pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εμενα δε με νοιζαει κουβεντα να γινεται
Η βλαχάρα ελληνίδα φοιτήτρια, θα κάνει μακροχρόνια σχέση με τον χοντρό που είναι από το νομό της, που θα της τον γνωρίσει κολλητή ,
επίσης από το νομό της και θα είναι σίγουρη ότι ...
ο τύπος χτίζει σπίτι πάνω από της μάνας του, που είναι χοντρή με πασούμι και μπικουτί και ψήνει τον καλύτερο μουσακά στο νομό
και τα καλύτερα μελομακάρονα ... και ο πατέρας του έχει καφενείο με φρέσκες κατσαρίδες στην πλατεία του χωριού ....
Και φυσικά αν αθροίσεις τα χρόνια σπουδών όλης της οικογένειας, δεν συμπληρώνεις ούτε τις τάξεις του δημοτικού.
Δεν ρισκάρει με αγνώστους.
μολις ακουω βιγκαν κοβω και τη καλημερα
Γιατί ρε μεγάλε ;;;
Αν φάνε άψητο το δικό σου λουκάνικο , τι σε νοιάζει αν τρώνε μόνο μπρόκολα ;;;
Ποτε δεν μπορεσα να κανω σοβαρη συζητηση με βιγκαν γυναικες. Ποσο μαλλον να τις δω σοβαρα!
Αρκετα προβληματα εχω για να με προβληματιζει τι θα φαει αυτη κι αν πρεπει να τρωω μοσχαρια και κοτοπουλα
Αυτό ήταν πιο συχνό μέχρι πριν 10-15 χρόνια
Οι γεννημένες απ'το 2000 και μετά,με το που φεύγουν απ'τις πόλεις τους,έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα πράγμα:την πούτσα.Και ο μαλάκας απ'το σχολείο που είχαν σχέση χωρίς να γαμηθούν,κάθεται και κλαίει ακούγοντας Γονίδη και 'ειμαι μόνος χαράματα'.Μόνο αυτό δεν αλλάζει
ΟΙ γεννημένες μετά το 2000 είναι μέχρι 20 ρε τρόμπα!
Έχουν παντρευτεί πόσες από δαύτες ;;;
Εσύ έχεις επιφανειακή γνώση , αφού δεν ξέρεις κανέναν από την εικόνα των περαστικών που βλέπεις στο δρόμο .
Εγώ έχω γνωστούς που έχουν .... κόρες 20-25 .... και γελάνε με τους γκόμενους που έχουν οι κόρες τους !!!!!
Κάτι σχεσάκηδες αγαπούληδες με στενά παντελόνια και σκελέες είναι ... κατηγορία φτερού όλοι .
Όλοι χάσαν την παρθενιά τους με τη ... γκόμενα !!!!!
Ούτε σε ξενοδοχείο δεν πάνε να γαμήσουν.
Γαμάνε τη γκόμενα στο παιδικό της δωμάτιο , με τη μάνα της δίπλα να ψήνει τσουρέκια ....
σαντ μαν γραψε κανα βιβλιο με αυτα που βλεπεις ρε αδερφε
ολο και καποια κουλτουριαρα θα γνωρισεις ετσι
παιξτο καταθλιπτικος συγγραφεας
αυτο λέτε εσεις
εδω επιασε τον σταμάτη γονίδη στο στομα του ο ασεβαστος
αυτο λέτε εσεις
Ποιος Γονίδης ρε;
'Και με πιάνουν τα κλάματα...που η γκόμενά μου πηδιέται χαράματα;'
Μ'αυτά μεγάλωσε μια γενιά μουνόδουλων
αυτο λέτε εσεις