυτες που βαζουν το κωλο στο ινστα και περνουν 3χιλ like..οποτε καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι αυτη παντα μου ψιλοκολαγε,(ειχε-δεν ειχε γκομενο) με ειχε καλεσει και στο σπιτι της κανα δυο φορες αλλα εγω τιποτα..(ποιος? εγω) ..με τον πατερα της ομως ειμαστε φιλοι..τι θα κανατε στη θεση μου? (γενικως του μιλαει για τα προσωπικα της)
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Πάω πάσο. Μακάρι να τελειώσει στη δική μας γενιά αυτή η κατάντια.Οι τωρινές 18+ δε μεγαλώσαν στη χλιδή του πασοκ με 500 ευρώ χαρτζιλίκι,Μύκονο,Βέρτη,Κιάμο κλπ.Τώρα τη βγάζουν με το αγοράκι στο παγκάκι.Φυσικά είναι πολύ πιο καυλιάρες στην εμφάνιση απ'ότι ήταν οι 30αρες στα 18.Τέτοια σκατογενιά όπως αυτή των 30+ πολύ δύσκολα θα ξαναβγάλει η Ελλάδα
Μακριά και αγαπημένοι. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ φιλία για μουνί. Για οποιοδήποτε μουνίΡε παιδια θελω μια γνωμη που με βασανιζει εδω και πολυ καιρο. Δε λεω οκ με τις γυναικες ειμαι καφρος και δεν υπολογιζω τιποτα.Αλλα ειναι ορισμενες φορες που μπαινουν πολλα ηθικα διλληματα στη μεση και εμποδιζει αυτον τον οδοστρωτηρα,λοιπον εχω ενα φιλο γυρω στα 60 (αποστρατος μπατσος) ο οποιος εχει μια κορη 26 χρονων μουναρα..1,78 μελαχροινη προσωπο μοντελε,σωμα 8ρι..,ειναι απο αυτες που βαζουν το κωλο στο ινστα και περνουν 3χιλ like..οποτε καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι αυτη παντα μου ψιλοκολαγε,(ειχε-δεν ειχε γκομενο) με ειχε καλεσει και στο σπιτι της κανα δυο φορες αλλα εγω τιποτα..(ποιος? εγω) ..με τον πατερα της ομως ειμαστε φιλοι..τι θα κανατε στη θεση μου? (γενικως του μιλαει για τα προσωπικα της)
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Απλα μην πεσεις σε γυφτοβουλγαρα,οι γυφτοι αλιωσαν τη βουλγαρικη φυλη και ενα μεγαλο ποσοστο γυφτοφερνει.ρουμανες ισως,βουλγαρες δεν θα τις πολυεμπιστευομουν.
Οι καθε αυτου βουλγαροι ειναι καθαρα βαλκανιοι και μοιαζουν με Ρουμάνους και με σερβους.
Απλα επεσαν μιξεις οπως γινεται τωρα στην ελλαδα.
Σχεδον ενα 30% ισως και παραπανω των βουλγατων εχουν γυφτοριζα.
Στα σοφια που παω συχνα προσπαθω αν τους ξεχωρισω απο το χρωμα και τη συνολικη εικονα αν και καποιες γυφτοβουλγαρες εχουν μοντερνοποιηθει.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.209
- Πόντοι
- 7.865
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.Εδώ οι 60αρες πλέον και κάτω είναι για τον πούτσο.Παντρέυτηκαν για να το άίξουν κυρίες και δεν έχουν ιδέα ούτε πων να φροντίσουν την οικογένειά τους,ούτε τον σύζυγό τους,ούτε ν φερθούν,έχοντας τον νουτους σε εξόδους και καλοζωία.Παρακαλώ να ελέγξετε στατιστικά πότε έπεσαν τα περισσότερα διαζύγια.Ήταν απο το 2008-09 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση,καθώς πλέον ο μαλακας συζυγος δεν μπορούσε να παίρνει δάνεια για μεγάλη ζωή και υπηρέτριες και ζορίστηκαν οι κοπελούδες που έπρεπε να ξαθαρίσουν και κανένα σαλόνι ή να φτιάξουν κανένα φαί,αλλά παράλληλα παριορίστηκαν οι εξόδοι και οι εξορμήσεις.Και φυσικά τους παράτησαν και έφυγαν και οι περισσότερες ωε 3άρια με 4άρια,καθώς αυτός είναι ο μέσος όρος της ελλεινίδας,έμειναν μπάκουρες ή ξέπεσαν να τις πηδάνε τίποτε πακιστάνοι ή αλβανοί στην καλύτεροι.Σ αυτο το τοπο οι αντρες ειμαστε άτυχοι απο γυναικες.
Η μεση ελληνιδα δυστηχως ειναι καλομαθημενη και εχει μαθει στη καλοπεραση.
Οι γενιές απο το 80 και μετα αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα οι παλιοτερες ηταν πιο ενταξει.
Η αποτομη αλλαγη στον τοπο έφερε αυτο το κοινωνικο και πολιτισμικο σοκ με πολλες επιπτωσεις.
Σε οικονομικο επίπεδο πιασαμε πατο τωρα πιανουμε και σε κοινωνικο.
Η μεση ελληνιδα εχει μαθει στη καλοπεραση στις εξοδους στη διασκεδαση.
Τωρα για μαγειρεμα ουτε λογος,για καθαριοτητα το ιδιο,για αλλες επικοδομητικες ασχολιες επισης.
Προταιρεοτητα η διασκεδαση και η καλη ζωη.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οταν κατεβαινουν κοπελες απο αλβανια ρουμανια βουλγαρια γινονται αναρπαστες.
Αυτες ξερουν να μαγειρευουν ξερουν να καθαριζουν ξερουν να κανουν βαριες δουλειες,ειναι εργατικες,ξερουν να κεντανε να ραβουν να φροντιζουν τα παιδια και τον αντρα,ουσιαστικα αναλαμβανουν τον γυναικειο τους ρολο.
Αναφορικά με τις βαλκάνιες,όταν πήρα συνταξη με άλλους φίλους κάναμε τουρ στα βαλκάνια με τα αυτοκίνητά μας.Λείψαμε 5 μήνες,καθώς και οι 4 είμαστε χωρισμένοι προ πολλού (εγώ απο το 1988) και γνωρίσαμε κοσμο,κόψαμε κίνηση κτλ.Οι γυναίκες,οι νέες γυναίκες σε όλες τις βαλκανικές χώρες είναι σαφώς σοβαρότερες και στη αμφίεση και στην συμπεριφορά τους.Τις βλέπείς ότι είναι τακτικές και νοικοκυρές απο τον τρόπο που ψωνίζουν στα μάρκετ ή απο όσους γνωρίσαμε μας έλγαν πως οι κόρες μγειρεύουν σπίτι τους,μέχρι να παντρευτούν και να φύγουν.Ακομα και στην αλβανία πέρα απο τους ορεσείβιους κωλόβλαχους με την αισθητική φραπέ,οι περισσότερες κοπέλες πέρα απο το ότι είναι αρκετά ωραίες,δεν προκαλούν.Δεν βλέπεις μέση κοπέλα να είναι ξεκώλι για παράδειγμα και ακομα και στις εξόδους τους,αν και εινια λίγο φορτωμένες στο στύλ,δεν προκαλούν με βυζιά κι κώλους έξω.
Στον αντίποδα η Ελλάδα είναι ο σκουπιδοντενεκές των Βαλκανίων.Χάλια,χοντρές,άξεστες,χωρίς καμία καλλιέργεια,τρόπους,στυλ,με λεξιλόγιο νταλικιέρη,ανοικοκύρευτες,κουτοπόνηρες,καριόλες,αμόρφωτες και όμως απαιτούν κύριοι...Και απαιτούν γιατί η πιρφορική πλειοψηφία τις εκθειάζει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ωπα να και ο αριστερος σεξισμος.ξερουν να κεντανε να ραβουν να φροντιζουν τα παιδια και τον αντρα,ουσιαστικα αναλαμβανουν τον γυναικειο τους ρολο.
Τα ξερει αυτα η Κουμουνδουρου?
Ποσο γιαλαντζι αριστερος πια?
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Kαλά τα λέτε τύποι για τις ελλεηνίδες, αλλά βρήκαν και τα κάνουν.
Από την άλλη όσοι είστε κάτω των 40,για κάντε μία σύγκριση την γενιά μας,
με αυτή των πατεράδων μας.
Όταν ήμουν φοιτητής,ειδικά κάποιοι συμφοιτητές μου από Αθήνα,
δεν ήξεραν ούτε λάμπα να αλλάξουν τη στιγμή που ο πατέρας τους
ήξερε να κάνει από μαστοριλίκια μέχρι και να σφάξει κανέναν κόκορα στο κοτέτσι.
Είναι οι ελληνίδες για τα μπάζα και δεν είναι οι Έλληνες,
που οι μισοί την έχουν δει μπαφοκουλτουριάρηδες και οι άλλοι μισοί ξυρισμένη γάμπα και βγάλσιμο φρυδιών;
Eπειδή δε μένω Ελλάδα,η αξία των ελληνίδων φαίνεται όταν μεταναστεύουν.
Ή θα τραβιούνται με Έλληνες μπάζα ή με τριτοκοσμικούς.
Μάχιμος Έλληνας μετανάστης,δεν έχει ελληνίδα σύντροφο,ΝΟΜΟΣ
Από όσα έχω ζήσει,παρόμοιες συμπεριφορές με ελληνίδες,έχουν και κάποιες νοτιοιταλίδες,
ισπανίδες,ιρανές και κάποιες τουρκάλες.
που οι μισοί την έχουν δει μπαφοκουλτουριάρηδες και οι άλλοι μισοί ξυρισμένη γάμπα και βγάλσιμο φρυδιών;
Από όσα έχω ζήσει,παρόμοιες συμπεριφορές με ελληνίδες,έχουν και κάποιες νοτιοιταλίδες,
Όντως τώρα είναι αριστερός; Μα αν θέλει τη γυναίκα να τον υπηρετεί τότε δεν ψηφίζει σωστά. Τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα είναι υπέρ της γυναικείας χειραφέτησης (υπέρ του δέοντος μάλιστα). Μάλλον πρέπει να στραφεί σε πιο συντηρητικά κόμματα, εκτός και αν τρολαρειΩπα να και ο αριστερος σεξισμος.
Αυτό που λες για τις Ελληνίδες στο εξωτερικό δεν ισχύει πάντα. Εγώ γνωρίζω δύο Ελληνίδες που έφυγαν στο εξωτερικό (Γερμανία και Αγγλία) μετά το πανεπιστήμιο και παντρεύτηκαν ντόπιους. Βέβαια εμφανισιακά και οι δύο ήταν 8αρια (ίσως και 9αρια).Kαλά τα λέτε τύποι για τις ελλεηνίδες, αλλά βρήκαν και τα κάνουν.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Ότι ισχύει για τους Έλληνες μετανάστες που δεν είναι μπάζα,ισχύει και για τις Ελληνίδες.Αυτό που λες για τις Ελληνίδες στο εξωτερικό δεν ισχύει πάντα. Εγώ γνωρίζω δύο Ελληνίδες που έφυγαν στο εξωτερικό (Γερμανία και Αγγλία) μετά το πανεπιστήμιο και παντρεύτηκαν ντόπιους. Βέβαια εμφανισιακά και οι δύο ήταν 8αρια (ίσως και 9αρια).
Απλά πρόκειται για μειοψηφίες,τόσο σε φυσικά όσο και τυπικά προσόντα.
Άμα ακούσεις σε πτήση καμιά θεία να λέει η κόρη μου έχει σχέση με ένα καλό παιδί από...
συρία,τουρκία,νιγηρία,μπαγκλαντές,κ.λ.π.
ξέρεις αυτόματα ότι ή πρόκειται για μπάζο γιουβαρλάκι ή για μπάζο εναλλακτική μπαφογκόμενα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τυπε βγάλε λίγο τις σάλτσες από την μούφα ιστορία γιατί έτσι δεν έγινε από κανέναν πιστευτή, π.χ. το 1.78 κάντο 1.60, το 8αρι πήγαινε το στο 6αρι κλπ.Ρε παιδια θελω μια γνωμη που με βασανιζει εδω και πολυ καιρο. Δε λεω οκ με τις γυναικες ειμαι καφρος και δεν υπολογιζω τιποτα.Αλλα ειναι ορισμενες φορες που μπαινουν πολλα ηθικα διλληματα στη μεση και εμποδιζει αυτον τον οδοστρωτηρα,λοιπον εχω ενα φιλο γυρω στα 60 (αποστρατος μπατσος) ο οποιος εχει μια κορη 26 χρονων μουναρα..1,78 μελαχροινη προσωπο μοντελε,σωμα 8ρι..,ειναι απο αυτες που βαζουν το κωλο στο ινστα και περνουν 3χιλ like..οποτε καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι αυτη παντα μου ψιλοκολαγε,(ειχε-δεν ειχε γκομενο) με ειχε καλεσει και στο σπιτι της κανα δυο φορες αλλα εγω τιποτα..(ποιος? εγω) ..με τον πατερα της ομως ειμαστε φιλοι..τι θα κανατε στη θεση μου? (γενικως του μιλαει για τα προσωπικα της)
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
βγάλε και τη γυναίκα να είσαι μέσαΤυπε βγάλε λίγο τις σάλτσες από την μούφα ιστορία γιατί έτσι δεν έγινε από κανέναν πιστευτή, π.χ. το 1.78 κάντο 1.60, το 8αρι πήγαινε το στο 6αρι κλπ.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Τι δουλεια εχουν τα αισθηματικα με τα πολιτικα ρε δικηγορε?Ωπα να και ο αριστερος σεξισμος.
Εσεις οι δεξιοι πηδατε αλλιως απο εμας??
Καλα οτι πηδατε λιγοτερο και χειροτερα ειναι γνωστο απο δικες σας δεξιες δαπιτισσες.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Γάμα την μπατσοκόρη και μην υπολογίζεις τίποτα...ACABΡε παιδια θελω μια γνωμη που με βασανιζει εδω και πολυ καιρο. Δε λεω οκ με τις γυναικες ειμαι καφρος και δεν υπολογιζω τιποτα.Αλλα ειναι ορισμενες φορες που μπαινουν πολλα ηθικα διλληματα στη μεση και εμποδιζει αυτον τον οδοστρωτηρα,λοιπον εχω ενα φιλο γυρω στα 60 (αποστρατος μπατσος) ο οποιος εχει μια κορη 26 χρονων μουναρα..1,78 μελαχροινη προσωπο μοντελε,σωμα 8ρι..,ειναι απο αυτες που βαζουν το κωλο στο ινστα και περνουν 3χιλ like..οποτε καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι αυτη παντα μου ψιλοκολαγε,(ειχε-δεν ειχε γκομενο) με ειχε καλεσει και στο σπιτι της κανα δυο φορες αλλα εγω τιποτα..(ποιος? εγω) ..με τον πατερα της ομως ειμαστε φιλοι..τι θα κανατε στη θεση μου? (γενικως του μιλαει για τα προσωπικα της)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
το σκεφτομαι...Γάμα την μπατσοκόρη και μην υπολογίζεις τίποτα...ACAB
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Είπαμε,Ελλάδα χωρίς δικτύωση και γυναίκες στον περίγυρό σου,δύσκολα βρίσκεις πρόσβαση σε μουνί.
Φυσικά οι πιο πολλοί 28-40+ (πλην των μελών εδώ μέσα ),παρακαλάνε για σχέσεις/γάμους γιατί εκτός από έλλειψη γυναίκας,μένουν και περιθώριο.Και φυσικά επειδή θέλουν να κάνουν κι αυτοί παιδιά.
Φυσικά οι πιο πολλοί 28-40+ (πλην των μελών εδώ μέσα ),παρακαλάνε για σχέσεις/γάμους γιατί εκτός από έλλειψη γυναίκας,μένουν και περιθώριο.Και φυσικά επειδή θέλουν να κάνουν κι αυτοί παιδιά.