Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Επαρχία βλέπεις πολλές παντρεμένες ή σε χρόνιες σχέσεις,με κάτι χοντρούς,κάτι καράφλες,κάτι πιρφορόφατσες,να λες πώς είναι δυνατόν αυτοί να βρήκαν γυναίκα και μάλιστα που να βλέπεται κιόλας,όχι χοντρή κλπ

Να'ναι η άλλη αδύνατη,εμφανίσιμη,και να'χει γκόμενο 200 κιλά ή καναν τάπα με καράφλα και μούσια.Κάτι τέτοια βλέπεις στην επαρχία.Αν ρωτήσεις πώς γνωρίστηκαν,όλοι θα σου πουν από παρέα.Δεν τις ενδιαφέρει τίποτα άλλο,μόνο από παρέα να'ναι κι ας μη βλέπονται.

Ναι,ως γνωστόν όλες οι εμφανίσιμες γουστάρουν ασχημούληδες...:confused:

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281

Συνημμένα

• A03A5F55-01F6-437E-886E-3D7935BC1AF4.jpeg
    A03A5F55-01F6-437E-886E-3D7935BC1AF4.jpeg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μην το γελας
ενας καταμαλακας γιλστρας που εβγαλε τα μουτρα του και εκραζε σε καναλι στο τιουμπ τις γκομενες που δεν του καθονται ειναι πιο χαλιας απο αυτο

The_Wolf

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
22
Πόντοι
0
Το θεμα στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο οι Ελλεινηδες οσο η νοοτροπια που σου δημιουργειται αν μενεις εκει μονιμα χωρις να ζησεις εστω λιγα χρονια στο εξωτερικο και να κατανοησεις ποσο διαφορετικη μπορει να ειναι η ζωη, Ειναι καθαρο θεμα αυτοπεποιθησης/ψυχολογιας.

Παρτε για παραδειγμα εναν μεσο Ελληνα 25-30 ετων που εχει κανει 2-3 σχεσεις, ζει ακομα στο πατρικο του, εχει μια σκατοδουλεια, τους γονεις του να τον πριζουν να παντρευτει την ταδε γιατι ειναι καλο κοριτσι και τους φιλους του να αφηνουν πισω τα "τρελα" νιατα και να νοικοκυρευονται. Τι ειδους αυτοπεποιθηση θα εχει ενα τετοιο ατομο; Που δεν εχει ταξιδεψει, δεν εχει βρεθει σε δυσκολες συνθηκες μονος του, δεν εχει μιλησει σε εκατονταδες γυναικες, δεν εχει εξασκηθει στο πεσιμο, στο σεξ, στο να κανεις ευκολα γνωριμιες με αγνωστους/ες, να βγαζει λεφτα και να μαθει πραγματα για την οικονομια, τον κοσμο εκτος Ελλαδας, για τη ζωη γενικοτερα;

Η χωρα μεγαλωνει μαμοθρεφτους ευνουχισμενους, που δεν παιρνουν ρισκα, που δεν εχουν βγει ποτε απο το καβουκι τους και καταληγουν 30αρηδες με εμπειριες/αυτοπεποιθηση εφηβου αν οχι παιδιου. Σε αυτο οφειλονται και τα οικονομικα προβληματα και το οτι η χωρα δεν παραγει καινοτομια αλλα σουβλακια και φραπεδες.

Αντι λοιπον για 1 χρονο στρατο, θα πρεπει να θεσπισουμε για τους αντρες ενα χρονο υποχρεωτικο ταξιδι στο εξωτερικο, οπως ηταν(ειναι;) και ενα εθιμο σε μια χωρα που μου διαφευγει τωρα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τυπε εγραψα πριν καιρο οτι εφυγα απο το σπιτι στα 20 γιατι ηθελα τον χωρο μου να κανω οτι γουσταρω
μαντεψε...
μου την επεσαν κατι 40-50ριδες "μαμα καφε" και εκραξαν τους φανηκε αδιανοητο λεμε
ενας μου ειπε οτι το λεω για να κανω τον "μαγκα" στο νετ :2funny:

καμια ελπιδα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ελλεεινίδα; Θα κυκλοφορεί σαν κινητή τσόντα, θα της κάνεις καμάκι και θα σε βρίσει, θα την ακολουθήσεις και θα ψάχνει να βρει γιατί το κάνεις, θα τη χουφτώσεις και θα σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756
εχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ:grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Αντι λοιπον για 1 χρονο στρατο, θα πρεπει να θεσπισουμε για τους αντρες ενα χρονο υποχρεωτικο ταξιδι στο εξωτερικο, οπως ηταν(ειναι;) και ενα εθιμο σε μια χωρα που μου διαφευγει τωρα.

Ο Λύκος για πρόεδρος, ρεεεεεεεεεεεεεεεε!:rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Πολυ σωστος ο λυκος. η ριζα της μη παραγωγικοτητας των νεων Ελληνων βρισκεται στα απωθημενα και τα καταλοιπα αγαμιας-αντικοινωνικοτητας-ασεξουαλικοτητας κατα τα χρονια της ακμης τους. Μετα τρεχουν και δε φτανουν,επενδυουν απλετο χρονο για να βρουν μια ερωμενη της προκοπης,χαραμιζοντας σπουδες-σταδιοδρομια-επαγγελματικα.

Αν εκανα μελλοντικα γιο ,μετα την αποφοιτηση θα τον εστελνα μισο εως ενα χρονο τουρνε στην Τσεχοσλοβακια με χαρτζιλικι και air -bnb,στα καπακια στρατιωτικη θητεια και στα 20 σπουδες. Nους υγιης ,εν σωματι...??

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εχω να πω παντως οτι πριν λιγο γυρισα απο παραλια Γλυφαδας και ηταν τιγκα στα μουνακια καθε ηλικιας και μονες.Τους εχει ζημια ο κοβιντ:grin:

Μόρτη ... πρέπει να βρεθεί ένα σχέδιο καμακιού τώρα με τον κόβιντ !!!!!

Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν μου κατεβαίνει τίποτε.

Το μόνο που ... προέκυψε, μια γειτόνισσα με εκτίμησε που κατέβασα σκουπίδια και ήμουν με αμάνικη φανέλα. Ενώ είχε 2 C.
Μου είπε ότι με ... είχε δει μόνο με σακάκια και ήμουν σέξυ με τη φανέλα !!!!!!

Έχει γράψει κάτι κάποιος καμακοδάσκαλος , για το καμάκι εποχές καραντίνας ;;;;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756

Μόρτη ... πρέπει να βρεθεί ένα σχέδιο καμακιού τώρα με τον κόβιντ !!!!!

Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν μου κατεβαίνει τίποτε.

Το μόνο που ... προέκυψε, μια γειτόνισσα με εκτίμησε που κατέβασα σκουπίδια και ήμουν με αμάνικη φανέλα. Ενώ είχε 2 C.
Μου είπε ότι με ... είχε δει μόνο με σακάκια και ήμουν σέξυ με τη φανέλα !!!!!!

Έχει γράψει κάτι κάποιος καμακοδάσκαλος , για το καμάκι εποχές καραντίνας ;;;;;;
:tooth:προσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται ιδιαιτερο σχεδιο.Πολλες ειναι μονες,ψαχνονται και φαινονται.Μια ομορφη προσεγγιση θελει και τιποτα αλλο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
προσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται ιδιαιτερο σχεδιο.Πολλες ειναι μονες,ψαχνονται και φαινονται.Μια ομορφη προσεγγιση θελει και τιποτα αλλο

Τύπε ... για παντρεμένους και ... επαγγελματίες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα !
Χρειάζεται διακριτικότητα !!!!!

Ξέρω ... παληκάρι ... τι παληκάρι δηλάδή ... 50+ είναι ... που είχε γαμήσει 5-6 φίλες της κόρης του !!!!!!
Κάποια στιγμή μία από αυτές, το είπε στην κόρη του !!!!!!!!

Ήταν εποχή που έβγαζε δίπλωμα η κόρη .
Θα της έπαιρνε ένα μεταχειρισμένο φιέστα ....

τελικά της πήρε 116 κούτα !

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756
προσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται ιδιαιτερο σχεδιο.Πολλες ειναι μονες,ψαχνονται και φαινονται.Μια ομορφη προσεγγιση θελει και τιποτα αλλο

Τύπε ... για παντρεμένους και ... επαγγελματίες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα !
Χρειάζεται διακριτικότητα !!!!!

Ξέρω ... παληκάρι ... τι παληκάρι δηλάδή ... 50+ είναι ... που είχε γαμήσει 5-6 φίλες της κόρης του !!!!!!
Κάποια στιγμή μία από αυτές, το είπε στην κόρη του !!!!!!!!

Ήταν εποχή που έβγαζε δίπλωμα η κόρη .
Θα της έπαιρνε ένα μεταχειρισμένο φιέστα ....

τελικά της πήρε 116 κούτα !
:2funny:σε νιωθω διοτι συζω και βλε[ποντας τα κωλαρακια μη μπορωντας να κανω κατι συνοδευομενος γαρ ειναι ενα θεμα:grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Κατα τις 2 βγαινω απ'το μπανιο και διπλα στη πετσετα μου ειχε κατσει μια παρεα 4 κοριτσια. Η μια μπηκε για μπανιο λιγο μετα που βγηκα εγω απ'τη θαλασσα, οι αλλες 3 καθοντουσαν εξω.... Μετα γυρναει και ελεγε στις αλλες για εναν που καθονταν μονος στα βραχακια και οτι εχει μοναξιες... κατι λεγανε δε τα πολυεπιανα... μετα περναγε η ωρα, ειχε πιασει και συννεφια, οπότε αρχισα να ντυνομαι για να φυγω... μολις ημουν ψιλοετοιμος μου κανει η μια "γεεεεειιιιιια σου γκομενακι"... (οχι γεια σου γνωριμιας, αλλα το γειααααα του bye bye με το μακροσυρτο ΕΕΕΙΑ στο τελος)... δε δινω σημασια γιατι ηταν γατακια... και κανει η μια στην αλλη (και καλα επειδη την εκλασα) "καντου κωλοδαχτυλο"... και γελαγανε...

Προ 3ημερου μια αλλη, γυρω στα 22-24, μονη της, καθονταν λιγο πιο περα απο μενα... οταν βγηκα απο μπανιο με κοιταγε επιμονα... Καθε φορα που γυρναγα δεξια ...εκει αυτη, με κοιταγε επιμονα... Εντωμεταξυ ειχε κατω γναθο εμμονικη με πολυ σφιγμενο στομα. Σα σωμα καλη ηταν αλλα μου φανηκε ψυχολογικο ναυαγιο. Τη 4η ή 5η φορα που με κοιταξε και γυρισα ψιλοαντανακλαστικα λιγο αποτομα για να μην αλληλοκαρφωνομαστε, μου φαινεται δεν αντεξε το κλασιμο και εφυγε τσαντισμενη γιατι εκεινη τη φορα ηταν εντονο απο πλευρας μου το οτι απεφευγα να κοιταζομαστε...

Γενικα δε τη παλευουν...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756

Κατα τις 2 βγαινω απ'το μπανιο και διπλα στη πετσετα μου ειχε κατσει μια παρεα 4 κοριτσια. Η μια μπηκε για μπανιο λιγο μετα που βγηκα εγω απ'τη θαλασσα, οι αλλες 3 καθοντουσαν εξω.... Μετα γυρναει και ελεγε στις αλλες για εναν που καθονταν μονος στα βραχακια και οτι εχει μοναξιες... κατι λεγανε δε τα πολυεπιανα... μετα περναγε η ωρα, ειχε πιασει και συννεφια, οπότε αρχισα να ντυνομαι για να φυγω... μολις ημουν ψιλοετοιμος μου κανει η μια "γεεεεειιιιιια σου γκομενακι"... (οχι γεια σου γνωριμιας, αλλα το γειααααα του bye bye με το μακροσυρτο ΕΕΕΙΑ στο τελος)... δε δινω σημασια γιατι ηταν γατακια... και κανει η μια στην αλλη (και καλα επειδη την εκλασα) "καντου κωλοδαχτυλο"... και γελαγανε...

Προ 3ημερου μια αλλη, γυρω στα 22-24, μονη της, καθονταν λιγο πιο περα απο μενα... οταν βγηκα απο μπανιο με κοιταγε επιμονα... Καθε φορα που γυρναγα δεξια ...εκει αυτη, με κοιταγε επιμονα... Εντωμεταξυ ειχε κατω γναθο εμμονικη με πολυ σφιγμενο στομα. Σα σωμα καλη ηταν αλλα μου φανηκε ψυχολογικο ναυαγιο. Τη 4η ή 5η φορα που με κοιταξε και γυρισα ψιλοαντανακλαστικα λιγο αποτομα για να μην αλληλοκαρφωνομαστε, μου φαινεται δεν αντεξε το κλασιμο και εφυγε τσαντισμενη γιατι εκεινη τη φορα ηταν εντονο απο πλευρας μου το οτι απεφευγα να κοιταζομαστε...

Γενικα δε τη παλευουν...
καθολου τα εχουν χασει...καραντινα και αγαμητες παει πολυ.ΤΩΡΑ ειναι η χρυση εποχη για τους ελευθερους ειδικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom