mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Ποιο πηρες?
Arc ready 40 το συστήνω ανεπιφύλακτα με δώρο μπαταρίες πάρε κι εσύ και θα αρχίσεις να γαμάς ως δια μαγείας.Δοκιμασμένη συνταγή.Ποιο πηρες?
Επαρχία βλέπεις πολλές παντρεμένες ή σε χρόνιες σχέσεις,με κάτι χοντρούς,κάτι καράφλες,κάτι πιρφορόφατσες,να λες πώς είναι δυνατόν αυτοί να βρήκαν γυναίκα και μάλιστα που να βλέπεται κιόλας,όχι χοντρή κλπ
Να'ναι η άλλη αδύνατη,εμφανίσιμη,και να'χει γκόμενο 200 κιλά ή καναν τάπα με καράφλα και μούσια.Κάτι τέτοια βλέπεις στην επαρχία.Αν ρωτήσεις πώς γνωρίστηκαν,όλοι θα σου πουν από παρέα.Δεν τις ενδιαφέρει τίποτα άλλο,μόνο από παρέα να'ναι κι ας μη βλέπονται.
εχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ
σελφι,μπανακι,βολευ στην αμμουδιαεχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ
Βγήκαν για σέλφι;
Αντι λοιπον για 1 χρονο στρατο, θα πρεπει να θεσπισουμε για τους αντρες ενα χρονο υποχρεωτικο ταξιδι στο εξωτερικο, οπως ηταν(ειναι;) και ενα εθιμο σε μια χωρα που μου διαφευγει τωρα.
εχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ
προσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται ιδιαιτερο σχεδιο.Πολλες ειναι μονες,ψαχνονται και φαινονται.Μια ομορφη προσεγγιση θελει και τιποτα αλλοεχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ
Μόρτη ... πρέπει να βρεθεί ένα σχέδιο καμακιού τώρα με τον κόβιντ !!!!!
Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν μου κατεβαίνει τίποτε.
Το μόνο που ... προέκυψε, μια γειτόνισσα με εκτίμησε που κατέβασα σκουπίδια και ήμουν με αμάνικη φανέλα. Ενώ είχε 2 C.
Μου είπε ότι με ... είχε δει μόνο με σακάκια και ήμουν σέξυ με τη φανέλα !!!!!!
Έχει γράψει κάτι κάποιος καμακοδάσκαλος , για το καμάκι εποχές καραντίνας ;;;;;;
προσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται ιδιαιτερο σχεδιο.Πολλες ειναι μονες,ψαχνονται και φαινονται.Μια ομορφη προσεγγιση θελει και τιποτα αλλο
σε νιωθω διοτι συζω και βλε[ποντας τα κωλαρακια μη μπορωντας να κανω κατι συνοδευομενος γαρ ειναι ενα θεμαπροσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται ιδιαιτερο σχεδιο.Πολλες ειναι μονες,ψαχνονται και φαινονται.Μια ομορφη προσεγγιση θελει και τιποτα αλλο
Τύπε ... για παντρεμένους και ... επαγγελματίες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα !
Χρειάζεται διακριτικότητα !!!!!
Ξέρω ... παληκάρι ... τι παληκάρι δηλάδή ... 50+ είναι ... που είχε γαμήσει 5-6 φίλες της κόρης του !!!!!!
Κάποια στιγμή μία από αυτές, το είπε στην κόρη του !!!!!!!!
Ήταν εποχή που έβγαζε δίπλωμα η κόρη .
Θα της έπαιρνε ένα μεταχειρισμένο φιέστα ....
τελικά της πήρε 116 κούτα !
καθολου τα εχουν χασει...καραντινα και αγαμητες παει πολυ.ΤΩΡΑ ειναι η χρυση εποχη για τους ελευθερους ειδικαεχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ
Κατα τις 2 βγαινω απ'το μπανιο και διπλα στη πετσετα μου ειχε κατσει μια παρεα 4 κοριτσια. Η μια μπηκε για μπανιο λιγο μετα που βγηκα εγω απ'τη θαλασσα, οι αλλες 3 καθοντουσαν εξω.... Μετα γυρναει και ελεγε στις αλλες για εναν που καθονταν μονος στα βραχακια και οτι εχει μοναξιες... κατι λεγανε δε τα πολυεπιανα... μετα περναγε η ωρα, ειχε πιασει και συννεφια, οπότε αρχισα να ντυνομαι για να φυγω... μολις ημουν ψιλοετοιμος μου κανει η μια "γεεεεειιιιιια σου γκομενακι"... (οχι γεια σου γνωριμιας, αλλα το γειααααα του bye bye με το μακροσυρτο ΕΕΕΙΑ στο τελος)... δε δινω σημασια γιατι ηταν γατακια... και κανει η μια στην αλλη (και καλα επειδη την εκλασα) "καντου κωλοδαχτυλο"... και γελαγανε...
Προ 3ημερου μια αλλη, γυρω στα 22-24, μονη της, καθονταν λιγο πιο περα απο μενα... οταν βγηκα απο μπανιο με κοιταγε επιμονα... Καθε φορα που γυρναγα δεξια ...εκει αυτη, με κοιταγε επιμονα... Εντωμεταξυ ειχε κατω γναθο εμμονικη με πολυ σφιγμενο στομα. Σα σωμα καλη ηταν αλλα μου φανηκε ψυχολογικο ναυαγιο. Τη 4η ή 5η φορα που με κοιταξε και γυρισα ψιλοαντανακλαστικα λιγο αποτομα για να μην αλληλοκαρφωνομαστε, μου φαινεται δεν αντεξε το κλασιμο και εφυγε τσαντισμενη γιατι εκεινη τη φορα ηταν εντονο απο πλευρας μου το οτι απεφευγα να κοιταζομαστε...
Γενικα δε τη παλευουν...